aaa cnm benım begenmez olurmuyum hiçç sen benden zayıf oldugun için ondann şeyyaptım yanii
tmm bu gunden ıtıbaren yarış arkadaşımsınn bende kızımın dogum gunune 100 olayım dedım ama olmıyacak şubat 10 bn 100 olamam cok az neyse
bu gun 1500 cal aldımm 300 cal yaktımm
45 dk tempolu yürüdümm
ama çok yedımm neyse yarın yeni bir günn olacakk paylaşımlarını beklıyorumm arkadaşımm basarılarr
ahh cnm ahh banım eşimde benden zayıff o konular gırmeyelımm tabı cnm hepimizin beklediği şeyler var ve herkezler nasıl yapıyorsa bızde yapacagızz kocişlerimizin yanındaa cicişş olacazz bizdee yaparızz
bişey değil hayatım ne demek tabıkıda olacak yeterkı kendınıze guvenımızı yıtırmeyelımm bizde varız bu hayatta bızde basarırızzz
teşekkürler bu gazla yarın akşam sanırım 1 saate çıkacağım ama yarın heryerim ağrıyacak ve ben bu ağrılardan memnun olacağım fıstık olacağız kızlarrrrrrrrr iyi geceler.....
bu gun ılk 30 dk dayansan bıle senın karınn cnmm kolay gelsınnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
selaaammmm
aranıza katılmak istiyorum beni de alın
hamilelikte aldığım kilolar yağıştı sanki üstüme bebişim 9. ayına girecek 70 kiloyla hamile kaldım 118 kiloyla doğuma gittimşimdi de 102 kiloyum ben napıcam nasıl zayıflayacağım delireceğim ya psikolojimi bozdum iyice bu zayıflamayla bir de küçük bir butiğim var kıyafetlere bakıyorum giyemiyorum onların içine girmek istiyorum artık eski halime kavuşmak istiyorum bana yardım edin neee olur denemediğim yöntem kalmadı şimdi de bitkisel bir ilaç kullanıyorum ay bana yardım edin kızlarrr noluuurrrrrrrrrrr
hoş geldiniz kızlargünlerdir düşünüyordum ve ölece düşüncede kalıyordu.kızlar banada bi yardım ediverin bende 1.70 boyunda 94.5 buçuklu iştekiloyum hırs yapmak istiyorum biri olursa yapacağım daha önce yapmıştım:))(bu arada hızlı mesajlaşmayı tam olarak bilemiyorum yardım ederseniz..)
burada birbirimize destek, moral vererek birşeyler yapmaya çalışıyoruz kızlar bizim bide spor yarışmamız var günlük sporunuzu göbeğinizikızlar valla otuz dk zor dayandım:26:
ama olsun en azından başladım de mi ama hadi bakalım hayırlısı spark79 aman birbirimizle irtibatı hiç kesmeyelim böyle daha iyi motive oluyoruz sen olmasan beni bu akşam tövbe kimse kaldıramazdı
Ben demiştim sana bu diet sen mahveder diye dinlemedin beniiiiiiiii
Gel canım bizde senle ortak olalım ben şuan sanırım 110 lardayım ama çok hırslıyım üç ayda 15 kilo vermem lazım bu sefer tüpbebek tutmalı çünkü
valla klaori sayamiyorum ama yediklerimi muhakkak paylaasmaya calisiyorum
spor yapmadim bugün ama yediklerime dikkat etim yani bugünde sorun suz gecti
allahin izniyle
hadi ozaman ortim benim baslasin ve devam etsin insallah
:44: bu sabah itibariyle 102.4 kiloyum200 gr almışım iki üç gündür kilo veremiyorum
Zaten üç ay sonra deniycez canım ben geçen ay tüpbebek denedim olmadı şimdi inşallah veririmde öyle olur.sormaaa çok dikkat et ne olursunnn bak ben dikkat etmedim 50 kilo aldım resimlerimi koysam inanmazsın davul l gibi gittim doğuma vallaq ilaca hem param gidiyo hem de korkuyorum sağlığım gidecek diyeama ne yapim rejimde yapıyorum ama offf of yemek yemek iştee dayanamıyorum
Baharcım çok güzel bir resim istanbulda özledik valla bu görüntüyü bugünlerde çok soğuk ama kar yokkk ne yazıkki.Bu arada geçmiş olsun canım ballı limonlu ılık su iç canım çok iyi geliyor bana doktor söylemişti benimde boğazlarım çok şişer.
30.01.2011 \\\ Erzurum ( Resmin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz)
Günaydın kızzzlaarr
Dünden beri aralıksız kar yağıyor fotoğrafını paylaşmak istedim izlemek o kadar güzel kibir de lapa lapa yağan karın altında yürümek kadar dinlendiren birşey yok
Dün olimpiyatlar oyunlarını izlemeye gittim buz pateni salonunda çok üşümüşüm sanırım sonra da kar altında 1 saat yürüyünceboğazım şişti kulaklarım tıkandı neşef alamıyorum ve hapşuruyorum ne olduğumu henüz çözemedim :44:
Çok kar var yollar kapanmıştır memlekete nasıl gideceğim ya da gidebilecekmiyim bilmiyorumzaten hasta olmak üzereyim ordaki ev sobalı daha çok hasta olurum biraz daha mı beklesem diye de düşünüyorum :44: Memlekete gidemezsem yarın sabah diyetisyene gidiyorum Allahın izniyle.
Tamam banucum ben de seninle ortiyim... Ben de 98.5kg. İkimizde öncelikle 15 kg. hedef koyuyorz tamam mı? Sen nasıl bir diyet yapıyorsn ve spor olarak da ne yapıyorsun bana bildirir misin?
Vallahi güldürdün beni2-3 gündür kilo veremiyorum demişsin burda aylarca aynı kiloda kalan bayanlar var 2-3 gün veremedim diye üzme kendini. Ayrıca hergün tartılma psikolojin bozulur. Biz her hafta cuma tartılıp bildirim yapıyoruz. O zaman daha az üzülürsün bilgine
Vallahi güldürdün beni2-3 gündür kilo veremiyorum demişsin burda aylarca aynı kiloda kalan bayanlar var 2-3 gün veremedim diye üzme kendini. Ayrıca hergün tartılma psikolojin bozulur. Biz her hafta cuma tartılıp bildirim yapıyoruz. O zaman daha az üzülürsün bilgine
Cucu canım valla bizler bir takılıyoruz pir oluyoruz yani sakın baharın dediği gibi hergün tartılma cumadan cumaya bak o zaman moralinde bozulmayacak.
her gün tartılsam iyi ben vakit buldukça tartılıyorum ki kafayı tartıyla bozdum bugün de biraz abarttım koca bir dilim pasta yedim serbest günüm diye valla denerim haftada bir tartılmayı ama çok zor nasıl yaparım bilmiyorum :26:
valla zaten bu kilolar yüzünden artık psikolojim kalmadı çocuğumu memeden bile kestim kilo yüzünden durum o kadar kötü yani beni çok kötü etkiliyor
ben kilolarımla barışık olamıyorum aynaya her baktığımda sinirim tavan yapıyor sanki tapulu malım gibi üzerime yapıştılar gitmiyorlar sinirim bozuldukça yiyesim geliyor zayıflamaya o kadar taktım ki gözüm bir şey görmez oldu bilmiyorum sizler de aynı durumda mısınız etrafımdakiler taKMa taktıkça veremezsin diyorlar ben daha fazla takıyorum hayırlısı bakalım ne olacak bilmiyorum
Tamam orticim benim dietimi yazıyım canım
Sabah
1dilim ekmek beyaz peynir dom 3 zeytin çay
Ara
1 meyva
Öğlen
1 tabak çorba 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Ara
3 grisini veya meyvalı yoğurt
Akşam
1 tabak sebze yemeği veya 3 yumurta büyüklüğünde et 1 dilim ekmek salata veya ayran
Gece
1 bardak tarçınlı süt
Bu arada çok acıkırsam kuru dut ve yaban mersini alıyorum küçük bir kaseye ondan yiyorum dut ve yaban mersinin kalorisi az hem tatlı ihtiyacınıda kesiyor.Yarında leslienin 3 miline başlıyorum.inşallah 3 ayda 15 kiloyu veririm senin listen nasıl inşallah birbirimize güzel gaz veririz.
cnm kılo takıbı dıye bı sıte var ordan yapıyorum ben kalorı hesabını ve yaptıgım sporuda oraya kaydedıyorumm sonuç çok güzel oluyor her gunde yuruyorumm arada kaçırıyordum ama bundan sonra yokk çok ıyı dıkkat etmelıyım benı gören şaşırsın ıstıyorum valla sende sporunu yap arkadasım dikkat et güzel bir ikili olalımm ve bırbırımizee süper destek olalımm sen yurt dışındaydın değil mi
güzel bir gün olsun arkadasımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?