Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla klaori sayamiyorum ama yediklerimi muhakkak paylaasmaya calisiyorum
spor yapmadim bugün ama yediklerime dikkat etim yani bugünde sorun suz gecti
allahin izniyle
hadi ozaman ortim benim baslasin ve devam etsin insallah

:79:

kızlar valla otuz dk zor dayandım :26:
ama olsun en azından başladım de mi ama hadi bakalım hayırlısı spark79 aman birbirimizle irtibatı hiç kesmeyelim böyle daha iyi motive oluyoruz sen olmasan beni bu akşam tövbe kimse kaldıramazdı

hoş geldiniz kızlar
burada birbirimize destek, moral vererek birşeyler yapmaya çalışıyoruz kızlar bizim bide spor yarışmamız var günlük sporunuzu göbeğinizihesaplayın cuma günü lazım olur size limit 300 dk hedef az olsada söyleyin ama hadi kolay gelsin

30.01.2011 \\\ Erzurum ( Resmin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz )

Günaydın kızzzlaarr

Dünden beri aralıksız kar yağıyor fotoğrafını paylaşmak istedim izlemek o kadar güzel ki bir de lapa lapa yağan karın altında yürümek kadar dinlendiren birşey yok
Dün olimpiyatlar oyunlarını izlemeye gittim buz pateni salonunda çok üşümüşüm sanırım sonra da kar altında 1 saat yürüyünce boğazım şişti kulaklarım tıkandı neşef alamıyorum ve hapşuruyorum ne olduğumu henüz çözemedim :44:
Çok kar var yollar kapanmıştır memlekete nasıl gideceğim ya da gidebilecekmiyim bilmiyorum zaten hasta olmak üzereyim ordaki ev sobalı daha çok hasta olurum biraz daha mı beklesem diye de düşünüyorum :44: Memlekete gidemezsem yarın sabah diyetisyene gidiyorum Allahın izniyle.

Hoşgeldiniz kızlaaarr Maşalllaaaahhh gelişiniz pek bir hızlı olmuş böyle devam edersiniz umarım

Son düzenleme:

Tamam banucum ben de seninle ortiyim... Ben de 98.5kg. İkimizde öncelikle 15 kg. hedef koyuyorz tamam mı? Sen nasıl bir diyet yapıyorsn ve spor olarak da ne yapıyorsun bana bildirir misin?

sağ olun kızlar
ben zaten diyetteydim hatta bugün serbest gün yapıyorum kendime bilmiyorum iyi ediyorum mu bir kahvaltı yaptım oh oh yani o biçim DD i pazar evdeyim ne yapim

Son düzenleme:
:44: bu sabah itibariyle 102.4 kiloyum 200 gr almışım iki üç gündür kilo veremiyorum

Son düzenleme:
valla klaori sayamiyorum ama yediklerimi muhakkak paylaasmaya calisiyorum
spor yapmadim bugün ama yediklerime dikkat etim yani bugünde sorun suz gecti
allahin izniyle
hadi ozaman ortim benim baslasin ve devam etsin insallah

cnm kılo takıbı dıye bı sıte var ordan yapıyorum ben kalorı hesabını ve yaptıgım sporuda oraya kaydedıyorumm sonuç çok güzel oluyor her gunde yuruyorumm arada kaçırıyordum ama bundan sonra yokk çok ıyı dıkkat etmelıyım benı gören şaşırsın ıstıyorum valla sende sporunu yap arkadasım dikkat et güzel bir ikili olalımm ve bırbırımizee süper destek olalımm sen yurt dışındaydın değil mi

güzel bir gün olsun arkadasımmm

:44: bu sabah itibariyle 102.4 kiloyum 200 gr almışım iki üç gündür kilo veremiyorum

Vallahi güldürdün beni 2-3 gündür kilo veremiyorum demişsin burda aylarca aynı kiloda kalan bayanlar var 2-3 gün veremedim diye üzme kendini. Ayrıca hergün tartılma psikolojin bozulur. Biz her hafta cuma tartılıp bildirim yapıyoruz. O zaman daha az üzülürsün bilgine

Zaten üç ay sonra deniycez canım ben geçen ay tüpbebek denedim olmadı şimdi inşallah veririmde öyle olur.

Baharcım çok güzel bir resim istanbulda özledik valla bu görüntüyü bugünlerde çok soğuk ama kar yokkk ne yazıkki.Bu arada geçmiş olsun canım ballı limonlu ılık su iç canım çok iyi geliyor bana doktor söylemişti benimde boğazlarım çok şişer.

Tamam banucum ben de seninle ortiyim... Ben de 98.5kg. İkimizde öncelikle 15 kg. hedef koyuyorz tamam mı? Sen nasıl bir diyet yapıyorsn ve spor olarak da ne yapıyorsun bana bildirir misin?

Tamam orticim benim dietimi yazıyım canım
Sabah
1dilim ekmek beyaz peynir dom 3 zeytin çay
Ara
1 meyva
Öğlen
1 tabak çorba 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Ara
3 grisini veya meyvalı yoğurt
Akşam
1 tabak sebze yemeği veya 3 yumurta büyüklüğünde et 1 dilim ekmek salata veya ayran
Gece
1 bardak tarçınlı süt
Bu arada çok acıkırsam kuru dut ve yaban mersini alıyorum küçük bir kaseye ondan yiyorum dut ve yaban mersinin kalorisi az hem tatlı ihtiyacınıda kesiyor.Yarında leslienin 3 miline başlıyorum.inşallah 3 ayda 15 kiloyu veririm senin listen nasıl inşallah birbirimize güzel gaz veririz.

Cucu canım valla bizler bir takılıyoruz pir oluyoruz yani sakın baharın dediği gibi hergün tartılma cumadan cumaya bak o zaman moralinde bozulmayacak.

her gün tartılsam iyi ben vakit buldukça tartılıyorum ki kafayı tartıyla bozdum bugün de biraz abarttım koca bir dilim pasta yedim serbest günüm diye valla denerim haftada bir tartılmayı ama çok zor nasıl yaparım bilmiyorum :26:

Cucu canım valla bizler bir takılıyoruz pir oluyoruz yani sakın baharın dediği gibi hergün tartılma cumadan cumaya bak o zaman moralinde bozulmayacak.

valla zaten bu kilolar yüzünden artık psikolojim kalmadı çocuğumu memeden bile kestim kilo yüzünden durum o kadar kötü yani beni çok kötü etkiliyor
ben kilolarımla barışık olamıyorum aynaya her baktığımda sinirim tavan yapıyor sanki tapulu malım gibi üzerime yapıştılar gitmiyorlar sinirim bozuldukça yiyesim geliyor zayıflamaya o kadar taktım ki gözüm bir şey görmez oldu bilmiyorum sizler de aynı durumda mısınız etrafımdakiler taKMa taktıkça veremezsin diyorlar ben daha fazla takıyorum hayırlısı bakalım ne olacak bilmiyorum

Bizde ilk başladığımızda senin gibiydik tatlım merak etme alışıyor insan ben 15 gün tartılmadan beklediğimi bilirim dayanmak lazım Ayrıca günün her saati tartılınmaz ki yemek yiyorsun su içiyorsun tabiki çok çıkarsın her cuma sabah uyanınca WC den sonra çıplak olarak tartılmanı öneriyoruz

Yapma canım öyle ya gerçekten veremezsin kısır döngü bu zaten kızdıkça daha çok yemek yeniyor.Hem bebişinide kesme memeden yazık onada vericene inan kendine göre bir liste yap hergün yediklerini yaz birde 30 yada 45 dk egzersizle bak nasıl gidiyor kilolar bu hafta moralini düzgün tut dikkatli ye spor yap veremezsen tamam otur üzül kendine okeymi canım şimdi topla kendini ve başla dietine

Orticim ben de başka bir diyet listesi uyguluyordum ama bugün nilgünün motivasyon cd sini dinledikten sonra tamamen beslenme alışkanlığımı değiştirmeye karar verdim. Nilgün der ki topraktan gelen ürünlerle hayvandan gelen ürünleri bir yerde yemeyin. Yani mesela etle pilav gibi, ben bunu çok yapardım ama insanda gaza ve göbeğe sebebiyet veriyormuş. Bende spor yoktu hiç. Her gün 1 saat yürüyüşe de karar verdim. Ve de acıktığın zaman ye diyor, duygusal açlıkla fiziksel açlığı birbirine karıştırma diyor. Herşeyi hep bedenine sor. Ben gerçekten aç mıyım diye diyor. Ve kendini kısıtladığın yiyecekler senin için daha büyük bir tutkuya dönüşür. Her acıktığında yumruğun kadar yemen yeterli diyor. Etrafında normal vücuda sahip olan insanlara bak. Genel de böyle yapıyorlar diyor. Ben baya hak verdim bu kadına. Dediklerini yapacağım. 6 öğün acıktığımı hissettiğim zaman ve yumruğum kadar yiyeceğim, bakalım neler olacak ve her gün bir saat yürüyüş yapacağım. Leslie ye göre yürüyüş bana daha iyi gelecek... Şimdilik benden bu kadar.

Kızlar bu Nilgün'ün hipnomeditasyonunu nereden bulabilirim bir bilgisi olan var mı?

ayyy kızlar hayranım bu topıge ne guzel sureklı paylasım halındesınız bende katılabılırmıyım aranıza nutfennnnnnnnn:84:

yürüme imkanim yok denilecek kadar az canim iki cocukla esimde vardiyeli calisiyor anlayacan cok zor oluyor 3 vardiye calisiyo yani bir hafta yapabilsem öbür hafta aksiyor bu seferde motivemi kaybediyorum ama evde lesli veya slim in 6 yapmayi felan calisiyorum tabidi buda bazen aksiyabiliyor ama bundan sonra muhakkak yapacam ortime söz verdim diye en azindan kendimi sorumlu hissedecem :))))
evet ben avusturyadayim insallah destegimiz olur birbirimize ben vakit buldukca burdayim zaten
emin ol basaracagiz
ama kendimize bi ilk hedef koyalim mesela atiyorum 5 kilo felan diye ozaman daha inat edecegimize eminim su tarihe kadar su kadar kilo mesela ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…