Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende zeynep ablama katılıyorum çok az yediklerin

kızlaaaar...................az önce tartıldım.................................
:92::92::92::87::87:

132.8

1 kiloya yakın vermişim

vallah nagıshan bnde zeynep ablaya katılıyorum yedıklerın cok cok az.lutfen yanlıs anlamayın ama bunları 50 kıloda olan bır kadın bıle yese metebolızması yavaslar kı kılo aldıkca metebolızmanın gunluk ıhtıyacı olan kalorı mıktarı artar.bıde ısın psıkolojık yanı var gercı ben 20 yasındayım yanı bole bılmıs bılmıs konusmak ıstemem ama benım tecrubelerıme gore ınsan kendını ne kadar sıkarsa dıyetı o kadar kısa suruyo cunku ınsan bu nefsıne bır yere kadar hakım olabılır senın hırsını anlıyorum hemen vermek ıstıyosun ama ben senın bu yaptıgın dıyete 2 haftadan fazla katlanamazdım acıkcası:26:
bıde burdakı ablamızın cok sevdıgım bı sozu var 'ben dıyet yapmıyorum sadece saglıklı beslenıyorum' bence sende bu sozu dıkkate al spor konusundada nıye 100 e ındıkten sonra yapmak ıstedıgını anlamadım spor hedefıne cok daha cabuk goturur senı ama saglık konusunda bı sorunun varsa sımdıden ozur dılerım:26:

saferan tebrikler canım.....
duygu canım hiç stres yapma tadını çıkar ben 112de hamile kaldım 126 da doğum yaptım sadece sedyeyi taşıyanlar küfür etmişlerdir okadar sezeryan olduğum için ....bir ara ayılırken çünki hissettim beni taşırken zorlandıklarını ...hemde hiç yatmadım sezeryan olduğum halde

kızlaaaar...................az önce tartıldım.................................
:92::92::92::87::87:

132.8

1 kiloya yakın vermişim
ayyyyy tebrık ederımmmmm cok sevındım yawww darısı burdakı herkesın basına ben tartılmak ıcın sahsen cumayı beklıyorum ondan cok tırsıyorum pekı cnm sen bu kıloyu ne kadar bı surede verdın
ayrıcaaaaaaaaa herkesee gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn kokulu kokulu opuyorum

teşekkürler canım ne zaman umutsuz olsam bi bakıyorum kilo vermişi
m....................darısı herkesin başınaaaaaa...........

teşekkürler canım.....temmuzda başladım 6 kilo verdim 2 aydır diyetisyene gidiyorum ordada 5 kiloya yakın verdim canım ...ama herşeyi yiyorum ..dün akşam kısır lavaş bile yedim yinede vermişim ama ölçülü tabii ki......

eee tabı canım bak kac aydır dıyet yapabılmıssın nıye cunku canının cektıklerını bellı mıktarda yıyosun vucuduna ıskence cektırmıosun ınsallah dıger temmuza kadar ıncecık olursun

kızlar ben cıkıyorum annem lahana suyumu hazır etmıste onu ıcıcem malesef ufff tadıda aynı zıkkımın koru gıbı yawwwww

Kız Allah canını almasın ne güldüm ne güldüm zıkkımın koru yazmış ya
Yarasın yavrum eritsin yağlarını o tarafını düşün sen :81:

Günaydın Kızzzlaaarrr

Gribim tavan yapmış durumda sürekli hapşırıyorum gözlerim ve burnum şeeelllaaalleee mübarek sabah uyandığımda WC den sonra tartılayım dedim aynaya bir baktım yüzüm şişmiş kocaman olmuş hastalıktan sanırım dedim boşver bahar tartılıp bozma moralini. Dışarda hala kar yağıyor yollaar falan görünmüyor artık kardan zaten benimde yataktan çıkasım yok hasta moduna gireyim de annem baksın bana biraz özlemişim naz yapmayı ben hastayım deyip yatmayı ilgi istiyorum arkadaş :86:
Sabah ılık limonlu suyumu içtim
Kahvaltım peynir,zeytin,haşlanmış yumurta ve 3-4 tane grisini

Hasta olmanın en iyi yanı iştahın kesilmesi sanırım spor yok aklımı koşu bandına taktım nerden para bulurum onu düşünüyorum alana kadarda böyyyleee kafa patlatmaya devam
Yok yaa bende olsaa ben günde 3 saat yürürüm diyorum ama aldığımda nedense o heves olmuyor çok çabuk tüketiyoruz herşeyi yaaa ne kadar çok çaba sarfedersem almak için o kadar çok kullanırım herhalde

eee tabı canım bak kac aydır dıyet yapabılmıssın nıye cunku canının cektıklerını bellı mıktarda yıyosun vucuduna ıskence cektırmıosun ınsallah dıger temmuza kadar ıncecık olursun
amiiiin canım..............
oh be şöyle hareketlenelim hepicimizde kilo veririz inş bu hafta
he valla .. canlanalım kilolaru verelim güzelleşelim............

Bu arada benim ortak dediğim hatun buraya uğramıyor :44:
Bana bir ortak gerek skletime yakın benimle ortak olmak isteyen biri varsa ben talibim şu gribim geçsin siz o zaman görün yarışı

geçmiş olsun canım ya benim aldığımın fiyatı baya uygundu 600 tl ye aldım üstünede 12 ay taksit yaptım bide 50 liraya geliyor aylık

Bu arada benim ortak dediğim hatun buraya uğramıyor :44:
Bana bir ortak gerek skletime yakın benimle ortak olmak isteyen biri varsa ben talibim şu gribim geçsin siz o zaman görün yarışı

saferanla orti olsana biz hep buralardayız haklısın paylaşım olmazsa nasıl gaz vereceksiniz birbirinize

selam kızlar annemin taşınma telaşı yüzünden uğrayamadım bi kaç gündür. yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum. ve rakibem olan toksini tebrik ediyorum çünkü bu taşınma işi yüzünden ne spor yaptım ne de sağlıklı beslendim. ama bugünden itibaren eliptik bisikletime geri dönüyorum. o yüzden toksincim kork benden tatlım. baharcım sen de benim gibi sporu serdin galiba... hemen iyileş de 300 dakika yarışlarımıza dönelim. hepinizi öpüyorum...

geçmiş olsun canım ya benim aldığımın fiyatı baya uygundu 600 tl ye aldım üstünede 12 ay taksit yaptım bide 50 liraya geliyor aylık

Aaa gerçekten mi motorlumu seninki motorlular 1 milyardan başlıyordu diye biliyorum :26: öyleyse bende alayım aylık 50 TL birşey değilmiş :44:

Evet canım ya regl bitti derken tatsız şeyler yaşadım o geçti derken grip oldum serdim ama 2 güne iyileşirim herhalde ondan sonra görsünler sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…