Aaa gerçekten mi motorlumu seninki motorlular 1 milyardan başlıyordu diye biliyorum :26: öyleyse bende alayım aylık 50 TL birşey değilmiş :44:
kızlar aranızda bazılarınızı tanıyorum, arada bir bizim topikte görüyorum isimlerinizi, bu benim değişim resimlerim, motive olması için burayada ekliyorum...
yaza kadar 70li kilolara inebilirsiniz canlarrha gayret
motiveee- azimmmmmm şişman hatun kalmasıınn :92::92::92::92:
87 kilo
sonra 63 kilo
tiplere bakk :))) şimdi gülümsüyorum ama o zamanlar ağlıyordum kesinlikle vazgeçmeyin... veriliyor... kendinize bahaneler yaratmayın
benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...
kızlar aranızda bazılarınızı tanıyorum, arada bir bizim topikte görüyorum isimlerinizi, bu benim değişim resimlerim, motive olması için burayada ekliyorum...
yaza kadar 70li kilolara inebilirsiniz canlarrha gayret
motiveee- azimmmmmm şişman hatun kalmasıınn :92::92::92::92:
87 kilo
tiplere bakk :))) şimdi gülümsüyorum ama o zamanlar ağlıyordum kesinlikle vazgeçmeyin... veriliyor... kendinize bahaneler yaratmayın
benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...[/COLOR][/B]
anammmmmm yakalandım
canım yaaaa harika gerçekten tebrik ediyorum seni darısı bize :)
topiğin spor canavarı merhabadarkolive tebriler cnm:130::130::130::130::130::130::130::130::130:
Maşalllaaaaah sana yaaa valla maşallaaahhhsüper olmuşsun yahu son resmine baaa-yyılll-dııımmmmm
Demekki istenince oluyor ve istiyoruz olacak
Zayıflıyım gidip her topice boy boy resimlerimi koyacammmahdım olsun
Zayıflıyım gidip her topice boy boy resimlerimi koyacammmahdım olsun
diğer topiklerden daha samimi geliyorsunuz bana, bazılarınızı da tanıyorum
koyayım dedim belki bugün yapacağınız bir kaçamağı yapmassınız bugün
umarım yanlış anlamamışsınızdır kızlar :87::87: öpüyorumm
diğer topiklerden daha samimi geliyorsunuz bana, bazılarınızı da tanıyorum
koyayım dedim belki bugün yapacağınız bir kaçamağı yapmassınız bugün
umarım yanlış anlamamışsınızdır kızlar :87::87: öpüyorumm
senin yazını görmüştüm sokakta kilolu görsem gidip konuşucam diyordun buradada görünce aha bize konuşmaya gelmiş dedim çok teşekkürler ayrıca sizi takip ediyorum iksirini orti olayınızıda çaldım ona göre
iksir gerçekten yararlımı :44: ben 2 kere yaptım içtim ama devamını getirmedim darkolive bu iksir dediğiniz elma,limon,karanfil,tarçın,karabiber olan değil mi ??? sen etkili olduğuna inanıyormusun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?