- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
yok canım yeşilçay la limon atıyordum tek ben tok tutuyor ama sonradan mideme gelmedi bıraktım diğerlerini katınca tadı kötü oluyor
Yok canım yaaa niye yanlış anlayalım ne güzel gaza getiriyorsun bizleri :81:
Çok güzel olmuşsun ben çok beğendim açıkçası canlı örnekler görmek bizi daha çok motive ediyor teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için :81:
senin yazını görmüştüm sokakta kilolu görsem gidip konuşucam diyordun buradada görünce aha bize konuşmaya gelmiş dedim çok teşekkürler ayrıca sizi takip ediyorum iksirini orti olayınızıda çaldım ona göre
teşekkür ederim tatlımm
ben geçen sene diyet başarı öykülerini ezberlemiştim resmenhepsini okumuştum tek tek, biri gelse de bişiyler söylese, yapacağımı başaracağımı bildiğim halde bunu birinin bana söylemesi daha da hoşuma gidiyordu
bi arkadaş vardı bizim topikte o zaman 22 kilo civarında vermişti onun yolunu gözlerdim topikte bişiyler öğrensem merak ettiğimi sorsam diye sizi çok iyi anlıyorum ama o iltifatlarıı, sizi uzun süre görmeyen birinin gözlerini aça aça bakması, sizi çekemeyenlerin çaktırmadan sizi incelemesi, sizinde hoşunuza gittiği halde hiç hissetirmeden etrafta güle oynaya dolanmanızz
inanın çektiğiniz herşeye deyiyor
şimdi spor salonuna gidiyorum bilen bilir 1.5 yaşında oğlum var onu yoruyorum iyice gitmeden orda bebek arabasında uyutuyorum rahat rahat eşimlee sporumuzu yapıyoruz o da 15 kilo verdibiraz daha sıkılaşırsam iyi olcak 26 kiloyu neredeyse sıfır sporla verdim
vallahii sokakta orasını burasını çekiştiren birini gördüğümde allah diyorum bir kurban daha
iksir sana kurban olsun çal tabii kuuu, yapın anacım yapın tek besin beslenmeyin akşam yemeklerinizi 6-7 gibi yiyin, çay yanında abur cubur yemeyin 2lt den fazla suyunuzu içinbu kadar atla deve değil vallahii , hayatımın çocukluğum hariç en zayıf dönemimi yaşıyorum resmen hebaa olmuş yıllarım
ama şimdi geçtii
kızlar iyi geceler nasılsınız ben bugün bomba gibiyim hiç bozmadım menümü :))
sabah-5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği-biraz peynir
öğlen-dardenel tonlu mısırla iki dilim ekmek
akşam-bir kase çorba ve 3-4 kaşık fasülye yedim
çok mu sizce? iyi mi yoksa
hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ıcımı ferahlattınız benım sıkıntım hamılelıkte kılo almak deıl saglık konusunda endıselıyım okadar kulaktan dolma laflar duydumkı yok kıloluların cocukları ölü dogar yok kalp krızı rıskı olur annede falan fılan benım korkum bu yınede cok tesekkur ederım iiceceler
kız bebekte kılo verılıyormus cnmmhic bilmiyorum canim yedigim halde kilo alamamistim
kızlaaaar...................az önce tartıldım.................................
132.8
1 kiloya yakın vermişim
Günaydın Kızzzlaaarrr
Gribim tavan yapmış durumda sürekli hapşırıyorum gözlerim ve burnum şeeelllaaalleee mübareksabah uyandığımda WC den sonra tartılayım dedim aynaya bir baktım yüzüm şişmiş kocaman olmuş hastalıktan sanırım dedim boşver bahar tartılıp bozma moralini. Dışarda hala kar yağıyor yollaar falan görünmüyor artık kardan zaten benimde yataktan çıkasım yok hasta moduna gireyim de annem baksın bana biraz özlemişim naz yapmayı ben hastayım deyip yatmayı ilgi istiyorum arkadaş :86:
Sabah ılık limonlu suyumu içtim
Kahvaltım peynir,zeytin,haşlanmış yumurta ve 3-4 tane grisini
Hasta olmanın en iyi yanı iştahın kesilmesi sanırımspor yok aklımı koşu bandına taktım nerden para bulurum onu düşünüyorum alana kadarda böyyyleee kafa patlatmaya devam
Yok yaa bende olsaa ben günde 3 saat yürürüm diyorumama aldığımda nedense o heves olmuyor çok çabuk tüketiyoruz herşeyi yaaa ne kadar çok çaba sarfedersem almak için o kadar çok kullanırım herhalde
kızlar aranızda bazılarınızı tanıyorum, arada bir bizim topikte görüyorum isimlerinizi, bu benim değişim resimlerim, motive olması için burayada ekliyorum...
yaza kadar 70li kilolara inebilirsiniz canlarrha gayret
motiveee- azimmmmmm şişman hatun kalmasıınn :92::92::92::92:
87 kilo
sonra 63 kilo
tiplere bakk :))) şimdi gülümsüyorum ama o zamanlar ağlıyordum kesinlikle vazgeçmeyin... veriliyor... kendinize bahaneler yaratmayın
benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...
Sıfır sporlamı verdinpeki vucudun sarkmadımı
doğaaaa bi bizim topiktesin bi burda, aferin kız sana vallahii sen çok yakında hedefina ulaşırsın, çok araştırıyosun çünkü bu da senin ne kadar çabaladığını gözterir
gördün mü diğer arkadaşların resimlerini
doğaaaa bi bizim topiktesin bi burda, aferin kız sana vallahii sen çok yakında hedefina ulaşırsın, çok araştırıyosun çünkü bu da senin ne kadar çabaladığını gözterir
diger arkadaslarin resimleri nerde cnm bende görmek isterim :44::44:
slm kizlar su an benim kizin ögretmenin yas gününü kutluyorlar 3kuzineler pasta var kisir var kek var ama ben hic bisey yemiyorummyaza incecik olcam insallah
kızlar aranızda bazılarınızı tanıyorum, arada bir bizim topikte görüyorum isimlerinizi, bu benim değişim resimlerim, motive olması için burayada ekliyorum...
87 kilo
sonra 63 kilo
tiplere bakk :))) şimdi gülümsüyorum ama o zamanlar ağlıyordum kesinlikle vazgeçmeyin... veriliyor... kendinize bahaneler yaratmayın
benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...
gene kafamı kaşırımdayanlışlıkla yazıyım bu seferalkışşşşşş
80-89 topiğinde bayılacaksın değişikliğe bizde öyle oluruz seneye inşallah
kızlar ben cıkıyorum annem lahana suyumu hazır etmıste onu ıcıcem malesef ufff tadıda aynı zıkkımın koru gıbı yawwwww
87 kilo
sonra 63 kilo
5352 sayfada ordan ileriye dogru git tombulkelebegim
hatta daha öndeki sayfadalarda resimler cnm 5345 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?