Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim tatlımm
ben geçen sene diyet başarı öykülerini ezberlemiştim resmen hepsini okumuştum tek tek, biri gelse de bişiyler söylese, yapacağımı başaracağımı bildiğim halde bunu birinin bana söylemesi daha da hoşuma gidiyordu

bi arkadaş vardı bizim topikte o zaman 22 kilo civarında vermişti onun yolunu gözlerdim topikte bişiyler öğrensem merak ettiğimi sorsam diye sizi çok iyi anlıyorum ama o iltifatlarıı, sizi uzun süre görmeyen birinin gözlerini aça aça bakması, sizi çekemeyenlerin çaktırmadan sizi incelemesi, sizinde hoşunuza gittiği halde hiç hissetirmeden etrafta güle oynaya dolanmanızz

inanın çektiğiniz herşeye deyiyor
şimdi spor salonuna gidiyorum bilen bilir 1.5 yaşında oğlum var onu yoruyorum iyice gitmeden orda bebek arabasında uyutuyorum rahat rahat eşimlee sporumuzu yapıyoruz o da 15 kilo verdi biraz daha sıkılaşırsam iyi olcak 26 kiloyu neredeyse sıfır sporla verdim

vallahii sokakta orasını burasını çekiştiren birini gördüğümde allah diyorum bir kurban daha

iksir sana kurban olsun çal tabii kuuu, yapın anacım yapın tek besin beslenmeyin akşam yemeklerinizi 6-7 gibi yiyin, çay yanında abur cubur yemeyin 2lt den fazla suyunuzu için bu kadar atla deve değil vallahii , hayatımın çocukluğum hariç en zayıf dönemimi yaşıyorum resmen hebaa olmuş yıllarım

ama şimdi geçtii

bacularımm birde hayal kurunn, o kadar çok işe yarıyor ki, hayal ettiğiniz kıyafetlerin içinde böylee süper bakımlı

ben hep açık renk bir kot altında platform yüksek ince topuklu ayakkabılar üstünde dantelimsi şık kırık beyaz bir bluz üstünde şık siyah bir deri ceket elimde şık küçük bir el çantası saçlarım maşalı yürüyorum (bu arada pantolon 38 beden ) düşünün onu bilem görüyorum ne göz var bende yaa

şimdi 40 beden giyiyorum o gıcık inatçı basenlerimden dolayı ama gidecek

yapıcam! olacak!

birgün 38e düştüğümde bu kıyafetlerle de resim koyarım inşallah

Sıfır sporlamı verdin peki vucudun sarkmadımı

bence gayet ıyı cnmm devamm tempooo

cnm öncelıkle allah tamamına erdırsın ben de kılolu dogum yapanlardanımm 85 kıloyla hamıle kalıp 107 kıloyla doguma gıttım sezeryanla dogun yaptım zorlugu sadece amelıyathanede kı hemşiler benım kılomla ılgılı cok konuşmuşlardı benım ıcın sadece o zordu baska allaha sukur bır sorun olmadı sendede olmaz ıns saglıkla alırsın bebısını kucagına cnmm

hic bilmiyorum canim yedigim halde kilo alamamistim
kız bebekte kılo verılıyormus cnmm

kızlaaaar...................az önce tartıldım.................................

132.8

1 kiloya yakın vermişim

masallah cnmm cumaya daha fazla olur senın adına sevındımm

cnmm senı cok gayretlı goruyorum inş. alınca gercekten hakkını verecegıne ınanıyorumm

maşallahhh

senın basarı oykunu okumustum galıba cnmm cok guzel gorunuyorsun
darısı basımaaa

Sıfır sporlamı verdin peki vucudun sarkmadımı

1 ay step aurobik yaptım sadece o dönemde geçen mart ayında, birde leslie filan yapıyordum ama düzenli değil, yoo sarkmadı, ama gevşiyor haliyle, löp löp sarkık bir deri yok hiç, benim etim sıkıdır belki o yüzden, şimdi 2 haftadır spor yapıyoruz 45dk 1 saat arası belim 3 basenim 1 cm inceldi çok faydası oluyor heyecanla gidiyorum spora

doğaaaa bi bizim topiktesin bi burda, aferin kız sana vallahii sen çok yakında hedefina ulaşırsın, çok araştırıyosun çünkü bu da senin ne kadar çabaladığını gözterir

gördün mü diğer arkadaşların resimlerini

çok gezginçiyim valla başka yere gitmiyorum resimleri görmem mi bayıldım süpersiniz

diger arkadaslarin resimleri nerde cnm bende görmek isterim :44::44:

slm kizlar su an benim kizin ögretmenin yas gününü kutluyorlar 3kuzineler pasta var kisir var kek var ama ben hic bisey yemiyorumm yaza incecik olcam insallah

slm kizlar su an benim kizin ögretmenin yas gününü kutluyorlar 3kuzineler pasta var kisir var kek var ama ben hic bisey yemiyorumm yaza incecik olcam insallah

gene kafamı kaşırımdayanlışlıkla yazıyım bu sefer alkışşşşşş

cnm cok guzel zayiflamissin tbrkler idolümsün

Bende epey baktım da göremedim diğer kilo veren bayanların resimlerini

5352 sayfada ordan ileriye dogru git tombulkelebegim
hatta daha öndeki sayfadalarda resimler cnm 5345 de

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum annem lahana suyumu hazır etmıste onu ıcıcem malesef ufff tadıda aynı zıkkımın koru gıbı yawwwww

kiz allah iyiligini versin zikkimin koru ne gi ???

ayyyyyyyyyyy masallah sana insallah bizde o zamana ereiz ya muhtesem kasi biyerlerini nazarimiz degmesin valla

5352 sayfada ordan ileriye dogru git tombulkelebegim
hatta daha öndeki sayfadalarda resimler cnm 5345 de

Gördüm gördüm vaaay masumm rumuzlu bayan nasıl olmuş dimi maşallaaaahhhh hepsinee

26 kilo verip nasıl değişmişler ben 15 kilo verdim benden başka kimse farketmiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…