doga toksin nasilsiniz kizlar nasil gidiyo diyetler bakalim :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
iki gündür 93 ü görüyorum cumaya kadar ne olur bakalım:44::44:epeyden beri 94 le duruyorum sıktı yaaaa
nerdesin canım diyetisyendemi... yoldamı....
ne güzel cnm ya gitsin karayaglar kop koooooppppppp:108::108::108:
C hiçbiri canım
Bugün Erzurum çok fena kar tipi şeklinde yağıyor gözgözü görmüyor oyunlar bile bugün iptal edilmiş bende grip oldum ve boğazım şiş bu havada dışarı çıkmak istemedim yarın giderim sanırım tabiii kar bu hızla yağıp 2 metre olmazsa
tatlım ben yürüdüğüm sürede yaktıgım cal. yazıyorum ayrıca bır sıte var oradan da yapılıyor hesaplar
senın söylediğinin hakkında pek bilgim yok canım
evet cnm küçük çocukla oda zor ama benım ayrı bı odamda duruyor kızım uyuyunca yuruyorum
kalori hesbı cok ıyı bence ınsan neyı ne kadar yedıgının farkına varıyor
cnmm azmıne hayranım masallah hiç durmuyorsunn aman nazar degmesınnn
Arkadaşım bu pomela nedir ki? Valla tüm yenilikleri senden öğreniyorum
cnm pomela bir tropik meyvasidir
doga toksin nasilsiniz kizlar nasil gidiyo diyetler bakalim :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
cnm laptop acik ama benim islerim var misafirim gelecek aksamadietmi kim diet yapiyorki ben saglikli besleniyorum
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım
bende bugün yarin bi ip alacam ip atlayacam bakalim
bide lesli felan devam ederim 1 -2 ay icindede bi kosu bandi alacam insallah
bakalim nasil bir faydasini görecem
ya burdaki alman yerinden aldigim seylerin türkcesini bi bilsem bende kalori hesaplardim ama
aslinda üzerinde cogunun yaziyor bide nasil tartacam onu bilmiyorum
mutfak tartisiyla olurmiki acabaaaaa
ayy ne ıyı olur vallla bu yıl kar topu oynayamıcam galıbaa
onunda cok faydası varmış galıba kosu bandı ıle zayıflaya 2 kısı tanıyorum tabı yanında duzenlı beslenerek
inş. bizde görürüz faydasını
benım ablam 8 kılo verdı kosu bandı ılee sıra bende
bende mutfak tatısıyla olcuyorum herhalde olur cnm
naptın neler yedın bugun
ben 1dilim ekmek
6 gr zeytın
1kıbrıt kutusu peynır
1bardak sekersız cay
arada 1 elma
öglende 1 porsıyon yesıl mercımek yemeyı yedım bakalım aksama nasıl cıkarım
an az45 dk da yurumeyı düşünüyoorumm
gulmacıgım tesekur ederım verdıgın cevap ıcın
ya kızlar goruyorumda burda herkeste bu leslı nedır yaw bı turlu cakamadım
yuruyus bandından konu acılmıs bende kullanıyorum her gun 1 saat yuruyorum 5 km yapıyo.tavsıye edrım vallah evkurdan almıstım kredı kartı ıstemeden senetle taksıt yapıolar.
bıde kızlar menulerınızı goruyorumda bana ınanılmaz sıkı gelıyor yenı basladıgım ıcın mı acep:18: yanı galıba ben bıraz cokkkkkkk yıyorum okulumda tatıl butun gun evdeyım ondanda olabılır.nese haftaya acılıo okulum zaten tekrar duzene gırerım ınsallah
menumu yazımmmm
sabah 1 dılım ekmek
kucuk bır kase kadar bızım yorenın ozel kahvaltılık yogurt mezesı(ıcınde salatalık bıber dereotu var cokk vıtamınlı yanı:)
ara yok
ogle sade haslanmıs makarna bır tabak kadar yanında 2 kasık yogurt ve bır dılım yagsız peynır
ara yok
aksam bır tabak yagsız bol sebzelı(ozellıkle bıberlı) bulgur yanında 2 yumurta buyuklugunde haslanmıs kırmızı et ve lımon suyunda ıyıce yumusamıs sogan(bulgurla cok guzel gıdıo meret:)
ara meyve yemıcem bugun az bıraz sade dondurma yıcem sadece:26:
bugun 66 dk yurudum yıne 5 km yapıo
kızlar bıde ben her sabah ac karnına 2 bardak lahana maydonoz lımon suyu karısımı ıcıorum tavsıye ederım
ayrıca menumu yazdıktan sonra anladım kı ben tam bır ayıyım yawwww
yuruyus bandından konu acılmıs bende kullanıyorum her gun 1 saat yuruyorum 5 km yapıyo.tavsıye edrım vallah evkurdan almıstım kredı kartı ıstemeden senetle taksıt yapıolar.
bıde kızlar menulerınızı goruyorumda bana ınanılmaz sıkı gelıyor yenı basladıgım ıcın mı acep:18: yanı galıba ben bıraz cokkkkkkk yıyorum okulumda tatıl butun gun evdeyım ondanda olabılır.nese haftaya acılıo okulum zaten tekrar duzene gırerım ınsallah
menumu yazımmmm
sabah 1 dılım ekmek
kucuk bır kase kadar bızım yorenın ozel kahvaltılık yogurt mezesı(ıcınde salatalık bıber dereotu var cokk vıtamınlı yanı:)
ara yok
ogle sade haslanmıs makarna bır tabak kadar yanında 2 kasık yogurt ve bır dılım yagsız peynır
ara yok
aksam bır tabak yagsız bol sebzelı(ozellıkle bıberlı) bulgur yanında 2 yumurta buyuklugunde haslanmıs kırmızı et ve lımon suyunda ıyıce yumusamıs sogan(bulgurla cok guzel gıdıo meret:)
kızlar bıde ben her sabah ac karnına 2 bardak lahana maydonoz lımon suyu karısımı ıcıorum tavsıye ederım
evet benim abimin hanimida kosu bandi ve bisikletle zayifladi
bayya faydasi var ama dedigin gibi ipatlamaninda faydasi varmis
bakalim deneyelim görecez insallah
ben sabah
1 sekersiz cay
2 dilim ekmek
domates
salatalik
kk peynir yedim
arada elma
öglen
tarhana corbasi
yesil salata
arada 1 kase yogurt
aksamda
dünden kalma bamye yemegim var onu yiyecem
yanindada salata
insallah bugünüde böyle kapatacam
sporda yapmaya calisacam
5 mil lesli düsünüyorum bugn
yaparsam da yapmasamda yazacam insallah
günaydın................
Arkadaşım bu pomela nedir ki? Valla tüm yenilikleri senden öğreniyorum
cnm pomela bir tropik meyvasidir
Valla bu cehalet beni öldürecek arkadaşım. Ama ilk kez duydm gerçekten de... Afiyet olsn sana.
tesekur ederım canım haklısın bıde bende cok sacma bısı var yemegı cok kısınca kılo vermek yerıne kılo alıyorum vucut savunmaya gecıo galıba:26:estaaağğfurullah canım olurmu öyle şey
Gayetteee güzel menün bence :81: sorun yok böyle devam etaz yemek değil ki amaç sadece zararlı şeyleri yememek lahana suyu içebiliyor olman da çok güzel :81:
Koşu bandı bende istiyorum da çok pahalı yaaa işsizken ona para yatıramayacağım ama işe girince ilk işim onu almak olacak
cnm ben baktımda leslı bır grula aerobik yapıyor onun vıdeoları oluyormuş ardan yapıyorlar galıba evet kosu bandına geınce özellık le kış gunu cok buyuk bır nımett
lahana suyununda cok faydası oluyormuş okuduguma göre
son yazdıgına gelınce cnmm estağfirullah yanı
birde soganı lımonda bekletınce acısı gıdıyormu yoksa bunu mutlaka cvbla cnmm önmelı benım içinn
evet canım lahana suyu cok faydalıymıs ozellıkle gobek bolgesı ıcın
sogan konusunda ıse ben yemeden en az 1 saat once ınce ınce kıyıp bol lımon suyu dokuyorum butun acısını alıyo ama tabıı zaman konusu soganın yapısına gore degısır cok acıysa bı kac saat onceden lımon suyuna koymanda fayda var.hatta ben cougu zaman lımon suyunun ıcıne azıcık nar eksısıde katıyorum-1 sogana 1 corba kasıgı kadar-.ne kadar acı olursa olsun butun acısını alıo hatta sekerlı bıle oluo
menumu yazımmmm
sabah 1 dılım ekmek
ara yok
ara yok
cnm ben baktımda leslı bır grula aerobik yapıyor onun vıdeoları oluyormuş ardan yapıyorlar galıba evet kosu bandına geınce özellık le kış gunu cok buyuk bır nımett
lahana suyununda cok faydası oluyormuş okuduguma göre
son yazdıgına gelınce cnmm estağfirullah yanı
birde soganı lımonda bekletınce acısı gıdıyormu yoksa bunu mutlaka cvbla cnmm önmelı benım içinn
afıyet olsun cnmm
estagfurullah canim
ayrica lesli sensone diye bir kadin lesli dedigimiz
yürü ve incel programi sykilastimraya yardimci bi program
lesli yürü ve incel diye aratirsan görürsün canim bence güzel avsiye edebilirim
arastir ve bak iste
tesekur ederım tatlımmm bılgılendırdıgın ıcın bakıcm mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?