Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar,

Bugün ortim olan Banucuğumu göremiyorum. Ben de bütün gün temizlik yaptım öldüm yorgunluktan. Bu temizlik yarın da sürecek sanırım...:79:

Bugün sabah: 5 i 1 yerde çay. 1 adet kaşarlı poğaça

Arada: 1 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma ve yarım dilim ekmek

Öğlen: 1 adet peynirle kavrulmuş yumurta,1 kase yoğurt

Arada:1 adet hurma

Akşam: yarım tabak kaşarlı mantar, 3 kaşık pilav ve bol salata.

Gece: 1 avuç içi kadar kavrulmamış fındık

yedim ve bugün yediklerimden memnunum. İçimde bir canavar var, böyle sürekli bana ye ye diyor ama ben o her konuştuğunda su içerek onu boğuyorum

slm kızlar uzun zamandan berı gıremıorum sıze bısey danısmak ıstıyorum sanırım ben hamıleyım ama kılolu oldugum ıcın korkuorum lutfen ıcıme su serpın aranızda varmı kılolu dogum yapan

slm kızlar uzun zamandan berı gıremıorum sıze bısey danısmak ıstıyorum sanırım ben hamıleyım ama kılolu oldugum ıcın korkuorum lutfen ıcıme su serpın aranızda varmı kılolu dogum yapan

Hayırlı olsun canım çok sevindim naptın zayıflayamadın mı sen kaç kilosun şuan ???

cnm 115 kıloyum su anda dahada kılo aldım yanı kılolular cok kılo almaz dıyolar ama hamıleyken ben bı sorun olurmu dıye korkuorum

Valla canım ben bilmiyorum da çocuklu olanlar gelince yorum yaparlar sıkma canını Allah yazdıysa her şekilde sağlıklı sıhhatli olur

hayirli olsun canim öncelikle
evet kilolu olunca hamilelik biraz daha sykintili gecer diyorlar ama tabiki buda kisiden kisiye degisiyor
ben 106 kilo ile hamile kaldim kizima ve 98 ile doguma girdim
kizim 3020 gramm la dünyaya geldi anlayacan tabiki sykinti olmaz demiyorum ama sürekli kontrol altinda olursan sorun cikacagini sanmiyorum
bence hamileysen tadini cikar
tekrardan hayirli olsun

duygucugum her hamılelıkte kılo anlınacak dıye bısı yokkı benım annem kucuk kardesıme hamıleyken 15 kılo verdı ustune dogumdada verdı bayaa bı kılo emzırırken almıstı tbıı hepsını o ayrı uzme sn kendını yaaa
batuhancıgım bısı degıl ayrıca bende hıç sevmem acı soganı ınsanın mıdesıne tas gıbı oturur vallah ama kocana da cok yedırme kız kokusu cıkmıo butun gun ınsandan
cok sevdıgım bı salata tarıfı vermek ıstıyorum bu salata hem cok basıt hemde ozellıkle adet agrılarına karsı cok ıyı gelıo;
malzemeler 4 domates 3 orta boy sogan ıstege gore maydonoz
yapılısı butun malzemeler ozellıkle sogan cok cok ınce kıyılır piyazlık gıbı sonra elle tek tek butun katları acılır salataya bol mıktarda nar eksısı hafıften tuz eklenır evdekı dıger kısılerın salata tabagına cok hafıf yagda eklenır
ama bu salatayı sabahtan yapın ne kadar beklerse o kadar sosunu ıcıne ceker soganları yumusar boyle bol bol suyunu bırakır sızde o suya KEPEK ekmegınızı banarsınız
ayrıca menulere bakıormda herkes cok guzel dıkkat edıo masallah dıorum

amanın ben bu gün çıldırdım sabah tost akşam kömbe deniyor iki hamurun arasına kıyma konup yapılıyor kv ondan yapmış birtepsi benim oğlan istemisti babaanneden bir süre bizde kalacak kayınvaldem evi sobalı bende çocuklar evdeyken gel dedim bu günde barışın doğumgünüydü pastada götürdüm anlıycanız yarın telafi ederim artıkın
bişey olmaz canım hayırlı olsun kalbini ferah tut keyfini çıkar yediklerine falan biraz dikkat et çok kilo almamaya çalış ben 6 kilo almıştım istesemde alamıyorum zaten hamilelikde doğum sonrası önemli olan süt olsun ye yalanına kanmazsan daha fazladan kilo verirsin emzirme döneminde

Boğ arkadaşım. Biz bunu boğmazsak o bizi boğacak bu gidişle ...

kızlar iyi geceler nasılsınız ben bugün bomba gibiyim hiç bozmadım menümü :))

sabah-5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği-biraz peynir

öğlen-dardenel tonlu mısırla iki dilim ekmek

akşam-bir kase çorba ve 3-4 kaşık fasülye yedim

çok mu sizce? iyi mi yoksa

E güzel bir yönteme benziyor bendemi denesem
Üzme kendini o zaman canım çalışıyorsan yapıcak bişey yol aralarda ver.

Ah canım kim tatlıyı sevmez burda tarçınlı süt iç çok iyi geliyor.

selam arkadaşlar ne zamandır işten pek takılamıyorum siz olmayınca diyette pek olmuyor sizleri çok özledim
Bizde seni özledik valla....

çok geçmiş olsun

kızlar nasılsınız bakalım

ben çok yorgunum 2 gündür müthiş koşuşturmacamız vardı

nihayet bitti

2 gündür yediklerimede dikkat edemedim evde olmayınca
Naber canım ya senide epeydir göremedim nasılsın

Oh ablacım afiyet olsun bende çok sverim çiğ böreği kabağı oh olsada yesem.

Vallaaa burda da lapa lapa yağıyor halaaa izlemesi çok zevkli
Kar topu oynayacak arkadaş yok yahu orda olsam oynardık kocamanda kardamkadın yapardık tombik tombik
Biz buralarda kara hasretiz valla yağsada oynasak.

Hoşgeldin ablacım annenle kuzeninde hoşgelmişler bu soğuklarda yeniyo napıcan.

Burdayım canım ama salıdan sonra yokum hafta sonuna kadar diet tam gaz gidiyor seninde süper ama spor yapamıyorum içimden gelmiyor çarşambada yatılı misafirlerim geliyor ma diete devam inşallahhhh.

Duygucum hayırlı olsun canım yanılmıyorsam zaten sende bebiş istiyordun bende tüp bebek yaptım tutmadı takma kafana kiloyu canım ama bu dönemde alma dikkatli ye hamileliğinin keyfini çıkar.

Arkadaşlar bugünkü menüm...SABAH.yumurta ve yoğurt ÖĞLEN..2 kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği AKŞAM..2 köfte büyüklüğünde haşlama et.ARALARDA 3biberiyeli çay.Çokgeçmigiriyorum menüyü en son saat kaçta yazayım.

öncelikle hoşgeldin.bayağı sıkı sarılmışsın.yalnız bana yediklerin az gibi geldi.günde 1 dilim ekmek_?

ZEYNEPÇİMMMçok teşekkür ederim ilgine.Evet 20 gün kadar sıkı tutup diyet moduna iyice girmek istiyorum.Zaten tatil hep evdeyim ve şimdilik spor içinde erken.100 ün altına inene kadar böyle dayanmaya çalışacağım.Herkese iyi geceler.:80::80::80:

hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ıcımı ferahlattınız benım sıkıntım hamılelıkte kılo almak deıl saglık konusunda endıselıyım okadar kulaktan dolma laflar duydumkı yok kıloluların cocukları ölü dogar yok kalp krızı rıskı olur annede falan fılan benım korkum bu yınede cok tesekkur ederım iiceceler

allah bagıslasın cnm sen sanırım kılo vermıssın hamılelıgınde nasıl oldu o ?

geçmiş olsun canım....

hoşgeldin beyzuuus......................

bana ortak yokmuuuuuuuuuu......şöyle sıkletime yakın...........

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…