Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende k.k de diyet başarı öykülerini ve resimleri gördükçe çok motive oluyorum.tam kendimi saldığım anda girip o resimlere bakıyorum önceki ve sonraki hallerine gerçekten süperler...

bende sana katiliyorum cnm

Son düzenleme:
QUOTE=tomurcukkk;17498308]bende k.k de diyet başarı öykülerini ve resimleri gördükçe çok motive oluyorum.tam kendimi saldığım anda girip o resimlere bakıyorum önceki ve sonraki hallerine gerçekten süperler... [/QUOTE]

hosgeldin cnm sen isdedikden sonra zayiflarsin hersey beyinde bitiyor

hosgeldin cnm sen isdedikden sonra zayiflarsin hersey beyinde bitiyor[/QUOTE]

hoşbuldum canım teşekkürler.vericem inşallah bende şuan senin başladığın kilolardayım.sen çok iyi vermişsin maşallah darısı başıma inşallah :128:

Çok spor yapmak kas oluşumuna sebep oluyor bu nedenle olmasın senin -300 gr....

iyide şekercim ben yürüyüşümü fazla yaptım egzersizimi değil..hem o dediğin kas yapma değil..yani öle bişii olmaz.zaten vardır bizde kaslar ama biz onları tembelleştirince yayılır kalırlar..düzenli egzersizlerle kendilerin gelirler.o yüzden vücudumuzun şekli güzelleşir.ve varlıklarını sürdürdükçe yağ yakmamız iki üç katına çıkar çünkü görevlerinin biri de yağ yakmadır..senin dediğin bu var olan kasları şişirmektir..o da özel çalışmalarla protein yükleme ve ciddi spor yapmayla olur..merak etme şekercim o kas şişirenlerin yaptığı spor yanında bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil yane

Bugün bir erkek arkadaşım bana ''alıcı gözüyle baktım da sen gerçekten zayıflıyorsun'' dedi sevindirik oldum valla :78:
Artık hiçbirşey yemek gelmiyor içimden yemek için yaşamıyorum, yaşamak için yiyorum :81:

Derincim sabah faceden yazmışsın PC başında değildim sonra KKdan msj atmaya çalıştım ama msj alma isteğin kapalı sanırım ulaşamadım bir türlü aa şimdi aklıma geldi dur faceden msj atayım

benimde gündüz spor imkanım yok ancak akşam oda eve gel yemek yap ye topla bulaşık 2 tane ergen oğlan bi tane bebek zaman bulamıyorum diyordum geçen hafta koşu bandı aldım tv ye bakarken yürüyorum yemek konusunda ise domates peynir salatalık meyva yoğurt götüre bilirsin yanında akşamdan yaptığın yemeklerden uygun olanından götürebilirsin pateses haşlayıp falan götürebilirsin

Günün ilk menüsü benden olsun
Sabah 11:00
5 kaşık eti form müsli,yarım bardak yy süt.
Öğlen 15:00
1 tane haşlanmış bardak mısır
Akşam 17:30
1 kase yeşil mercimek yemeği
3 kaşık yoğurt
2 dilim light ekmek

1 lt su, (Evde değildim ondan henüz çay içemedim yatana kadar 2 bardak yeşilçay + 1 lt su içeceğim.)
30 dakika kar üstünde tempolu yürüyüş

Doğacım dün sana yazıcaktım, kaynadı arada Sende süper vermişsin 1 kg. bu hafta Yürüyüş bandının faydasını görmeye başladın sanırım. Bende çok istiyorum ama şu an yer sorunu var evde. Bahar gelse zaten düzenli yürürüm dışarıdada , kışın olmuyo malesef artık gelecek kışa inşallah evi değiştirince alıcam bitane. Çünkü artık sporu yaşam tarzı haline getirmemiz lazım

Arada bir uzun zaman görüşmediğin birileri görmek ve zayıfladığını farketmeleri gerçekten süper motivasyon oluyor. Azmin hiç eksilmesin. Katlansın katlansın taaaki hedefine varıncaya kadar Baharcım

Arada bir uzun zaman görüşmediğin birileri görmek ve zayıfladığını farketmeleri gerçekten süper motivasyon oluyor. Azmin hiç eksilmesin. Katlansın katlansın taaaki hedefine varıncaya kadar Baharcım

İnşallaaahhh sağolasın canım yaa ama zaten başka yolu yok çünkü ben beslenme alışkanlığımı değiştirdim gerçekten rejim yapmıyorum onun için öyle ya da böyle gidecek fazla kilolar yavaş yavaş ama kendinden emin bir şekilde

ervacımm bende gelsem 2, takıma nasıl olur

canim bende 8. takimdayim cuma takimlarina bas vurdugun bi bölüm var oraya yaziyorsun
ve hangi takimda yer varsa o takim seni cagiriyor bence dene güzel oluyor yani
zaten süper gidiyorsun ama ben takima bi sorim yer varsa sana söyliyim canim ok

bugünki menüm

Sabah

nutella 30 gr. 159 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
çay - şekersiz 1 bard. 0 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.

1. ARA ÖĞÜN

portakal 1 ad. 50 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

yayla çorbası 1 por. 115 cal.
yoğurt (az yağlı) 250 gr. 157 cal.
tavuk sote 1 por. 230 cal.

2. ARA ÖĞÜN

muz 1 ad. 100 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

taze fasulye - zeytinyağlı 1 por. 177 cal.
brokoli 200 gr. 70 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
meyve suyu - vişne 250 ml. 130 cal.

öneririm koşu bandınııı

tmm cnm hberını beklıyorumm ıyı olur bencedee

güzel geçmişş anlasılıann cnmm ama ben bırazz gümlettim birazdan yurumeye gıdecemm ancaaa
bende kopya yapacaktım ama o kadar abur cubur yemısımkı utandım dogrusuu
1590 cal almısımmm

yarın guzel bır gun olr ınsallahhh:26::26::26::26::26:

ben de içiyordum biara..insan tiksiniyo hazır tatlardan ve sağlıksız....lokantadan az çorba sebza yemeği yesen dahaiyi olur....
cok sevindim cnm senin icin bende bu gün 77.2 ciktim bende cok mutluyummm :122: :122: :122: giyemedigim kiyafetlerimi denedim oluyorrr acayip gaza geldimmmm kiz yavas yavas eriyoruzzzzz

he uçucaz yakında valla..................

oh ne güzel ...bu gaz seni epey idare eder.........

lunaazul doğa arifeebe ve ben 7.takımdayız ...çok iyi oluyor çifte yarışşşş......

ooo erkez bır yerlerdeymışş ben kalmısınn :93::93::93:

bugünkü

sabah
2 dilim ekmek
1 kase kadar menemen
domates biraz
peynir biraz

ara
portakal
1 kurabiye

aksam
tabak döner salata

ara
1 avuc dolu dolu cekirdek

simdilik bu kadar bi sey yersem ki yogurt yemegi düsünüyorum eklerim
[/COLOR][/COLOR]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…