canım ellerıne saglık cokkk detaylı olmus
Ne kusuru ablacım liste dert bile değil ama sen bilesin isterim ondan dediydim, öpüyorum seniii
hayirli geceler
ilk önce beyzus ablacim eline saglik ugrastin bizim icin
Helal olsun bebeğim.....
cokkk gecmıs olsun
kızlar cıdden dıkkat edın bu ara cok fena bı grıp salgını var ve bu grıp kolay kolay gecmıo hıc bır ılac care olmuyo derıncıgım aman sende dıkkat et allah korusun kızınada bulasmasın:18:
kiz tabiki destek olacam seni benim canim ortimsin benim yarim kiloda senin eserin
hepinizi hepimizi tebrik ediyorum
ortim yikmisin ortaligi banada azim verdigin icin cok sagol
örnek ortim benim
saol cnmmm bi sen terık etmışsın zaten iyıykı varsınnn
hosgeldin canim aramiza
buda bugünki menüm kopyaladim yapistiriyorum
sabah
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
çay - şekersiz 1 bard. 0 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
--------------------------------------------------------------------------------
ara
kayısı 5 ad. 40 cal.
ceviz 2 ad. 45 cal.
--------------------------------------------------------------------------------
öglen
tarhana çorbası 1 por. 140 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
ara
elma 1 ad. 60 cal.
aksam
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
fırında tavuk 1 por. 195 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
aldigim kalori 1193 cal.
harcadigim. 460 cal.
su 1.5 litre ictim ama daha devam ederim yatana kadar
sporda 90 dk. yürüyüs
10 dak. ip atlama
slm ben 86 kiloyum daha yeni üye oldum inşallah sizlerle beraber kiko vereceğim...
kopyalamayıda senden ogrendımmm
hoşgeldın cnmm
KAHVALTI
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
zeytin (siyah) 4 gr. 8 cal.
1. ARA ÖĞÜN
tuzlu sarı leblebi 30 gr. 117 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
patates salatası 1.5 por. 162 cal.
2. ARA ÖĞÜN
boza 0.5 bard. 242 cal.
mısır cipsi - doritos hotcorn 30 gr. 148 cal.
fıstık 30 gr. 168 cal.
ay çekirdeği 25 gr. 144 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
sucuk 10 gr. 45 cal.
178 cal.
117 cal.
193 cal.
702 cal.
135 cal.
65 dk yürüdümmm 3 lt de su içtimmm
ya benim bi sorunum var ben çalışıyorum akşam 6 gibi evde oluyorum yazın bu saat 8 leri buluyor.o yüzden yürüyüş falan yapamıyorum.evde egzersizde hiç işime gelmiyor.sadece diyetle de çok az kilo veriyorum ve sarkma oluyor.bana önerebileceğiniz bişeyler var mı ??? :44:
Tomurcuk seni çok iyi anlıyorum.İş dönüşü yorgunluğu ile evde spor yapmak çok zor geliyor ;ama sporun yerine koyabileceğimiz bir şeyde yok.
Ben emekli olmadan önce öğle tatilinde 1 saatimi tempolu yürümeye ayırıyordum.Bunun çok faydasını gördüm.Böyle bir imkanın varsa yağmursuz havalarda kullanmanı tavsiye edebilirim.Bunun dışında az yorgun olduğun akşamlar leslie yapmaya çalış.Spor yapınca vücudumuz mutluluk hormonu salgılıyormuş;hem mutlu olur hemde bir süre sonra alışırsan yorgunluk duymadan istekle yaparsın.
Sarkmaları önlemenin yolu spor;maalesef dıştan sürülen preperatların bir işe yaradığını sanmıyorum;belki cildi güzelleştirir o kadar.Bu benim fikrim tabii.Belkide kremlerle fayda gören vardır ama ben bilmiyorum...
nacizane fikrim sabah biraz erken çık yürüyerek git işe baktın geç kalıyorsun minübüse binersin merdiven çık küçük bir hareket etme fırsatını kaçırma tabi onada istek lazım herşeyin başı istemek istemiyorsan sebeb bulmak çok kolay sebeb bularak zaten bu hale gelmedik miablacım cevabın için sağol.öğlen araları da çıkmıyorum dışarı.zirai ilaç bayisinde çalışıyorum ben ziraat mühendisiyim.ayrıca işim gereği fazla hareket yok masa başı gibi yani.geçen sene işe girmeden önce 103 ten 85 düştüm.yürüşüşle tabi.sonra işe girince bıraktım ve 5 kilo aldım.evde egzersize bi türlü alışamadım.akşam gidincede yorgun oluyorum ve havanın soğukluğunu bahane ediyorum.
Bebek sahibi olabilmek için kilo vermem lazımiki kez düşük yaptım psikolojik olarak da kilo alımım oldu malesef.offf offf anlat anlat bitmez.kafa dengi kimsede yok ki yürüyüş yapacak bana hadi diyecek bunaldım valla yaaa
nacizane fikrim sabah biraz erken çık yürüyerek git işe baktın geç kalıyorsun minübüse binersin merdiven çık küçük bir hareket etme fırsatını kaçırma tabi onada istek lazım herşeyin başı istemek istemiyorsan sebeb bulmak çok kolay sebeb bularak zaten bu hale gelmedik mi
günayydin kizlar umarim hepiciniz iyisinizdir
birazdan yürüyüse cikacam cikmadan bi bakim dedim
süpersin menünde gayet güzel spor icinde ayrica helal olsun
demek birbirimizden ögrenecegimiz cok sey var
hanımlar bu knorrun hazır çabuk çorbaları hakkındaki fikriniz nedir.iş yerinde öğlen araları 1 bardak içsem etimekle nasıl olur acaba?öğlen yemeğe çıkma fırsatım olmuyor.iş yerinde geçiştiriyorum genelde.çıktığım zamanda malum lokantalarda yiyorum.bu konuda tavsiyeniz var mı?
Arkadaşım hazır çorbalar çok sağlıklı değil bence ama lokantada kaçırıyorsun madem arada kepek ekmeğinden tost yapabilirsin arada belki çorbaya alternatif olabilir... Ben okula giderken tok tutsun diye haşlanmış yumurta da götürüyordum, iki- üç ısırıkta kimse görmeden lüpletiyordum
sağol canım tavsiyen için çok şekersin bende gwtireyim bari haşlanmış yumurta lüpletirim çaktırmadan
günaydıın kızlaar..... bu sabah tartıda 132.4 ü gördüm çok mutluyumhemen çizelgemi değiştirdim motive ediyor insanı çizelgede gördükçe yoldan çıkmak istemiyor....arife nasılsın canım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?