Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla arkdaşım benden 20-30 kilo olan insanların bile gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdiklerini gördüm üstelik pek çoğu da doğumla 10-15 kilo verdiler... Evet insan baya tıknefes oluyormuş ve daha sağlıklı olması için zayıflayın diyor doktorlar ben de onlara uymaya çalışıyorum...

Öyle canım kilolu olmak bi engel değil ama zayıf olmak kolaylık..belimde ve dizimde ağrılar var benim doktorlar kilodan dio hamilelikte daha da artar die korkumdan zayıflamak istiyorum.daha rahat olur..
bide bişi sormak istiyorum ben o diet çizelgesini yapıyorum ama ekleyemiorum profilime onu nasıl yapçam??? lütfen yardım et bana

Tekrar merhabalar,

Teşekkür ederim güzel ve sıcak karşılamanız için.Ben Efsun,36 yaşındayım,8 yıllık evliyim,evlendiğimde 58 kiloydum ama 6 sene önce geçirdiğim 2 ameliyattan sonra kilolar her sene katlanarak çığ gibi büyüdü.2005 te 89 kilodan 58 e tekrar ilaç ve doktor gözetiminde düştüm ama bıraktığım anda geri geldiler malesef Boyum 1.63 kilom dün gece itibari ile 98,1 (sabah aç karnına tartılmayı yine unuttum) Eşim kilo verme knusunda defalarca bana destek oldu ama ben hep geri aldım verdiğim 3-5 kiloyu fazlasıyla.Dün eski bir arkadaşımın 96 kilodan 8 ayda 63 kiloya düştüğünü kuzeninden öğrenince dedim ben niye yapamıyım.Arkadaşımla aynı yaştayız tam olarak.O başardıysa ben de başarırım dedim.Sonra eve gelip burda bu topiğe girdim ve artık sizlerleyim hanımlar.Bu arada arakdaşım günde 1 saat yürüyüş yapmış ve yediklerine dikkat etmiş.Ben de her gün yürüyüş yapmaya başlayacağım ve yediğim her şeyi sizlerle paylaşacağım.Yarından perşembe gününe kadar evde olmayacağımdan payşamama ama sonrasında sizlerleyim.Hepimize kolay gelsin,uzun bir yol bu ve elele yürürsek başarılı olacağımıza inanıyorum...

Ben 17 yaşındayım ve boyum çok uzun 1.82 filanım ama bunun yanında 92 kiloyum zayıflamak istiyorum benide aranıza alın:)

sozlerde hosgeldiniz aramiza insallah sizin bize bizimde size faydamiz dokunur ve kurtuluruz su kilolardan

tekrardan hosgeldin abla umarim tez zamanda istegine ulasirsin

bugünki menüm

kahvalti

menemen (2 yumurta+1 yem. kaş. margarin+1 domates+ 1 biber) 1 por. 271 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
çay - şekersiz 1 bard. 0 cal.

1. ARA ÖĞÜN

kayısı 5 ad. 40 cal.
fındık 30 gr. 195 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

ıspanak 100 gr. 26 cal.
yoğurt (az yağlı) 250 gr. 157 cal.
elma suyu 250 ml. 117 cal.

2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

çoban salatası 1 por. 58 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
haşlanmış tavuk 1 por. 259 cal.

yaklasik aldigim calori 1651
yaktigim calori yaklasik 400

3 litre su

90 dakika yürüyüs
10 dakika ip atlama
2 saat temizlik;;1;;

topiğimiz gittikce kalabalıklaşıyor ne güzel yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

bugünkü

sabah 1 bucuk krep
bi catal peynir
az domates
bi dilim haslanmis yumurta
2 bardak cay

ara
1 tane cilekli yogurt
132 kcal bi cikolata

aksam
1 tabak yogurtlu kepekli makarna
üstünede kiymali sos

ara
1 portakal
yogurt yedim biraz öncede
2 litrede su

Slmmm kızlaaar dışarısı çok soğuuukkkkk :18: olimpiyatların kapanış töreni var TRT Türkte isteyenler izleyebilir Dışardaydım bugün arkadaşlarla canlı müzik dinleyip bowling oynadık ama ben horon tepmek istiyorum Erzurumda tulum çalan biryer olsa gidip sabaha kadar horon tepecem
Menümü paylaşayım :78:
Sabah 10:00
1 kk peynir,1 kk kaşar,4 zeytin,1 kaşık krem peynir,2 dilim light ekmek
Ara 14:00
5 kaşık eti form müsli,yarım bardak yy süt
Öğle 16:00
2 lavaş,4-5 patates kızartması, yarım tavukgöğsü
Akşam 19:00
1 porsiyon mantı :78: üzgünüm çok açtım annemin mantısına hayır diyemedim

2 lt su,3 koca kupa yeşilçay,1 kutu şeftali suyu
40 dakika lesli + 5 dakika twister + 30 dakika tempolu yürüyüş = 75 dk.
Dün 30 + Bugün 75 = 105 Dk.

Bende paylaşayım o zaman menümü

Sabah:
1 yumurta
çok çok az peynir
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık bolca maydanoz
1 fincan form çay

Ara:1fincan nescafe

Öğle:1 kase brokoli çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt

Ara: 2 çatal sütlü tatlı:26:

Akşam:1 kase brokoli çorbası
6-7 kaşık pırasa yemeği
1 tane turp
1 dilim ç. ekmeği

Bolca su da içtim,kocacanla yürüyüşe çıktık bide 2 saat yürüdük,yarım saatte sahildeki aletlerde eğlendik(fitness)

Arkadaşım aptığın çizelgenin altında bbcode yazan bir yer var orada ikinci adresi (sonu png ile biten adresi) seç ve sağ tuşla tıklayarak kopyala de sonra gel kadınlar kulübü sayfasına kontrol paneline tıkla ve sağ taraftan profili düzenle kısmına tıkla ve orada aşağı in biraz ve çizelge kısmına yine sağ tuş tıklayarak yapıştır de kopyaladığın adresi değişiklikleri kaydet de ve tamamdır, İnşallah olur...

yaa olmuyo kii arkadaşım..aynen yapıyorum dediklerini ilk başta o bbcode olan yerdeki adresin hepsini kopyalıyordum..sen söyledikten sonra yarısını deniyorum ama olmuyo üstte görüyorum çizelgemi ama ekleyemiyorum ağlıcam şimdi..zayıflayamıcam mı ben yoksa

''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.'' dio bana sürekli

merhaba arkadaşlar,
boğazım ceyranda kalmış kapı gibi kapanmak bilmeyişi nedeni ile utanıp girmedim, en az 2 haftadır sanırım. bir iki yalan bile düşündüm deli gibi yiyorum dememek için ne yazıkki. size yalan uydursam bile insanın kendini kandırması çok saçma ama. çünkü bu kendimi kandırma eğilimim yüzünden kilo sorunum var. etrafımı yanıltsam ne olur. kısacası aranıza dönmek irademi elime almak istiyorum bu cuma umarım en azından tartıya çıkma cesaretini gösteririm. herkesi özlemişim.

gulamacim sordum cnm cevap yazinca kaptanimiz hemen sána dönerim sekerim

beklıyorum cnmm

canim daha kocumuzdan haber gelmedi haberdar ederim
ayrica 1500 calori okadarda cok degil yürüyüste yaptiysan erir merak etme

:26::26::26::26::26::26:

hoş geldnnn cnmmm

hoşgeldinnn

hoşgeldınn
Ben 17 yaşındayım ve boyum çok uzun 1.82 filanım ama bunun yanında 92 kiloyum zayıflamak istiyorum benide aranıza alın:)

hoşgeldinnn

cnmm yaklasık aynı kalorı almışızzz ama ben yakmadımm henuzz malumm pazarrr

kızz ben dun 4 lıtre su ıctımmm
sabahh da 1 kılo fazla cıktımm ama sımdı normale donduuuu
:96::96::96:

İyigeceler kızlar. Şöyle bir baktım geçmişe Aklımda kalanlara cevap verim.
Banu ve Zeynepcim size şimdiden şifalar diliyim.
Yenacım uğramışsın ama dön artık özledik
Baharcım dün yeni iple şiş aldım bütün gün örgü örmeye çalışarak sökerek örerek geçti o yüzden gelemedim. Senin dietisyen işi ne oldu bu arada?
Yeni gelen hanımlar hoşgelmişsiniz. Hepimiz hedefimize ulaşıcaz yeterki burda birbirimizin desteğini alalım
Yarın görüşürüz hanımlar

arkadaşlar devlet hastanesinden nasıl randevu alınıyor biliyormusunuz. her girdiğimde dolu istediğim branşlar. kaçta yenileme oluyor. saat 5 de yazmıştı biri 5:40 da denedim gene 300 randevu bitmişti. bır arkadaşım gece 12 dedi biraz önce girdim gene dolu. anyamıyorum offfff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…