arkadaşlar devlet hastanesinden nasıl randevu alınıyor biliyormusunuz. her girdiğimde dolu istediğim branşlar. kaçta yenileme oluyor. saat 5 de yazmıştı biri 5:40 da denedim gene 300 randevu bitmişti. bır arkadaşım gece 12 dedi biraz önce girdim gene dolu. anyamıyorum offfff.
merhaba arkadaşlar,
boğazım ceyranda kalmış kapı gibi kapanmak bilmeyişi nedeni ile utanıp girmedim, en az 2 haftadır sanırım. bir iki yalan bile düşündüm deli gibi yiyorum dememek için ne yazıkki. size yalan uydursam bile insanın kendini kandırması çok saçma ama. çünkü bu kendimi kandırma eğilimim yüzünden kilo sorunum var. etrafımı yanıltsam ne olur. kısacası aranıza dönmek irademi elime almak istiyorum bu cuma umarım en azından tartıya çıkma cesaretini gösteririm. herkesi özlemişim.
Günaydın Hatun kişiler
Dün gece platonikim dediğim arkadaşla3 saat boyunca telde konuştuk ilk defa bu kadar duygusaldı konuşmamız ve ilk kez çok güzel şeyler söyledi bana ve evleneceğimizi düşünüyor çok uzun zaman sonra ilk defa kamera açtım seni özledim kamera aç dedi ve bana zayıfladıkça çok daha güzel oluyorsun yaa sen dedi zayıfladığımı farkettiii :81: 3 saatlik konuşma benim faturama çok pis girdi ama olsun değer diyorum çünkü unutamayacağım bir konuşmaydı ve onun gazıyla sabah kalkıp 45 DK. Leslie yaptım :81: 3 ay sonra yanına gideceğim ve bu 3 ayda en az 12 kilo vermem şart Onun için leslieyi bırakmak yok ilk defa bir erkek gelecek planlarına beni dahil etmiş ve hayallerimiz hep aynı inşallah hayırlısıyla olur ne diyim
Şimdi kahvaltı yapıyorum öğleden sonra ve akşamda leslie yapacağım bırakmamam lazımmmm güzel olmamm lazımmmm yaaa bana dediki benim için önemli değil buraya geldiğinde ailem seni görürse çok beğensinler istiyorum dedihavada aaşşşkkk kokusuuu vaaaarrr bende aşk sarhoşuyum kızlar maşallaaah deyin nazara inanıyorum ve her defasında nazara geliyorum
Günaydın Hatun kişiler
Dün gece platonikim dediğim arkadaşla3 saat boyunca telde konuştuk ilk defa bu kadar duygusaldı konuşmamız ve ilk kez çok güzel şeyler söyledi bana ve evleneceğimizi düşünüyor çok uzun zaman sonra ilk defa kamera açtım seni özledim kamera aç dedi ve bana zayıfladıkça çok daha güzel oluyorsun yaa sen dedi zayıfladığımı farkettiii :81: 3 saatlik konuşma benim faturama çok pis girdi ama olsun değer diyorum çünkü unutamayacağım bir konuşmaydı ve onun gazıyla sabah kalkıp 45 DK. Leslie yaptım :81: 3 ay sonra yanına gideceğim ve bu 3 ayda en az 12 kilo vermem şart Onun için leslieyi bırakmak yok ilk defa bir erkek gelecek planlarına beni dahil etmiş ve hayallerimiz hep aynı inşallah hayırlısıyla olur ne diyim
Şimdi kahvaltı yapıyorum öğleden sonra ve akşamda leslie yapacağım bırakmamam lazımmmm güzel olmamm lazımmmm yaaa bana dediki benim için önemli değil buraya geldiğinde ailem seni görürse çok beğensinler istiyorum dedihavada aaşşşkkk kokusuuu vaaaarrr bende aşk sarhoşuyum kızlar maşallaaah deyin nazara inanıyorum ve her defasında nazara geliyorum
Oooooooooooo canımcım Allah bozmasın, valla sen bu gazla ve bu hızla Leslie'nin tüm programlarını kendi başına yeniden çekersin, o derece yaniii... Valla ne diyelim ki artık, Allah nazarlardan saklasın, Allah tamamına erdirsin... Ahhhhhhhh aşk ahhh... Sen ne yüce bir duygusun... Valla senden aldığım aşk enerjisiyle arkadaşım bi eşime telefon edip ilan-i aşk yapasım var yani... Seviyoruz beee valla güzel şeylerr, hayatı mutlu kılan duygulardan birisi buu... Sen de üzülme arkadaşım artık İnşallah hep mutlu ol... Öpüyorum seni
allah daim etsin mutluluğunu
Çok teşekküüüürr ederim canımmmmİnşallah herşey çok güzel olur ve zayıflarız ve çok cici hatunlar oluruz :81:
Ara tabiii eşini sevdiğini söylemek kadar ve sevildiğini hissetmek kadar güzel birşey yok Allah sizide çok mutlu etsin inşallahhh
hoşgeldiin .... bekliyoruz çabuk dön tatilden...Herkese merhaba,
Sizleri çoook özledim,hepinizi öpüyorum şap şup...:
Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))
oolmaz ama böyle yesekde paylaşıma devam yarıştan koppmak yok.....merhaba arkadaşlar,
boğazım ceyranda kalmış kapı gibi kapanmak bilmeyişi nedeni ile utanıp girmedim, en az 2 haftadır sanırım. bir iki yalan bile düşündüm deli gibi yiyorum dememek için ne yazıkki. size yalan uydursam bile insanın kendini kandırması çok saçma ama. çünkü bu kendimi kandırma eğilimim yüzünden kilo sorunum var. etrafımı yanıltsam ne olur. kısacası aranıza dönmek irademi elime almak istiyorum bu cuma umarım en azından tartıya çıkma cesaretini gösteririm. herkesi özlemişim.
senin için çok sevindim hadi bakalım artık kaçamak yok...sen bu gün diyetisyene gitmiyormuydun.....Günaydın Hatun kişiler
ah canım herkes aynı hatayı yapıyor kontrol olmayınca kilolar geri geliyor artık gitmek yok hep beraber verelim kiloları.....Selamlar güzel hatunlar... bir utanç tablosu olarak geri dönüyorum aranıza...ramazan ayında 90 kiloyu görmüş biri olarak gün itibariyle 98-99 hatta ara ara 100 ü bile görme durumlarındayım :18: 2 haneleri görene kadar neler çekmiştim hale bak sanki kolayca vermişim gibi yine çıkmak üzereyim 3 hanelilere 3 aydır kan ilacı kullanıyorum 5 6 kilo aldırdı bana ondan önce de bi 3 4 kilo ben almıştım etti mi 10 kilo bu benim aylarca geriye gitmem demek ne yazık ki... kan ilacı almamak için senelerdir direniyordum fakat sonunda doktor çok ciddi boyutlara geldiğini kesinlikle kullanmam gerektiğini söyleyince mecbur kaldım :26: nasıl bir iştah yapıyor anlatamam ya mide değil içimde kara delik var sanki mide çeperlerimin zorlandığını hissediyorum ama doyma hissi yok :18: tavuk, balık gibi oldum yiye yiye çatlıcam ama bugün yeniden aranan kan bulundu başladım Allah'ın izniyle bozmazsam 5 6 aylık işim kaldı sık dişini diyorum ama ooof ya niye eski halime döndüm ki sanki yaza da bir sürü düğün var iş yerinde 1 senemi doldurduğum için izin hakkımı da kazandım güzel bir tatile gitmek istiyorum ama ilk defa kendime güvenerek sağımı solumu çekiştirmeyerek... velhasıl kelam desteklerinizi bekliyorum...
selamlar kızlar, hepinize iyi haftalar.. dün acayip sancılı ve ağrılı bir şekilde regl oldum.. sabahı zor ettim. şimdi de çok halsizim.. yani haftaya halsiz ve yorgun başlıyorum. haftasonu yatılı misafirlerim vardı. bayağı bi yoruldum. cuma akşamı 60dk yürüyüş ve cumartesi sabahı 60 dk eliptik bisiklet yaptım şimdilik toplamda 120 dk sporum var.
baharcım aşk kadar motivasyon dolu bi enerji olamaz, bunu iyi kullan tatlım...
senin için çok sevindim hadi bakalım artık kaçamak yok...sen bu gün diyetisyene gitmiyormuydun.....
Nebiliyim canım tombul ve beyaz kadınlarda olurmuş ee b izde öyleyiz ondandır heralde.zaten tartlmanın sabah olması lazım....buraya devam eden sonucunu alır mutlaka.....
geçmiş olsun .. ablandan sonra sende de çıktı ırsi bir şeymi bu...korkma inş. bişey olmaz....
Sağol canım bu arada sende çok güzel veriyorsun çizelgene baktıda süper baharcım.Geçmiş olsun kızlarAllah yardımcınız olsun inşallah ikinizinde ameliyatı güzel geçer ve sorunsuz atlatırsınız :87:
ZzZzeynep canım maşallaaahhh nasıl eridin sen öyle :81: ben hatırlıyorum seni eskilerden ama arada hiç girmedin nasıl zayıfladın anlatsana :44:
Çok doğru söylüyorsun canım sanada çok geçmiş olsun.BANU 145145 veZZZEYNEP çok çok geçmiş olsun.Üzülmeyin ve korkmayın.Hastalıklardan kurtulmanın en önemli yolu MORALdir.Buna canı gönülden inanıyorum.Çünkü ben bunu birebir yaşadım.Kanser olduğumu öğrendiğimde küçük kızım henüz iki aylıktı.Ama ben ALLAHında yardımıyla kısabir sürede atlattım.Herşey insanlar için,önemli olan sizin bundan sonra hayata nasıl bakacağınız ve ondan ne beklediğiniz.
Valla ablacım bilmiyorum ama ben karbonhidrat diyetini 15 sene önce yapmıştım.Ama hep diyetteyim biliyorsun.Banu145145,ZZZeynep her ikinize büyük geçmiş olsun.Banucuğum tam ablanın iyileşmesini beklerken senin de ameliyat olacağını duyunca çok şaşırdım.acaba bu yapılan diyetlerle ilgisi var mı?sende kk diyeti yapmışmıydın.kızlar çok dikkatli olmak lazım.sağlıklı yemek kültürümüzü geliştirmek zorundayız..
Canımmm hoşgeldin özledik valla nerelerdesin.Herkese merhaba,
Sizleri çoook özledim,hepinizi öpüyorum şap şup...:))
Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))
Banucuğum çok geçmiş olsun canım....
Annem safra kesesi ameliyatı oldu...Kapalı ameliyat yaptılar.Yaşı 83 tü ameliyat olduğu zaman,kilolu değil ama göbek kocaman;ameliyattan önce safra kesesi taşları nedeniyle pankreası da aşırı iltahaplanmıştı.Tüm bu olumsuzluklar bir aradayken çok başarılı bir ameliyat oldu.Sadece çok eski bir sorun,yoğun pankreas iltihabı ve yaşı nedeniyle ameliyat ön görülenden daha uzun sürdü.bunun dışında ameliyatla ilgili hiç sorun yaşamadı.2 gün sonra ayağa kalktı ki pankreası nedeniyle 15-20 gündür hastanede tedavi gördüğü için sürekli yatıyordu ve durumu çok kötüydü canım.Annem ikici gün kalkabildiyse sen ertesi gün ayaktasın Allahın izniyle...
Göbeğinde 3 veya 4 delik oluyor hiç kesi yok,kan yok,Dikişler her delikte 1 tane.Dr'un mutlaka bu konuda bilgi vermiştir zaten...Allaha emanet ol.Şimdiden geçmiş olsun..Dualarımız seninle canım..
Sağol canım teşekkürler.cnm ikinizede gecmis olsun rabbim acil sifanizi versinnn amaliyatlariniz basarili olur insallah
Ya vardıda anlamamıştı doktorlar hep kas ağrısı dediler yalvar yakar ultroson çektirdim orda çıktı.sağol canım bir önceki hafta yediklerime biraz dikkat etmiştim bu haftada yürüyüşün faydası oldu inş devam eder
geçmiş olsun kızlar banu nasıl oldu ya belirti varmıydı daha önce
hoş geldiniz kızlar
yenacım taşındın gezmelere gittin oh sefan olsun güle güle oturmayı nasip etsin allah biz seni bekliyoruz bi ilerleme kaydedemedim kendi adıma
Sağol orticim sanada iyi bir orti olamadım sakın diyeti bırakma ben ameliyattan sonra zorunlu diyette olucam zaten bende seni seviyorum öpüldün canımcım.Selam kızlar dünden beri giremedim siteye, nasılsınız ve nasıl gidiyor diyetler?
Anladığım kadarıyla Baharcım iyice niyetlenmiş spor olayına, hadi hayırlısı olsun arkadaşım..
Bu arada ortime çok üzüldüm, şimdiden geçmiş olsun Banucum, İnşallah kolay olur ameliyatın, seni seviyorum canımcım ve şans öpücüğü yolluyorum
Sağol canım...İyigeceler kızlar. Şöyle bir baktım geçmişe Aklımda kalanlara cevap verim.
Banu ve Zeynepcim size şimdiden şifalar diliyim.
Yenacım uğramışsın ama dön artık özledik
Baharcım dün yeni iple şiş aldım bütün gün örgü örmeye çalışarak sökerek örerek geçtio yüzden gelemedim. Senin dietisyen işi ne oldu bu arada?
Yeni gelen hanımlar hoşgelmişsiniz. Hepimiz hedefimize ulaşıcaz yeterki burda birbirimizin desteğini alalım
Yarın görüşürüz hanımlar
arkadaşlar devlet hastanesinden nasıl randevu alınıyor biliyormusunuz. her girdiğimde dolu istediğim branşlar. kaçta yenileme oluyor. saat 5 de yazmıştı biri 5:40 da denedim gene 300 randevu bitmişti. bır arkadaşım gece 12 dedi biraz önce girdim gene dolu. anyamıyorum offfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?