beklıyorum cnmm
:26::26::26::26::26::26:
hoş geldnnn cnmmm
hoşgeldinnn
hoşgeldınn
hoşgeldinnn
cnmm yaklasık aynı kalorı almışızzz ama ben yakmadımm henuzz malumm pazarrr
kızz ben dun 4 lıtre su ıctımmm
sabahh da 1 kılo fazla cıktımm ama sımdı normale donduuuu
:96::96::96:
Günaydın Hatun kişiler
Dün gece platonikim dediğim arkadaşla3 saat boyunca telde konuştuk ilk defa bu kadar duygusaldı konuşmamız ve ilk kez çok güzel şeyler söyledi bana ve evleneceğimizi düşünüyor çok uzun zaman sonra ilk defa kamera açtım seni özledim kamera aç dedi ve bana zayıfladıkça çok daha güzel oluyorsun yaa sen dedi zayıfladığımı farkettiii :81: 3 saatlik konuşma benim faturama çok pis girdi ama olsun değer diyorum çünkü unutamayacağım bir konuşmaydı ve onun gazıyla sabah kalkıp 45 DK. Leslie yaptım :81: 3 ay sonra yanına gideceğim ve bu 3 ayda en az 12 kilo vermem şart Onun için leslieyi bırakmak yok ilk defa bir erkek gelecek planlarına beni dahil etmiş ve hayallerimiz hep aynı inşallah hayırlısıyla olur ne diyim
Şimdi kahvaltı yapıyorum öğleden sonra ve akşamda leslie yapacağım bırakmamam lazımmmm güzel olmamm lazımmmm yaaa bana dediki benim için önemli değil buraya geldiğinde ailem seni görürse çok beğensinler istiyorum dedihavada aaşşşkkk kokusuuu vaaaarrr bende aşk sarhoşuyum kızlar maşallaaah deyin nazara inanıyorum ve her defasında nazara geliyorum
Selamlar güzel hatunlar... bir utanç tablosu olarak geri dönüyorum aranıza...ramazan ayında 90 kiloyu görmüş biri olarak gün itibariyle 98-99 hatta ara ara 100 ü bile görme durumlarındayım :18: 2 haneleri görene kadar neler çekmiştim hale bak sanki kolayca vermişim gibi yine çıkmak üzereyim 3 hanelilere 3 aydır kan ilacı kullanıyorum 5 6 kilo aldırdı bana ondan önce de bi 3 4 kilo ben almıştım etti mi 10 kilo bu benim aylarca geriye gitmem demek ne yazık ki... kan ilacı almamak için senelerdir direniyordum fakat sonunda doktor çok ciddi boyutlara geldiğini kesinlikle kullanmam gerektiğini söyleyince mecbur kaldım :26: nasıl bir iştah yapıyor anlatamam ya mide değil içimde kara delik var sanki mide çeperlerimin zorlandığını hissediyorum ama doyma hissi yok :18: tavuk, balık gibi oldum yiye yiye çatlıcam ama bugün yeniden aranan kan bulundu başladım Allah'ın izniyle bozmazsam 5 6 aylık işim kaldı sık dişini diyorum ama ooof ya niye eski halime döndüm ki sanki yaza da bir sürü düğün var iş yerinde 1 senemi doldurduğum için izin hakkımı da kazandım güzel bir tatile gitmek istiyorum ama ilk defa kendime güvenerek sağımı solumu çekiştirmeyerek... velhasıl kelam desteklerinizi bekliyorum...
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum...ama gelen giden o kadar çokki fark yaratanlar aramızda daha kolay kalıcı olurlar ufak bir tavsiye.....
gulamcim yazmistim ama görmedin sanirim yer varmis cnm bekliyoruz senide aramiza
Merhaba kızlar yarıdan itibaren diyete başlıyorum yaza kadar düzenli kilo vermek istiyorum.Bu gruba girebilirmiyim.
Boy:168
kilo:en son 110 civarıydı
hoşgeldınn basarılarrrr
Acele CEVAP :)
3 ayak oynamayı bilen hatunlar varsa bu kemençe horonu paylaşayım ben bununla oynuyorum çok sarıyoo çok terletiyor çok eğlenceli
YouTube - Süper Kemençe - KeSKiN ViRaJ MuSTi
Sağol orticim sanada iyi bir orti olamadım sakın diyeti bırakma ben ameliyattan sonra zorunlu diyette olucam zaten bende seni seviyorum öpüldün canımcım.
Merhaba kızlar yarıdan itibaren diyete başlıyorum yaza kadar düzenli kilo vermek istiyorum.Bu gruba girebilirmiyim.
bi kere buralarda paylaşım yapıcaz... olayı ciddiye alıcaz azda olsa kilo vermeye çalışıcaz....bigörünüp kaybolmucaz..o zaman buraların demirbaşı olursun....selam kizlar morelim yerinde olmadigi icin giremedim bugün 2 saat yürüyüs yaptim
kendimi spora verdim devamda edecem insallah
bi bakim dedim aksama gelecem allahin izniyle umarim ozamana kadar morelim yerine gelir
canim bugün eminim telafi edersin sykma tatli canini bak yarisada alinmissin bundan sonra daha güzel olacak hersey bizim koctan cevap gelmedigi icin yazamadim ama zaten baska bir yarisa kabul edilmissin cok sevindim adina
allahim nazarlardan saklasin umarim hep böyle mutlu olursun
olsun fazlasini almadan farkina varmis ve aramiza katilmissin simdi önüne bak ki daha kolay gittsin
ama sen zaten yapabilecegini biliyorsun senin icin daha kolay lacaktir
farklilik derken neler yapmak gerekiyor kendini sevdirmek icin ve kalici olabilmek icin
aslında bu ceza fikrini tuttum... bu konuyu ele alalım derim....Hoşgeldin canım
Tabiki kilon bizim topice uygun onun için sürekliliğini bekliyoruz. Artık devamsızlık tutacazmazeretsiz 1 hafta üst üste girmeyeni almayacaz artık napak ışığı gören geliyor derdini anlatıyor sonra kayboluyor bizim duygularımızla oynuyorlar abarttım sanki
bi kere buralarda paylaşım yapıcaz... olayı ciddiye alıcaz azda olsa kilo vermeye çalışıcaz....bigörünüp kaybolmucaz..o zaman buraların demirbaşı olursun....
aslında bu ceza fikrini tuttum... bu konuyu ele alalım derim....
orti kiz masallah spor yapmissin bayaaaaaa bende armut toplamiyorum bbende bu gün 105dakk tempolu yürüdüm toplam 220dakk olduselamlar kızlar, hepinize iyi haftalar.. dün acayip sancılı ve ağrılı bir şekilde regl oldum.. sabahı zor ettim. şimdi de çok halsizim.. yani haftaya halsiz ve yorgun başlıyorum. haftasonu yatılı misafirlerim vardı. bayağı bi yoruldum. cuma akşamı 60dk yürüyüş ve cumartesi sabahı 60 dk eliptik bisiklet yaptım şimdilik toplamda 120 dk sporum var.
baharcım aşk kadar motivasyon dolu bi enerji olamaz, bunu iyi kullan tatlım...
burdada hava cok guzel avusturyada sanki ilk bahar havasiHerkese günaydıınnnn...hatta tünaydın=)
Şuan istanbulda harika bi hava vaarr haydi herkes dışarı..:82:
Vakit temiz havada yürüyüp forma girme vaktidir
oh ohSabahtan beri horon tepiyorum özledummm memleketumi yauww tulimi özledummm
Hem kol çalıştırıyor hem bacak güzel egzersiz ve sıkmıyor :86:
Dik oynaaa diiikkkk
hosgeldin aramiza
yanlis anlama sakin kötü bir niyetle sormadim
yeni gelenler icin daha cok bunu sordum ben zaten elimden geldigince burda olmaya ve paylasimda bulunmaya calisiyorum ama bazen eskiler tarafindan göz ardi edildigimizide belirtmek istiyorum
ama olsun ben kilo vermek icin burdayim isteyen cevap verir isteyen vermez
tesekkür ederim cevabin icin tekrardan belirtmek isterim yanlis anlamda sormadim
kimin cidden bu yola baş koyduğu belli olmuyor canım tek sebep bu ... ciddiyetsiz yaklaşımlar kayboluyor birsüre sonra ortadan zaten... eğer sen samimi olursan burdakilerde sana samimi yaklaşır bu bir topik kararı veya kuralı değil ama ister istemez böyle oluyor... onun için sen kararlıysan herkes seni ciddiye alır merak etme.....
kimin cidden bu yola baş koyduğu belli olmuyor canım tek sebep bu ... ciddiyetsiz yaklaşımlar kayboluyor birsüre sonra ortadan zaten... eğer sen samimi olursan burdakilerde sana samimi yaklaşır bu bir topik kararı veya kuralı değil ama ister istemez böyle oluyor... onun için sen kararlıysan herkes seni ciddiye alır merak etme.....
iyi akşamlar herkesee..çok canım sıkıldı kocam sabah geldi işten hala uyuyoo(
karnım acıktı yemek için onu bekliyorum biraz da sinirlendim gidip uyandıramıyorum da şimdi:))
yemek yedikten sonra bugünki menümü yazıcam inşallah..
Bende yeniyim alın tabi bizi ciddiye :)
Dün üye oldum ben tanımaya çalışıyorum sizleri ancak çok deneyimlisiniz ve uzun zamandır burda birliktesiniz. çekinmiyorum, kendimi yabancı hissetmiyorum desem yalan olur
ne uykusuymus bugit uyandir yada sinirliymisin zaten oturda kendin ye ben öyle yapiyorum yoksa onlari bekelrsek keyifleri gelene kadar sonrada 1 kilo fazan olsu kilo aldin diyorlar
arkadasin dedigi gibi yap canim bildigin ve anladigin konularda soruya cevap verebilirsin menünü paylas ve bu ise nekadar sarildigini hissetir
ayrica cekinmenede gerek yok hepimiz ayni yoldayiz ve kilomuzla ilgili sohbet ediyoruz sende deneyimlerini ve bilgilerini paylasirsan eminim cabucak adapte olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?