Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ya sabahtan beri yemek borum yanıyor reflüm yok ama arada bir oluyor böyle 2 tane soda içtim banamısın demedi sizin bir öneriniz varmı

Kızlar ya sabahtan beri yemek borum yanıyor reflüm yok ama arada bir oluyor böyle 2 tane soda içtim banamısın demedi sizin bir öneriniz varmı

bol bol su iç..bide şu nnaneli mide şurupları varya ondan içebilirsin..ben hamileyken reflü olmuştum doktor vermişti ancak öyle dayanabiliyordum.....

Tamamen katılıyorum canım sana Arkadaşlar gelen giden çok olduğundan emin olun kalıcı olursanız burada çok güzel paylaşımlar bulursunuz.

pardoin sporumuda yazim
120 dakika yürüyüs
30 saat ip atlamak
3 litre su

ah ortımm ahh zaten bızı bu sınır stress bu hale getırdı sakın sınırlendıgın de yeme su ıc veya dedıgın gıbı yurü cnm bosver aşagı ınelımdeherkezın agzı acık kalsın bızı goruncee ben cokk cıddı kararlıyımm sende morelını yuksek tut canını sıkmaa tamam mı cnmm

afıyet olsun cnmm cok guzell hele yuruyüşünn benı mahvettıı cok yürümüşsün maşallahh bravo tabrık edıyorum senı

batuu 30 saat ip mı atladınn

Son düzenleme:
menüm

KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
zeytin (siyah) 6 gr. 12 cal.
marul 20 gr. 3 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
marul 50 gr. 7 cal.
uno light form ekmeği 1 dilim 42 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
2. ARA ÖĞÜN
çam fıstığı 15 gr. 90 cal.
çorbalar (unlu) 1 kase 280 cal.
irmik helvası 20 gr. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

60 dk yurudum --400

2 lıtres su içtim

Tünaydın arkadaşlar :)

Ben bu gün çok geç kalktım ve sadece 1 muz yedim canım bir şey istemedi.Gün içinde de çok yememeye çalışacağım.
bu saate kadar bi muzla mı kaldın düzenli yesen daha iyi olmazmı
Merhaba kızlar yarıdan itibaren diyete başlıyorum yaza kadar düzenli kilo vermek istiyorum.Bu gruba girebilirmiyim.
Boy:168
kilo:en son 110 civarıydı

Acele CEVAP :)
hoş geldin canım
ben de sinirlenince yiyorum kim zararda bil bakalım kendimize oluyor onların ruhu duymuyor
amannnnn benimkine bando gelse tınlamaz uyurrrrrrr uyurrrr uyurrrrrrrrr

yudum yudum süt iç saraçoğlu öyle demişti

artik ben sizin arkanizdan gelirim cnm bu hafta ehliyete agirlik vermem lazim ama haftaya esmeye gelicem ins

cnm menünde sporunda cok güzel

Son düzenleme:
artik ben sizin arkanizdan gelirim cnm bu hafta ehliyete agirlik vermem lazim ama haftaya esmeye gelicem ins

cnm menünde sporunda cok güzel

Ayyy inşallahh alırsın ehliyetini geçersin sınavlarını :81: o kadar para veriliyor kurslara ben üzülüyorum kardeşimde zorla geçti son sınav hakkında
Bu hafta yoksun demek o zaman şampiyon belli ikinci kim

Benim menüm:

sabah 7.00 de kahvaltı:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 küçük dilim peynir
domates,maydonoz,4 zeytin
azcık bal(çeyrek gevrek)
1 bardak form çay

Öğle:
1 ç.peynirli tost , 1 bardak süt

Ara: küçük bi poğaça

Akşam: 1 kase domates çorbası
4 köfte 1 kase yağsız makarna
2 kaşık yağsız yoğurt
büyükçe bi kase mor lahana salatası

bugünlük yediklerim bu kadar şimdi de soda içiyorum..

bide sadece 20 dakka yürüyüş yapabildim ama biraz da ev işi yaptım..

ozaman yapabilecegini biliyorsun hele birde bebek istiyorsan cabucak vereceksin bu kilolari insallah
hosgeldin tekrardan aramiza

kiz yok 30 dakika olacakti o

evet kimsenin ruhu duymuyor ama bu sefer kararli oldugum icin allahin izniyle uymayacam
allahim utandirmaz insallah

amannnnn benimkine bando gelse tınlamaz uyurrrrrrr uyurrrr uyurrrrrrrrr

ayneen neyse sonunda uyandı benim kocacanım ezel izliyoruz..artık sabaha kadar otururuz

ozaman yapabilecegini biliyorsun hele birde bebek istiyorsan cabucak vereceksin bu kilolari insallah
hosgeldin tekrardan aramiza

hoşbulduk canım inş hepimiz kurtuluruz şu fazlalıklardan da hafifleriz biran önce..

tskler cnm ins gecerim bende buralardayim yine ama spordan cok ehliyeti düsünmem lazim

tskler cnm ins gecerim bende buralardayim yine ama spordan cok ehliyeti düsünmem lazim

ervam o kadar spora rağmen geçen hafta 1 kilo verdin verilen kilo bazenbasküle yansımıyor ama sen vücudundan anlıyorsundur toparlanıyorsundur sıkılaşıyorsundur farkettinmi bunu vucudunda :26:

bugünkü

9 da bi kepekli sandwich

12 de kahvalti
patates kavurmasi
domates biber salatalik

ara
7 yarim ceviz
7 badem
2 kuru kayisi

öglen
1 kase yogurtlu müsli

aksam
nedense cnm bi sey istemedi biraz yogurlu salata

ara
cilekli yogurt

veeee 60 dk yürüyüs hava güzeldi toplamda 205 dk oldu

Kilo veren insanların resimleri paylaşılmış önceki ve sonraki halleri paylaşmak istedim ilerlettikçe diğer kişileride görebilirsini

Kolayı bıraktı 60 kilo verdi - Milliyet Foto Galeri

çok teşekkürler gerçekten ilginç azimle insan neleri başarıyor..inş bizde başarıcaz..
bu arada boğazım yanıo dedin ya bende o dertten çok muzdaribim ama benim taşlardan dolayı
talcid çiğneme tableti benim tek çarem tavsiye ederim

maryporker canım sana hoşgeldin dedimmmi hatırlamıyorum açıkçası çünkü bu aralar çok gidip gelen oluyor ama sen daimi kalıcı gibi duruyorsun umarım hepberaber veririz kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…