maryporker canım sana hoşgeldin dedimmmi hatırlamıyorum açıkçası çünkü bu aralar çok gidip gelen oluyor ama sen daimi kalıcı gibi duruyorsun umarım hepberaber veririz kiloları
ervam o kadar spora rağmen geçen hafta 1 kilo verdin verilen kilo bazenbasküle yansımıyor ama sen vücudundan anlıyorsundur toparlanıyorsundur sıkılaşıyorsundur farkettinmi bunu vucudunda :26:
Bende yeniyim alın tabi bizi ciddiye :)
Dün üye oldum ben tanımaya çalışıyorum sizleri ancak çok deneyimlisiniz ve uzun zamandır burda birliktesiniz. çekinmiyorum, kendimi yabancı hissetmiyorum desem yalan olur
hoşbulduk canım.. kalıcıyım ben evet=) bundan sonra bende varım=))
senden sürekli duyuyorum şu lessimiydi neydi onunla ilgili bilgi almak istiyorum daha sonra
cnm benim ya ben hic kilo veremem diyodum ama cok sevindim beni bi cikolata kirizi tutmustu her gün cikolata yedim:125::125::125::125::125::125: bi aksamda bi paket cips bende morali bozulunca yiyenlerdenim ondan snirim ama simdi ehliyeti alirsam süper bi moralle bomba gibi gelirim yeniden :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Kızlar ya sabahtan beri yemek borum yanıyor reflüm yok ama arada bir oluyor böyle 2 tane soda içtim banamısın demedi sizin bir öneriniz varmı
gel o zaman şöyle sarılıp kaynaşalım tekrar hoşgeldin
Canım leslie internetten indirdiğin evde durduğun yerde yapabileceğin egzersizlerin oluşturduğu videolar gayet eğlenceli buraya gelen herkesi alıştırıyoruz leslieye. sana da link veririm ama sitede görünmüyor dilersen özel msj olarak msn yada face adresini gönder bana dilersende googleye '' sende zayıfla leslie'' yaz çıkan yerden indir. Ama benim göndereceğim linkte tek link halinde daha rahat indirebilirsin
ama saçımı çekme acır öyle
çok teşekkür ederim hoşbulduk...
Kızlar bugün pazara gittim. Hani şu koca kabaklar varya içinden kabak çekirdeği çıkıyo. İlk kez gördüm satanı. Daha öncede duymuştum taze kabak çekirdeği çok faydalıymış özellikle tenya , kurt, solucana filan. Şeytan dürttü iştenapıcan sen çiğ kabak çekirdeğini demi? O kadar çiğki poşetin yarısıda kabak içi şeklinde. Neyse aldım eve geldim. Oturdum başına ama yemek ne mümkün. Kayıyor elimden oraya buraya. Baya bi cebelleştim ama sertte değilki çitleyip içide çıkmıyo. En son kabuklarıyla yiyim dedim. Şifaya güya 1 tabak filan yedim yaklaşık 3 saatte ondan beride midem bulanıyooooo
Kızlar bugün pazara gittim. Hani şu koca kabaklar varya içinden kabak çekirdeği çıkıyo. İlk kez gördüm satanı. Daha öncede duymuştum taze kabak çekirdeği çok faydalıymış özellikle tenya , kurt, solucana filan. Şeytan dürttü iştenapıcan sen çiğ kabak çekirdeğini demi? O kadar çiğki poşetin yarısıda kabak içi şeklinde. Neyse aldım eve geldim. Oturdum başına ama yemek ne mümkün. Kayıyor elimden oraya buraya. Baya bi cebelleştim ama sertte değilki çitleyip içide çıkmıyo. En son kabuklarıyla yiyim dedim. Şifaya güya 1 tabak filan yedim yaklaşık 3 saatte ondan beride midem bulanıyooooo
Okuduğum kadarıyla sende baya tecrübelisin kilo alıp verme konularındaneden hepsinin geri dönüşü oldu sence? Yani hatalarını biliyormusun?
o çekirdekleri öyle yemiceksin kiiii
onları bi güzel yıkıcaktın ondan sonra bi bezin üstüne sercen bi güzel 2 gün falan çevire çevire güzelce kurucaklar ondan sonra arzuya göre ister öyle istersen teflon tavada kavurup yiceksin=))
yine de afiyet olsun
kiz kabakcekirdegi elinden kacamamis en sonunda sen galip gelmissin insallah sifa olmusdur cnm bende bu gün yediklerimi hic yazmiyorum günümdeyim neler neler yedimmmmmm
inat ettim canım sonunda galip geldim haklısınHepimiz kaçırıyoruz zaman zaman ipin ucunu şekerim. Yarından itibaren toparlarsın yine üzülme. Birde ben şöyle düşünüyorum. Hep dikkat hep dikkat değilde arada bir normal yeme düzenine dönmek bünyeyi şaşırtıyor bence iyi geliyor yani. Ama tabi şekerli ve yağlı gıdaları abartmadan
evet bi çok hatam vardı ilk olarak boğazıma düşkünlüğüm çokta güzel yemek yaparım övünmek gibi olmasın:) bide sabırsızım galiba ben mucize bekliyodum böle gece yatiyiim sabah 15 kilo eksik uyanayım gibi
diyette gayet başarılı azimli oluyorum bırakınca sanki bi daha hiç kilo almıcakmışım gibi yemeye devam ediyorum azcık kilo aldığımı hissedince de tartılmaktan korkmaya başlıodum ve böylece ipin ucu kaçıyodu..
yok cnm elma kurusu yedimmm cok abartmadim cubuk kiraker yedim oda kepeklisinden aboooo cekirdegi unutmusumen iyisi yazmayayim
uffffffff ufffffffff benim canavar kizim laptopun ekranini cekti kirildiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?