aaa süpermiş tamam ben de katılıyorum artık sizevalla ben sana pek rakibe olamam Bahar'cım malum çalıştığım için sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 8 e doğru anca evde olabiliyorum o saatten sonra ne yapabilirsem artık spor salonuna mı yazılsam yoksa şu leslie ablamızın hayranı mı olsam bilemedim sanırım önceleri vak vak ablayla başlayıp tıkandığım noktada spora yazılmak daha iyi olacak ama yine de kararsızım :18: cumadan cumaya mı bildiriyoruz sporlarımızı da?
hoşgeldin... bomba gibi olmak için bomba gibi dönüşler gerekiyor zaten 1. aşamayı tamamladık...
hoşgeldiniz... ama 1 ayda 10 kilo hem çok fazla olur hem de çok sağlıksız devamı da gelmez o kadar sıkı bir diyetino yüzden buraya takıl biraz oku topikleri dilersen güzelce yavaş yavaş ve sağlıklı, kalıcı kilo vermeye bak...
ahh Billur en son seninle aynı kilodaydık ben aldım başımı gittim bakkan ilaçları mahvetti beni yaa oooff... ama ben açılışı yaptım bak sıra sende hadiii
Herkeslere günaydıınnn...
ben bu spor işini cumadan cumaya bildircez falan die bilmiyodumm bana bilgi verin azıcık gerçi daha spora başlayamadım adam akıllı ama olsun elbet başlıcam ona da tam gaz.
evet canim
gecen haftaki kilon
bu haftaki kilon
ve sporunu sekilde cuma günü bildirimde bulunuyorsun
aaa süpermiş tamam ben de katılıyorum artık sizevalla ben sana pek ............................. kilodaydık ben aldım başımı gittim bak kan ilaçları mahvetti beni yaa oooff... ama ben açılışı yaptım bak sıra sende hadiii
Herkeslere günaydıınnn...
ben bu spor işini cumadan cumaya bildircez falan die bilmiyodumm bana bilgi verin azıcık gerçi daha spora başlayamadım adam akıllı ama olsun elbet başlıcam ona da tam gaz.
hımm tamam anladımm ama ben şimdiye kadar toplamadım ki onları zaten iki gündür burdaım o zaman bugünden itibaren başlıyayım bi kenara yazmaya..teşekkürlerr
20 dakika horonumu teptimşimdi yeşilçayımı içeyim de sonra devam edeyim tepinmeye hedefim büyük benim kilom çoookkk ayda en az 5 kilo verebilirim hedef yükselttim hanımlar ayda 5 kilo vermem lazımmmm artık umarım gider gider gider bidaha da geri gelmeeeezzzz
Merhaba hanımlar.Ben de 103 kiloyla 1 şubatta bu maratona başladım.Elma sirkesi,bal karışımı ile sabah akşam 10 dakika koşu bandı ve kepek ekmeği ile başladım şimdilik,yumuşak geçişlerle.Cips,çikolata vb de kestim.Bakalım ne olacak.Bana verebileceğiniz başka tüyolar var mı :90:
Merhaba hanımlar.Ben de 103 kiloyla 1 şubatta bu maratona başladım.Elma sirkesi,bal karışımı ile sabah akşam 10 dakika koşu bandı ve kepek ekmeği ile başladım şimdilik,yumuşak geçişlerle.Cips,çikolata vb de kestim.Bakalım ne olacak.Bana verebileceğiniz başka tüyolar var mı :90:
Kızzzlaaarrr yeni ortakımmm maryporker:81:
Aramızda kilo farkı var ama boyumuz ve yaşımız aynı onun için ortak olmamızda sakınca görmedik
Orticim bunndaannn sonra herşey çok daha güzel olacak ve engiiinnnnnn sağlıklı beslenme bilgimizle birbirimizi aydınlatacağız
Ya bu benim yemek borusu yangınını bitki çayları yapıyor olabilirmi ??? bugün yine aynı yanıyor
hep beraber başaracağız arada tabiki kaçamaklarımız olacak ama bırakmayacağızcanım selam nasılsın :) beni de motive et ne oluuur bahar bana çok kızıo ve haklı dabaşlıycam diorum ama ertesi günü fosss nolucak böyle ben de bilmiorum üüüf
öncelikle hoş geldin elmasirkesine iyi dayanabiliyorsun valla ben denedim içemedim birtürlü bi ara kekik suyu bile içmiştim iğrençti vallaMerhaba hanımlar.Ben de 103 kiloyla 1 şubatta bu maratona başladım.Elma sirkesi,bal karışımı ile sabah akşam 10 dakika koşu bandı ve kepek ekmeği ile başladım şimdilik,yumuşak geçişlerle.Cips,çikolata vb de kestim.Bakalım ne olacak.Bana verebileceğiniz başka tüyolar var mı :90:
reflünün esas sebebi zaten stress yapma olmazsa doktora danış bitkisel hafif sakinleştiriciler var onlardan kullana bilirsinBen reflümü olucam acaba ya çalıştığım dönemde de stresten ötürü çok kötü yanmalar yaşıyordum şirket doktoru napsa geçmiyordu ama işi bırakınca bitmişti yine neyi sorun etti bu bilinçaltımmm stresss yapma yaaaa 2 gündür anam ağladı
15 dakika horon teptim daha da devam ederdim de ezan okunmaya başlayınca bıraktım kaldı öyleakşamda 30 dakika leslie yapacağım
Kızzzlaaarrr yeni ortakımmm maryporker:81:
Aramızda kilo farkı var ama boyumuz ve yaşımız aynı onun için ortak olmamızda sakınca görmedik
Orticim bunndaannn sonra herşey çok daha güzel olacak ve engiiinnnnnn sağlıklı beslenme bilgimizle birbirimizi aydınlatacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?