Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeslere günaydıınnn...
ben bu spor işini cumadan cumaya bildircez falan die bilmiyodumm bana bilgi verin azıcık gerçi daha spora başlayamadım adam akıllı ama olsun elbet başlıcam ona da tam gaz.

canım yaa bende senden farklı değil inan 89 a düşmüştüm eylülde şimdi 94 hatta 95 sanırm (((( kendimde hala o azmi göremiorum ama inşallah sizlerle bende geri başlıycam hatta aslında madem yakınız senle beraber mi yapsakki bgn 25 dk koşu bandında yürüdüm 40 dk yapıcaktım ama baya grip oldum 3 gündür genzim falan yanıo 25 dk yapabildim

ben bu spor işini cumadan cumaya bildircez falan die bilmiyodumm bana bilgi verin azıcık gerçi daha spora başlayamadım adam akıllı ama olsun elbet başlıcam ona da tam gaz.

evet canim
gecen haftaki kilon
bu haftaki kilon
ve sporunu sekilde cuma günü bildirimde bulunuyorsun

Haklısın canım çalışırken spor çok zor leslieye zorla kendini ya da koşu bandı al en pratiki o sanırım ya da spor salonuna yazıl o zaaman ister istemez spor yapıyorsun

Evet kızlar cuma sabahı kilo bildirimi yaparken aynı zamanda haftalık toplam spor bildiriminide yapıyoruz

Günaydın kızlar, bu sabah eşimin icadı olan salçalı omletten yedim biraz, bir dilim kepek ekmeğie ve biraz peynir ve zeytinle günün açılışını yaptım, İnşallah arkası da hayırlı gelir, ben şimdi tüm sokak işlerimizi yürüyerek yapmaya gidiyorum, baya yürümüş olacağım, dakika olarak belirtirim artık...

hımm tamam anladımm ama ben şimdiye kadar toplamadım ki onları zaten iki gündür burdaım o zaman bugünden itibaren başlıyayım bi kenara yazmaya..teşekkürlerr

olur bugünden itibaren baslarsin daha 4 gün var önünde ne sporlar yaparsin daha
kolay gelsin sana
bende kendimi disari atiyorum
görüsürüz

Merhaba hanımlar.Ben de 103 kiloyla 1 şubatta bu maratona başladım.Elma sirkesi,bal karışımı ile sabah akşam 10 dakika koşu bandı ve kepek ekmeği ile başladım şimdilik,yumuşak geçişlerle.Cips,çikolata vb de kestim.Bakalım ne olacak.Bana verebileceğiniz başka tüyolar var mı :90:

Son düzenleme:
Kızzzlaaarrr yeni ortakımmm maryporker :81:
Aramızda kilo farkı var ama boyumuz ve yaşımız aynı onun için ortak olmamızda sakınca görmedik
Orticim bunndaannn sonra herşey çok daha güzel olacak ve engiiinnnnnn sağlıklı beslenme bilgimizle birbirimizi aydınlatacağız

ins cnm ins giderlerde gelmezler karayaglar :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yağ yakımı 20 dk dan sonra başlıyormuş

hosgeldin aramiza güzel paylasimlar diliyorum
ama 10 dakkikadan fazla kalirsan kosu bandinda daha güzel sonuclar alirsin bence

hadi bakalim hayirli ugurlu olsun

Ya bu benim yemek borusu yangınını bitki çayları yapıyor olabilirmi ??? bugün yine aynı yanıyor

Selam bayanlar

Dışarda güneşi gören afacanlara yenik düştüm işi gücü bırakıp onları parka götürdüm.

spora başlayım başlayım diyorum bi türlü olmuyor bu arada regli oldum. Bütün heyheylerim üstümde

öncelikle hoş geldin elmasirkesine iyi dayanabiliyorsun valla ben denedim içemedim birtürlü bi ara kekik suyu bile içmiştim iğrençti valla

Ben reflümü olucam acaba ya çalıştığım dönemde de stresten ötürü çok kötü yanmalar yaşıyordum şirket doktoru napsa geçmiyordu ama işi bırakınca bitmişti yine neyi sorun etti bu bilinçaltımmm stresss yapma yaaaa 2 gündür anam ağladı
15 dakika horon teptim daha da devam ederdim de ezan okunmaya başlayınca bıraktım kaldı öyle akşamda 30 dakika leslie yapacağım

reflünün esas sebebi zaten stress yapma olmazsa doktora danış bitkisel hafif sakinleştiriciler var onlardan kullana bilirsin

evet ortağız anlaşmamızı yaptık
inşallah canımcım çok sağlıklı huzurlu bi şekilde çatır çatır kurtulcaz kilolardan

ben geldim artık kocamı işe gönderdim akşam yemeğimi hala yiyiyorum şuan bilgisayar karşısında
leslieleri de indirdim bu akşamdan itibaren bende başlıyorum spor kariyerime
yemekten ne kadar sora yapılmalı acaba bu egsersizler??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…