Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derya Baykalın sitesinde çok güzel videolu anlatımlı elişleri var kızlar. Şu an çarkıfelek diye bir bere modeli var ben ona başladım.Elişiyle uğraşırken zaman çabuk geçiyor birde atıştırmak aklıma gelmiyo ama eliboş olunca aklıma hemen bişeyler yemek geliyo Benim uyku saatim geldi size iyigeceler. Yarın görüşürüz şekerler

hayirli geceler cnm benim elisim kizim baksana durmuyor yürüdümü yandim diyorumki kizimin pesinden kosmak icin zayifliyorum aman kizima bisey olmasin alirim cnm yenisi esim gelsin biseyler yapar su an topal duruyor laptop

hayirli geceler cnm benim elisim kizim baksana durmuyor yürüdümü yandim diyorumki kizimin pesinden kosmak icin zayifliyorum aman kizima bisey olmasin alirim cnm yenisi esim gelsin biseyler yapar su an topal duruyor laptop

benimkide dalmışım bandda gidiyorum pat düğmeyi kapatıyor korku heyecan bir arada allah uzun ömür versin hepsinede

Günaydınnn topiğimin güzel hanımları. Nasılsın baharcım? Ben kahvaltımı yaptım , eşimi uğurladım. Şimdide bi girip bakiyim dedim. Bugünde süper bir hava var dışarıda sanki bahar Güneş parlıyo , kuşlar ötüyo. Böyle havalarda insanında enerjisi yükseliyo sanki Gidip örgümü öriyim biraz sonra gelirim yine

Günaydın Faktörcüüümmm ve bütün ahali

Ayy demek oralarda güneş var kuşlar ötüyor burası kar kış soğuk böyle karanlık havalarda insanın psikolojiside pek iyi olmuyor zaten ama ben iyiyim dün akşam 11de uyuyunca bugün 7buçukta uyandım ablam işe gitmemişti henüz ben uyandım espri yapıyorum şarkı söylüyorum falan ablam diyor sabah sabah bu neşe bu ne enerji ''ben hep böyleyim bebekimmm'' dedim sen görmüyorsun maşallaaahhh Allah güzel bir gün versin umarım herkese. Şimdi ılık limonlu suyumu içtim leslieye başlayım 45 dk. sonra gelirim

günaydın kızlar, maşallah enerjiniz bol olsun, herkeslerden enerji fışkırıyo, ben yine yorgunluk abidesi olarak kalktım. orticim walla geçen hafta sana bayağı hava attım bu hafta için ama bu hafta da yetişemicem galiba sana. dün 15 dk twister 45 dk eliptik bisiklet yaptım toplamda 180 dk oldu. neyse daha hafta bitmedi dimi

ya 45 dk leslie yaptım ama öldümmm zor kalktı bacaklarım dün çok yormuşum kendimi sanırım hamlamışım öyle yada böyle bitti 45 dk

merhabalar hanımlar...:80:
dünü ufak çaplı hasarlarla atlattım çok şükür, darısı bugüne ve kalan 6 7 aya inşallah hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum topik coşmuş maşallah ya sporunu aksatmıyor kimse tü tü tü tü yarışma flan mı var sporda da beni de alın öyleyse yetişemem muhtemelen ama olsun çırpınırım en azından

Tabikiii canım 300 dakika hedefimiz var ulaşmaya çalışmak bile yeterli bir rakibemde sen oluver nolcek

20 dakika horonumu teptim şimdi yeşilçayımı içeyim de sonra devam edeyim tepinmeye hedefim büyük benim kilom çoookkk ayda en az 5 kilo verebilirim hedef yükselttim hanımlar ayda 5 kilo vermem lazımmmm artık umarım gider gider gider bidaha da geri gelmeeeezzzz

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bomba gibi dönüyorum aranıza işlerim boşaldı artık kendime vakit ayırabiliyorum allahıma şükürler olsun ben geliyorum artık diyet spor full devam edeceğim artık sizleri ve sohbetlerinizi çok özledim

Merhaba bayanlar sizlerden yardım bekliyorum ben daha önceki günlerde yazdığım gibi bende 90 kilonun üzerinde 48/50 beden giyinen bi bayanım... Sizlerden bi yardım istiyecektim ben kuşadasında yaşıyorum yakın bi zamanda kuzeninmin nişanı olacak ama kendime göre bi türlü abiye bi elbise bulamadım yardımcı olursanız sevinirim işimden dolayı izmire gidemiyorum ama internet üzerinden satış adreslerini bildiğiniz yerler varsa oralardan bakabilirim... Çok çok teşekkürler...
Ben bu arada rejime başladım ve her gün sabah bi bardak limonlu su ve elma sirkeli su içiyorum ve direk 1 saat sonra wc ye gidiyorum ve gün içerisinde her şeyimi azar azar yiyorum ve bol bol su içiyorum 3 gündür yapiyorum kilomda bi değişiklik yok ama kendimi daha iyi hissediyorum başka tavsiyeleri olan varsa bana yazsın 1 ay içinde bi on kilo vermem lazım en azından...

canım selam nasılsın :) beni de motive et ne oluuur bahar bana çok kızıo ve haklı da başlıycam diorum ama ertesi günü fosss nolucak böyle ben de bilmiorum üüüf

kurutup ye bence öyle cig biraz migde bulandirici olabilir ki bunu sende fark ettmisin zaten

canim alisveris konusunda yardimci olamiyacam malesef
ama 10 kilo ayda cok fazla bunun geri dönüsümüde okadar cabuk olabilirki
farkina bile varamayiz
bende saglikli beslenmene devam et 1 hafta icinde bunu tartiya yansidigini göreceksin kolay gelsin sana ayrica egzersizinide sakin unutma bu cok önemli

:81: :81: :81: :81: çok sevindim senin adına canım bizde seni özledik umarım sorunsuz bir şekilde burda paylaşıma rejime ve spora devam edersin :81: spora bir rakibem daha oldu

Canım hoşgelmişsin ben bugün bir sitede çok güzel abiyeler gördüm büyükbeden fakat fiyatı tuzlu geldi bana 240 civarı falandı burda site adı verilmiyor özelden msj atarsan bildiğim siteleri yazayım

canım selam nasılsın :) beni de motive et ne oluuur bahar bana çok kızıo ve haklı da başlıycam diorum ama ertesi günü fosss nolucak böyle ben de bilmiorum üüüf

Kızmaktaaa haklıyımmm çünkü herşeyin bilincindesin ama içinde zayıflama isteği yok biliyorsun ve istediğinde kilo verebileceğinide biliyorsun ama yok yapmıyorsunnn kaç ay oldu buraya ilk merhaba demen ben hatırlıyorum ilk geldiğin günü nerden baksan en az 3 ay oldu belki çok daha fazla geldiğinden bu yana kilo vereceğine kilo alıyorsun artık zayıflamayı isteee ve onun için uğraş bu hayata boşvermiş tavrından kurtul biz henüz genç kızız çıtır olalımlı çıtır kocalar bulalım mutluluk bizim elimizde unutma her seferinde biraz daha sertleştiriyorum tavrımı çünkü msndende dediğim gibi bakacaksın ben 99 olmuşum sen hala aynı yerde saymaya devam ediyorsun bunun olmasını ikimizde istemiyoruz tatil planlarımız var unutmaaa zayıflaaaa senin için 3-4 aylık birşey istersen yaparsın iste ve yap !!!

Kızmaktaaa haklıyımmm çünkü herşeyin bilincindesin ama içinde zayıflama isteği yok biliyorsun ve istediğinde kilo verebileceğinide biliyorsun ama yok yapmıyorsunnn kaç ay oldu buraya ilk merhaba demen ben hatırlıyorum ilk geldiğin günü nerden baksan en az 3 ay oldu belki çok daha fazla geldiğinden bu yana kilo vereceğine kilo alıyorsun artık zayıflamayı isteee ve onun için uğraş bu hayata boşvermiş tavrından kurtul biz henüz genç kızız çıtır olalımlı çıtır kocalar bulalım mutluluk bizim elimizde unutma her seferinde biraz daha sertleştiriyorum tavrımı çünkü msndende dediğim gibi bakacaksın ben 99 olmuşum sen hala aynı yerde saymaya devam ediyorsun bunun olmasını ikimizde istemiyoruz tatil planlarımız var unutmaaa zayıflaaaa senin için 3-4 aylık birşey istersen yaparsın iste ve yap !!![/QUOTE]

:26: tamaaaaamm

Tabikiii canım 300 dakika hedefimiz var ulaşmaya çalışmak bile yeterli bir rakibemde sen oluver nolcek

aaa süpermiş tamam ben de katılıyorum artık size valla ben sana pek rakibe olamam Bahar'cım malum çalıştığım için sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 8 e doğru anca evde olabiliyorum o saatten sonra ne yapabilirsem artık spor salonuna mı yazılsam yoksa şu leslie ablamızın hayranı mı olsam bilemedim sanırım önceleri vak vak ablayla başlayıp tıkandığım noktada spora yazılmak daha iyi olacak ama yine de kararsızım :18: cumadan cumaya mı bildiriyoruz sporlarımızı da?

hoşgeldin... bomba gibi olmak için bomba gibi dönüşler gerekiyor zaten 1. aşamayı tamamladık...

hoşgeldiniz... ama 1 ayda 10 kilo hem çok fazla olur hem de çok sağlıksız devamı da gelmez o kadar sıkı bir diyetin o yüzden buraya takıl biraz oku topikleri dilersen güzelce yavaş yavaş ve sağlıklı, kalıcı kilo vermeye bak...

ahh Billur en son seninle aynı kilodaydık ben aldım başımı gittim bak kan ilaçları mahvetti beni yaa oooff... ama ben açılışı yaptım bak sıra sende hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…