Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız sana kızıyorum haaaa sanki senin diploman yok al ahaaa de göster
hoş geldin moralini bozma canım ne dertler var sorunumuz kilo olsun veririz ama hızlı ama yavaş
kız benim fotomu nerden buldun avatar yaptın hoş geldin
günaydınnnnn...
arkadaşlar şu çizelge nasıl güncelleniyor yardımcı olabilir misiniz? 1 kilo verdim de
tebrikler canım aynı yaptığın şeyleri tekrarlıyorsun baştan yapıyorsun yaniii

bu arada bütün yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
gelelim bildirime benim iki hafta üst üste kilo verdiğimi tarih yazmamıştır
geçen hafta.....93
bu hafta..........93
sporumda .......210 dk

allah iyiliğini versin kilo veresice seniiii hiç söyleme iş yerinde zor oluyor

kilo bildirimi
geçen hafta 1342.6
bu hafta 132.4

spor yok.........................

allah iyiliğini versin kilo veresice seniiii hiç söyleme iş yerinde zor oluyor

sorma şekerim valla avına yaklaşan kaplan edasıyla yaklaşıyorum bilgisayara oturup sipariş giriyor iş yapıyor gibi yapıyorum az önce patron geldi odama işle ilgili bir şeyle soruyor ben bi yandan burayı okuyup bi yandan cevap veriyorum işlerimi kesinlikle aksatmam ama boşluk var diye böyle yapıyorum...:78:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr bu sabah içimde kebelekler uçuşuyoooorrr dün kendimi hazırladım iyice canım baharcım sağolsun aslıcığımında yardımıyla sonunda kendimi topladım ama bu süreçte en çok sağolsun bahar bana yardımcı oldu :) bu sabah erken kalktım; bu erken kalkmış halim idare edin bugnlük bi kaç güne kdr iiice düzelticem bu kalkış saatimi söööz neyse şimdi 1 saat sporumu ölsemde gebersemde bu koca popmu kaldırcam ve sürünsem de yapıcam ılık limonlu yuymu içtim şimdi yeşil çayımı da içiorum birazdan da sporuma başlıycam allahın izniyle allahıııııııım nolur sen bana yardım et bu sefer başarıyım
gel gelelim gıcık kilolarıma :) eylülde 89 a düşmüştüm büyk bir uğraşıyla ama şuanda 95 kiloyuuuuumm bir süredir bunun bunalımındaydım zaten ama bu sabahtan itibaren her şey artk farklı 95 isem 95 im kardeşim napim oturdum yedim tembellik ettim kabul amaaaaaaaa bugün startı verdim hadi bakalım :))))))

Alıntı profilsiz kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba,
dogru yerdemiyim yanlis yerdemiyim bilmiyorum ama......
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin

canım doğru yerdesin burda hepimiz bi aile olduk sıkıntılarımızı paylaştık hep birbirimizle, vazgeçtiğimiz zamanlar oldu birbirimize moral verdik.... kısacası sende inanıyorum ki bizimle bu sorunu daha rahat aşacaksın hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:

işimizi aksatmıyoruz k....z koltuğa yapışıyor valla daha ne olsun ben pencerenin yanında oturuyorum dışarıya bakmak için yaklaşıyor arkaşlar hemen hop kapatıyorum ekranda dev gibi görünmemesi imkansız:44:

Alıntı _Monami_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Herkese Merhaba,
2 gündür bu başlığa bakıp duruyorum. En sonunda üye olup aranıza katılmaya ve birşeyler yazmaya karar verdim. Pskolojim okadar bozuk ve kendimi bazen okadar yanlız hissediyorumki. Yaşım 21 boyum 1.75 kilom 150 + (Bu akşam bu başlıkta yazılanlarla birbirinizi motive etmenizi görerek gaza geldim ve tartıya çıktım. En fazla 150 kg tartma özelliği olan ve gayet iyi çalışan bir tartı ben üstüne çıkınca error verdi..............

Benide aranıza alırmısınız?

canım sende aramıza hoşgeldin bunu ilk önce gerçekten istiyorsun değil mi? sende kilolarından kurtulmuş rahatlamış ortalıkta salınarak gezenlerden olmak istiyorsun değil mi? :) canım ben sana ilk önce çok iyi sana gerçekten arkadaş olabilecek bir diyetisyen bulmanı öneriyorum ve bizmle birlikte bu zorlu yolu aşıcaksın
tekrar aramıza hoşgeldin

Kızlar günaydınlarrrr hepinizeee...

Profilsiz ve Monami arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz... İnşallah hep beraber mutlu mesut yakarız karayağlarımızı...

Billurcum aramıza dönmene sevindim... Evet sağolsun Baharcım hepimize çok yardımcı bu konuda ve bana göre o bizim moral kaynağımız...

Kızlar bu sabah tartıldım ve üzülerek 200 gram fazla çıktım tartıda çünkü hastalanmama 1-2 gün falan var... Ve çok gazım ve ödemim var... Doğru dürüst tuz da yemiyorum ben neden böyle oluyorum hastalanırken anlayamadımdı... Yani kilo bildirimim şöyle: Geçen hafta: 98.3 Bu hafta: 98.5 Toplam spor 90 dakika...

tünaydin kizlar
hayirli cumalar dualariniz kabul olur insallah
ve tarti yüzünüzü güldürmüstür insallah
benimki baya kahkaha attirdi bana

gecen hafta 99
bu hafta 97.300
spor 860 dakika

tünaydin kizlar
hayirli cumalar dualariniz kabul olur insallah
ve tarti yüzünüzü güldürmüstür insallah
benimki baya kahkaha attirdi bana

gecen hafta 99
bu hafta 97.300
spor 860 dakika

Batuhancım Maşallah 860 dakika spor mu? Tebrik ediyorum arkadaşım, bence spor birincisi sensin herhalde bu hafta...:81:

[ı]merhaba arkadaşlar;

listeyi biraz erken yayınlıyorum;çünkü annemi götürmek üzere yola çıkıyorum....

Akşama eksiklerimizi tamamlarım.........
[/ı]

tünaydin bayanlaaaaaaarrrrrrrr
bu haftalik ilk kilom:98
hedefim : 80
spor : haftada 3 gün 45er dkika yürüyüs
herkese hayirli cumalarrr...

slm kizlarrrrrrrrr 5haftadir hep ilk 3deydim bu hafta utandim sizlere biraktim kilo veren arkadaslarimi tbr ediyorummm masallah cok fena gaza gelmis topigimiz sporrrrr canavari olmus herkes sporrr yapan arkadaslarimi tbr ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…