Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanırım yarın regl olucam durmadan canım bişeyler istiyo ama ne istediğide belli değil aynen senin dediğin gibi baharcım böle soğuk havalarda, evde boş boş oturunca yemeye sarıyo insan. Ama az kaldı tatlım. Mart 15 dedimi bahar gelir buraya. Atarız kendimizi o zaman dışarlara.

Bu diyet karbonhidrat dietindende fena gözüküyor canım yaa. Sen bilirsin ama sağlıksız görünüyor. Aç kalabilirsin bence bu dietle

Doğru aç kalırım ama 2 haftada 9 kiloda çok iyi ya hadi ben 5-6 kilo vereyim yine çok iyi sağlıksız farkındayım zaten bende karşıydım zamanında billur yapıyordu bunu ben yapmam demiş kestirip atmıştım ama zayıflamam lazım acilen malum platonikim denilen arkadaşla görüşeceğim şimdilik kendimi şekersiz kahveye alıştırmaya çalışacağım sonra yapmaya çalışırım bakalım ne versem kardır

burası Erzurum martmı haziranda zor geliyor buraya bahar en kısa sürede memlekete atacağım kendimi orada yürümekte ip atlamakta kolay Erzurumun özlü sözlerinden birini paylaşma ihtiyacı duydum şimdi
Burası Erzurum gülüm günü gecesinden kara,bir sana hasretim bir de gelmeyen bahara ... :87:

Bende görmüştüm bunu bence çok ağır bu diyet. Gerek yok bence. Bide en son sen regldin diye bir önceki haftayla aynı çıkmıştın sanırım. Takma o yüzden verirsin canım.

Hayır canım regl değildim haftaya regl olucam geçen hafta o kadar spor yaptım ve hiç kaçamak yapmamaya çalıştım yine aynı rakamı gördüm baskülde benim vücudum çok zor kilo veriyor 8 ayda verdiğim kilodan bellidir zaten metabolizmayı şaşırtmak iyimi olulr acaba diye düşünüyorum :26:

Bacısı:79: ben o diyeti biliyorum İSVEÇ diyetine benziyor bence çok iyi gidiyorsun hiç böyle şok diyetlere girip metabolizmanın şaftı kaydırma iyi gidiyosun iyi

Aklıma gelmişken söyliyim. Bu şekilde hızkı kilo verimi iç organlara zarar verip vücudun dengesini bozuyor demişti doktor. Bence sen sağlıklı beslenmenden şaşma. Buluşmadan önce fazladan vermek istediğin kiloların yerine iyi bir korse al kendine. Böylece çok daha ince görünebilirsin die düşünüyorum.

Ben evkura bakıyım bi neler varmış fiyatları neymiş. Taksitleri uygun gelirse öle yaparım napıyım

Aslında bence iyi gidiyorsun. Yavaş verip kalıcı olması daha iyi diye düşünüyorum. Bence metabolizmayı hiç şaşırtma. Tabi yinede sen bilirsin canım.

merhabalar hatunlar nasılsınız. ben bi sözümde duramadım yaa kaybolmicam dedikçe gelemedim hoffff haftalardır yoğunum 3 kız kardeşimide veriyoz galiba eskiler bilir daha yeni evlendirdik birini ama işte kısmet şimdilik bakalım koşturuyoz. artık söz möz yok gelicem diye diye sanki hem kendimi kandırıyor hemde sizi gibi oluyorumm diyetime devam ediyorum ama arada bozmalarda oluyor o yüzden henüz kilomda oynama yok ara ara gelicem artık bitürlü düzene giremedim dahabu arada sizi seviyommmmmmm

Son düzenleme:

Korse aklımda zaten onu hertürlü giyicem de ben yine de nisanda yaparım herhalde bakalım nisana kadar ne kadar kilo vericem de :44:

Hayırlı olsun tursari düğün dernek kurulacak demek yine ohhh ne güzel bizde bu ablamı bir evlendirsekte azıcık kurtlarımızı döksek
Biz buralardayız bekliyoruz seni

Menümü yazayım bugün evde sıkıntıdan sürekli yedim yedim yedim yazayım da beni kınayın biraz
Sabah
3 dilim light ekmek,labne peyniri 2 tatlı kaşığı,1 bardak süt
Öğle
5 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı,5 kaşık karnıbahar,3 kaşık yoğurt
Ara
2 dilim light ekmek,3-4 çatal salata
Akşam
4-5 kaşık salata,3 dilim light ekmek, bir parça salam
20 gr bitter çikolata

2.5 lt su, 1 3ü1 arada
45 Dk. leslie + 20 dk yürüyüş =65 dk haftalık toplam 200 dk.

Evkur aşırı pahalı canım. İnternetten araştır derim veya bayilere bak direk. Bu arada woit marka yürüyüş bandı en iyisiymiş bende araştırmıştım çok tavsiye eden var aklında olsun.

Evkur aşırı pahalı canım. İnternetten araştır derim veya bayilere bak direk. Bu arada woit marka yürüyüş bandı en iyisiymiş bende araştırmıştım çok tavsiye eden var aklında olsun.

Evet pahalı ama taksitleri güzel oluyor oranın. Ailecek kredi kartı kullanmıyoruz bu yüzden başka biyerden almam pek mümkün değil. Peşin vericek kadarda müsait değilim şuan.

Kocişimi uğurlicam birazdan offf şimdiden canım sıkılmaya başladı

Olsun olsun azıcık özleşin

45 Dk. leslie + 20 dk yürüyüş =65 dk haftalık toplam 200 dk.
Ayyy senin yazdığın menüde spor bölümünü okuyunca kendimi çok uyuşuk hissediorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kestane şekerimi :86: bilsem ben ortin olurdum yaww

Aşk olsun ortim çok üzüldüm ben şuan...

menümü paylaşayım bari hemen geri gideyim kırılan kalbimi de alıp

Sabah:
1 küçük poğaça
1 kk peynir
form çay

öğlen:1 küçük poğaça
peynir,domates,4 s zeytin
form çay

ara: bugün kocişimin doumgünü ona yaptığım pastadan bi çatal

akşam:
yeşil mercimek çorbası
patıcan yemeği
yağsız pilav

Spor: leslie 35 dakka
jimnastıik 20 dakka

Bugünkü menümü yazıyım

Sabah

3 Dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
Domates - Salatalık - Marul
1 tane tatlandırıcı atılmış 1 bardak çay

Ara

Yarım paket eti form bisküvi
1 bardak süt

Öğlen

Yarım kase çorba
1 porsiyon karnıbahar
2 kaşık salata
yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara

1 tane portakal

Akşam

1 kepçe çorba
1 porsiyon karnıbahar
Bol Salata ( yağsız - limonlu - sirkeli)

2 lt su
2 koca bardak bu tariften > http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html
40 dk yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşk olsun ortim çok üzüldüm ben şuan...

menümü paylaşayım bari hemen geri gideyim kırılan kalbimi de alıp

Canımmmm ortakıııımmmmmmmmmm ben şaka yapmıştımmmm yoksa ben kestane şekerini hiç sevmem ki kırılmadın dimi dimi dimi hem ben senin gibi güzel ve alımlı bir bayanla orti olduğum için çooookkk mutluyuuuummmm seviyorum seni ortimmmmmm

Ayyy senin yazdığın menüde spor bölümünü okuyunca kendimi çok uyuşuk hissediorum

Yok canım yaaa bugün az bile yaptım ama sabahları mutlaka 45 dk yapmaya özen gösteriyorum termal sauna şortumla ter içinde kalıyorum umarım işe yarar zayıflarız bu arada iksir denilen kürü yapmaya başlamışsın ya ben onu yapıyorum 2 gün içiyorum sonra devamını getiremiyorum devamlı yapsam faydasını görürüm diye düşünüyorum umarım sen faydasını görürsün

Başım tuttu gene offf üzüntüden herhalde ağrıkesici içtim şimdi. Benmi abartıyorum yoksa herkesmi böyle kocasından ayrı kalmaya dayanamıyo diye düşünüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…