Bu diyet karbonhidrat dietindende fena gözüküyor canım yaa. Sen bilirsin ama sağlıksız görünüyor. Aç kalabilirsin bence bu dietle
Sanırım yarın regl olucam durmadan canım bişeyler istiyo ama ne istediğide belli değilaynen senin dediğin gibi baharcım böle soğuk havalarda, evde boş boş oturunca yemeye sarıyo insan. Ama az kaldı tatlım. Mart 15 dedimi bahar gelir buraya. Atarız kendimizi o zaman dışarlara.
Bende görmüştüm bunu bence çok ağır bu diyet. Gerek yok bence. Bide en son sen regldin diye bir önceki haftayla aynı çıkmıştın sanırım. Takma o yüzden verirsin canım.
Bacısı:79: ben o diyeti biliyorum İSVEÇ diyetine benziyor bence çok iyi gidiyorsun hiç böyle şok diyetlere girip metabolizmanın şaftı kaydırma iyi gidiyosun iyiKızzzlar bana bir akıl verin ya
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-9-kilo-verdim-denemenizi-tavsiye-ederim.html
bu diyeti yapmayı düşünüyorum şok diyet biliyorum şimdiye kadar bu tarz diyetlere sıcak bakmıyordum zaten ama çok yavaş kilo veriyorum acaba bunu uygulasam mı 3-5 kilo versem belki hızlanır kilo vermem ne diyorsunuz :26:
Bacısı:79: ben o diyeti biliyorum İSVEÇ diyetine benziyor bence çok iyi gidiyorsun hiç böyle şok diyetlere girip metabolizmanın şaftı kaydırma iyi gidiyosun iyi
Doğru aç kalırım ama 2 haftada 9 kiloda çok iyi ya hadi ben 5-6 kilo vereyim yine çok iyi sağlıksız farkındayım zaten bende karşıydım zamanında billur yapıyordu bunu ben yapmam demiş kestirip atmıştım ama zayıflamam lazım acilen malum platonikim denilen arkadaşla görüşeceğim şimdilik kendimi şekersiz kahveye alıştırmaya çalışacağım sonra yapmaya çalışırım bakalım ne versem kardır
Ben evkura bakıyım bi neler varmış fiyatları neymiş. Taksitleri uygun gelirse öle yaparım napıyımBende onu dicektim eğer yürüyüş yolu filan yoksa zor tabii. Okadar paraya yürüyüş bandı alsan , açarsın pencereleri , havalandırırsın evi bi güzel. Sonra tv nin karşısına koyarsın bandını. Hem canın sıkılmaz hemde spor yapmış olursun. Bizim burası yürüyüş için çok müsait ama önümüzdeki kış için bende düşünüyorum yürüyüş bandı almayı.
Hayır canım regl değildim haftaya regl olucam geçen hafta o kadar spor yaptım ve hiç kaçamak yapmamaya çalıştım yine aynı rakamı gördüm baskülde benim vücudum çok zor kilo veriyor 8 ayda verdiğim kilodan bellidir zaten metabolizmayı şaşırtmak iyimi olulr acaba diye düşünüyorum :26:
Aklıma gelmişken söyliyim. Bu şekilde hızkı kilo verimi iç organlara zarar verip vücudun dengesini bozuyor demişti doktor. Bence sen sağlıklı beslenmenden şaşma. Buluşmadan önce fazladan vermek istediğin kiloların yerine iyi bir korse al kendine. Böylece çok daha ince görünebilirsin die düşünüyorum.
merhabalar hatunlar nasılsınız. ben bi sözümde duramadım yaa kaybolmicam dedikçe gelemedim hoffff haftalardır yoğunum 3 kız kardeşimide veriyoz galibaeskiler bilir daha yeni evlendirdik birini ama işte kısmet şimdilik bakalım koşturuyoz. artık söz möz yok gelicem diye diye sanki hem kendimi kandırıyor hemde sizi gibi oluyorumm diyetime devam ediyorum ama arada bozmalarda oluyor o yüzden henüz kilomda oynama yok ara ara gelicem artık bitürlü düzene giremedim daha bu arada sizi seviyommmmmmm
Ben evkura bakıyım bi neler varmış fiyatları neymiş. Taksitleri uygun gelirse öle yaparım napıyım
Aslında bence iyi gidiyorsun. Yavaş verip kalıcı olması daha iyi diye düşünüyorum. Bence metabolizmayı hiç şaşırtma. Tabi yinede sen bilirsin canım.
Evkur aşırı pahalı canım. İnternetten araştır derim veya bayilere bak direk. Bu arada woit marka yürüyüş bandı en iyisiymiş bende araştırmıştım çok tavsiye eden var aklında olsun.
Kocişimi uğurlicam birazdanofff şimdiden canım sıkılmaya başladı
Ayyy senin yazdığın menüde spor bölümünü okuyunca kendimi çok uyuşuk hissediorum45 Dk. leslie + 20 dk yürüyüş =65 dk haftalık toplam 200 dk.
Kestane şekerimi:86: bilsem ben ortin olurdum yaww
Aşk olsun ortim çok üzüldüm ben şuan...
menümü paylaşayım bari hemen geri gideyim kırılan kalbimi de alıp
Ayyy senin yazdığın menüde spor bölümünü okuyunca kendimi çok uyuşuk hissediorum
Başım tuttu gene offf üzüntüden herhaldeağrıkesici içtim şimdi. Benmi abartıyorum yoksa herkesmi böyle kocasından ayrı kalmaya dayanamıyo diye düşünüyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?