Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyyyy az yaptım dedi birde
O karışımın pek hoş bir tadı yok ama içilmiycek gibide değil. Soğumaya yakın hali ve soğuk hali benim hoşuma gitti. Bi dikişte içmek lazım. Aksatma sende iç canım bazal metabolizma hızını %15 arttırıyormuş

Başım tuttu gene offf üzüntüden herhalde ağrıkesici içtim şimdi. Benmi abartıyorum yoksa herkesmi böyle kocasından ayrı kalmaya dayanamıyo diye düşünüyorum şimdi

aaaaaa niye üzülüosun canım ya :44: Uzun süreliğinemi gittiki eşin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monami geçen gün ender saraçta konuk bir uzman diyetisyen verdi bu tarifin aynısını. Ama 3 lt suya 2 elma kabukları ve çekirdekleriyle , 1 limon yine kabuklu , 1 dal tarçın , 1 tatlı kaşığı tane karabiber , 1 tatlı kaşığı karanfil. Kaynayınca söndür ve süz demişti. Birde yemeklerden sonra içilmesi gerekliymiş. Metabolik denge sıvısı diye vermişti tarifi. Eminim düzenli yapılırsa işe yarar ama ben karabiber olunca acı olur diye düşündüm? Hiç yapmadım daha. Sence tadı nasıl?

İş için gitti canım o yüzden en az 2 gün kalıcak belkide 3-4 gün olabilir işi uzarsa

Oyyy kıyamammmm üzme kendini tatlım 3-4 gün birşey değil ki bak nursenaya eşi bir göreve gidiyor 15 gün haber alamıyor şükretmek lazım ama alışkın değilsin sanırım ayrılığa bu tarz küçük ayrılıklar sevgiyi perçinler diye düşünüyorum özlemek güzeldir

Bu arada o karışıma tane karabiber koyuluyor canım acı olmuyor anlamıyorsun bile içinde karabiber olduğunu

Canım menün güzel ama bikaç önerim olucak. Kahvaltıda 4-5 zeytin (yeşil olursa daha iyi) veya 2 tane ceviz ekle. Ekmeği 2 dilime düşür öğünlerde. Haşlanmış yumurtayı gün aşırı yemeye çalış kahvaltıda. Yumurta yemediğin gün 2 ölçü peynir ye yumurta yediğin gün 1 ölçü yeter. Yeşilliklerin süper ama yoğurt eksik menünde. Her öğününe yağsız yoğurt ekle bu çok önemli. veya ayran cacık yapabilirsin. Birde eğer protein almazsan yağdan kilo veremezsin demişti dietisyenim bana. Öğlen veya akşam öğününün birinde yağsız bir et, tavuk veya balık ekle. Izgara veya haşlama tabiki. Eğer yağlı bir suluyemek yiceksen salatana yağ koyma. Ama yağsız ızgara veya haşlama yiceksen salatana az zeytinyağı koy. Çünkü vitaminler yağda çözülüyor. Ha birde bol su içince mineral kaybediyoruz o yüzden günlük 2 şişe soda içmemiz gerekiyo ama 1 bile içsen kardır. Bunlar benim nacizane önerilerim

slm kizlarr ben geldimmmm nasilsiniz napiyorsunuz bakalim biz bugün cocuklarla hayvanat bahcesine gittik cok eglendik bide hava soguk olmasaydi daha iyi olurdu baya bi yürüyüs yapmis oldum sayelerinde yarin cocuklar okula ben kursa dönüste yine yürüyerek gelmeyi düsünüyorum kizlar ya karnim cok gergin ya tas gibi catliycam sanki napsam bilemedim yaaaaa:96:

Offf canım yaa gerçekten zor nursenanın işi bide bebekleri var. Ben hiç alışkın değilim ama. Neyse sağ salim gitsin gelsinde ben başka bişey istemiyorum. Tane karabiberide hiç yemedim ama acıdır diye tahmin ediyordum. Alıp bi deniyim en kısa zamanda

Hoşgeldin karnın nie gergin? regl döneminmi?

5 6 günüm var cnm regl olmama ondanmi neden böyle oldu anlamadim yastik var sankii icinde hani bisiler kacirdim yedim diycem ama öle biseyde yemedim az sonra form cayimi icicem belki sicak sicak iyi gelir

İnşallah iyi gelir. O şişlik hepimizde oluyor malesef zaman zaman. Aşağıda metabolik denge sıvısı tarifi var form çayı yerine onu tavsiye ederim.

slm kizlar yediklerimi yazayim
sabah
1dilim kepekli ekmek
2bardak cay
yarim tabak KISIR
ölen
2tabak brokoli corbasi
1kase müsli az yogurtlu
aksam
1tabak kisir
ara
1ayva
1fincan kahve
200gr ligt yogurt

sporrrrr 40 dakk toplam 200dakkk

Son düzenleme:
İnşallah iyi gelir. O şişlik hepimizde oluyor malesef zaman zaman. Aşağıda metabolik denge sıvısı tarifi var form çayı yerine onu tavsiye ederim.

tarifini aldim cnm malzemelerini toplar toplamaz deniycem ama tam olarak ne ise yaradigini anlatirmisin yag sökücü gibi biseymi ??? :93:

tarifini aldim cnm malzemelerini toplar toplamaz deniycem ama tam olarak ne ise yaradigini anlatirmisin yag sökücü gibi biseymi ??? :93:

Bu tarifi 3 lt suyla yapıp yemeklerden az sonra sıcak veya soğuk gün içinde içiyorsun. Metabolizma hızını yani vucüdun normalde yaktığı kaloriyi %15 artırıyormuş. Böylece doğal olarak yaktığın kalori artınca yağlarda gidiyo yavaş yavaş. Ama tarifi veren doktor hepsini bi günde için demedi. Yemeklerden sonra büyükçe bi bardak yeterli dedi.

kızlar dun rejıme basladım bugun kendımı odüllendirdim..
eşim çocuklarla benı uludaga götürdü tabiki gitmişkende malesef ekmek arası sucugu ıkı bardak ayranla götürdüm..
bana ceza sabah 1 saat sporla güne başlıcam söz
butun gun baska hıç bır sey yemedım ama
şimdide form çayımı içecegım belkı yedıklerımı hazmeder
sabah görüşürüz ıyı geceler tontişler

sagol canim kesinlikle deniycem ben bu seferki rejimimde ac kalmadan yavas yavas vermeye calisiyorum eskiden rejim deyince direk kesiyodum yaza kadar 15 kilo olsun verebilirim insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…