Yok canım yaaa bugün az bile yaptım ama sabahları mutlaka 45 dk yapmaya özen gösteriyorum termal sauna şortumla ter içinde kalıyorum umarım işe yarar zayıflarız bu arada iksir denilen kürü yapmaya başlamışsın ya ben onu yapıyorum 2 gün içiyorum sonra devamını getiremiyorumdevamlı yapsam faydasını görürüm diye düşünüyorum umarım sen faydasını görürsün
Başım tuttu gene offf üzüntüden herhaldeağrıkesici içtim şimdi. Benmi abartıyorum yoksa herkesmi böyle kocasından ayrı kalmaya dayanamıyo diye düşünüyorum şimdi
Canım kaç günlüğüne gitti eşin :26:
İş için gitti canım o yüzden en az 2 gün kalıcak belkide 3-4 gün olabilir işi uzarsa
Bugünkü menümü yazıyım
Sabah
3 Dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
Domates - Salatalık - Marul
1 tane tatlandırıcı atılmış 1 bardak çay
Ara
Yarım paket eti form bisküvi
1 bardak süt
Öğlen
Yarım kase çorba
1 porsiyon karnıbahar
2 kaşık salata
yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 tane portakal
Akşam
1 kepçe çorba
1 porsiyon karnıbahar
Bol Salata ( yağsız - limonlu - sirkeli)
2 lt su
2 koca bardak bu tariften > http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html
40 dk yürüyüş
Oyyy kıyamammmmüzme kendini tatlım 3-4 gün birşey değil ki bak nursenaya eşi bir göreve gidiyor 15 gün haber alamıyor şükretmek lazım ama alışkın değilsin sanırım ayrılığa bu tarz küçük ayrılıklar sevgiyi perçinler diye düşünüyorum özlemek güzeldir
Bu arada o karışıma tane karabiber koyuluyor canım acı olmuyor anlamıyorsun bile içinde karabiber olduğunu
slm kizlarr ben geldimmmmnasilsiniz napiyorsunuz bakalim biz bugün cocuklarla hayvanat bahcesine gittik cok eglendik bide hava soguk olmasaydi daha iyi olurdu baya bi yürüyüs yapmis oldum sayelerinde yarin cocuklar okula ben kursa dönüste yine yürüyerek gelmeyi düsünüyorum kizlar ya karnim cok gergin ya tas gibi catliycam sanki napsam bilemedim yaaaaa :96:
Hoşgeldinkarnın nie gergin? regl döneminmi?
5 6 günüm var cnm regl olmama ondanmi neden böyle oldu anlamadim yastik var sankii icindehani bisiler kacirdim yedim diycem ama öle biseyde yemedim az sonra form cayimi icicem belki sicak sicak iyi gelir
İnşallah iyi gelir. O şişlik hepimizde oluyor malesef zaman zaman. Aşağıda metabolik denge sıvısı tarifi var form çayı yerine onu tavsiye ederim.
tarifini aldim cnm malzemelerini toplar toplamaz deniycem ama tam olarak ne ise yaradigini anlatirmisin yag sökücü gibi biseymi ??? :93:
FactorB cnm allah kavustursun
Saol canım AMİNNNN
Bu tarifi 3 lt suyla yapıp yemeklerden az sonra sıcak veya soğuk gün içinde içiyorsun. Metabolizma hızını yani vucüdun normalde yaktığı kaloriyi %15 artırıyormuş. Böylece doğal olarak yaktığın kalori artınca yağlarda gidiyo yavaş yavaş. Ama tarifi veren doktor hepsini bi günde için demedi. Yemeklerden sonra büyükçe bi bardak yeterli dedi.
allah kavuştursun canım.
sevgılıler gununde heeee
bu arada yarın mevlut kandılı canlarım çok salavat getirelim..
kandiliniz mübarek olsun...
allah kavuştursun canım.
sevgılıler gununde heeee
bu arada yarın mevlut kandılı canlarım çok salavat getirelim..
kandiliniz mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?