Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şu çizelgeyi yaptım fakat imza bölümün eyapıştır diye yazıyor acıklamada ben kontrol panelinde imza yazan bi yer göremedim yaptım ama ekleyemiyorum profilime.nasıl yapıcam:26:

Emoşcuğum;
Durumu gayet güzel yorumlamışsın.Seni sevmeyip ne yapabilirim ki.Sen sevilesi bir kadınsın canım.Tabii ki seni seviyorum ve dönüşüne çooookkkk sevindim;umarım bu dönüş muhteşem olur ve hepimizi peşinden sürükler.Tekrar hoş geldin canım.Öpüyorum....

Ben platonikimi arıyım aramız bozuktu düzeltirim belki bu arada o da 97 kilo olmuş rejime girecekmiş 1 ayda 9 kilo vermem gerekiyor dedi kendisi sporcu protein takviyeleriyle kas yapacakmış 1 ayda 9 kilo versin bende yapacağım aynısından umarım veremez

Az önce elma sirkesinin mideye zararı olup olmadığını araştırdım da içine bal ekleyince mideye zarar vermiyormuş :26: yarın sabah deniycem bakalım inşallah içebilirimde mideme zararı dokunmaz :44:
Bir yerde de bir kişi yorum yapmış mide kanaması geçirirsiniz diye bu doğrumudur acaba ya korktum şimdi

kizlar ben cikiyorum hepinizin kandili simdiden mübarek olsun Allah tekrarni nasip etsin yatmam lazim yarin kizim anaokuluna oglum okula bende almanca kursuna ögleden sonra girmeye calisirim öptüm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrrrr :80::80::80::79::79::79:

Hoş geldin aramıza canım.Bir kere başarmışsın ikincisi niye olmasın.:82: Hadi kolay gelsin.

sizinde mübarek olsun iyi gecelerrr

Seninde kandilin mübarek olsun canım + iyi geceler ve iyi uykular

öyle diyenin midesi heralde aşırı bozuktur rahatsızdır..istersen tabikide balla karıştır iç..

Bacısı:80: takma kafana buradakilerin hepsi aynı durumda evvel Allah hep birlikte başarıcaz üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…