Az önce elma sirkesinin mideye zararı olup olmadığını araştırdım da içine bal ekleyince mideye zarar vermiyormuş :26: yarın sabah deniycem bakalım inşallah içebilirimde mideme zararı dokunmaz :44:
Bir yerde de bir kişi yorum yapmış mide kanaması geçirirsiniz diye bu doğrumudur acaba ya korktum şimdi
ben içiyorum kuzu mide kanaması falan geçirmedim
1 tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı ılık su
bi dikişte içiyosun zaten bi yudumda gidio
öyle bi bardak suyun içine falan koyunca içemedim ben...
bilgisayar oldu kocişim yaptı girerim artık cevaplarım herşeyleri
ayyyy ne isterdim ben de yatak keyfi yapmayı suan( calısıorum maalesef geldik böle güzel havada bankaya
Sen ne zamandır içiyorsun canım :26: etkisini görüyormusun :44:
günaydın.......
vayyyyyyyy aramızda bir meslekdaşım varmışş.bir de Beyzus vardı.üç olduk..canım sen hangi bankadasın?ben baş harfleri adana-kayseri olandandım..
Emoşcuğum;
Durumu gayet güzel yorumlamışsın.Seni sevmeyip ne yapabilirim ki.Sen sevilesi bir kadınsın canım.Tabii ki seni seviyorum ve dönüşüne çooookkkk sevindim;umarım bu dönüş muhteşem olur ve hepimizi peşinden sürükler.Tekrar hoş geldin canım.Öpüyorum....
kızlar aman deyim doktora danışmadan ilaç içmeyin ben çok tırsarım bi de bu gün tv de kadın ameliyat olmuş barsaklarını kısaltırsak zayıflarsın diye ameliyat etmişler kadını bi kaç gün sonra kadın vefat etmiş
günaydın kızlar dün akşam apar topar çıkmak zorunda kaldım bi iyi geceler diyemedim kusura bakmayın canlar nasılsınız ben bu gün daha bi neşeli uyandım elme sirkemi içtim şimdi biraz bekliyorum kahvaltı için temizlik var bugün enerji toplamalıyım sabah tartıldım tam 105 kiloyum ilk hedefim 97 daha önce çok uzun zaman bu kiloda kalmıştım tiroid çıkınca birden 105 oldum ha gayret bakalım inşallah
canım tabiki doktora danışmadan hiç bir ilaçı içmemek lazım bildiğim kadarı ile bu hemen bütün doktorların önerdiği bir ürün banada doktorumda kullansan iyi olur dedi ürün açıklamalarına bi bak istersen yağ yakımını kolaylaştıran ve kilo verirken kas kaybına engel olan bi ürün ya insan her şeye sarılıyor işte bi umut diye ama ben unutuyorum böyle ilaçları içmeyi akşam olunca aaa ben ilaç içecektim diye üzülüyorum biraz kendim çabalayacağım ilk olarak sonrasında bakalım ne olacak
günaydın hanımlar günaydınnnnnnnasılsınız bakalım:) ben bugün sabah limonlu ılık suyumu bi tane incir ve 2 cevizimi yedim 2 saat sonra da kepek ekmegine peynirimi de yedim şimdi de cayımı içiorum:)
Günaydın minik kuşlar...
diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdimkuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdıçok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti
bugün kaldığım yerden devam ediyorum ama ne yaparsam o kâr...
böyle işte... ortağım sende durumlar nasıııll?? :78:
ilacın adını çok merak ettim canım cak ilaç kullandım acaba onlardan biri mi die??
canım cla dediğim ilaç
ilacın adını çok merak ettim canım cak ilaç kullandım acaba onlardan biri mi die??
afiyet olsun bende çayımı içiyorum şimdi..birazdan da spor yapıcam..
Çok mutluyum kocam artık hep gündüz gitçek işe geceleri yalnız kalmıcam
Günaydın minik kuşlar...
diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdimkuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdıçok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti
tamam canım o zaman kullanda bakalım faydası olacakmıgünaydın kızlar dün akşam apar topar çıkmak zorunda kaldım bi iyi geceler diyemedim kusura bakmayın canlar nasılsınız ben bu gün daha bi neşeli uyandım elme sirkemi içtim şimdi biraz bekliyorum kahvaltı için temizlik var bugün enerji toplamalıyım sabah tartıldım tam 105 kiloyum ilk hedefim 97 daha önce çok uzun zaman bu kiloda kalmıştım tiroid çıkınca birden 105 oldum ha gayret bakalım inşallah
canım tabiki doktora danışmadan hiç bir ilaçı içmemek lazım bildiğim kadarı ile bu hemen bütün doktorların önerdiği bir ürün banada doktorumda kullansan iyi olur dedi ürün açıklamalarına bi bak istersen yağ yakımını kolaylaştıran ve kilo verirken kas kaybına engel olan bi ürün ya insan her şeye sarılıyor işte bi umut diye ama ben unutuyorum böyle ilaçları içmeyi akşam olunca aaa ben ilaç içecektim diye üzülüyorum biraz kendim çabalayacağım ilk olarak sonrasında bakalım ne olacak
Günaydın minik kuşlar...
Günaydın minik kuşlar...
arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdıçok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?