http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html Çizelge için buraya bakabilirsin.
Bu başlığa hergün gelip yediklerini paylaşıp sohbet ettinmi inanki öyle bir motive oluyorsinki. Şahsen ben öyle oluyorum. Burası olmasa benim diyete başlayacağım falan yoktu yani. Pardon diyet değil. Sağlıklı besleniyoruz biz.Sürekli erteleye erteleye böle dobiş oldum zaten. İyiki burası var diyorum şimdi.
çok sağol öptüm kocamannn seni.hadi bakalımmmm...teşekkür edrim yardımların için..
evettttt.keşke içebilsemde yine kusasım gelmese..aslınd açok faydası var elma sirkesinin söylim yani..
kislaaar ben geri döndüm leslimide yaptim cok terledim ayaklarima kadar hemdesu elma sirkesini bende duydum ama hic denemedim onudami denesek napsak :76:
merhaba kızlar bende buraya sık sık uğrayıp ama bir türlü kalıcı olamayanlardanım her seferinde bişey çıktı ve ben gitmek zorunda kaldım daha çokta gelen giden yüzünden yani biz gurbetteyiz ailelerimiz gelince 3-4 hafta kalıyor yanımızda e bi benimkiler bi eşiminkiler derken bi ara nerdeyse hiç yalnız kalamaz olduk birde hastalandıklarında sürelerde uzuyor e ailelerde yaşlı neyse çok uzatmayayım sonuç ben 105 kilo oldumne moral kaldı nede başka şey hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor sadece onlar değil yenilerini alayım bari diye çıktım geçen gün hiç bir mağazada hiç bişeyde olmadı üstüme çokta utandım valla genç bi satıcı abla en büyük bu başkası yok dedi düşünsenize artık hayatımı ertelemek istemiyorum yaaa banada bi el uzatın ne olur çok canım sıkkın
Bende düşünüyorum denemeyi. Sabah bir deniyip bakıcam. Limonlu suyu bile zor içiyorum. Bunu içemem ben sanırım
merhaba kızlar bende buraya sık sık uğrayıp ama bir türlü kalıcı olamayanlardanım her seferinde bişey çıktı ve ......
Monamicim valla ben bu sefer cok kararliyim ne olsa icerim
slm kizlar nasilsiniz bakalim
bu hafta herkez cok hizli baslamis spora herkeze bol sporlu bi hafta diliyorum simdiden gitsin karayaglar püh püüüüh püüüüüüüüh aaaaaaaaal veeeeeeeeeer
slm kizlar nasilsiniz bakalim
bu hafta herkez cok hizli baslamis spora herkeze bol sporlu bi hafta diliyorum simdiden gitsin karayaglar püh püüüüh püüüüüüüüh aaaaaaaaal veeeeeeeeeer
yok kız ben başlamadım daha bu haftanın sporuna genelde cuma günü tatil verip c.tesi başlardım bu hafta tembelim herhal gerçi bu gün temizlik yaptım epey yoruldum
ervamm cnm ne güzel ya 83 kilodasininsallah bende oralari görürüm gitsin piss kilolarimiz gelsin fistiklarimiz
bu gün ayranlı detoks yapacaktım ama yarın oruç tutarım acıkırm diye vaz geçtim bi defa yaptım1,5 gün yaptım 1 kilo gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?