Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol öptüm kocamannn seni.hadi bakalımmmm...teşekkür edrim yardımların için..

evettttt.keşke içebilsemde yine kusasım gelmese..aslınd açok faydası var elma sirkesinin söylim yani..

Gerçekten çok kötü kokusu biliyorum 2-3 kere içmeye çalıştım ama ilk yudumda bıraktım hem kokusu mide bulandırıcı hemde bende reflü var sanırım midemi çok kötü yapıyor keşke içebilsem :97:

merhaba kızlar bende buraya sık sık uğrayıp ama bir türlü kalıcı olamayanlardanım her seferinde bişey çıktı ve ben gitmek zorunda kaldım daha çokta gelen giden yüzünden yani biz gurbetteyiz ailelerimiz gelince 3-4 hafta kalıyor yanımızda e bi benimkiler bi eşiminkiler derken bi ara nerdeyse hiç yalnız kalamaz olduk birde hastalandıklarında sürelerde uzuyor e ailelerde yaşlı neyse çok uzatmayayım sonuç ben 105 kilo oldum ne moral kaldı nede başka şey hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor sadece onlar değil yenilerini alayım bari diye çıktım geçen gün hiç bir mağazada hiç bişeyde olmadı üstüme çokta utandım valla genç bi satıcı abla en büyük bu başkası yok dedi düşünsenize artık hayatımı ertelemek istemiyorum yaaa banada bi el uzatın ne olur çok canım sıkkın

kislaaar ben geri döndüm leslimide yaptim cok terledim ayaklarima kadar hemde su elma sirkesini bende duydum ama hic denemedim onudami denesek napsak :76:

kislaaar ben geri döndüm leslimide yaptim cok terledim ayaklarima kadar hemde su elma sirkesini bende duydum ama hic denemedim onudami denesek napsak :76:

Bende düşünüyorum denemeyi. Sabah bir deniyip bakıcam. Limonlu suyu bile zor içiyorum. Bunu içemem ben sanırım

arkadaşlar son sayfaları okudumda bi metabolizma hızlandırıcı çay yazmışsınız tarifini bulamadım banada yazarmısınız lütfen

canim bende sen gibiydim nedense artik hep kilolarimi düsünür oldum ama hersey karar vermekte bitiyomus senin yazdiklarini okurken kendimi gördüm sanki magazalara girip bos ciktigim cok olmustur benimde :78: bende yurtdisindayim cnm hergün buraya girmeye calisiyorum insan moral buluyo hirs yapiyo tavsiyem bizden ayrilma canim

ben elma sirkesini denemedim ama bir arkadaşım yapmıştı ve çok kilo verdi bende bi ara yapıp biraktım bende 2-3 kilo gibi ancak yani sürekli yapmayınca kekik çayı akşam yatmadan önce sıcak suya kekik katıp 2-3 dakika bekleyip içebildiğin kadar sıcak içiyorsun sürekli yapıldığında çok faydası oluyor

merhaba kızlar bende buraya sık sık uğrayıp ama bir türlü kalıcı olamayanlardanım her seferinde bişey çıktı ve ......

Canım sıkma canını. Ailelerinizin sürekli gelip gitmesi bir engel değil. Bunu bir engel olarak görme. Sen kendin için sağlıklı beslen. Çık sabahları yarım saat kırk dakika yürüyüşünü yap sağlıklı beslenmeye başla gider o kilocuklar. 105 kilo nedirki. Öncelikle kafana koy. Kafana koydunmu inanki gerisi geliyor. + Hergün buraya girmeye çalışırsan acayip moral oluyor ve ister istemez motive oluyorsun. Burayıda ihmal etme canım.

Monamicim valla ben bu sefer cok kararliyim ne olsa icerim

Aynen bende o havadayım şuan zorlada olsa bi dikişte içmek lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kizlar nasilsiniz bakalim

bu hafta herkez cok hizli baslamis spora herkeze bol sporlu bi hafta diliyorum simdiden gitsin karayaglar püh püüüüh püüüüüüüüh aaaaaaaaal veeeeeeeeeer

merhabalar kızlar midesi hassas olanlar içmesin sirke mahvediyor iki gün içtim ben berbattı

bu hafta herkez cok hizli baslamis spora herkeze bol sporlu bi hafta diliyorum simdiden gitsin karayaglar püh püüüüh püüüüüüüüh aaaaaaaaal veeeeeeeeeer

yok kız ben başlamadım daha bu haftanın sporuna genelde cuma günü tatil verip c.tesi başlardım bu hafta tembelim herhal gerçi bu gün temizlik yaptım epey yoruldum

ervamm cnm ne güzel ya 83 kilodasin insallah bende oralari görürüm gitsin piss kilolarimiz gelsin fistiklarimiz

yok kız ben başlamadım daha bu haftanın sporuna genelde cuma günü tatil verip c.tesi başlardım bu hafta tembelim herhal gerçi bu gün temizlik yaptım epey yoruldum

ay cnm ya oda bisey terlemissin hareket ay ben bugün ablama gittim bütün gün evde oturdum ama öncesinde kizimi ablama birakip kocisimle araba kullanmaya gittik buda güzle bisey benim icin ne yapalim ben yakalarim arkadaslari ay kocisim cok iyi ögretti ya kizar diyordum arabayi tekletince falan ama cok anlayisliydi

bu gün ayranlı detoks yapacaktım ama yarın oruç tutarım acıkırm diye vaz geçtim bi defa yaptım1,5 gün yaptım 1 kilo gitmişti

arkadaşlar bence içebiliyosanız için elma sirkesi gercekten..zaten araştırısanız vücuda cok faydalı toksinleri atıyor zaten.ama doğru midesi rahatsız olan varsa içmesin..ne diyorum normal bi diyetle sabahları içerek 40 günde 19 kilo verdim ben .hemde tiroiti olan ben..
Az önce eşimle konuştum bu konuyu evde elma sirkesi yoktu sabah alıcam rejime başlicamı söyledim ama destek bir şey daha olsa ilaç gibi derken piyasadakilere asla dedi zaten ilaç kutusundan bişey almaya gitti meğersem o almış 6 ay önce ilaç GNC inin ürünü thermogenic formula diye bi ilaç al bunu kullan bari dedi.bi sevindimki iştah kesiyomuş şimdi araştırcam bakim internette..bu markanın ürünlerinde bi problem olmaz.bi ufak araştırma yapayımda bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…