Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleyen: Moderatör:
ayranlı detoks mu o nasıl oluyor..nasıl yapcaz

nohut yeşil mercimek bulgur 4 er kaşık kaynatıyorsun yoğurt 1 litreydi heralde 2 salatalık ben unutmuştum gerçi rendeleyip 2 saatte bir yiyorsun k biber nane falanla tatlandırabilirsin ben azda tuz attım yasakdı ama kahvaltıyı normal yapıyorsun kepek ekmekli ama ben ancak hafta sonu yapabilirim haftaya inş

kelebekim sen nasi zayifladin böyle cnm ya hayran listemdesin valla

Yok canım ya hayranlık uyandıracak bir hali yok 8 ayda 16 kilo az bile ama ben arada çok bıraktım 3-4 ay yemişimdir yeni yeni gaza geliyorum sizin gibi azimli bayanlar beni de gaza getiriyor ervama çok teşekkür etmem lazım onun sayesinde spor yapıyorum

40 günde 19 kg duyunca nasıda deniycem diyo ay kıyaamaaaam
Aynen aynen. Yüzüde çok güzel çok cici maşallah kızımıza

Teşekkür ederim tatlım kaderimiz güzel olsun gerisi boş

teşekkür ederim..

canım bendede malesef troid var hiç çalışmıyor ama aynı durum teyzemin kızındada var o doğumda çok kilo almış ben göremedim ayrı şehirlerde olunca neyse o bu tip ilaçların toptancığı gibi bir iş yapıyor banada söylemişti CLA diye bişey çok faydasını görmüş zayıflamış bununla bu tip ilaçlarda sanırım dikkatlli kullanmak lazım ben unutuyorum içmeyi bunada bir bak bakalım

kızlar elma sirkesini gözünüzü sevim ılık suyl aiçin çok ılık olmasın ama aynen çıkarırsınız ne soğuk ne sıcakk ok..sölimde baştan ben balkona çıkıp ilk önce derin derin nefes alıp öle içiyordum içtikten sonrada bir yudum normal su içiyodum çıkarmayayım diye.napim..:26:

Zaten birsürü kilo vermişsin maşallah. Halada vermeye çalışıyorsun. Neden öyle diyip baskı yapıyor.

Mükemmeliyetçi birisi ve dış güzelliğe çok önem veriyor yapacak birşey yok ama işin iyi tarafı sayesinde zayıflıyorum isterse çıksın hayatımdan ben zayıfladıktan sonra herşey yine güzel olur

kislar ya eski resimlerime bakiyorumda 58 60 arasiydim o günlerime dönemem biliyorum ama ben nasi bu hale geldim diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum bu kadar farkin tek güzel yani cocuklarim yinede iyiki dogurmusum kurabiyelerimi

evet canım az önce bunu araştırıken senin dediğinide gördüm kullananlar faydasını görmüş..alsında bu firmalara dışardakilerden daha fazla güvenmek gerek..tiroit konusuna gelincede gercekten zor veriyorsun..üfff nolcaz bilmiyorum..bende levotiron kullanıyorum..bide evdeyim artık calışmıyorumda yine calışınca insana bi moral geliyo cevrendekileri gözrüyosun gaza geliyosun evdeyken insanın hep yiyesi geliyo valla.

kızlar aman deyim doktora danışmadan ilaç içmeyin ben çok tırsarım bi de bu gün tv de kadın ameliyat olmuş barsaklarını kısaltırsak zayıflarsın diye ameliyat etmişler kadını bi kaç gün sonra kadın vefat etmiş

Ayy madem öle dış güzelliğe pek takık beyfendi sizin nasıl tanıştığınızı ben acayip merak ettim
Profilinde fotoğrafını gördüm senin yüzün çok güzel çok tatlı. Zayıflayınca manken gibi olursun valla.

Son düzenleyen: Moderatör:

katiliyorum arkadasim sana bende cok tirsarim ilac konusunda basim agrisada hap icmem aman aman dikkat edin :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…