- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
HAFTANIN 1.si.....- 3 kg...................Asumanzeynep.........
HAFTANIN 2.si....-2,1 kg....................Yektaa...................
HAFTANIN 3.leri...-1,5 kg.............Semiran & 3meleğmvar.....:81:
listeyi kim devaraldı canlar?
HAFTANIN 1.si.....- 3 kg...................Asumanzeynep.........
HAFTANIN 2.si....-2,1 kg....................Yektaa...................
HAFTANIN 3.leri...-1,5 kg.............Semiran & 3meleğmvar.....:81:
tebrikler tebrikler tebriklerrrr. ve kooocaman alkış sizlere bravooooo:)) ıslııııııkkk ıslııııkkk:)))
asuman abla 3 kilo mükemmeeeeeelll:)
hepinize MaşaAllah SubhanAllah
civcivim kilomuz aynı bugün 90.6 çıktım ben de haftaya 80leri görelim beraberce inşallah canım
Hiç bozulmasın.Gayet iyi gidiyorsun ve gayet güzel görünüyorsun.Bak stres yaparsan kilo vermen gecikir ona göre.Biraz rahat ol;kendini hırpalama.Her şey iyi olacak.
aaaa gerçekten de öyleee:) inşaAllah ablacım inşaAllahyani 89 u ucundan görsem yine de mutlu olucam:))
canım dostlarım benim..içinize mi doğdu? kaç gündür yatıyorum..tuvalete bile zor gidiyorum..hele bugün ölüm gibiydi.telofonu yanıma almamışım.her ikisi de çaldı..çaldı açamadım.oğlum komşuları aramış.onlarda kapıya geldiler açamadım.sonra camdan konuştum.eczaneyi aradılar..eczacı hemen motosikletli kuryeyle ilaç gönderdi.allahtan cam açık.evde birinci kat.ilacları içeri attılar..zorla sürünerek kalkıp içtim..allah hepsinden ve hepinizden razı olsun..Yenacığım senden ve topiktekilerden özür dilerim.elimde olmadan istikrarı bozuyorum.bugün cuma bildirim günü olduğunu akşam geç saatte hatırladım..bir yağmur yağsa rahatlayacağım..istanbula yağmış..beyzam baya ıslanmış..darısı buralara..ama çukurda kaldığı için pek nasibimiz yok..
günaydınlar herkese
haftanın birincilerini tebrik ediyorum , bi gün bize de nasip olur inşallah :)
dün diyetisyenime gittim moralim bozuk döndüm. sabah kendi tartımda -3 çıkmıştım ,15:30 da dytsyene gittiğimde -1,5 çıktım ve tabiki çok az vermişsin ben senden en az 2,5 bekliyordum dedi.listemi iyice azalttı . şimdi o izne ayrılıyormus sonrada ben ayrılıyorum o yüzden 1 ay kadar görüşemeyeceğiz.1 ay sonra -5 le bekliyorum dedi.bide ramazanda zayıflamanızı beklemeyiz dedi ama ben ramazanda zayıflarım genelde . üff öle işte . motivasyonum acayip düştü.akşam sıkıntıdan çok çok erkenden yattım sabaha kadar uyumuşum valla . sabah da 7,30 da kalktım eşim göreve gitti kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık beraber .
dilenci canım sınav için şimdiden başarılar , tatil için de güle güle git gel canım..
dilenci yena ellerinize sağlık listeler için ...
çok sağol ablacım inşallah mülakatlara girebilecek bir puan yakalarım, uzun süreç gerektiren kadrolar benim hedeflediğim. bakalım artık güzel haberlerle gelirsek ne mutlu..Allah yardımcın olsun canım....İnşallah çok başarılı olursun.....Okunmuş pirinç istermisin....Annem lisedeyken bana hep yuttururdu.Sabah sabah ne zor olurdu ,ama yine de yutardım......Şaka bir yana inşallah her şey gönlüne göre olur.....
günaydınlar herkese
haftanın birincilerini tebrik ediyorum , bi gün bize de nasip olur inşallah :)
dün diyetisyenime gittim moralim bozuk döndüm. sabah kendi tartımda -3 çıkmıştım ,15:30 da dytsyene gittiğimde -1,5 çıktım ve tabiki çok az vermişsin ben senden en az 2,5 bekliyordum dedi.listemi iyice azalttı . şimdi o izne ayrılıyormus sonrada ben ayrılıyorum o yüzden 1 ay kadar görüşemeyeceğiz.1 ay sonra -5 le bekliyorum dedi.bide ramazanda zayıflamanızı beklemeyiz dedi ama ben ramazanda zayıflarım genelde . üff öle işte . motivasyonum acayip düştü.akşam sıkıntıdan çok çok erkenden yattım sabaha kadar uyumuşum valla . sabah da 7,30 da kalktım eşim göreve gitti kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık beraber .
dilenci canım sınav için şimdiden başarılar , tatil için de güle güle git gel canım..
dilenci yena ellerinize sağlık listeler için ...
mutluluğun daim olsun yenacım
dielncim Allah zihin açıklığı versin istediğin yerleri hayırlısıyla kazanırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?