Valla benimle aynı şeyi yaşayan varmış kimse inanmıyodu bana elma acıktırmaz diyolardı ama benim mahvediyoo fazla yemek kaçırdığımda 1 elma yiyorum 1 saate hiçbişeycik kalmıyordu.
MEyvede sonradan çok acıktıryor değilmi.? Hele elma ve muz resmen midem kazınıyor yedikten sonra. zaten pekde sevmem elmayı..
Zeynep ablacım çok geçmiş olsun romatizma ağrılarını bilirim dedm çok çekti inşallah ilaçlar iyi gelmiştir kendini sıcak tut ve dikkat et.canım dostlarım benim..içinize mi doğdu? kaç gündür yatıyorum..tuvalete bile zor gidiyorum..hele bugün ölüm gibiydi.telofonu yanıma almamışım.her ikisi de çaldı..çaldı açamadım.oğlum komşuları aramış.onlarda kapıya geldiler açamadım.sonra camdan konuştum.eczaneyi aradılar..eczacı hemen motosikletli kuryeyle ilaç gönderdi.allahtan cam açık.evde birinci kat.ilacları içeri attılar..zorla sürünerek kalkıp içtim..allah hepsinden ve hepinizden razı olsun..Yenacığım senden ve topiktekilerden özür dilerim.elimde olmadan istikrarı bozuyorum.bugün cuma bildirim günü olduğunu akşam geç saatte hatırladım..bir yağmur yağsa rahatlayacağım..istanbula yağmış..beyzam baya ıslanmış..darısı buralara..ama çukurda kaldığı için pek nasibimiz yok..
Sende ne güzel işin yoksa bir kahve yap keyfine bak...1 tanecik şeftalimi yedim biraz sonra koca 1 çay bardağı sütümü içip ara öğünümü tamamlamış olacagım
off canım sıkılıyor dışarıda yağmur yağıyor yanlızım ve yapacak bişi bulamıyorum
sabah erkenden kalkınca birsürü ütü yaptım,dolaplarımızı düzelttim.gecen hafta sonu temizlik yapmıştım haftaiçinde de halılar gelince tekrar bi temizleyip halıları sermiştim evim temiz yanii . napsam ki ??? en güzeli banda çıkıp biraz yürümek herhalde...
Güle güle kullan canım telini ne güzel zaten hepimiz böyle olmalıyız ufak şeyden mutlu olalım ki hayatın tadını çıkaralım...Dur bende hava atayım.. yeni telefonuma metallica unforgiven ve suzan suzi yi yükledim zil sesi olarak..Nasıl mutluyum..benim diğeri bayağı takoz olduğu için normal bir tel.bile çok sevindirik etti beni...
Ayy ufacık şeylerle mutlu olan ufacık şeylerle üzülen bir tip olaraktan bugün pek mutluyum..
Valla benimle aynı şeyi yaşayan varmış kimse inanmıyodu bana elma acıktırmaz diyolardı ama benim mahvediyoo fazla yemek kaçırdığımda 1 elma yiyorum 1 saate hiçbişeycik kalmıyordu.
Zeynep ablacım çok geçmiş olsun romatizma ağrılarını bilirim dedm çok çekti inşallah ilaçlar iyi gelmiştir kendini sıcak tut ve dikkat et.
Sende ne güzel işin yoksa bir kahve yap keyfine bak...
Güle güle kullan canım telini ne güzel zaten hepimiz böyle olmalıyız ufak şeyden mutlu olalım ki hayatın tadını çıkaralım...
Merhabalar kahvaltımı yeni yaptım tam diete uygundu öğlen bulgur pilavı yapıcam nohutlu az yağlı kaç tabak şakaşaka kaç kaşık yiyebilirim.
Dur bende hava atayım.. yeni telefonuma metallica unforgiven ve suzan suzi yi yükledim zil sesi olarak..Nasıl mutluyum..benim diğeri bayağı takoz olduğu için normal bir tel.bile çok sevindirik etti beni...
Ayy ufacık şeylerle mutlu olan ufacık şeylerle üzülen bir tip olaraktan bugün pek mutluyum..
Oy oy oy benim güzel yürekli kardeşim.Senin hava atmaya çalışman bile öylesine içten ki.....İnsanın sarılıp öpesi geliyor...İnşallah sarılacağım bir gün...
Güle güle kullan yeni telefonunu canım.Bir ricam olacak;lütfen ben aradığımda Suzan Suzi çalsın.Teşekkürler.....
Bu arada sen zaten ufacık şeylerle mutlu olduğun için iyisin,mutlusun,neşelisin.Yoksa büyük şeyleri,maddiyatı,seyehatları hayatının merkezine koyanları görüyoruz.Hepsi mutsuz,aldatılmış,gözleri sönük.....
Unutma .Suzan Suzi......istiyorum ...olacak.....
HEPİNİZE MERHABALAR HANIMLAR.ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN...
cok sükür 7 li rakamlara inis yaptim
79.50 kiloyum 9 kilo kaldi :18:
Merhabalarrrrr
Kızlar nasılsınız? Ya ben resmen sürünüyorum dünden beri ağrılarım var ama hala tık yok
Millet kanı sullandırır diye aspirin içer ben bebek aspirini bile yutsam anında 24 saat erteleniyor. Olacağım varsada kesiliyor:95:
Varmı bildiğiniz doğal birşey şu adet sancısına iyi gelecek vede söktürecek yoksa yerleri kazıycam
çok teşekkürler mutlu ...o naz kız bizi mahvediyor sorma şimdi dillendide ısrmak istiyoruz sürekli babası ile beraber...inşallah güzel duan içinde canım...nazı senin gibi çok zor büyüttüm 1.5 yaşına kadar çok çektirdi ama unuttum bile kızım kardeşsiz kalmasın inşallah allah verirsederin çoook güzelsinnnnn,
ayrıca bu naznasıl bişi söyleyecek kelime bulamıyorum, Allah bu güzel tabloyu hiç bozmasın ve 4 de tamamlasın
yeni yılınız kutlu olsun tekrar, hepberaber nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim.
aynen canım benimde hiç işim bitmiyor ev işiydi yemekti çamaşır ütü derken akşam olyor ...ben senin yerine ısırayım o zaman teyzesiderin kızın çok tatlı aynı senAllah mutlulugunuzu daim etsin inşallah küçükken sevkızını ısır öp ,benim ikizlerin fotolarına bakıyorum ne kadar tatlılarmış küçükken zamanım yoktuki seveyim anca giydir yedir uyut tek başıma baktım şimdi kızın yanımda olsa ısırırdım yanaklardan
çok teşekkürlerherkese günaydın hafta sonunuzun güzel hareketli geçmesini diliyorum
derin maşallah canım gerçekten çok hoş bir bayansın ve kilonu hiç göstermiyorsun
zeynep ablacım çooooook geçmiş olsun Allah şifalar versin
Dur bende hava atayım.. yeni telefonuma metallica unforgiven ve suzan suzi yi yükledim zil sesi olarak..Nasıl mutluyum..benim diğeri bayağı takoz olduğu için normal bir tel.bile çok sevindirik etti beni...
Merhaba canım bende bugün regl oldum... :97: Pek sancım yok ama benim ablamın çok sancılı geçer regl dönemi ondan biliyorum.Sökürecek birşey bilmiyorum ama tarçın çok iyi geliyor sancılara.Tarçınlı bir süt içebilirsin mesela.Normalde ablam tarçınlı sütlaç yiyo kısa süre sonra kesiyor sancısını...Geçmiş olsun şimdiden...
Tavsiyen için teşekkür ederim canım hemen deniycem tarçınlı sütü. Ya hala emzirdiğim için daha yeni yeni regl oluyorum. Geçen ayda çok az oldum varla yok arası tabi şu pko da büyük etken. Ne yapalım küçük civcivim için biraz daha katlancam ondan sonra zaten doktora gidicem, tedavi olunca düzelir herhalde.
heyyyy kızlaaar ben tekrardan geldim eski +90'cı olarak :)
heyyyy kızlaaar ben tekrardan geldim eski +90'cı olarak :)
Geçmiş olsun canım.Bende pko luyum.Bugün relg oldum doktor kontrolüm var.Bakalım klomene başlıcak yine galiba inşallah bu ay olur bebeğim yaaaçok istiyorummmm :85: :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?