Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MEyvede sonradan çok acıktıryor değilmi.? Hele elma ve muz resmen midem kazınıyor yedikten sonra. zaten pekde sevmem elmayı..
Valla benimle aynı şeyi yaşayan varmış kimse inanmıyodu bana elma acıktırmaz diyolardı ama benim mahvediyoo fazla yemek kaçırdığımda 1 elma yiyorum 1 saate hiçbişeycik kalmıyordu.

Zeynep ablacım çok geçmiş olsun romatizma ağrılarını bilirim dedm çok çekti inşallah ilaçlar iyi gelmiştir kendini sıcak tut ve dikkat et.

Sende ne güzel işin yoksa bir kahve yap keyfine bak...

Güle güle kullan canım telini ne güzel zaten hepimiz böyle olmalıyız ufak şeyden mutlu olalım ki hayatın tadını çıkaralım...

Merhabalar kahvaltımı yeni yaptım tam diete uygundu öğlen bulgur pilavı yapıcam nohutlu az yağlı kaç tabak şakaşaka kaç kaşık yiyebilirim.

Merhabalar kahvaltımı yeni yaptım tam diete uygundu öğlen bulgur pilavı yapıcam nohutlu az yağlı kaç tabak şakaşaka kaç kaşık yiyebilirim.

merhaba banu:)
öncelikle meyvelerin acıktırdığı konuda sahip olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşayım
evet tüm meyvelertin acıktırma özelliği vardır ammaaaaa:) yanında 1-2 fındık,badem,leblebi yada ceviz türünde kuru yemişş yerseniz tok tutar ve ara öğün için daha faydalı olur
eski diyetisyenim söylemişti sonrada doktorum programında bi sağlık uzmanından dinlemiştim deneyin farkı görüceksiniz:))

yemektende 8 kaşık yeterli olur bence ama pilavı daha az tutmalısın yanına biraz yoğurt booooolca da yeşillik alırsan uuuuff değmeyelim senin keyfine:))) unutmnadan 1 dilimde ekmek yeki doyasın

Merhabalar topic ahalisi...

herkese cillop gibi tatiller diliyorum

tam spora gitmeye hazırlanıyodum ki spor salonu yaz saati uygulamasına geçmiş en geç 12:15 te gitmem gerekiyormuş ama ben şimdi hazırlanıp vurcam kendimi yollara yarın üniversite arkadaşlarımla pikniğe gidiyoruuz :92: kendime doğru düzgün eşorfman flan alcam alışveriş merkezine de yürüyerek gidip döncem yaklaşık 1.5-2 km gidiş dönüş bide orda dolancam etcem 4 5 kilometreyle günü kapatırım sanırım

ayy dilenciii Allah zihin açıklığı versin kuzum. ben de geçen seneki kpss ile tercihlerimi yaptım mühendis kadrolarının haricinde düz memurluk flan da yazdım gelirse memurluğa girip öyle daha rahat hazırlanmayı düşünüyorum kpss ye benim şimdiki tempomda ders çalışmak sınava hazırlanmak imkansız çünkü özel şirket çok zor
inşallaah A kadroya yerleşebilrisin süper olur vallaa...
bu arada dün 60 dk sporum var yazacak mısın bilmiyorum çünkü geçmişi okuyamadım pek ama ben söliim de havam olsun bari

YENA; telefonun hayırlı olsuuuuun

zeynep abla geçmiş olsuuun sana da :26:

ve daha okuyamadığım cevap veremediğim niceleri hepiniz için güzel dileklerim ve dualarım var hayırlı günler diliyorummm...

veee şimdi alışveriş zamanıı yaşasıııııııınnnn...

öptüm hepiniziiiiii

Oy oy oy benim güzel yürekli kardeşim.Senin hava atmaya çalışman bile öylesine içten ki.....İnsanın sarılıp öpesi geliyor...İnşallah sarılacağım bir gün...

Güle güle kullan yeni telefonunu canım.Bir ricam olacak;lütfen ben aradığımda Suzan Suzi çalsın.Teşekkürler.....

Bu arada sen zaten ufacık şeylerle mutlu olduğun için iyisin,mutlusun,neşelisin.Yoksa büyük şeyleri,maddiyatı,seyehatları hayatının merkezine koyanları görüyoruz.Hepsi mutsuz,aldatılmış,gözleri sönük.....

Unutma .Suzan Suzi......istiyorum ...olacak.....

HEPİNİZE MERHABALAR HANIMLAR.ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN...

Erdil yaşaroğlu begüm kütükle evliymiş bilmiyodum yeni öğrendim çok şaşırdım ..Begüm kütük manken oyuncu..Daha düşünen biriyle evlenmemiş acaba neden? merak ettim ve çok şaşırdım..

Beyzuşum seni gördüm merhaba diyorum ve çıkıyorum kahve içmeye çağırdı komşum ..
gece geç vakit buluşuruz tenhalarda..

Hemen ayarlıyorum sen aradığında suzan suzi olucak..Birde o senin yüreğinin ve gözlerinin güzelliği..

Son düzenleme:
Merhabalarrrrr

Kızlar nasılsınız? Ya ben resmen sürünüyorum dünden beri ağrılarım var ama hala tık yok
Millet kanı sullandırır diye aspirin içer ben bebek aspirini bile yutsam anında 24 saat erteleniyor. Olacağım varsada kesiliyor:95:
Varmı bildiğiniz doğal birşey şu adet sancısına iyi gelecek vede söktürecek yoksa yerleri kazıycam

He bide unutmadan sorayım bu haftaki spor listesini sen yapabilecekmisin dilencim yoksa yapacak bir gönüllü buldunmu

Son düzenleme:

Merhaba canım bende bugün regl oldum... :97: Pek sancım yok ama benim ablamın çok sancılı geçer regl dönemi ondan biliyorum.Sökürecek birşey bilmiyorum ama tarçın çok iyi geliyor sancılara.Tarçınlı bir süt içebilirsin mesela. Normalde ablam tarçınlı sütlaç yiyo kısa süre sonra kesiyor sancısını...Geçmiş olsun şimdiden...

çok teşekkürler mutlu ...o naz kız bizi mahvediyor sorma şimdi dillendide ısrmak istiyoruz sürekli babası ile beraber...inşallah güzel duan içinde canım...nazı senin gibi çok zor büyüttüm 1.5 yaşına kadar çok çektirdi ama unuttum bile kızım kardeşsiz kalmasın inşallah allah verirse
aynen canım benimde hiç işim bitmiyor ev işiydi yemekti çamaşır ütü derken akşam olyor ...ben senin yerine ısırayım o zaman teyzesi
çok teşekkürler

aynen yenacım bende öle ufacık şeylerle mutlu olurum..geçen arkadaşın annesi geldi ne güzel ufacık şeyler seni mutlu ediyor diyor kiraya çıktın sanki ev aldın nasıl mutlusun diyorlar....villa alsam bu kadar sevinmezdim heralde7 sene o evde yaşadıklarımı ben bilirim..ama ufacık ters bir bakışta bile kendimi parçalayıp üzülen biriyim..

zeynep ablacım geçmiş olsun iyi bak kendine..

Tavsiyen için teşekkür ederim canım hemen deniycem tarçınlı sütü. Ya hala emzirdiğim için daha yeni yeni regl oluyorum. Geçen ayda çok az oldum varla yok arası tabi şu pko da büyük etken. Ne yapalım küçük civcivim için biraz daha katlancam ondan sonra zaten doktora gidicem, tedavi olunca düzelir herhalde.

Geçmiş olsun canım.Bende pko luyum.Bugün relg oldum doktor kontrolüm var.Bakalım klomene başlıcak yine galiba inşallah bu ay olur bebeğim yaaa çok istiyorummmm :85: :85:

heyyyy kızlaaar ben tekrardan geldim eski +90'cı olarak :)

Yenilerden biri olarak hoş geldin diyeyim bari
eeee eskilerden olan biri olarak umarım hedefine ulaşmışsındır. Ulaştıysanda hangi sürede ne kadar kilo verdiğini sorabilirmiyim.
Bize verebileceğin tavsiyelere kulağımız ve gözümüz açık bekliyoruz

Geçmiş olsun canım.Bende pko luyum.Bugün relg oldum doktor kontrolüm var.Bakalım klomene başlıcak yine galiba inşallah bu ay olur bebeğim yaaa çok istiyorummmm :85: :85:

Güzelim umarım sende bir an önce bebeğine kavuşursun. Ben tam pko tedavisine başlıyacaktım bütün tahlillerim falan yapılmıştı ki hamile olduğumu öğrendim. Doktoruma söylediğimde şaka yapıyorsun dedi; pkolu birinin normal yolla hamile kalması imkansız diyordu hatta tüp bebekmi, aşılamamı bişey yaptırdınmı diye sorup durdu. Bu bir mucize dediğinde mucize falan diye bişey yok Allah istedikten sonra herşey olur demiştim. Yanlış anlama ama benim bildiğim kadariyla bir insan şartlandıkca vucutta kendini kasıyormuş ve tabi bu seferde bebek haberini alamayınca insan daha çok yıkılıyor. Umarım yanlış anlamazsın ama sana tavsiyen kafandan bebek düşüncesini çıkarıp biraz daha rahat olursan o zaman belki daha çabuk büyülü Bahçe olursun

Rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve senin gibi bebek özlemi çeken herkese bu güzel duyguyu yaşatır. Dualarım seninle

Heee bide unutmadan sorayım şu pko tedavisinde sana ilaçmı verdiler? Kadın Doğum Doktorum ilaç verir endokrin demişti hatta zayıflamayada yardımcı olur diye de eklemişti. Sana verilen ilaçın ( ki verildiyse ) zayıflamana bir etkisi oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…