Hoşgeldiniiiizzz...
Yenilerden biri olarak hoş geldin diyeyim bari
eeee eskilerden olan biri olarak umarım hedefine ulaşmışsındır. Ulaştıysanda hangi sürede ne kadar kilo verdiğini sorabilirmiyim.
Bize verebileceğin tavsiyelere kulağımız ve gözümüz açık bekliyoruz
hoşbulduk :)
hoşbulduk ..hedefe ulaştım sayılır canım.96 kilodan 68 kiloya düştüm ben. ben çok çabuk kilo verdim 5-6 ay sürede.tüyolarımı vericem burdan
Güzelim umarım sende bir an önce bebeğine kavuşursun. Ben tam pko tedavisine başlıyacaktım bütün tahlillerim falan yapılmıştı ki hamile olduğumu öğrendim. Doktoruma söylediğimde şaka yapıyorsun dedi; pkolu birinin normal yolla hamile kalması imkansız diyordu hatta tüp bebekmi, aşılamamı bişey yaptırdınmı diye sorup durdu. Bu bir mucize dediğinde mucize falan diye bişey yok Allah istedikten sonra herşey olur demiştim. Yanlış anlama ama benim bildiğim kadariyla bir insan şartlandıkca vucutta kendini kasıyormuş ve tabi bu seferde bebek haberini alamayınca insan daha çok yıkılıyor. Umarım yanlış anlamazsın ama sana tavsiyen kafandan bebek düşüncesini çıkarıp biraz daha rahat olursan o zaman belki daha çabuk büyülü Bahçe olursun
Rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve senin gibi bebek özlemi çeken herkese bu güzel duyguyu yaşatır. Dualarım seninle
Heee bide unutmadan sorayımşu pko tedavisinde sana ilaçmı verdiler? Kadın Doğum Doktorum ilaç verir endokrin demişti hatta zayıflamayada yardımcı olur diye de eklemişti. Sana verilen ilaçın ( ki verildiyse ) zayıflamana bir etkisi oldumu?
heyyyy kızlaaar ben tekrardan geldim eski +90'cı olarak :)
Yaşasınnnn bir saatliğine de olsa ev bana kaldı
Evdekiler KV'ye gittiler KP küçük civcimi özlemiş. Uzun zamandan sonra ilk kez evde yanlız kaldım gidip yatağın üzerinde mi zıplasam
selam ceco arkadaş sevincini tahmin edebiliyorum annelik hem çok güzel hemde çok zor benim miniğimi babaannesi aldımı bende biraz kafa dinliyorumyalnız zıplama işini fazla abartma derim malum kilolar
heyyyy kızlaaar ben tekrardan geldim eski +90'cı olarak :)
of kızlar ben bugünü pazar zannediyodum iyi misabah diyorum ki allahım yarabbim pazar sabahı ne kadar hareketli bu bina nolmuş böle herkes ayaklanmış saat 2 ye kadar falan öyle sanmaya devam ettim
akşam yemeğimi de yedim büfeyi kapattım :82: spor falan yapmadım ama şu yediklerimi biraz hazmedeyim yaparım belki :26:
bende sabahtan beri pazar modundayımhavada çok güzel bende cıksammı diye düşünüyorum
kızlar ya ben bir türlü spora başlayamıyorum.
Taa mayıs ayında salona 4 aylık üyelik yaptırdım, okuldu finallerdi derken hep erteledim. 3-5 gün fln gittim toplamda:26:
Geçen pazar diyete başladım, çok şükür diyet çok güzel gidiyor ama her akşam yarın spora gidicem diyorum, ertesi gün yine vazgeçiyorum.
Beni biraz gaza getirin, siz ne güzel yapıyorsunuz ya
Bide benim sabah kalkınca her tarafım ağrıyor en çok da bu yüzden vazgeçiyorum spora gitmekten.
Onun sebebi de insülin direnciymiş, ama kırılması için de spor şart.:44:
Sporla beraber bu tür şikayetlerinden kurtulanlar var mı aramızda?
iyi bari tek ben değilmişimo kadar çok yedim ki gece acıkmıyım die dadandım salataya şimdide nefes alamıyorum o yüzden 7.5 8 den önce zor bnm spor yapmam falan
Ya benim kilomda çok öyle demeBende ki kiloyla senin kilonu kıyaslarsak senin çok daha rahat hareket etmen lazım.
Valla senin kilona düştüğüm gün herhalde amuda kalkarımŞimdi denemiyom totoşum ağır gelir diye
Ya benimde ilk bir iki gün çok zor oldu spora başlamam çünkü vucut alışmış yan gel osman yatmaya yemedi spor yapmak. Ben ilk gün 15 dakka falan spor yapmıştım yanılmıyorsam oda koşu bandı ve bisikletle baktım belime ağrı yapıyor bende halının üzerinde bildiğim tüm areobik hareketlerini yaptım. Baya yoruldum ama müzik eşliğinde yapınca çok daha zevkli geliyor insana. Şimdilik en fazla 40 dakka yapabiliyorum ama zamanla onu 5 dakka 5 dakkada olsa arttırıcam inşallah. Koşubandı ve bisikletide tabi dahil ediyorum ama koşubandında da göstergeyi havluyla kapatınca insan daha güzel yürüyormuş, onuda burdaki kızlardan öğrendim.
Umarım sende bir an önce başlarsın sonuçta hem sağlık hemde daha güzel kilo vermemizi sağlıyor
Kızlarrrrrrrrr gözünüzü seveyim sakın şu nette satılan altın çilek kapsüllerinden almayın.
Şimdi haberlerde izledim iki tane kadın o kapsüller yüzünden ölmüş. Bir taneside felç kalmış. Ay sinirlerim bozuldu resmen o haberi izleyince ki bende alsammı diye çok düşünüyordum ama şimdi hayatta işim olmaz geç olsun güç olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?