Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım heryerim ağrıyo die yapmazsan hiiiiiiç yapamazsın... ilk günler ağrıycak bu çok normal sağlıklı bi insanın bile ağrır! ilk bi hafta sızlar biyerlerin mutlaka ama sonra geçer ben mesela deli gibi ilk başladığımda günde 2.5 saat yapıyodum 3. günü yataktan kalkamadım :))) ama ertesi günü kalktım kendimi zorladım 2 saat gene yaptım... öyle öyle geçicek. ha dersen ki dayanamıyorum, o zamn bi tavsiyede bulunabilirm spor yapmadan önce ağrıyan yerlerine (bacağın, kalçan, belin... nereyse artık) bengay sür çok kötü kokuyo ama çok işine yarıycak

slm kizlarrrr zeynep ablacim gecmis olsun rabbim acil sifalar versinnnn
kizlar bakiyorumda kimse sporunu yazmiyor benim fikrim bence herkez cumaya kadar spor dakkasini yazsin cumada bu hafta ben bakayim kim birinci kim ikinci kim ücüncü olmus ama söyle yazacak herkez

(bir önemli i$im olmassa )

ben benimkileri yazayim

cuma 50dakk
cumartesiii 50+70=120dakk yani cumaya kadar her kez kendi sporunu toplamis olcak ne dersiniz
mesela pazar 120+30=150 bu gibi toplayalim fikirlerinizi bekliyorum :44:

dilencim i$lerini bitirene kadar böyle idare edelim :44:

Son düzenleme:
2.5 saat mi
maşallah canım ya ne diyim, benim için imkansız gibi o kadar dayanmak. Tek seferde mi bu kadar süre yapıyordun yoksa bölüyor muydun?
bengayı deniyim ben de bi, kokusu salonda zor olcak ama en azından evde yaptıklarımda işe yarar. Acaba kremi sürüp, yarım saat fln vücudumun emmesini bekleyip sonra duş alıp öyle gitsem spora, etkisini göstermeye devam eder mi:44:

Doğru söylüyosun canım meyvanın yanına şart benim dietisyen süt veriyodu Bende öyle yapıyorum bulgur pilavından 8 yk yedim heralde çok değildir.

Kiraz sapı kaynat iç annem öyle yapıyordu istersen dene.

heyyyy kızlaaar ben tekrardan geldim eski +90'cı olarak :)
Canım hoşgeldin nasıl gidyor güzel zayıflamıştın yanlış hatırlamıyorsam.

Geçmiş olsun canım.Bende pko luyum.Bugün relg oldum doktor kontrolüm var.Bakalım klomene başlıcak yine galiba inşallah bu ay olur bebeğim yaaa çok istiyorummmm :85: :85:
İnşallah olur canım bende 11 yıldır uğraşıyorum şu anda beklemedeyim aşılama oldum isteyen herkesin olsun inşallah.

Canım banada çok zor geliyor hemen yoruluyorum bir tek leslieyi severek yaptım sanada tavsiye ederim yürüş bandından iyi benimde var ama askılık görevi yapıyo anca ::))

Çok tehlikeli ilaçlar benim kuzen içti zayıfladı ama bıraktı aynen geri geldi kilollar.

Çok geçmiş olsun canım sen gene atlatmışsın ablam hastahanelik oldu günlerce perişan olduk amn uzak duralım ilaçlardaan.

ya ben yeniyim, bu konuda fikir belirtmem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama:26:
yaparsanız bende katılmak isterim. Böyle tatlı bir rekabet oluşursa spor konusunda ben de harekete geçerim artık herhalde

canım hayır öyle bi işe yaramaz o ilaç kaslarını açmak için sana yardımcı olucak duş aldıktan sonra çok bi etkisi kalmayacağı için fayda göremezsin fazla. zaten onu kullanacağın 3 4 gün büyük ihtimalle sonra vücudun alışacağı için kaslarında açılmış olucak eskisi gibi ağrın kalmaz, kalan az bişi olur belki o da (spora devam etmen koşuluyla :)) 2 3 güne geçer) ki zaten benm gibi sıyırmış halde spor yapmayacağın için benim kadar da ağrın olmaz, benimki bile bir haftada tamamen geçmişti. 2.5 saat olayına gelince 1.5 saatini bi yapıyordum 1 saatini de daha sonra yapıyodum yani 3 4 saat sonra falan, fakat benim babam eski sporcu bana biraz kızdı bi anda bu kadar yüklenme diye fakat ben dinlemeiştim tabi :) daha sonra burdaki arkadaşlarımızda bana biraz kızdılar o yüzden daha sonra azalttım 1-1.5 saate indirdim fakat iki gündür sallıyorum sana tavsiyem sen bana uyma yarım saat sabah yarım saat akşam yürü alıştıkça yavaş yavaş arttırırsın...

canım bence cumaya kadar herkes bi köşeye yazsın ne kdr yaptığını cuma sabahı da yazalım top şu kadar diye daha kolay diye düşünüyorum sende aynı şeyi mi söyledin onu pek anlıyamadım... sonra birimiz yazalım hepsini listeyi yapalım?

Bencede iyi fikir şimdi birde bunla uğraşmak zorunda kalmasın.
Hayırlısıyla şu sınavı atlatsın allah gönlüne göre versin ondan sonra nasılsa yine koçumuz olur.

toksincim anlaşıldı ben uyarım her türlüsüne
cuma 50 dk
cumartesi 50 dk bide leslie yapmayı düşünüyorum ihmal ettim kendilerini yaparsam yazarım tekrar

hımmm peki o zaman günlük yazalım gene :)

Bencede hergün bild,rim çok iyi insan acayip motive oluyor benim gibi koca totoşlu bile kalkıp spor yapmak istiyor:::))))))))

toksincim bende dün 40 dk :26: bugün 0 :26: yarın inş adam gibi yaparım pazar tembelliği gelmezse üstüme

Son düzenleme:

olur aslında ama normal yazalım bole kafa karışır herkes günlük günlük toplasın cuma günü yazsın pzrtesi ... salı...çarşamba... prsbe...cuma toplam diyelim bole olsun siz bilirsiniz ama yazalım bence ya da iptal edelim yaz dönemi en azıdan ramazana kadar herkes yaptığı sporu olesine yazsın ramazanda herkes evinde olur büyük ihtimal yazarız o zamana da birini seçeriz seçenek çok ben her şarta uyarım her ne kadar hemen hemen hergün geziyorsam bol bol kaçamakla günler geçiyorsa da napalım ramazanda vereceğim artılar olacak sanırım

yok billurcum cnm kızmadık ama senin ilerin için demiştik çünkü bunun ilerisi de var ve sen ya sporu artıracaksın ileridee ya diyeti azaltacaksın seçim senin hangini düşünürsen onu yaparsın çok çok az yemek mi şimdi az spor yapıp ileride bunu artırmak mı hangisi mantıklı o yüzden demiştik hem de birden fazla spora dalmak bıkkınlığa sebep olabilir hemen sıkılır yorulur bırakmak istersin diye solemiştim ben bu benim şahsi görüşümm

İyi akşamlar hanımlar......Nasılsınız bu gün.Maaşallah sporlar yapılmış....TOKSİNCİĞİM; her gün yazsakta olur;cuma toplam yazsakta.Bakalım çoğunluk ne derse onu yaparız.Bana her türlü uygun canım.Sen de sağol listeyi tutarım demişsin.....
Ben de yazayım spor sürelerimi.

Cuma: 60 dak
Cumartesi: 60 dak.

Hanımlar çayları kahveleri yaptım.Buyrun beraber keyif yapalım.....

Yukleresim.com

Yanında da galeta ve peynirimiz de var....

Yukleresim.com
Yukleresim.com

Kahve arzu ederseniz.Kahvem de var ;yanında da light çikolatalı çilek.Nede olsa diyetteyiz......
Yukleresim.com
Yukleresim.com

Hadi ama buyrun,o kadar uğraştım sizin için.....Bu saatte kimse aç değildir ;kimsenin diyetine zarar vermem resim eklemekle diye düşündüm ama sakın ha hanımlar resimlere bakıp coşan olmasın.Çok üzülürüm.Çayları kahveleri içelim ..Haydi afiyet olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…