- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hanımlar çayları kahveleri yaptım.Buyrun beraber keyif yapalım.....
Yukleresim.com
Yanında da galeta ve peynirimiz de var....
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Kahve arzu ederseniz.Kahvem de var ;yanında da light çikolatalı çilek.Nede olsa diyetteyiz......
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Hadi ama buyrun,o kadar uğraştım sizin için.....Bu saatte kimse aç değildir ;kimsenin diyetine zarar vermem resim eklemekle diye düşündüm ama sakın ha hanımlar resimlere bakıp coşan olmasın.Çok üzülürüm.Çayları kahveleri içelim ..Haydi afiyet olsun....
ellerine saglik ablacim hepside cok guzelmis ammada yedimmmmmzaten zayif günümdeyim canim durmadan biseyler isdiyordu iyi olduuu
40 dk leslie yaptım özlemişim ya bu hafta daha çok yapabilirim inşallah
beyzuş abla leslieden sonra iyi gider çay galeta peynir ellerine sağlık
ben de gidip çamaşır asayım bari bi ben varım topikte
Afiyet olsun canım......
Galiba benim de canım bir şeyler istiyor da resimlerle avunalım dedim....
cnm ben zorla yapiyorum bu hafta sporumu bebis emziriyom birde regl ikisi bana cok geliyor halsizim ve yorgunum hep uyumak ve yemek yemek isdiyorummmm
ayyy ablaaa bunlar çok güzell ben de yemeyimmmm ama zaten uçuyorum kaçamaktan bu hafta artıları görcemmmm of offffff ne ederikkkkkkk bilmemmm diyetisyenn ne dicekk ki kızacakkkHanımlar çayları kahveleri yaptım.Buyrun beraber keyif yapalım.....
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Kahve arzu ederseniz.Kahvem de var ;yanında da light çikolatalı çilek.Nede olsa diyetteyiz......
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Hadi ama buyrun,o kadar uğraştım sizin için.....Bu saatte kimse aç değildir ;kimsenin diyetine zarar vermem resim eklemekle diye düşündüm ama sakın ha hanımlar resimlere bakıp coşan olmasın.Çok üzülürüm.Çayları kahveleri içelim ..Haydi afiyet olsun....
semiranım nasılsın canım bol bol geziyosun yeğenlerinle maşallah
çok zorlamadan yap canım meyve ve sıvı tüketerek yeme isteğini kesebilirsin ben öyle yapmaya çalışıyorum
benim canimda döner istiyordu yemiyordum ama mutfakdanda cikmiyorum en iyisi yarim döner yiyeyimde belki nefsim susar dedim ve sustu insallah daha biseyler isdemiyorrrr
cnm ben zorla yapiyorum bu hafta sporumu bebis emziriyom birde regl ikisi bana cok geliyor halsizim ve yorgunum hep uyumak ve yemek yemek isdiyorummmm
Eline sağlık ablacım çok güzeller hele çilekli çikolatalkar hımmmmm süperrr.Hanımlar çayları kahveleri yaptım.Buyrun beraber keyif yapalım.....
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Aynene bende eğer canımın çektiğini yemiyim diye zorlarsam üstüne neler neler yiyorum üstünede aklımdan geçene ....İyi olmuş yemişsin canım.Afiyet olsun.Sabrı fazla zorlamak iyi değil.Eğer yemeseydin;başka zararlı bir şeylere saldırma ihtimalin çok yüksek olurdu...
Bende tatlı istiyodum aynen sonra vazgeçtim meyvaya döndüm şükürler olsun.Benimde durumum ayni cnm hatta bir ara eşim dışardan beni aradı gelirken bişey lazımmı diye az daha tatlı bişeyler getirsene diyecektim son anda ağzıma bi dene patlattımdet ne güzel kestin zararlı olan şeyleri aklından bile geçirme dedim kendi kendime
Zaten oda o anlık bişeymiş geçti gitti ama o an dayanamasaydım löp löp et olarak geri dönecekti bana
Keşke bende senin gibi iradeli olsam ama nerde iradesizlikten şu kilolar gidemiyor.toksin ye canın ne isterse ben yiyorum inan ki sadece abartmadan ölçüyü kaçırmadan aklımda hiç bişey kalmıyo
ayyy ablaaa bunlar çok güzell ben de yemeyimmmm ama zaten uçuyorum kaçamaktan bu hafta artıları görcemmmm of offffff ne ederikkkkkkk bilmemmm diyetisyenn ne dicekk ki kızacakkk:78::78::78: :26::26::26::26:
Çay iç sen de canım.Yanında da 2 galeta ...Bir şey olmaz.....
Hey Allahım ne hallere geldik.Sanal sanal yemek yiyoruz;bir de ikram ediyoruz.....Eski yediklerimize tutalım değilmi?
mutluu bu spor koçluğunu sen yapsan sana yakıştırdımmm bacım olmaz mı
dalokiyle zorlanırım böceem bazen ful takipteğim bazen hiç zaman vermiyor bi de ben de temmuz sonu tatilime başlıyorum1-2 aylık he he he, ama toksinin dediğini anlamadım da cuma herkes girerse kilosu ile beraber yaptıklarını liste kolay çıkar. cuma yazarım toplu olarak isterlerse ama tek tek ilgilenemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?