Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

40 dk leslie yaptım özlemişim ya bu hafta daha çok yapabilirim inşallah
beyzuş abla leslieden sonra iyi gider çay galeta peynir ellerine sağlık
ben de gidip çamaşır asayım bari bi ben varım topikte

ellerine saglik ablacim hepside cok guzelmis ammada yedimmmmm zaten zayif günümdeyim canim durmadan biseyler isdiyordu iyi olduuu

40 dk leslie yaptım özlemişim ya bu hafta daha çok yapabilirim inşallah
beyzuş abla leslieden sonra iyi gider çay galeta peynir ellerine sağlık
ben de gidip çamaşır asayım bari bi ben varım topikte

cnm ben zorla yapiyorum bu hafta sporumu bebis emziriyom birde regl ikisi bana cok geliyor halsizim ve yorgunum hep uyumak ve yemek yemek isdiyorummmm

cnm ben zorla yapiyorum bu hafta sporumu bebis emziriyom birde regl ikisi bana cok geliyor halsizim ve yorgunum hep uyumak ve yemek yemek isdiyorummmm

çok zorlamadan yap canım meyve ve sıvı tüketerek yeme isteğini kesebilirsin ben öyle yapmaya çalışıyorum

ayyy ablaaa bunlar çok güzell ben de yemeyimmmm ama zaten uçuyorum kaçamaktan bu hafta artıları görcemmmm of offffff ne ederikkkkkkk bilmemmm diyetisyenn ne dicekk ki kızacakkk:78::78::78::26::26::26::26:

çok zorlamadan yap canım meyve ve sıvı tüketerek yeme isteğini kesebilirsin ben öyle yapmaya çalışıyorum

gecen ay daha iyi atlatmistim bu ay cok kötü oldum demir eksikligi var heralde aslinda iciyorum ama bebisde büyüdü artik daha cok emiyor gecen ay koyun eti yemistim bolcana bu ay cok yiyemedim yiyecekdim ama erkeklerden bayanlara fazla mangal eti kalmadi ondanda ben hizmet ederken cok az yedim :44:

benim canimda döner istiyordu yemiyordum ama mutfakdanda cikmiyorum en iyisi yarim döner yiyeyimde belki nefsim susar dedim ve sustu insallah daha biseyler isdemiyorrrr

İyi olmuş yemişsin canım.Afiyet olsun.Sabrı fazla zorlamak iyi değil.Eğer yemeseydin;başka zararlı bir şeylere saldırma ihtimalin çok yüksek olurdu...

Benimde durumum ayni cnm hatta bir ara eşim dışardan beni aradı gelirken bişey lazımmı diye az daha tatlı bişeyler getirsene diyecektim son anda ağzıma bi dene patlattım det ne güzel kestin zararlı olan şeyleri aklından bile geçirme dedim kendi kendime
Zaten oda o anlık bişeymiş geçti gitti ama o an dayanamasaydım löp löp et olarak geri dönecekti bana

toksin ye canın ne isterse ben yiyorum inan ki sadece abartmadan ölçüyü kaçırmadan aklımda hiç bişey kalmıyo

Eline sağlık ablacım çok güzeller hele çilekli çikolatalkar hımmmmm süperrr.

İyi olmuş yemişsin canım.Afiyet olsun.Sabrı fazla zorlamak iyi değil.Eğer yemeseydin;başka zararlı bir şeylere saldırma ihtimalin çok yüksek olurdu...
Aynene bende eğer canımın çektiğini yemiyim diye zorlarsam üstüne neler neler yiyorum üstünede aklımdan geçene ....

Bende tatlı istiyodum aynen sonra vazgeçtim meyvaya döndüm şükürler olsun.

toksin ye canın ne isterse ben yiyorum inan ki sadece abartmadan ölçüyü kaçırmadan aklımda hiç bişey kalmıyo
Keşke bende senin gibi iradeli olsam ama nerde iradesizlikten şu kilolar gidemiyor.

ayyy ablaaa bunlar çok güzell ben de yemeyimmmm ama zaten uçuyorum kaçamaktan bu hafta artıları görcemmmm of offffff ne ederikkkkkkk bilmemmm diyetisyenn ne dicekk ki kızacakkk:78::78::78::26::26::26::26:

Çay iç sen de canım.Yanında da 2 galeta ...Bir şey olmaz.....

Hey Allahım ne hallere geldik.Sanal sanal yemek yiyoruz;bir de ikram ediyoruz.....Eski yediklerimize tutalım değilmi?

Çay iç sen de canım.Yanında da 2 galeta ...Bir şey olmaz.....

Hey Allahım ne hallere geldik.Sanal sanal yemek yiyoruz;bir de ikram ediyoruz.....Eski yediklerimize tutalım değilmi?

abla bugün yediklerimii düşündükçe sanala bile resme bile bakmayım oy oyyyy ondan bile kalori alırım diye korktum yarın hemen toplanıyorumm söz veriyorum hemenn hemennn

mutluu bu spor koçluğunu sen yapsan sana yakıştırdımmm bacım olmaz mı

dalokiyle zorlanırım böceem bazen ful takipteğim bazen hiç zaman vermiyor bi de ben de temmuz sonu tatilime başlıyorum1-2 aylık he he he, ama toksinin dediğini anlamadım da cuma herkes girerse kilosu ile beraber yaptıklarını liste kolay çıkar. cuma yazarım toplu olarak isterlerse ama tek tek ilgilenemem.

arkadaslar bende 98 kiloyum. kilo vermek istiyorum bunun ıcınde dokuzuncu takıma yazıldım. ama merak ettıgım bişey var isveç diyetini denedınız mi hiç? onunla baslamak ıstıyorumda dıyetee 13 yada 20 kilo verdirdiğini duydum

tmm cnm yani yaz dönemi herkes bir yerlere de gidiyor ben de gideceğim misafir var takip edemiyorum neyse cumadan cumaya grelim en iyisi kendimizi görmeye bakalım zaten yaz dönemi sallantılı geçecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…