- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah bugün en erkenci benimtopiği ben açayım bari çıkırtçıkıtr
günaydın çıtırlarııııııııııımmmm geleceğin çıtır adaylarııııııhepinize mutlu pazarlar diliyorum (malum pazarlar biraz sıkıcı olur) bende aldım kahvemi, kahvemi içiyorum bugün üstümde bi enerji patlaması olcak gibime geliyo henüz tam ayılamadım o yüzden emin değilim şuan fakat bi saate kalmaz iyi bişiler olcak gibime gelio mesela totoşumu bugün kaldırıp sağlam bi spor yapmak gibi
Günaydınnnnnnnnn
Güzelim neşen ve enerjin daim olsun. Bende hesapta erken kalktım ama oturduğum yerde tekrar uyuya kalmşım
Havada güzel olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Bende bugünki sporumu sahildeki spor aletlerinde yapmayı düşünüyorum. Adet sancım şükür biraz azaldı hem olsada yapmam lazım yoksam dilenciim gelince der valla ben gittim meydanı boş buldunuz diye
Önce bi kahvaltımı yapim da ondan sonra plan yapıp ona göre hareket ederim
geçmiş olsun allahtan size bişe yapmamış kaçıncı katta oturuyorsun verilmiş sadakanız varmışkara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
saolun arkadaşlar.3. Katta oturuyorum.tüp bebek için kredi çekmiştik o parayı öde dur 2 yıl şimdi...üzgünüm çok...
Selam dostlar !
Ne güzel bir pazar değil miBu sabah 99.5 gördüm tartıda, yaşasın
.....
Biumut çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş sizleri, çok üzüldüm..
..
Dilenci canım dün akşam 45 dk yürüdüm. Pusetli ve tempolusundan..
Haftanın kilo verenlerini kutluyorum, hep böyle olsun inşallah !
....
Asu ablacım geçmişte bir yazında Kemerde ismi lazım değil otelden bahsetmişsin. Hangi otel o acaba? Tavsiye ediyor musun bahsettiğin oteli?
Biz de önümüzdeki hafta tatile çıkalım diyoruz, Kemer tarafı tericihimiz olacak. Geçen yılda Kemerde bir otele gitmiştik, fena değildi ama ben bu sene farklı bir yer olsun diyorum. Sabahtan baktım bir kaç yer buldum ama tavsiyelerini duymak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?