Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler YENACIĞIM.
Allah rahatlık versin;güzel güzel dinlen...

iyi geceler demeye geldim yine:)

billurs anlamadım seni? liste "cuma- cmt- ..... .... .. -perşembe" şeklinde oluyordu dolayısıyla bu cumayı tabiki yazmadım.

beyzuş ablam güle güle giy cicilerini,

yenaa sana da iyi geceler tatlım

zeynep abla iyi hissetmene çok sevindim:*

Son düzenleme:
güle güle giy.eminim hepsi sana çok yakışacak..

Sağol canım.Daha iyileri sizlere inşallah...

''Ayaklandım '' diyorsun canım...Çok sevindim inan.Ağrılarında azaldı değilmi..İlaçların faydası olmuş bak hemen...Eczacında da Allah razı olsun....Ayağına göndermesini unutamıyorum;insanlık ölmedi galiba....

Sağol canım benim.Erken erken Ramazana hazırlandım;aceleye gelmesin diye...
Senin çalışmalar nasıl gidiyor canım.İnşallah sonucu çoookkkkk güzel olur...

Canım Zeynebim hoş geldin canım...Çok sevindim çok.
Umarım bundan sonra hiç sıkıntın olmaz....Öpüyorum seni kocaman.

inşallah bir tanem..bu arada geçmişe dönüp okuduklarıma cevap yazmaya çalışıyorum..ama bu benim pc sahibi gibi aksak..kaçıncı denemem çoklu alıntı yapmıyor..en iyisi herkese toplu teşekkür etmek..
canım arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz yerine ulaştı.hepinize sonsuz teşekkürler..bir yerlerde seni düşünen birilerinin olduğunu bilmek ilaçtan daha etkili..ben birileri için ''önemliyim ''..diyorsun..ve hayat daha yaşanılır geliyor..
İYİKİ VARSINIZ...yalnız bu bazan insana önündeki şeyleri iştahla yeme dürtüsünü de geliştiriyor.!!!

iki üç saattir ayaktayım.yarın eczaneye gidip teşekkür edeceğim..evet canım daha insanlık ölmemiş!belki küçük yerin nimetleri..herkes birbirini tanıyor..

İyi ki sen varsın Zeynepciğim;iyi ki seni tanıma şansını yakaladım.Sen iyi ol yeter.Daima dualarımdasın...

Yalnız şu iştah meselesi çok zor.Engellememiz lazım;artık mutsuz oldum ye,mutlu oldum ye döngüsünü bırakmamız lazım...Çok iştahım kabardığında daha ilerki yaşlarımda ne kadar zorluk çekeceğimi düşünüp kendimi frenliyorum.....

Son düzenleme:

saolun arkadaşlar.3. Katta oturuyorum.tüp bebek için kredi çekmiştik o parayı öde dur 2 yıl şimdi...üzgünüm çok...
Canım çok geçmiş olsun iyiki size bişey olmamış camdanmı girdi hain özellikle amacın için biriktirdiğin paraya gerçekten üzüldüm çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum çok masraflı bir tedavi eğer istanbuldaysan çapaya git rapor al ilgilenirsen bana mesj at ben seni yönlendiriyim çok ama çok üzüldüm.Bazen öyle bir dönem oluyorki herşey arkakaya geliyor geçen sene benimde öyleydi artık inan kimselere söylememey başladım Allaha çok şükür bu aralar düzeldi inşallah senin kara bulutlarda en yakında pembeye döner.

Güle güle giy ablacım bende bakırköyün sosyete pazarına gittim ama kaldırıyolardı bir tek ayakkabı aldım.Valal pazarla neden acaba insanlar kaçamağı çoğaltıyor dimi benim öğle akşam iyiydide sabah uçtum gene.

iyi geceler,topiğimin güllerine...ben biraz ayaklandım.hemen aranıza geldim..
İyigeceler zeynep ablacım çok şükür iyisin çok sevindim.İnşallah bir daha böyle ataklı geçirmezsin.

BANUCUĞUM;

Hoş geldin bebeğim.Nasılsın...
Hoşbulduk ablacım çok güzel bir pazar geçirdim mutluyum ve bildiğin gibi heyecanlıyım sen nnasılsın...

İyiyim canım sağol.Benim pazarım da gayet iyi geçti.Spor bile yaptım...
Allah heyecanını hayırlara çıkarsın inşallah;gönlünün muradını versin tez zamanda...

Günaydınlar kızlar nasılsınız
ben idare ediyorum işte
mide agrısı ile kalktım bugün umarım geçer ilerleyen saatlerde
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım bari tam 29 sayfa birikmiş :))

Günaydınlar kızlar nasılsınız
ben idare ediyorum işte
mide agrısı ile kalktım bugün umarım geçer ilerleyen saatlerde
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım bari tam 29 sayfa birikmiş :))
günaydın ayşe geçmiş olsun inşallah geçer mide agrısını ben 1 kere yaşamıştım stresten çok kötü olmuştum

günaydın kızlar dün menümü yazamadım
sabah 2 dilim ç ekmek 1 çay domates peynir salatalık 5 zeytin
ara 1 dilim karpuz
ögle 5 k sebze yemegi cacık 2 d ç ekmegi
ara 1 çay 3 burçak
ara 3 top sütlü kakaolu dondurma
akşam 3 ızgara köfte salata 2 d ç ekmek
ara 1şeftali 4 erik
gün boyu 2 beşibiyerde çay 3 yeşil çay 3 lt su 30 dakika yürüyüş 2 saat ütü​

günaydın ayşe geçmiş olsun inşallah geçer mide agrısını ben 1 kere yaşamıştım stresten çok kötü olmuştum
günaydın cnm umarım geçer gastrit dolayısı ile bu ara çok fena midem agrı yanma kazınma hepsi var ne olcak bilmiyorum ilaçlarıda içsem fayda etmiyo işte

günaydın arkadaşlar
herkes nasıl bakalım ?

günaydınlar cnm iyiyiz sen nasılsın

ben de iyiyim canım çok şükür, malum pzt ve mesai işte
dün akşam piknikteydik arkadaşlarla et olayını biraz abarttım galiba ama hiç ekmek yemededim ,öğlen kahvaltı yapmıştım bir de akşamki yediklerim bişi olmamıştır dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…