Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya benimki de fena bu arada emir kadar yapmadı ama 12 falandı uyudu ben de sinir krizi geçirdim. 10dk oturamayırum diye sen ne yorulmuşsundur kim bilir canım benim.

çok geçmiş olsun cnm allah korumuş gerçekten
ben başım çok agrıyo diye açmadım pc yi geç açtım cnm yoksa 7de işyerindeydim her zamanki gibi
ama oralim bozuk mutlucum 100 kg gözüküyorum 2 gündür
akşam o sinirle gittim ne de olsa zayıflamıyorum diye cornetto yedim

ya benimki de fena bu arada emir Kadar yapmadı ama 12 falandı uyudu ben de sinir krizi geçirdim. 10dk oturamayırum diye sen ne yorulmuşsundur kim bilir canım benim.

sorma cnm çok fena baş agrısı çekiyorum
garibim gece hep ağlıyo hem esniyo anlamıyorum derdi ne
4 te uyumasına ragmen sabah 8de kalkmış düşün yani
bu gece umarım uyur

yapma ayşe yeme biraz daha zaman tanı. ben de ilk yemek yediğimde böyle düşünmeden sabahında artı 1 görünce durumumuzun ne kadar kötü olduunu anladım. yani yiyim ne olaca dediinde fena oluyor karşılığı.

Selam millet...

diyet kör topal ilerliyo valla bilmem nolücüüü :78:

dalokiii arayı açtın iyice tü tü tü maşallah bu gidişle sen 38 beden giyerken benim aklım başıma anca gelecek LEAH ortimm sen neler yapıyosun ? üüüf bu aralar hiç takip edemiyorum yaaa işler çok yoğun:26:

dün 50 dk spor yaptım bide belki biyerlerde bi yazan vardır... geçmişi okuyamadığım için pek bilgi sahibi değilim biri yazıyor mu yazmıyor mu diye

öptümmm topunuzuu...

14 temmuz da inş bakalım daha net bişi yok ama gelmeyi planlıyorum haberleşiriz inş buluşmak isterim neden olmasın

cnm yaa ben 15 temmuz cuma orduya gidiyorum ama ( ağustos 3te dönücem yine mi görüşemicez yaa (

cnm bende marka derdinde değilm ztn üzerime olan bulsam bi tane eşim şortlu diyo
bende çekiniyorum açıkçası ilk kez giyicem çünkü
yetiştiğimiz koşullarda pek hoş karşılanmaz bizim mayo bikini
daha doğrusu şöyle ki babamı 7 yaşında girdiğimde kaybettim
kendi kızları mini etekler giyerken daha o yaşta kimse bişey demiyodu ama ben uzun etek giysem babasız kıza bak diye laf alıyodu
bende aman anneme laf gelmesin diye hep dikkat ettim daha bi kere kolsuz badi bile giymedim
düşün işte biraz çekiniyorum şimdi ama denizede başka türlü girilmiyo
sırf bu yüzden ben yüzmeyi bilmiyorum çok hevesliyim ve içimde ukte ama bilmiyorum eşimde süper biliyo kaptan çünkü asıl meslegi :))

ayseem minnağı uyuytum geliom.

bekliyorum cnm benim gel
haklısın mutlucum ama ben 10 gün sonra 92 derken 100 ü gördüm sinirlerim alt üst gerçekten hiçbişey yapmak istemiyorum
salınca daha kötü oluyo biliyorum ama napım yaa (

Cankuslarim tombikkuslarim neydiyonuz ozledim ya giiyom ama yazamadan cikiyorum bu aralar yogunum bu arada bizde de kara bukutlar dolaniyo kizim pazar gunu kafasini tv sehpasinin sivri kosesine carpti daha dogrusu oraya dustu hepimiz ixeri kostuk cacugun alni ice gocmus gorundu birdemorlukla az kaldi kirilacakmis yani hemen yuzunu yikadim buz koydum et koydum da morlukla sislik indi ama cok korktuk once annem sonra kizim allah bin beterinden saklasin

Bi umutcum cok gecmis olsun cnm uzme kendini stres daha kotu cana gelmemis allahtn

Hepinizi opuyom diyet oyle salla bas gidyo spor nanay

ayşem sen kendine söyle şortlu ya da etekli bir mayo al bu sene. neyle gireceksin öbür türlü. tankiniler var bir de . senye bikini giyeriz. çünlü bikini çok daha rahat değiştiriliyor ve kolay giyiliyor göbeğinde olmadıı için fazla ıslak kalmıyorsun. yüzmek çok eğlenceli. ben de çanakkaleli olduğum halde gerçek anlamda yhüzmeği 18 den sonra öğrendim. eşin sana çok iyi öğretir. işin püf noktası derinde istemesen bile su seni kaldırır dalamazsın kolayca. yani su bizim tarafımızda karşımızda değil. suya düşen mantardan farkımız yok yani. kısaca güveneceksin suya, kendinden daha çok paniklediğinde bile kendini hafifçe suyun üzerine bırak yeter. ayyyy canım çekti. bura da deniz düzgün olsa beraber girerdik.

pınar geçmiş olsun yavastan evde düzene de başlamanız gerekiyor sivri köşelere elvede. benim yastıklı koltuklarım var üzerindeki yastıklar hep yerde koruyucu şeklin de ki daloki gidip çarpmasın karıştırmasın etrafı. buarada arkedeşlik gönderdim sana fotolara bakasın diye fıstık. ,,

dün toplanan evin haline bakın heryer heryerde

Eklentiler

• $ev.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Ay ay ay mutlucum asucum ve sari civcivim de burdaymis yaaa nassniz bacilarim ben gecen lcw yegittim daha yeni acilmisti bi strec kot pant aldim ki cok severim 46 beden birde sort aldim ama kisa degil diz kapagima kadar geliyo o da 46 beden ahh ahhh soyle 42 olsam ne olurdu annemle gittik sinir okdum zati kari 44 beden aldi strec kapri cok da hos oldu bide sort aldi ki super ama benim gobekten kapanmadi ama kot capri tam ustume olmustu azcik sikti ama anneme dedm sakla kotu ben sen gitmedn giycem bunlari

Mutlucum gecms olsun bcm ne ole cam falan ya aman allah korumus daloki nasi
Ayseem uzulme cnm bende bi aliyom bi veriyom alistim artk emir nasil

Başımın agrısı geçmesi imkansız artık
2 numara halamında ince barsakta kitle çıkmış
acil ameliyatı alınacak şuanda
ist.da oturuyolar ama yazları orduda yaşıyolar kaç gündür bi dünya tahlil yaptırmıştı kansızlık nedeni ile (6ya kadar düşmüş kan )
dün akşam annemlerle birlikte geldiler onlarda
sabah direk cerrahpaşaya geldiler bizim hocamız aile dr.umuz burda (yusuf çiçek)
ameliyat demiş burdan özel ataköy hastanesine geçtiler şimdi
izin alabilirsem bende saat 3 gibi çıkıcam bakalım
bi kanser vakası daha isyan etmek istemiyorum rabbim büyük
allah şifa versn halam
dualarınızı eksik etmeyin canlarım olur mu

geçmiş olsun cnm allah korusun yavrularımızı
durmuyolarki bi yerde

alcam da nerde bulucam bilmiyorum varmı bizm tarafta büyük been satan bildiğin bi yer mayo almak için
evet keşke deniz güzel olsa ama
ztn ramazan geliyo bu sene yazdan bişey anlamayız pek

cnm emir 2 gecedir uymuyo aslında keyufi yerinde bişey yok ama gece sapıtıyo anlamadık

Ahh dilenciim çok alçak gönüllüyüm hep saklamaya çalıştım çok paramın oluşunu ama işte anlaşılıyor kahretsin..
Üst üste geldi işte telefonum,mayom şimdide pantolon alıcam nerden baksan 10-15 lira hadi üstüne tişört bakarım al sana 5 lira bunları nasıl anlatayım alan var alamayan var diimi...

Dün gece uğradım bi ara fazla kalmadım,fakat gece belli bir saatden sonra çok misafir okuyucu oluyor neden bilmiyorum..??
Öptüm seni şap şup...

ayşecim geçmiş olsun..

MAyo pazardan baksan bulabilirsin sanırım..Burda bile var pazarda, hele istanbul tekstil yatağı..

Bahsettiğim gibi bulursan çok rahat edersin benimkinin altı aynı zamanda şortlu..Amma övdüm mayomu.:) ama çok rahat ettim ondan..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…