Günaydınlar herkese
emir saolsun 2 gecedir uyutmuyo bizi
önceki gece 2bucukta uyudu
dün gece de saat 4ü geçiyodu
ve sabah 5bucukta kalktım baş agrım hala devam ediyo malesef uykusuzluktan sanırım
anacım da geldi akşam olmasını iple çekiyorum
bu arada hala tartıda 100 kg görüyorum moral sıfır(
ana bu gün topiki ben açtım. Ehheehhehh...
Ya benim pis tartı artı 1 kilo gösteriyor. (haftasonu ne alinazik ne lahmacun ne dondurma bırakmayınca).
Arkedeşler, pazar yemeğe gittim. Ali naziki yiyorum hani çok çiğnenmiyor ya, dişime böyle sert değişik bişi geldi. Dedim hemen çıkarıyım bu ne böyle tanımadığım bir his. Tatattaam cam kırığı. Evren diyorki kadın kadın ne ediyosun, cam kırığını bi dahaki sefere takarım boğazına görürsün gününü. Baya böyle 3-4 mm sivri keskin ve incecik cam. Allah korudu.
ayşemmmmmm nerdesinnnn,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn.
Topikin iradesizi geldiii. Dün temizlik vardı okudum ama yazamadım arkedeşler.
Buarada emziren arkadaşlar, lütfeeennnnnn, sütünüzün bol olması kaliteli olduu anlamına gelmiyor yapmayalım şok diyetleri.
Madalya mı verecekler 5 günde 5 kilo verince,
bebişler hasta olunca suçlu hissetmeyecekmiyiz 5 kilo az olunca
.lütfennnnnnnn ben 3 ayda 15 kilo verdim yaklaşık az ama düzenli yiyerek. Süt ve süt ürünlerinden hiç kısmadım bile.
Azmı 15 kilo. 3 ay uzun dimi. 1 ayda 10 kilo verip, gene saldırmamız lazım önümüze ne konursa. Aman zaman kaybetmeyelim yemekler beklemez çünkü. Yok bikini giyecekseniz ağustosto geçen yıllarda giydiklerinize sayın. Aramızda geçen yaz 60 kilo olup bu yaz 120 olan arkadaşlarımız da olabilir ama ben geçen sene ondan önceki sene ondan öncekin de bile 90 üstü idim. Bu yılda göbeğim sarkmasaydı giyerdim bikinimi, onca yıl takma şimdi aman 10 kilo veriim.
Uslubum sert biraz ama lütfen özellikle 1 yaş altı bebişleri olanlar hele hele 6 ay altı bebeği olanlar yapmayınnnn.
ya benimki de fena bu arada emirKadar yapmadı ama 12 falandı uyudu ben de sinir krizi geçirdim. 10dk oturamayırum diye sen ne yorulmuşsundur kim bilir canım benim.
çok geçmiş olsun cnm allah korumuş gerçekten
ben başım çok agrıyo diye açmadım pc yi geç açtım cnm yoksa 7de işyerindeydim her zamanki gibi
ama oralim bozuk mutlucum 100 kg gözüküyorum 2 gündür
akşam o sinirle gittim ne de olsa zayıflamıyorum diye cornetto yedim
14 temmuz da inş bakalım daha net bişi yok ama gelmeyi planlıyorum haberleşiriz inş buluşmak isterim neden olmasın
[sıze=2]hamınıza iyi akşamlar..)
sarıcivciv,çok güzel kilo veriyorsun,yaş avantajında var..bence yapma derim şok diyet..kilo vermen takıldığında başvurursun bir iki günlük detoksa...
Ben 70 kilolardayken o kadar sık yapardımki detoks tarzı şeyler şimdi sonuç ortada..
Metabolizma hızını düşürür sık sık yaparsan..ama sen bir seferlik yapıcam diyosun o ayrı tabii..
ayşecim bende yeni aldım mayo, elbise şeklinde dizimin biraz üzerinde boyu.. O kadar rahat ettimki anlatamam çocukla olunca otur kalk,denize gir çık çok özgürdüm..
Keşke daha önce alsaydım böyle bişey..
Ben öyle marka bişey almadım ufak bir dükkandan 30 lira aldım..ne gereği var fazla para vermeye,zaten seneye büyük gelicek giyemiycem diimi ama.:)).[/sıze]
yapma ayşe yeme biraz daha zaman tanı. Ben de ilk yemek yediğimde böyle düşünmeden sabahında artı 1 görünce durumumuzun ne kadar kötü olduunu anladım. Yani yiyim ne olaca dediinde fena oluyor karşılığı.
ayseem minnağı uyuytum geliom.
cnm yaa ben 15 temmuz cuma orduya gidiyorum ama( ağustos 3te dönücem yine mi görüşemicez yaa (
cnm bende marka derdinde değilm ztn üzerime olan bulsam bi tane eşim şortlu diyo
bende çekiniyorum açıkçası ilk kez giyicem çünkü
yetiştiğimiz koşullarda pek hoş karşılanmaz bizim mayo bikini
daha doğrusu şöyle ki babamı 7 yaşında girdiğimde kaybettim
kendi kızları mini etekler giyerken daha o yaşta kimse bişey demiyodu ama ben uzun etek giysem babasız kıza bak diye laf alıyodu
bende aman anneme laf gelmesin diye hep dikkat ettim daha bi kere kolsuz badi bile giymedim
düşün işte biraz çekiniyorum şimdi ama denizede başka türlü girilmiyo
sırf bu yüzden ben yüzmeyi bilmiyorum çok hevesliyim ve içimde ukte ama bilmiyorum eşimde süper biliyo kaptan çünkü asıl meslegi :))
bekliyorum cnm benim gel
haklısın mutlucum ama ben 10 gün sonra 92 derken 100 ü gördüm sinirlerim alt üst gerçekten hiçbişey yapmak istemiyorum
salınca daha kötü oluyo biliyorum ama napım yaa(
Cankuslarim tombikkuslarim neydiyonuz ozledim ya giiyom ama yazamadan cikiyorum bu aralar yogunum bu arada bizde de kara bukutlar dolaniyo kizim pazar gunu kafasini tv sehpasinin sivri kosesine carpti daha dogrusu oraya dustu hepimiz ixeri kostuk cacugun alni ice gocmus gorundu birdemorlukla az kaldi kirilacakmis yani hemen yuzunu yikadim buz koydum et koydum da morlukla sislik indi ama cok korktuk once annem sonra kizim allah bin beterinden saklasin
Bi umutcum cok gecmis olsun cnm uzme kendini stres daha kotu cana gelmemis allahtn
Hepinizi opuyom diyet oyle salla bas gidyo spor nanay
nasılsın saferan ben sonunda döndüm ne zamandır sınavlar aile hekimiyle görevlendirme derken canım çıktı sen baya kilo vermişsin ben ise o kadar çalışmaların için de +7 kg aldımselam kızlar nasılsınız bakalıım.....
iyi akşamlar yena ablacım
yaa kilo verdim evet 20 günde 5 kilo çok güzel ama hiç mi hiç belli değilve şu aralar çok duraklamadayım spor yapmıyorum yemelerime dikkat etsemde çok fazla dikkat etmiyorum (
hani şu şişkinliklerimi indiricek bişeyler yapsam diye düşünüyorum
yaaa herzaman yapmam tabiiki ama ne biliim 2-3 ayda bir 1 hafta bişiiler yapsam şöyle vücudumu rahatlatıcakbilmiyorum yaaa (
sarı civcivim bende bişiler yapmak istiyorum , kendimi hafifletmek rahatlatmak istiyorum. ne yapacaksın karar verdin mi ? karar verdiğinde benimle de paylaşırsan sevinirim ...
cankuslarim tombikkuslarim neydiyonuz ozledim ya giiyom ama yazamadan cikiyorum bu aralar yogunum bu arada bizde de kara bukutlar dolaniyo kizim pazar gunu kafasini tv sehpasinin sivri kosesine carpti daha dogrusu oraya dustu hepimiz ixeri kostuk cacugun alni ice gocmus gorundu birdemorlukla az kaldi kirilacakmis yani hemen yuzunu yikadim buz koydum et koydum da morlukla sislik indi ama cok korktuk once annem sonra kizim allah bin beterinden saklasin
bi umutcum cok gecmis olsun cnm uzme kendini stres daha kotu cana gelmemis allahtn
hepinizi opuyom diyet oyle salla bas gidyo spor nanay
ayşem sen kendine söyle şortlu ya da etekli bir mayo al bu sene. Neyle gireceksin öbür türlü. Tankiniler var bir de . Senye bikini giyeriz. çünlü bikini çok daha rahat değiştiriliyor ve kolay giyiliyor göbeğinde olmadıı için fazla ıslak kalmıyorsun. Yüzmek çok eğlenceli. Ben de çanakkaleli olduğum halde gerçek anlamda yhüzmeği 18 den sonra öğrendim. Eşin sana çok iyi öğretir. Işin püf noktası derinde istemesen bile su seni kaldırır dalamazsın kolayca. Yani su bizim tarafımızda karşımızda değil. Suya düşen mantardan farkımız yok yani. Kısaca güveneceksin suya, kendinden daha çok paniklediğinde bile kendini hafifçe suyun üzerine bırak yeter. Ayyyy canım çekti. Bura da deniz düzgün olsa beraber girerdik.
ay ay ay mutlucum asucum ve sari civcivim de burdaymis yaaa nassniz bacilarim ben gecen lcw yegittim daha yeni acilmisti bi strec kot pant aldim ki cok severim 46 beden birde sort aldim ama kisa degil diz kapagima kadar geliyo o da 46 beden ahh ahhh soyle 42 olsam ne olurdu annemle gittik sinir okdum zati kari 44 beden aldi strec kapri cok da hos oldu bide sort aldi ki super ama benim gobekten kapanmadi ama kot capri tam ustume olmustu azcik sikti ama anneme dedm sakla kotu ben sen gitmedn giycem bunlari
mutlucum gecms olsun bcm ne ole cam falan ya aman allah korumus daloki nasi
ayseem uzulme cnm bende bi aliyom bi veriyom alistim artk emir nasil
ayseee gecmis olsun allah korusun seni ve tjm sevdiklerini
anam kimse yokmuş zaten:)))))))) dilenciii ve 8 ziyaretçi diyor:) tombişler katılın aramıza çekinmeyin, içlerinden biri yena sen olabilir misin acep malum parayı bastırdın zamanında:))))))))))))
tekrar iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?