Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm benim allah razı olsun
dün gece gelirken kardeşimde yolda hastalanmış ateş ishal kusma
havalardan sanırım bi salgında var
buraya bu ara gelenlerin şikayetleri genelde öyle çünkü

Cnm sanada Pınar'a da çok geçmiş olsun. Umarım Rabbim tüm hasta olanlara bir an önce şifa verir.

Pinarcım gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Allah beterinden saklasın ve bir daha göstermesin insanın aklı gidiyor sanki kendi canı yanıyormuş gibi oluyor. Benim büyük Kız bile biraz fazla hareket etse tehlikeli bir durum varsa aman bebeğim dikkat diyorum kızıyor bana koca kız oldum bana bebek muamelesi yapma diye ama annelerimizinde dediği gibi yaşları kaç olursa olsun bizler için onlar hep ufak ( ki benimki henüz 11 yaşına gircek )

Ayşemmm cnm sen istanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi?
Avrupa yakasındaysan sana kağıthanedeki Kom'un fabrika satış mağazası var orayı öneririm hem fiyatlar dışarıya göre daha uygun hemde çeşit çok. Birde Ayyıldızın fabrika satış mağazasıda vardı oraya yakın.

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaw

Yarım saatlik sporun ardından kımıldayacak halim yok biri olsaydı da bi masaj yapsaydı sevabına
Offf umarım bu hafta tartıda bu sporların bir karşılığını görürüm :122: cumayı iple çekiyorum.

herkese merhaba ben geldim diyetim iyi gidiyor sporumu aksatmıyorum artılarımdan kurtulmazsam daha ne yapayım bana bi söyleyin napim ben elimden geleni yapıyorum gerisi hayırlısı olsun bu hafta gitmezse haftaya gider dilencinin dediği gibi inadım inat.......

Bu hafta topikçe herkes artılarından şikayetci ama kesinlikle sabırla bu fazlalıklarımızdan kurtulup seneye kesin bikinileri giyeceğiz
Ben kendi adıma karar verdim en geç 3 sene sonra yine evlendiğim kiloya düşmüş olucam ondan sonrada eşimle ikinci balayına çıkıcam :122: :122: :122: hemde yeride belli Maldivler yada Tayland şöyle reng reng iki üç tanede bikini alcam ondan sonra benimki kudursun dursun
Sen zayıflada ........im bikini giymene bişey demiycem demişti bi ara.
3 Sene diyorum oda hem sağlıklı olsun diye ( çünkü beni benden çıkarcam yarılanıcam ) hemde 3 sene sonra Annemler türkiyeye temelli dönüş yapcaklar. Onlar gelmeden çocukları bırakıpta gidemem KV hayatta bakmaz sırf ben tatil yapıpta eğlenmim diye
Sizlerde en çok ne yapmak istiyorsanız her an onu düşünün sonuçta boşuna dememişler bir kadın istedikten sonra elde edemeyeceği şey yoktur diye.

merhabaa asumanımmm cnm benim vereceğiz cidden arada dağılsakta toparlanmak en güzelii ben de bugün yürüdüm tam anlamıyla 1 saat dolu dolu inadım inat verecğim başka yolu yokkkk

isteyince oluyor elbette bunu çok iyi öğrendim olmayacağını düşünmüyorum asla olacak başka yolu yok ama arada insan yoruluyor sanırım ya da takıldığı zamanlarda mutsuz oluyor benimki öyle bi durum yoksa asla vazgeçmek gibi bir düşüncem yok 70 lere hatta belkide 60lara ineceğim o kadar

asumanımm yolumuz uzun diyen biziz hemencikte mutsuz olan biziz sakın bunları düşünme olur mu takılma aklında orda kalmasın bana diyene bak sen hemen toparlarsın olur biter zaten senin ki de artı değil ödemdir sonuçta 1 2 güne kalmaz düzelirr mutsuz olmana sebep yok cnm arkadaşım benimm

Anaaaa sütlüçikolatam gelmiş :122:
Neelerdesin canım ya hiç görünmüyorsun. Anlat bakalım nasıl gidiyor sağlıklı yaşam merak ettim seni en son kilolar yüzünden sende bu ara çoğumuzun olduğu gibi biraz umutsuzluk yaşıyordun. Düzeldi dimi

Son düzenleme:
selam kıslar ben aranıza yeni katıldım ben de 94 kiloyum hedefim 1 yılda 34 kilo vermek yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....

komun mağazası nerede

komun mağazası nerede

Sütlüceden Kağıthaneye doğru sahil yolundan düm düz gidiyorsun Kağıthane belediyesine giderken sağ tarafta zaten işaret var bulması kolay
Ay Yıldızın fabrika satışıda bir iki sokak ilerisinde.
Bir tanede ay yıldızın etilere girerken fabrika satışı var.

selam kıslar ben aranıza yeni katıldım ben de 94 kiloyum hedefim 1 yılda 34 kilo vermek yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....

Aramıza hoş geldin.... Kesinlikle doğru adrestesin burda herkeste motivasyon tavan ve birbirimize her zaman destek oluyoruz. Umarım hepimiz hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Sen kendini bize tanıtırmısın nerdensin falan....

hoşbulduk ben urfada oturuyorum çalışıyorum şu an tatildeyim 27 yaşındayım muğlalıyım sen????

hoşbulduk ben urfada oturuyorum çalışıyorum şu an tatildeyim 27 yaşındayım muğlalıyım sen????

Ben İstanbuldayım bende çalışmıyorum ( hiç çalışmadım ) 30 yaşında evli ve iki kız annesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…