- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
saol cnm benim allah razı olsun
dün gece gelirken kardeşimde yolda hastalanmış ateş ishal kusma
havalardan sanırım bi salgında var
buraya bu ara gelenlerin şikayetleri genelde öyle çünkü
herkese merhaba ben geldim diyetim iyi gidiyor sporumu aksatmıyorum artılarımdan kurtulmazsam daha ne yapayım bana bi söyleyin napim ben elimden geleni yapıyorum gerisi hayırlısı olsun bu hafta gitmezse haftaya gider dilencinin dediği gibi inadım inat.......
herkese merhaba ben geldim diyetim iyi gidiyor sporumu aksatmıyorum artılarımdan kurtulmazsam daha ne yapayım bana bi söyleyin napim ben elimden geleni yapıyorum gerisi hayırlısı olsun bu hafta gitmezse haftaya gider dilencinin dediği gibi inadım inat.......
isteyince oluyor elbette bunu çok iyi öğrendim olmayacağını düşünmüyorum asla olacak başka yolu yok ama arada insan yoruluyor sanırım ya da takıldığı zamanlarda mutsuz oluyor benimki öyle bi durum yoksa asla vazgeçmek gibi bir düşüncem yok 70 lere hatta belkide 60lara ineceğim o kadar
Cnm sanada Pınar'a da çok geçmiş olsun. Umarım Rabbim tüm hasta olanlara bir an önce şifa verir.
Pinarcım gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Allah beterinden saklasın ve bir daha göstermesin insanın aklı gidiyor sanki kendi canı yanıyormuş gibi oluyor. Benim büyük Kız bile biraz fazla hareket etse tehlikeli bir durum varsa aman bebeğim dikkat diyorum kızıyor bana koca kız oldum bana bebek muamelesi yapma diye ama annelerimizinde dediği gibi yaşları kaç olursa olsun bizler için onlar hep ufak ( ki benimki henüz 11 yaşına gircek )
Ayşemmm cnm sen istanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi?
Avrupa yakasındaysan sana kağıthanedeki Kom'un fabrika satış mağazası var orayı öneririm hem fiyatlar dışarıya göre daha uygun hemde çeşit çok. Birde Ayyıldızın fabrika satış mağazasıda vardı oraya yakın.
komun mağazası nerede
selam kıslar ben aranıza yeni katıldım ben de 94 kiloyum hedefim 1 yılda 34 kilo vermek yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....
Aramıza hoş geldin.... Kesinlikle doğru adrestesin burda herkeste motivasyon tavan ve birbirimize her zaman destek oluyoruz. Umarım hepimiz hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Sen kendini bize tanıtırmısın nerdensin falan....
hoşbuldukben urfada oturuyorum çalışıyorum şu an tatildeyim 27 yaşındayım muğlalıyım sen????
Ben İstanbuldayım bende çalışmıyorum ( hiç çalışmadım) 30 yaşında evli ve iki kız annesiyim
Ben İstanbuldayım bende çalışmıyorum ( hiç çalışmadım) 30 yaşında evli ve iki kız annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?