- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
inşallah sevinçten ağlarsın ablişko
bende sevinçten ağlamak istiyom yaaaa:84:
selam ayse_c52 senle ayni kiloda baslamisiz tarih olarak sen nezaman basladin suanda kaç kilosun?kaç yasindasin? biraz fazla sordum galiba
yaa dün mesut yar ın gazetelerden birinde nasıl zayıfladığı ile ilgili bir ropörtajmı yazrı dizisimi bi şeyi varmış annem bana al diye telefon edicekmiş ama unutmuş:)) haberi olanınız var mı? ya da netten nasıl araştırılabilir amahangi gazete olduğunu da bilmiyorum yani(
yena deme be öyle.. net bağlarız herhalde eve allah kerim. sende var mı bi plan bi yerlere gidecek misiniz? izmir'den otogardan güzelçamlı(aslında aydına'a bağlı ama) minibüsü vardı yanlışım yoksa. orada çok güzel milli park var. kalınacak uygun evler de var. korumaya alınmış yerler. akşam 7 de sahile yaban domuzları iniyor:))))))))) pata pata koşuyolar, sen de arabaya doğru tabi:))))))))))
-----
beyzuş ablam iyi tatiller, güle güle git gel
Bir ay oldu diyetisyen hikayem baslayalı Bugün 4 kilo vermiş olmanın gururunu sizinle paylaşmak istedim. Ahh yanında gereken sporuda yapabilseydim şuanda size söylediğim bu 4 en az 8 diya hadi neyseSporda cok ciddi sıkıntılarım var. Gittikçede kafamda büyütüyorum gibi geliyor. Evimde koşu bandım var. Evelsi aksam 40 dakika hızlı tempoda yürüdüm. Cok sıkılıyorum tepesinde bildiğiniz gibi degil. Nasıl olacak nasıl asacagım su işi bir türlü kestiremiyorum. Kendime her türlü gaza getiren cümle kurmama ragmen kosu bandını görünce kacacak delik arıyorum! Dün aksam eve gec gittiğim için yürüyemedim ama bu aksam yine en az 40 dakika yürümem şart. Haftaya 4 günlüğüne tatile gideceğim kesinlikle 89.9 u görmem lazım :) 9 lu rakamlardan kurtulmak zorundayım artık. Hepinize güzel bir gün diliyorum!!!!
cnm ben diyetisyene ekimde gittim ilk üç ayda 14,5 kilo verdim sonra bıraktım aldım verdim aldım verdim şuan 100 kilo çıkıyorum yine çizelgem yanlış yani
24 yaşındayım
15 aylık emir adında bi oğlum var
öyle işte
masallah bebisine benimde iki oglum bir kizim var kizim 7.5 aylik oglanlar biri 8 biri 4 yasinda bende 28 yasindayim
diyetisyene gitmiyorum bebegim ek besinlere basladigindan beri dikkat ediyorum yuruyus yapiyorum kilolar gidecek insallah sende birakma yilmak yok hep beraber buyolda yuruyoruz insallah yolun sonunda hepimizi guzel seyler bekliyor hedefledigimiz kilolara ulasacagiz buarada çizelgemi sen yapmistin galiba tesekkur ederim simdi ogrendim degisebiliyorum sonunda37:
slm yena kilo verebildinmi bu hafta hep iş yaptım tartıda tık yok 2 yorgan yünü yıkadım çırptım 2 döşek döktüm çırptım yorgunluktan erkenden yatıyorum tek 30 dakika yürüyorum günlük sonuç oAkşam eşimin doğum günü dolayısyla misafirlerim vardı şimdi geçirdim onları,bende yorgunluk kahvesi alıp hemen kk ya bakmaya geldim.:)).Sonrasında ev temizle çamaşır yıka...
Bu haftayı bir geçirsem, çok yoruluyorum artık..
cnm ben diyetisyene ekimde gittim ilk üç ayda 14,5 kilo verdim sonra bıraktım aldım verdim aldım verdim şuan 100 kilo çıkıyorum yine çizelgem yanlış yani
24 yaşındayım
15 aylık emir adında bi oğlum var
öyle işte
masallah bebisine benimde iki oglum bir kizim var kizim 7.5 aylik oglanlar biri 8 biri 4 yasinda bende 28 yasindayim
diyetisyene gitmiyorum bebegim ek besinlere basladigindan beri dikkat ediyorum yuruyus yapiyorum kilolar gidecek insallah sende birakma yilmak yok hep beraber buyolda yuruyoruz insallah yolun sonunda hepimizi guzel seyler bekliyor hedefledigimiz kilolara ulasacagiz buarada çizelgemi sen yapmistin galiba tesekkur ederim simdi ogrendim degisebiliyorum sonunda37:
evet cnm ben yapmıştım rica ederim
ben artık iyice umutszluga kapıldım veremiyorum
sporda yağmıyorum diyeti yapıyorum güya allah kabul etsin ne bilim
c.tesi diyetisyen günüm ama regl oldum bugun gitmicem o yüzden
p.tesi gidicem
100+80+90+120+100=490 iyi gidiyorum galiba
evet cnm ben yapmıştım rica ederim
ben artık iyice umutszluga kapıldım veremiyorum
sporda yağmıyorum diyeti yapıyorum güya allah kabul etsin ne bilim
c.tesi diyetisyen günüm ama regl oldum bugun gitmicem o yüzden
p.tesi gidicem
umutsuzluga kapilma nasil bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama ben oyle dr.diyet listelerine gelemem arkadasim yapiyo mecburi gibi biseydir heralda daha sitresli olur ben sabah kahvaltimi yapiyorum oglende abartmadan kacirmadan ogleden sonra bi meyve aksam yemeklerimi 6dan once yiyorum turkiye saati 7 oluyo sonra 8.30 gibi yuruyuse çikiyorum arkadaslarla 1.5saat kadar eve gelincede 5 yada 10dk karin egzersizi yapiyorum gunduzde gidecegim yer varsa yuruyerek gidiyorum sonuç her tartiya çiktigimda enaz -500 çikiyorum 2gunde bu aralar sende yapabilirsin yaparsinda eminim hersey dusuncede bitiyor yapicam dedikten sonra seni hiçbisey engelliyemez regl oldugun için biraz siskinlik oluyo ama gidicektir bol harakatle fazlasida gider emin ol
maşallah benimki 11 kiloydu sanırım, boyu 80 olabilir. ama senin ki kız mıydı. kızsa bayaaa bayaaairi. maşallah.
slm yena kilo verebildinmi bu hafta hep iş yaptım tartıda tık yok 2 yorgan yünü yıkadım çırptım 2 döşek döktüm çırptım yorgunluktan erkenden yatıyorum tek 30 dakika yürüyorum günlük sonuç o
yenacım bu aralar yoğunsun yoruluyorsun kolay gelsin canım eşine de sağlıklı mutlu yaşlar dilerim
Sağol asucum...
ŞEyi diicem sana sen lapamı yaptın.? Faydasını görmüşsün..ben bir kez yaptım ama çok acıktırıyor pirinç olduğundan zaar..:)
ben aldım gibi geliyor bana, malum ne kadar dikkat etsemde yediklerim evde olunan gibi olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?