cnm sanada pınar'a da çok geçmiş olsun. Umarım rabbim tüm hasta olanlara bir an önce şifa verir.
Pinarcım gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Allah beterinden saklasın ve bir daha göstermesin insanın aklı gidiyor sanki kendi canı yanıyormuş gibi oluyor. Benim büyük kız bile biraz fazla hareket etse tehlikeli bir durum varsa aman bebeğim dikkat diyorum kızıyor bana koca kız oldum bana bebek muamelesi yapma diye ama annelerimizinde dediği gibi yaşları kaç olursa olsun bizler için onlar hep ufak ( ki benimki henüz 11 yaşına gircek )
ayşemmm cnm sen istanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi?
Avrupa yakasındaysan sana kağıthanedeki kom'un fabrika satış mağazası var orayı öneririm hem fiyatlar dışarıya göre daha uygun hemde çeşit çok. Birde ayyıldızın fabrika satış mağazasıda vardı oraya yakın.
günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar,
minnağım sabah6 da kalkınca neyapayım dedim, 7 kadar evde takıldık sonra yürüyüşe çıktık 75 dk yürüdüm, elbette bebeğimle, aletli yürüyüş bizimkisi. şimdi kahvaltı yapıyorum, oğlanda takılıyor oyun parkında.
Eeeee herkes nerede, ayşecik ne oldu dün. Halan nasıl.
Fadimem hem yürüdüm hem seni hem asuyu,hemde semoşu duşundum. Kilo da takılanlar takımı olarak durmak yokkkk, daha çok hareket edecez, daha doğru beslenecez, kaçamaklardan uzak duracağız öyleyse.
Günaydınlar arkadaşlar hepinize
yine baş ağrısı ile uyandım 3 gün oldu ensemden yukarı agrıyo
üstüne afiyet bi de regl oldum
oy oyyy((
herkese günaydııııııııınn dün gelemedim ne var ne yok bakim
ayşe boynunla ilgili bi sorun yaşıyo olabilrsin, anneminde senin gibiydi de ordan biliyorum dr gitsen çok iyi edersin. çok geçmiş olsun
gunaydin topikdaslarim tombikkuslarim nassniz kizima gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederimm annem evd engeller koydurmuyo ya bnim evim kucuk biraz neymis daginik oluyomus ev e diyom cocuktan onemlimi yok ben bakiyom ya diyo ay once kv simdi annem hic gun yuzu goremicem ben ama en azindan anneme istedigim gibi cvp veriyom o bana akinmaz ben ona allah razi olsun valla
mutluu resimleri gordum cok guzesiniz yaaa ben bi ist gelsem birde hepberaber bulusak
cocuklar bu aralar uyumuyo mevsimsel herhalde birde sizekizimin gelisimini soyleyeyim bi yorum yapin iimi diye 11 bucuk aylik 22 sinde bir yasia gurcek 12.50 kilo 79 cm boyu motor gelisimide ii dedi emirle daloki nasil mutlusum ve aysecim
ay çok güzellerinşallah zuzu, ben de 75 kilo resmimi koydum albumume.
Tabiiki hayatım ne demek...Ama sen gideceksin diye üzülüyorum inan..Çok özleyeceğim seni..
dilenciiide gidecek.
didemim görünmedin dün hiç nasılsın canım
Mutluuuuuuuuuuuuuuuu bayıldım bittim resmine bu ne güzellik cnm maşşşaaaaallllllaaaaahhhhh yaa
10 ayda 40 kilo veren Mesut Yar, zayıflama öyküsünü kitaplaştırdı. Acı Reçeteyle Tatlı Son adlı kitap piyasaya çıkmadan Yarla bir araya geldim ve sevimli şişkodan yakışıklı Mesuta dönüş hikâyesini dinledim.yaa dün mesut yar ın gazetelerden birinde nasıl zayıfladığı ile ilgili bir ropörtajmı yazrı dizisimi bi şeyi varmış annem bana al diye telefon edicekmiş ama unutmuş:)) haberi olanınız var mı? ya da netten nasıl araştırılabilir amahangi gazete olduğunu da bilmiyorum yani(
Gunaydin topikdaslarim tombikkuslarim nassniz kizima gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederimm annem evd engeller koydurmuyo ya bnim evim kucuk biraz neymis daginik oluyomus ev e diyom cocuktan onemlimi yok ben bakiyom ya diyo ay once kv simdi annem hic gun yuzu goremicem ben ama en azindan anneme istedigim gibi cvp veriyom o bana akinmaz ben ona allah razi olsun valla
Mutluu resimleri gordum cok guzesiniz yaaa ben bi ist gelsem birde hepberaber bulusak
Cocuklar bu aralar uyumuyo mevsimsel herhalde birde sizekizimin gelisimini soyleyeyim bi yorum yapin iimi diye 11 bucuk aylik 22 sinde bir yasia gurcek 12.50 kilo 79 cm boyu motor gelisimide ii dedi emirle daloki nasil mutlusum ve aysecim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiiizzz
didemim maşallah canım benden önce gördün demek 89ugeçtin demek ablanı dur bekle şimdi geliyorum bende inşallah eşime diyorumki cuma 89 görmezsem ağlarım ama görürsem de ağlarım yani her halukarda ağlıyacam gibi gözüküyor :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?