ceco34 adın neydi senin benimki mutlu
selam kıslar ben aranıza yeni katıldım ben de 94 kiloyum hedefim 1 yılda 34 kilo vermek yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....
İyi akşamlar herkesee
Tatil planımızı erkene aldık, yarın gece yola çıkıyoruz.Antalyaa bekle beni geliyorum
Yapmam gereken o kadar çok şey var ki, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorumHala bilgisayar başındayım..
Bu sabah 99 u gördüm tartıda. İnşallah tatilde sapıtmam, diyetisyene gittim bugün tatile özel bir menü hazırladı bana. Gerçi diyetin özeli de nasıl oluyormuş diye soranlar olabilirÖzelliği şuradan, kolaylıkla bulabileceğim şeyler var menüde. Mesela ara öğünlerde ayran, meyve ağırlıklı. Ana öğünler et-tavuk-balık seçenekli..
Şarap bile var menümde, yaşasın
Tatile gidiyorum diye sevinmeyin,uzaklarda da olsam geleceğim, kurtulamazsınız benden
iyi geceler fıstıklar.
gözümden uyku akıyor.
bugün kotum oldu üstüme çok mutlu oldum. 80le 77 küsür arasında nası farkediyo anlatamam ya. yani 95 le 100 arasında çok az farkediyordu ama kilo azaldıkça 4 kg alsan herkes anlıyo pantolonlar olmuyo filan. neyse gazı aldım bi de tatil yaklaştı, en son 73le görmüşlerdi geçen sene. o yüzden hiç ama hiç kaçamak yapmıyorum. eski disiplinimi sağladım demek için erken ama olacak sanırım.
yoğun spor yapamıyorum ama gene yarım saat öğlen bantta , akşam da yarım saat bi dolaşma şeklinde yürüyorum. millet balkonlarda okey oynuyor şöyle bi geziyorum ben de sıkılınca.
kaldı 12 güüünn:) 75 olacağım inşallaaaaaahhh:)
Çok haklısın canım şok dietler bir çoğumuzu mahvetti ama nedense okuduğumuzda yada duyduğumuzda yapmaya çalışıyoruz medet umuyoruz ben artık çok sıkıldım bu kilolardan inşallah bu sene bu işi bitireceğim niyetim sağlıklı olması ama aralarda 3 günlük detokslar yapıp motivemi arttırmayıda düşünüyorum.söyle bir baktım resmen kilolar beni neye döndürmüş içim sıkıldı. 65 üstü şişmanım diye dolaşdığım günleri hatırlıyorum tam kafadan kontakmışım. offfff, hala şok diyet yazıyor ya bazen arkadaşlar kafamın tası ondan atıyor, şok diyetlerle ve sağlıksız beslenme ile 6 sene de 60 kilo aldım, daha ne diim.
İyiyim canım bekliyorum sabırla ama çok zor geçiyor günler.Kolay gelsin canım öptüm.selam banu..sen nasılsın.....
İyiyim canım bekliyorum sabırla ama çok zor geçiyor günler.Kolay gelsin canım öptüm.
Arkadaşlar; iyi geceler,hepinizi öpüyorum.
Bu gün ne olduysa netim kesildi.Yaklaşık 30 dak önce düzeldi...Sizlerden ayrı kaldım;özledim....
Ben yarın memleketime gidiyorum.Bir hafta 10 gün kalıp,yeğenimin eşini ve çocuğunu alıp geleceğim ve direkt yazlığa geçeceğiz.
Bu arada net buldukça topikte olacağım ama biraz aksamalar olabilir diye düşünüyorum.
YENACIĞIM;
Netim olmadığı zamanlar kilomu ve spor sürelerimi sana cepten mesaj atsam olur değilmi tatlım.....
Memlekete gidiyorum diye diyeti ve sporu bırakmak yok.Ablamla anlaştık her sabah erkenden stadyuma gidip yürüyüşümüzü ve spor aletlerinde çalışmamızı yapacağız inşallah.....
Hepinizi tekrar öpüyorum ...Görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?