- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım benki spordan nefret eden yürüyüş bandını çamaşırlık olarak kullanan leslieye bayılıyorum hiç sikılmıyorum kadının konuşması bile hoşuma fgidiyor geçen sene 1.5 ayda leslie sayesinde 8.5 kilo verdim bence dene sende seviceksin iyiki varsın leslieeeeee::)))slm kızlar nasılsınız inşallah keyifler yerindedir valla benim keyfim gayet yerinde bugün diyetisyenimdeyim 78.4 kilo geldim geçen hafta 79.6 idim tam 1.200 gr vermişim ama bunun 1 kilosu yagdan gitmiş acayip mutlu oldum allahım sana şükürler olsun inşallah ekime kadar hedefim olan 65 kiloya düşücem birde leslie ne arkadaşlar ya bende merak ettim baktım bi kadın var olduğu yerde yürüyo bunun neresi zevkli arkadaşlar valla zevkli bi noktasını bana anlatında bende sevim spordan nefret eden biri olarak
Aynen kalabalıklada çok güzel oluyor ben kardeşimle yapıyodum am onu emekliye ayırdık şimdilik 7.5 aylık hamile bugün karşısında yaptım canı çekti garibimin .Özlemcim tebrik ederim seni canım çok iyi gidiyorsun darısı benim başıma canım
Valla gerçekten harikasın allah nazardan saklasın
Canım dediğin gibi bayan gösteriyor sen yapıyorsun ama işte benim gibi sporu hala zorla yapan biri için değişiklik en azından bir hareketi yaparken sonra ne yapsam diye düşünmeme gerek kalmayacak. Bide güzel bir müzik açarsam yanına belki daha uzun süreler yapabilirim sporumu. 30 dakka zor dayanıyorum tek başına spor yapınca sıkılıyorum. Yanımda birileri varken daha eğlenceli geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Hatta karşı komşum bile bir ara her gün geliyordu beraber yapıyorduk ama bu arada ikimizde yoğunuz. Ramazandan sonra onunla devam ederiz herhalde ama o zamana kadar lesliyle spora iyice alışır kondisyonumu yükseltirim.
Biraz kilo verip hafiflesem belki daha zevkli gelecek sonuçta az yük değil taşıdığım resmen belime ağrılar giriyor ama inadım inat verecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Toparladım acanım çok şükür şimdi diet zamanı ekim 15 de tekrar deniycem bari 99 da olsam ne iyi olucak.Tatil memleketinde yaşamakta başka güzel oh ne güzel deniz kum güneş bizde gidelim dedik araştırdık bu dönem çok pahalı eylülde gitmeye kar verdik inşallah.Kayınvalidenede öok geçmiş oolsun.Beyzuş ablamda tatilde demek çok selamlarımı söyle.Banucum geldim ben..haftasonu yoktuk.. deniz mevsimi açılınca biz hemen hemen her haftasonu denizdeyiz.:)
İyi oluyor güzel oluyorda dönüş acaip yorucu..birde kayınvaldem bizdeydi göz ameliyatı olucak onun işlemleriyle uğraşıldı böyle işte..
Sen nasılsın,toparlandın umarım..Tekrar aramızda,listede olmana çok sevindim..Cuma günü söylersin kilonu..
Beyzuş memleketinde ordan yazlığa geçicekler uzun bir süre olmıycak...
Canım ya çok geçmiş olsun çok çıkmış ateşi havalar çok sıcak tabi çocuklar ondanda hasta oluyolar kıyamam nazcıma merak teme ya uyumazsın sen ama saati kur en iyisi saat başı çalar oda garanti olur inşallah bu gece çıkmaz.selam kızlar nasılsınız ..ben iyi değilim boncuk kızım akşam ateşlendi saat yarımda acile gittik 40 derece ateşi hemen iğne yaptılar kızım yıktı hastaneyi yarım saat boyunca çığlık çığlığa ağladı soğuk kompres uygulamak isteiler yaptırmadı..saat 3te uyudum 2 saat uyku ile duruyorum bütün günde formundaydı zaten çok hareketli birde hastalığın etkisi ile dahada delirdi gün boyunca boğaz enfeksiyonu edi acildeki dr burdaki drlara bakarsan yandın sen yarın öele götürmeyi düşünüyorum, akşamdan beri ateini düşüremiyoruz az önce fitil attım biraz düştü ateşi ...ömrümden ömür gitti akşamdan beri kuzucuklar hasta olmasın birde naz ik defa ateşleniyor bu kadar o yüzden çok korktum ...akşam kv kaldı bizde uyumadı sabaha kadar bu gece yalnızım koruyorum uyur kalırsam ateşlenirse diye...
tşk ederim cnm ben de iyiym ne olsun evdeydim bugün çarşıya gittik yeğenlerle şimdi yine evdeyizKöyün delisi olarak ben hoş geldin diyeyim bari
Teşekkür ederiz canım sen nasılsın
Benim şekil A da görüldüğü gibi çenem ( elim ) düştü kovulmazsam iyidir
hoşgeldin semirancım ben gayet iiyyim canım bugün mervecime gittim güzel haberlerle döndüm sen nasılsın
iyi geceler herkese yatmadan bi bakınıyım dedim
derincim çok geçmiş olsun Naz a
ben de 70 dk yürüdüm bugün toplamda 220 dk olmuş
teşekkürler canım...heralde uyuyamam aslında şu anda bile çok uykum var ama uyur kalırım diye çok korkuyorum...derincim çok geçmiş olsun canım bir anne olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum inşallah melek kızın bir an önce iyileşir allahtan acil şifalar dilerim inşallah ateşlenmez annesi istesende uyuyup kalmazsın merak etme canım ister istemez sık sık uyanır ateşini kontrole edersin
tşk canımmmderin geçmiş olsun naz'a..
iyi geceler
çok sağol asumancımiyi geceler herkese yatmadan bi bakınıyım dedim
derincim çok geçmiş olsun Naz a
ben de 70 dk yürüdüm bugün toplamda 220 dk olmuş
Canım benki spordan nefret eden yürüyüş bandını çamaşırlık olarak kullanan leslieye bayılıyorum hiç sikılmıyorum kadının konuşması bile hoşuma fgidiyor geçen sene 1.5 ayda leslie sayesinde 8.5 kilo verdim bence dene sende seviceksin iyiki varsın leslieeeeee::)))
Aynen kalabalıklada çok güzel oluyor ben kardeşimle yapıyodum am onu emekliye ayırdık şimdilik 7.5 aylık hamile bugün karşısında yaptım canı çekti garibimin .
Toparladım acanım çok şükür şimdi diet zamanı ekim 15 de tekrar deniycem bari 99 da olsam ne iyi olucak.Tatil memleketinde yaşamakta başka güzel oh ne güzel deniz kum güneş bizde gidelim dedik araştırdık bu dönem çok pahalı eylülde gitmeye kar verdik inşallah.Kayınvalidenede öok geçmiş oolsun.Beyzuş ablamda tatilde demek çok selamlarımı söyle.
Canım ya çok geçmiş olsun çok çıkmış ateşi havalar çok sıcak tabi çocuklar ondanda hasta oluyolar kıyamam nazcıma merak teme ya uyumazsın sen ama saati kur en iyisi saat başı çalar oda garanti olur inşallah bu gece çıkmaz.
selam kızlar nasılsınız ..ben iyi değilim boncuk kızım akşam ateşlendi saat yarımda acile gittik 40 derece ateşi hemen iğne yaptılar kızım yıktı hastaneyi yarım saat boyunca çığlık çığlığa ağladı soğuk kompres uygulamak isteiler yaptırmadı..saat 3te uyudum 2 saat uyku ile duruyorum bütün günde formundaydı zaten çok hareketli birde hastalığın etkisi ile dahada delirdi gün boyunca boğaz enfeksiyonu edi acildeki dr burdaki drlara bakarsan yandın sen yarın öele götürmeyi düşünüyorum, akşamdan beri ateini düşüremiyoruz az önce fitil attım biraz düştü ateşi ...ömrümden ömür gitti akşamdan beri kuzucuklar hasta olmasın birde naz ik defa ateşleniyor bu kadar o yüzden çok korktum ...akşam kv kaldı bizde uyumadı sabaha kadar bu gece yalnızım koruyorum uyur kalırsam ateşlenirse diye...
günaydın kızlar kaçgündür rahat giremiyorum eşim evdeyken kızıyor .haftasonu kedi yavrusu vardıya ona biberon aldık bide kedi yavrusu için mama ama nasıl tatlı emiyo biberonu kedinin annesi daha ortalıkta görünmüyor kesin öldürmüşlerdir bizim mahaledeki çocuklar .sanki yeni bebegim olmuş gibi ilgi bekliyor büyük kızım sürekli eline alıyor ama okşayınca kızımın ellinde uyuyor pazar sabahı erken kalktım bakim napıyo diye gittim altına serdigim bezi emiyo oturdum hıçkırarak agladım kızım benim aglamama uyandı öldü sanmış.şimdi karnını doyurdum misafirlerim var bugün geç ugrarım.
ben bebeğime hamileyken 30 kilo aldım , bebeğim 3 yaşında ama veremiyorum, diyetisyene gittim fayda görmedim,tüm gün oturarak çalışıncada spora zaman kalmıyor, ama aslında azmetsem yapabileceğimi biliyorum, bende sabır problemi varuzun diyetlere dayanamıyorum... ümitsiz vakayım sanırım
bu arada 92 kiloyum
selam kızlar nasılsınız ..ben iyi değilim boncuk kızım akşam ateşlendi saat yarımda acile gittik 40 derece ateşi hemen iğne yaptılar kızım yıktı hastaneyi yarım saat boyunca çığlık çığlığa ağladı soğuk kompres uygulamak isteiler yaptırmadı..saat 3te uyudum 2 saat uyku ile duruyorum bütün günde formundaydı zaten çok hareketli birde hastalığın etkisi ile dahada delirdi gün boyunca boğaz enfeksiyonu edi acildeki dr burdaki drlara bakarsan yandın sen yarın öele götürmeyi düşünüyorum, akşamdan beri ateini düşüremiyoruz az önce fitil attım biraz düştü ateşi ...ömrümden ömür gitti akşamdan beri kuzucuklar hasta olmasın birde naz ik defa ateşleniyor bu kadar o yüzden çok korktum ...akşam kv kaldı bizde uyumadı sabaha kadar bu gece yalnızım koruyorum uyur kalırsam ateşlenirse diye...
Günaydın zarif hatunlar...
Derin Allah şifa versin tez zamanda, çok geçmiş olsun...
ya kızlar diyetinizi yaparken suyunuzu içmeyi unutmayıııınnn ben anladım ki su içmediğim zamanlar acayip acıkıyorum ve sürekli elim bişeylere gidiyor. günlerdir en az 2-2.5 litre suyumu içiyorum ve aralarda kaçamak yapmıyorum hiç
hı mesaimin büyük kısmını lavaboda geçiriyorum o ayrı
Herkese bol oynayan kalça ve göbek, az açılan bir ağız, çok çalışan bir bağırsak diliyor ve gudubet işime gücüme dönüyorum
nasılız bu sabah arkadaşlarrrrr,
ben 75 dk yuruyusumu yaptımmmm geldim,
nasılsın aysem bu gün iyicemisin.
günaydın cnm iyiyim çok şükür ama 3 hafta oldu sanırım emirin gece uykusuzlukları
her gece kalkıyo aglayarak uyanıyo
sivri yiyo ilaçları var sürüyoruz
beşiğinde tül var nasıl yiyo hala anlamıyorum yaaa
garibim gece uyanıyo elleriyle kendini kaşımaya çalışıyo ama beceremiyo aglıyo dün gece 2 saat anca uyuduk yine eşimle saolsun o da ilgileniyo çok
ne olcak bçyle bilmiyorum valla
bide ben yine tartıda 99,3 gördüm sabahnasıl oluyo anlamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?