Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yena ve beyzuş abala nerelerde yaaa....

Banucum geldim ben..haftasonu yoktuk.. deniz mevsimi açılınca biz hemen hemen her haftasonu denizdeyiz.:)
İyi oluyor güzel oluyorda dönüş acaip yorucu..birde kayınvaldem bizdeydi göz ameliyatı olucak onun işlemleriyle uğraşıldı böyle işte..

Sen nasılsın,toparlandın umarım..Tekrar aramızda,listede olmana çok sevindim..Cuma günü söylersin kilonu..

Beyzuş memleketinde ordan yazlığa geçicekler uzun bir süre olmıycak...

Son düzenleme:
Bugün 50 dakika yürüdüm,yeni geldim sayılır şimdi erik yiyorum.:)

banucum inşallah canım inşallah sende vericeksin sende bu azim varken inanıyorm vericeksin sadece sabır amann bazen var ya düşünüyorumda biz kilolu insanlar hayatı sadece yemek olarak görüyoruz aslında zevk alıncak o kadar çok şey varki en azından ben öyleyim yemek yemek hayatımdaki en büyük zevkti ama bu zevk kilo olarak geri dönen bi kabusa dönüşüyo ne gerek var ki bu kabusu yaşamaya geçen tv de murat topoğlu konuştuda tabiki insanız nefsimiz var önümüzde atıyorum bir patates kızartması varsa elbet canımız çeker ama bundan bir iki tane alıp bırakmak gerekiyo bunun iki taneside aynı tat 50 taneside ne gerek var çok yiyipte kilo almaya tarzı bi laf etmişti ve ben şimdi yasaklı bisey olduğu zaman canım çekiyosada tadımlık yiyorum devamını getirmemeye çalışıyorum adamın lafı geliyo aklıma o an öyle işte canım inşallah hedefimize sağlıklı bi şekilde ulaşır hayatımızı mutlu mesut yaşarız kilo insanın psikilojini gerçekten çok etkileyen bisey kilolu insan olduğum zaman hayatta tek zevkim yemek yemek oluyo oysaki zayıf olupta neler nelerden zvek almak varken

Dediğin gibi ya fazla yiyoruz ya hiç yemiyoruz sonra vucut iyice dengesizleşiyor.
Uzun bir dönem depresyondaydım daha doğrusu depresyondaymışım çünkü kendimi iyi hissetmesemde kabul etmiyordum. O dönem fazla yemek yemek yerine akşama kadar hatta gece geç saate kadar yemek yemiyordum. Birde sabahtan akşama kadar doğru dürüst bişey yapmadan oturup sorunlar yüzünden ağlayıp duruyordum.
En sonunda yine KVnin olağan aşağlamalarından sonra iyice sinirlerim bozuldu ve ben piskologa gitcem demiştim.
Tabi geri kafalıların içinde olunca sen delimisin diye başlamışlardı alay etmeye.
Sonunda kendi piskoloğum olmaya karar verdim
Madem engel oluyorlar o zamanda beni delirtmeyi dengemi bozmayı başaramıyacaklar diye devamlı kendimi terkin ettim. Ben terkin oldukca bir baktım dilimde KVye karşı durmamaya başladı.
O laf soktukca anında şakayla karışık cevap vermeye başladım. Kendi silahıyla vurdum yani
Sonrada hep pozitiv düşünerek ne olursa olsun eşimle yada eşim olmadan ben bu hayatı kaliteli yaşamak istiyorum deyip bişeyler yapmaya başladım kendimce.
Heee şimdiye kadar asla eşim kilomdan dolayı bana laf söylememiştir aksine hep çok güzelsin sağlığın için zayıfladığında da afet olucaksın der.
Kirpide yavrusunu pamucuğum diye sever diyorum her seferinde

Ay ben nerden geldim buraya valla anlamadım ama silmiyorum okadar yazdım.
Anlatasım varmış
Nitekim hepbirlikte zayıflayacağız dipcik gibi olacağız ondan sonrada kocaları peşimizden tekrar koşturacağızzzzzzz

herkese hayırlı akşamlar

dalokaysmom yazına bayılanlardan biri de benim zaten bi çok yazın beni hep gaza getiriyor teşekkürler

nilüfer ablacım özlettiniz kendiniz yaaa... zaten beyzuş abla ve sizi bir görüyorum ben:) beyzuş abla ile görüştüğünüzde benden de selam söylermisiniz? özlendiğini de belirtirseiz sevinirim:))

banucum bikaç yazını daha okumuştum kayınvalidenin sana dediklerini felan yazmıştın gerçekten çok takdir ediyorum seni sana bunca laf sokuşturmasına bunca davranışına ragmen bunlarla başetmeyi ögrendiğin ve kendi kendini telkin ettiğin iiçin inşallah hayat istedğin güzellikleri sana yaşatır bunu kalpten diliyorum senin için yani burası ne kadar sanalda olsa ben senin çok iyi bir insan olduğunu ve herşeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyorum umarım istediğin kiloya iner yapmak isteğin herşeyi yapar çok ama çok mutlu olursun

hayirli aksamlar kizlarrr cok yorgunum
2mil lesli yaptim sabahda yurudum bu gunluk 120dakkk
245+120 toplam 365dakkk

Son düzenleme:

yaa sen ne tatlı dillisin banucum:) ne pozitifsin ayy varya yanımda olsan öpesim geldi, böyle yanaklarını filan sıkasım geldi yaa:))

selam kızlar nasılsınız ..ben iyi değilim boncuk kızım akşam ateşlendi saat yarımda acile gittik 40 derece ateşi hemen iğne yaptılar kızım yıktı hastaneyi yarım saat boyunca çığlık çığlığa ağladı soğuk kompres uygulamak isteiler yaptırmadı..saat 3te uyudum 2 saat uyku ile duruyorum bütün günde formundaydı zaten çok hareketli birde hastalığın etkisi ile dahada delirdi gün boyunca boğaz enfeksiyonu edi acildeki dr burdaki drlara bakarsan yandın sen yarın öele götürmeyi düşünüyorum, akşamdan beri ateini düşüremiyoruz az önce fitil attım biraz düştü ateşi ...ömrümden ömür gitti akşamdan beri kuzucuklar hasta olmasın birde naz ik defa ateşleniyor bu kadar o yüzden çok korktum ...akşam kv kaldı bizde uyumadı sabaha kadar bu gece yalnızım koruyorum uyur kalırsam ateşlenirse diye...

Sağol canım güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim. Dediğin gibi sanalda olsa insan kendine çok yakın hissediyor sizleri. Valla ilk senelerde anam beni frenlemeseydi çoktannnn sırf KV yüzünden adamı boşamıştım
Ya kinci değilim birde eşim bana karşı çok hoşgörülü her nekadar eskisi gibi faal olamasamda asla oraya gitme buraya gitme diyen bir insan değil. Öfff bugün canım iş yapmak, yemek yapmak istemedi dediğimde bile mutfağa girip yemek yapar yada yorgunda olsa o gün yapılması acil olan bir iş varsa onuda halleder.
Bazen sırf sabrını denemek için onu sinir ederdim yok onu istiyom yok buraya gidelim diye param olsun her yere götürüm seni yeterki sen mutlu ol der. Aslında Ailesinin eksilerini o artıya cevirmeye çalışıyor
İnsanlardan asla kötülük beklemem belkide bazen o yüzden fazla üzülüyorum ama yinede ümidimi yitirmiyorum bir insan kötü diye diğer insanlarda kötü olucak değil ya derim hep.
Burada herkesin gerçekten canı gönülden tüm dualarının kabul olması için her aklıma geldiğinde dua ediyorum çünkü rabbim bir başkası için edilen duayı daha çabuk kabul eder diye biliyorum ben.
Umarım hepimizin hayatına hep güzel insanlar girer ve ömrümüzün sonuna kadar kendimiz birilerine güzel örnek olabiliriz inşallah.
Topiğimizde zaten hep yüreği güzel insanlar var bence. Bi gecen gün gece gece sinirlerimi zıplatan bir piskolog bozuntusu vardı ama oda tırstı herhalde yok meydanda
Güzel duaların için tekrar çok teşekkür ederim Rabbim sana benim için dilediklerinin kat kat fazlasını nasip eder inşallah.

yaa sen ne tatlı dillisin banucum:) ne pozitifsin ayy varya yanımda olsan öpesim geldi, böyle yanaklarını filan sıkasım geldi yaa:))

Tamda sıkımlık yanaklar heee kırmızı kırmızı
Allık masrafımda yok Aslında çok ekonomik kadınımdır ama işte ebat olarak da ekonomik boya geçicem inşallah.
Şimdilik aile boyuyum

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar!
Annelik çok zor ya insanın kuzusu söz konusu olunca herşey bitiyor. İnşallah bir an önce nazcık iyileşirde seninde yüreğin ferahlar. Merak etme güzelim Allahın izniyle bişey olmaz sonuçta kuzucuklarımızı melaikeler koruyor.
Sen tabiki için rahat etmediyse bir doktora daha göster.
Dualarımız bütün kuzucuklar için canım
tekrar geçmiş olsun

çok teşekkürler canım .benim zaten hastane fobim var birde evladım sözkonusu olunca dahada kötü oldum..birde burası küçük bir yer olduğu için drlarmız sağolsun özele gitmedikçe çok ilgisizler...allah koruyor onları tabii ama ana yüreği işte..

merhabalarr nasılsınızzz semiran geldiiiiii

Köyün delisi olarak ben hoş geldin diyeyim bari
Teşekkür ederiz canım sen nasılsın
Benim şekil A da görüldüğü gibi çenem ( elim ) düştü kovulmazsam iyidir

derincim çok geçmiş olsun canım bir anne olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum inşallah melek kızın bir an önce iyileşir allahtan acil şifalar dilerim inşallah ateşlenmez annesi istesende uyuyup kalmazsın merak etme canım ister istemez sık sık uyanır ateşini kontrole edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…