Kızlar yena ve beyzuş abala nerelerde yaaa....
Özlemcim tebrik ederim seni canım çok iyi gidiyorsun darısı benim başıma canım
Valla gerçekten harikasın allah nazardan saklasın
Canım dediğin gibi bayan gösteriyor sen yapıyorsun ama işte benim gibi sporu hala zorla yapan biri için değişiklik en azından bir hareketi yaparken sonra ne yapsam diye düşünmeme gerek kalmayacak. Bide güzel bir müzik açarsam yanına belki daha uzun süreler yapabilirim sporumu. 30 dakka zor dayanıyorum tek başına spor yapınca sıkılıyorum. Yanımda birileri varken daha eğlenceli geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Hatta karşı komşum bile bir ara her gün geliyordu beraber yapıyorduk ama bu arada ikimizde yoğunuz. Ramazandan sonra onunla devam ederiz herhalde ama o zamana kadar lesliyle spora iyice alışır kondisyonumu yükseltirim.
Biraz kilo verip hafiflesem belki daha zevkli gelecek sonuçta az yük değil taşıdığım resmen belime ağrılar giriyor ama inadım inat verecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım aminn inşallah
çok doğru söylediğin allahım bizlerin eşlerimizin sevdiklerimizin sağlığını korusun öncelikle...
off eşimde problem çıktı ameliyat olacak ramazanın başındahepimiz için hayırlısı
banucum inşallah canım inşallah sende vericeksin sende bu azim varken inanıyorm vericeksin sadece sabır amann bazen var ya düşünüyorumda biz kilolu insanlar hayatı sadece yemek olarak görüyoruz aslında zevk alıncak o kadar çok şey varki en azından ben öyleyim yemek yemek hayatımdaki en büyük zevkti ama bu zevk kilo olarak geri dönen bi kabusa dönüşüyo ne gerek var ki bu kabusu yaşamaya geçen tv de murat topoğlu konuştuda tabiki insanız nefsimiz var önümüzde atıyorum bir patates kızartması varsa elbet canımız çeker ama bundan bir iki tane alıp bırakmak gerekiyo bunun iki taneside aynı tat 50 taneside ne gerek var çok yiyipte kilo almaya tarzı bi laf etmişti ve ben şimdi yasaklı bisey olduğu zaman canım çekiyosada tadımlık yiyorum devamını getirmemeye çalışıyorum adamın lafı geliyo aklıma o an öyle işte canım inşallah hedefimize sağlıklı bi şekilde ulaşır hayatımızı mutlu mesut yaşarız kilo insanın psikilojini gerçekten çok etkileyen bisey kilolu insan olduğum zaman hayatta tek zevkim yemek yemek oluyo oysaki zayıf olupta neler nelerden zvek almak varken
Banucum geldim ben..haftasonu yoktuk.. deniz mevsimi açılınca biz hemen hemen her haftasonu denizdeyiz.:)
İyi oluyor güzel oluyorda dönüş acaip yorucu..birde kayınvaldem bizdeydi göz ameliyatı olucak onun işlemleriyle uğraşıldı böyle işte..
Sen nasılsın,toparlandın umarım..Tekrar aramızda,listede olmana çok sevindim..Cuma günü söylersin kilonu..
Beyzuş memleketinde ordan yazlığa geçicekler uzun bir süre olmıycak...
Dediğin gibi ya fazla yiyoruz ya hiç yemiyoruz sonra vucut iyice dengesizleşiyor.
Uzun bir dönem depresyondaydım daha doğrusu depresyondaymışım çünkü kendimi iyi hissetmesemde kabul etmiyordum. O dönem fazla yemek yemek yerine akşama kadar hatta gece geç saate kadar yemek yemiyordum. Birde sabahtan akşama kadar doğru dürüst bişey yapmadan oturup sorunlar yüzünden ağlayıp duruyordum.
En sonunda yine KVnin olağan aşağlamalarından sonra iyice sinirlerim bozuldu ve ben piskologa gitcem demiştim.
Tabi geri kafalıların içinde olunca sen delimisin diye başlamışlardı alay etmeye.
Sonunda kendi piskoloğum olmaya karar verdim
Madem engel oluyorlar o zamanda beni delirtmeyi dengemi bozmayı başaramıyacaklar diye devamlı kendimi terkin ettim. Ben terkin oldukca bir baktım dilimde KVye karşı durmamaya başladı.
O laf soktukca anında şakayla karışık cevap vermeye başladım. Kendi silahıyla vurdum yani
Sonrada hep pozitiv düşünerek ne olursa olsun eşimle yada eşim olmadan ben bu hayatı kaliteli yaşamak istiyorum deyip bişeyler yapmaya başladım kendimce.
Heee şimdiye kadar asla eşim kilomdan dolayı bana laf söylememiştir aksine hep çok güzelsin sağlığın için zayıfladığında da afet olucaksın der.
Kirpide yavrusunu pamucuğum diye sever diyorum her seferinde
Ay ben nerden geldim buraya valla anlamadımama silmiyorum okadar yazdım.
Anlatasım varmış
Nitekim hepbirlikte zayıflayacağız dipcik gibi olacağız ondan sonrada kocaları peşimizden tekrar koşturacağızzzzzzz
....................... Ay ben nerden geldim buraya valla anlamadımama silmiyorum okadar yazdım.
Anlatasım varmış
Nitekim hepbirlikte zayıflayacağız dipcik gibi olacağız ondan sonrada kocaları peşimizden tekrar koşturacağızzzzzzz
banucum bikaç yazını daha okumuştum kayınvalidenin sana dediklerini felan yazmıştın gerçekten çok takdir ediyorum seni sana bunca laf sokuşturmasına bunca davranışına ragmen bunlarla başetmeyi ögrendiğin ve kendi kendini telkin ettiğin iiçin inşallah hayat istedğin güzellikleri sana yaşatır bunu kalpten diliyorum senin için yani burası ne kadar sanalda olsa ben senin çok iyi bir insan olduğunu ve herşeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyorum umarım istediğin kiloya iner yapmak isteğin herşeyi yapar çok ama çok mutlu olursun
yaa sen ne tatlı dillisin banucum:) ne pozitifsin ayy varya yanımda olsan öpesim geldi, böyle yanaklarını filan sıkasım geldi yaa:))
selam kızlar nasılsınız ..ben iyi değilim boncuk kızım akşam ateşlendi saat yarımda acile gittik 40 derece ateşi hemen iğne yaptılar kızım yıktı hastaneyi yarım saat boyunca çığlık çığlığa ağladı soğuk kompres uygulamak isteiler yaptırmadı..saat 3te uyudum 2 saat uyku ile duruyorum bütün günde formundaydı zaten çok hareketli birde hastalığın etkisi ile dahada delirdi gün boyunca boğaz enfeksiyonu edi acildeki dr burdaki drlara bakarsan yandın sen yarın öele götürmeyi düşünüyorum, akşamdan beri ateini düşüremiyoruz az önce fitil attım biraz düştü ateşi ...ömrümden ömür gitti akşamdan beri kuzucuklar hasta olmasın birde naz ik defa ateşleniyor bu kadar o yüzden çok korktum ...akşam kv kaldı bizde uyumadı sabaha kadar bu gece yalnızım koruyorum uyur kalırsam ateşlenirse diye...
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar!
Annelik çok zor ya insanın kuzusu söz konusu olunca herşey bitiyor. İnşallah bir an önce nazcık iyileşirde seninde yüreğin ferahlar. Merak etme güzelim Allahın izniyle bişey olmaz sonuçta kuzucuklarımızı melaikeler koruyor.
Sen tabiki için rahat etmediyse bir doktora daha göster.
Dualarımız bütün kuzucuklar için canım
tekrar geçmiş olsun
merhabalarr nasılsınızzz semiran geldiiiiii
selam kızlar nasılsınız ..ben iyi değilim boncuk kızım akşam ateşlendi saat yarımda acile gittik 40 derece ateşi hemen iğne yaptılar kızım yıktı hastaneyi yarım saat boyunca çığlık çığlığa ağladı soğuk kompres uygulamak isteiler yaptırmadı..saat 3te uyudum 2 saat uyku ile duruyorum bütün günde formundaydı zaten çok hareketli birde hastalığın etkisi ile dahada delirdi gün boyunca boğaz enfeksiyonu edi acildeki dr burdaki drlara bakarsan yandın sen yarın öele götürmeyi düşünüyorum, akşamdan beri ateini düşüremiyoruz az önce fitil attım biraz düştü ateşi ...ömrümden ömür gitti akşamdan beri kuzucuklar hasta olmasın birde naz ik defa ateşleniyor bu kadar o yüzden çok korktum ...akşam kv kaldı bizde uyumadı sabaha kadar bu gece yalnızım koruyorum uyur kalırsam ateşlenirse diye...
merhabalarr nasılsınızzz semiran geldiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?