herkese hayırlı akşamlar
dalokaysmom yazına bayılanlardan biri de benimzaten bi çok yazın beni hep gaza getiriyor teşekkürler
nilüfer ablacım özlettiniz kendiniz yaaa... zaten beyzuş abla ve sizi bir görüyorum ben:) beyzuş abla ile görüştüğünüzde benden de selam söylermisiniz? özlendiğini de belirtirseiz sevinirim:))
selam kızlar nasılsınız ..ben iyi değilim boncuk kızım akşam ateşlendi saat yarımda acile gittik 40 derece ateşi hemen iğne yaptılar kızım yıktı hastaneyi yarım saat boyunca çığlık çığlığa ağladı soğuk kompres uygulamak isteiler yaptırmadı..saat 3te uyudum 2 saat uyku ile duruyorum bütün günde formundaydı zaten çok hareketli birde hastalığın etkisi ile dahada delirdi gün boyunca boğaz enfeksiyonu edi acildeki dr burdaki drlara bakarsan yandın sen yarın öele götürmeyi düşünüyorum, akşamdan beri ateini düşüremiyoruz az önce fitil attım biraz düştü ateşi ...ömrümden ömür gitti akşamdan beri kuzucuklar hasta olmasın birde naz ik defa ateşleniyor bu kadar o yüzden çok korktum ...akşam kv kaldı bizde uyumadı sabaha kadar bu gece yalnızım koruyorum uyur kalırsam ateşlenirse diye...
geçmiş olsun derin...inş. düzelir çabuk nazcık....
günaydın topik ahalisiiii.............
dr sor ama anestol kasıntıyı alır, ben sinek kovucu kullanıyorum tablet. birde uzun bacak kol giydiriyorum. akşam dışarı çıkarken de aynı yiydiriyorum.
Günaydınn herkeşlere.:))
Ayşecim,bence her gün tartılma çok takınca da ibre oynamıyor sanki psikolojik heralde bende öyle oluyor açıkçası..
Derincim geçmiş olsun cnm
öpüyorum mis kokulu kızını nanaklarından
mutlucum bu arada dalokay nasıl başladımı yürümeye
Genelde okumaya çalışıyorum ama felaket yoğun çalışıyorum. Yarından itibaren salıya kadar yokum. Muhtemelen giremeyeceğim hiçAma olsun kalbim sizlerle :) Kocalar konusunda bende katılıyorum!!! Benimki resmen işkence yapıyor diyebilirim. Ben yemeyeyim ama kendisi götürsün nutellaları kızartmaları sucukları!! Ama kesinlikle mutlunun da dediği gibi bunlar bahane degil. Ben dün aksam cok üzüldüm kızlar... diyetisyen kontrolüm vardı. ve 2 hafta önce 93 cıkan ben bu dün 92.7 cıktım!!! cok sinirlendim ama yapacak bişeyde yok yani! gectigimiz 10 gün en dikkatli 10 günümdü heralde pazar hariç. Pazar hariçte diyorsam bakmayın herkes kadar kaçırdım yani öyle abartmadım. Ama yinede evdeki tartımla bu sefer tam 1.7 kilo oynadı! Anlayacagınız cok sinirlendim. Ama bugun biraz daha sakinim. Yavas yavasta olsa sonucta kendime 1 sene zaman biçtim. Öyle yada böyle yavaş yavaşta olsa vereceğim bu kiloları. öncelikli hedef 31 aralık 70 şeklinde. Bakalım Allahım inşallah yüzümü kara çıkartmaz!!! Sizlerle yazışmak bişeyler paylaşmak çok zevkli! Umarım en fazla 1 sene sonra 50 li rakamlara inmek için ugrasan bir topikte yine bir araya geliriz :) Bizler için en büyük duam bu yönde olacak artık sevdim ben bunu :) Kendinize cok iyi bakın. Bu arada bu leslie yi nasıl yapıyorsunuz bi anlayamadım. Netten de de baktım ama sanırım video cd lerini almam gerekiyor degil mi? Sevgiler öpücükler hepinize!!! :90::90::90:
Yok yurumuyor hala, ama var bi calismalar 1-2 aya yuruyecek insallah. Bizimki tembel cikti. 15aylik falan yuruyecek insallah.
cnm ortikim, su içelim içirelim diyosun yani, bu hafta iyi bir sonuç gelecek demekki hadi bakalım, gözümüz cuma bildirimlerde
yenacım bu cumadan sonra 3 cuma yokum bende ama izinli olmak istemiyorum cepten msj atarım mutluya (rahatsız etmem umarım) o şekilde ulaşırım buraya olur dimi ?
her ne kadar tatilde homini gırtlak yesemde olsun artılarla eksilerle uzun bi yol bu :)
arkadaşlarrr bana yardım edin lütfeeeennnn...
Adetime 4 5 gün kala yani dün şeffaf pembe bi leke geldi.lekeyle beraber feci bi ağrı.hehhh dedim adet oluyom.ama şuan ne leke var ne adet oldum nede ağrı var.varmı böyle bişey yaşayanınız.yardımcı olun varsa
kızlar şu konuda fikrinizi almak istiyorum;
şimdi bugün şirkette pide salata ve ayran çıkıyormuş söylemesi ayıp. ben diyetisyene sordum sık sık çıktığı için dediki 1 pidenin içindeki kıymayı sıyır hepsini ye hamurunun da yarısını ye salata ve ayranla dedi. ama ben şimdi 100 kişinin önünde uğraşamam öyle sıyırmakla flan direkt 1 pidenin yarısını yiyip sofradan kalksam mı yoksa tamamını yiyip akşamki yemeğimden ya da ekmeğimden mi kıssam ne dersiniz?:26: az yiyince de gün uzun olunca arada kaçamak yapıyorum bu sefer. tamamını yesem de vicdan azabı çekcem napsam bilemedim...
benim de çok sinirim bozuldu ya. o tempoda gitsem hedefe ulaşıp 75le çıkacaktım tatile. ne olduysa arkadaşlarla yediğimin sabahı da, dünkü sıkı günden sonra bu sabahta gram oynamadı! en azından bağırsak boşaldı ama yok yok. anlamadım nolduğunu. cumaya ancak 77 olurum herhaldelapa mı yesem napsam her yerim şiş sanki. ya da veremeyince öyle hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?