Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mucukss canım..:)

Derincim çok geçmiş olsun prensese..
Bir anda süzülüp duruyorlar değilmi.?? Allah beterinden korusun..

Günaydınn herkeşlere.:))

Ayşecim,bence her gün tartılma çok takınca da ibre oynamıyor sanki psikolojik heralde bende öyle oluyor açıkçası..

dr sor ama anestol kasıntıyı alır, ben sinek kovucu kullanıyorum tablet. birde uzun bacak kol giydiriyorum. akşam dışarı çıkarken de aynı yiydiriyorum.

anestol değilde unuttum adını bitane krem verdi dr. onu sürüyoruz
sonra sineksavar krem var onu sürüyoruz sinek gelmesin die
bu raidler var ya onlardan takalım dedik dr. yok takmayın demiş eşim sormuş geçn ocaga kontrole gidince onlar büyüklere bile zarar demiş
bilmiyorum şaştık kaldık valla
akşam uzun kol giydirdim bende ama bu seferde sıcaktan uyumadı sanırım
soyduk sonra sadece kolsuz çıtçıtlı badi vardı öyle uyudu

Günaydınn herkeşlere.:))

Ayşecim,bence her gün tartılma çok takınca da ibre oynamıyor sanki psikolojik heralde bende öyle oluyor açıkçası..

günaydın cnm
cnm hergün tartılmıyorum ztn ama böyle fazla çıkınca da günde 10 kere tartılasım geliyo

Günaydın herkese...

Sinopee senin eşine, Derin senin de kızına çook geçmiş olsun.Allah şifa versin tez zamanda...

Son düzenleme:
Genelde okumaya çalışıyorum ama felaket yoğun çalışıyorum. Yarından itibaren salıya kadar yokum. Muhtemelen giremeyeceğim hiç Ama olsun kalbim sizlerle :) Kocalar konusunda bende katılıyorum!!! Benimki resmen işkence yapıyor diyebilirim. Ben yemeyeyim ama kendisi götürsün nutellaları kızartmaları sucukları!! Ama kesinlikle mutlunun da dediği gibi bunlar bahane degil. Ben dün aksam cok üzüldüm kızlar... diyetisyen kontrolüm vardı. ve 2 hafta önce 93 cıkan ben bu dün 92.7 cıktım!!! cok sinirlendim ama yapacak bişeyde yok yani! gectigimiz 10 gün en dikkatli 10 günümdü heralde pazar hariç. Pazar hariçte diyorsam bakmayın herkes kadar kaçırdım yani öyle abartmadım. Ama yinede evdeki tartımla bu sefer tam 1.7 kilo oynadı! Anlayacagınız cok sinirlendim. Ama bugun biraz daha sakinim. Yavas yavasta olsa sonucta kendime 1 sene zaman biçtim. Öyle yada böyle yavaş yavaşta olsa vereceğim bu kiloları. öncelikli hedef 31 aralık 70 şeklinde. Bakalım Allahım inşallah yüzümü kara çıkartmaz!!! Sizlerle yazışmak bişeyler paylaşmak çok zevkli! Umarım en fazla 1 sene sonra 50 li rakamlara inmek için ugrasan bir topikte yine bir araya geliriz :) Bizler için en büyük duam bu yönde olacak artık sevdim ben bunu :) Kendinize cok iyi bakın. Bu arada bu leslie yi nasıl yapıyorsunuz bi anlayamadım. Netten de de baktım ama sanırım video cd lerini almam gerekiyor degil mi? Sevgiler öpücükler hepinize!!! :90::90::90:

Canım,cuma izinlisin o zaman..

Son düzenleme:
yenacım bu cumadan sonra 3 cuma yokum bende ama izinli olmak istemiyorum cepten msj atarım mutluya (rahatsız etmem umarım) o şekilde ulaşırım buraya olur dimi ?
her ne kadar tatilde homini gırtlak yesemde olsun artılarla eksilerle uzun bi yol bu :)

arkadaşlarrr bana yardım edin lütfeeeennnn...
Adetime 4 5 gün kala yani dün şeffaf pembe bi leke geldi.lekeyle beraber feci bi ağrı.hehhh dedim adet oluyom.ama şuan ne leke var ne adet oldum nede ağrı var.varmı böyle bişey yaşayanınız.yardımcı olun varsa

cnm ortikim, su içelim içirelim diyosun yani, bu hafta iyi bir sonuç gelecek demekki hadi bakalım, gözümüz cuma bildirimlerde

valla inatla tartılmamak için direniyorum ortim. aslında gariptir ki ilk defa kilomu da verdiğim miktarı da merak etmeden diyet yapıyorum çünkü çok iyi ve rahat en önemlisi sağlıklı hissediyorum bu aralar kendimi az yiyorum sporumu yapıyorum mutluyum ideallerim var flan durum böyleyken verdiğim miktarın bi önemi yok gibi geliyor şu sıralar bana iyi hissettiriyorsa elbet bi getirisi olacak yani umarım hı cuma günü kilo vermemiş olursam hala aynı cümleleri sarfeder miyim hiç sanmıyorum

anlayacağın ortikim ben de dört gözle bekliyorum cuma gününü

kızlar şu konuda fikrinizi almak istiyorum;

şimdi bugün şirkette pide salata ve ayran çıkıyormuş söylemesi ayıp. ben diyetisyene sordum sık sık çıktığı için dediki 1 pidenin içindeki kıymayı sıyır hepsini ye hamurunun da yarısını ye salata ve ayranla dedi. ama ben şimdi 100 kişinin önünde uğraşamam öyle sıyırmakla flan direkt 1 pidenin yarısını yiyip sofradan kalksam mı yoksa tamamını yiyip akşamki yemeğimden ya da ekmeğimden mi kıssam ne dersiniz?:26: az yiyince de gün uzun olunca arada kaçamak yapıyorum bu sefer. tamamını yesem de vicdan azabı çekcem napsam bilemedim...

Son düzenleme:
cherry :) kenarlarını köşelerini yeme bence çaktırmadan. sorarlarsa da sırf hamur ya güzel olmuyor dersin. o ince kısmını ye. ya da utanırım diyorsan yarısını ye dediğin gibi. sıyırmayı ilk kez duydum iyiymiş aslında ama zaten pidedeki et dışarda ne kadar saf et ve iyi protein olabilir ki, uğraşmaya değmez:)

benim de çok sinirim bozuldu ya. o tempoda gitsem hedefe ulaşıp 75le çıkacaktım tatile. ne olduysa arkadaşlarla yediğimin sabahı da, dünkü sıkı günden sonra bu sabahta gram oynamadı! en azından bağırsak boşaldı ama yok yok. anlamadım nolduğunu. cumaya ancak 77 olurum herhalde lapa mı yesem napsam her yerim şiş sanki. ya da veremeyince öyle hissettim.

Herkese gunaydinnnnn topigimin zayif kizlari ben pek iyimiyim karar veremiyom cunku dun adet odum diye sevinirken hala tik yok ayiptir solemesi esimle gecirdigim geceden sonra hafif oldu lekelenme ile birlikte ama simdi tik yok siskinlik var ve dundn beri kabizlik var sinir oldum yaaa yani biumutcum ayni olay bendede mevcut

Derincim cok gecmis olsun cnm nazcik insalah en kisa zamanda iilesir kuzum bnim ya benimkde dis cijariyo isaret parmagini isira isira kan toplatmis resmen allah bebislerimizi bize bagislasin senin kv yine anlayisliymis benimki gece hast gotrurken yerinden kalkmadi yticaktik oda yataktaydi donduk demedi ki neyi varmis neden olmus diye yie kalkmadi ben sabaha kadar beklemstim beklerim bi omurde olsa yetrki saglikli olsun birde derincim aksam yatirrken bi fitil at yarim saat sonra ates dusurucusunu ver her 3 saatte bir ama donusumlu olarak mesela iki tane ates duurucu var elinde minoset le kalpol bi kalpol bi minoset 3 saatte bir bizim dr oyle dedi sadece bi surup verirsen vucutta sadece fazlalik yapar demisti nacizane fikrim bole cnm

Aysemmmm nassin bacimmmm emir nasilll

Dilenci hosgelin zuzucan nasil gecti sinavin iyidir insallah

Chery pie yarisini sen ye yarisini paketle bana gonder:)))

bir haftaya yakın oldu bu diyet olayım nerde ise aç geziyorum..ara sıra kaçırdığımda olmuyor değil yani..ama insan bir kilıda vermezmi...ama sabır diyorum..yılmayacagım...hedeflerim var büyüklerin en büyüğü..eşime inat vereceğim bu kiloları..

naz a çoook geçmis olsun dilencii sinavin nasil geçti insallah iyi geçmistir buarada leslie ile 4mil yaptim arkadaslar ben kilo ve spor bildirimini persembe yapsam olurmu cuma gunu butun gun yokum persembe kv gidicez belki orda kaliriz eger kalirsak giremem ama kalmassak sabah biara girerim sonra tekrar yokum aksama kadar

Olur tabiiki neden olmasın...senin açından çokda iyi olur..Aferinn sana..:81:

Ben yaklaşık 13 yıl önce öyle olmuştum.:) 10 gün falan adet olmayı bekledim sonra iş arkadaşım sen kesin hamilesin demişti bana, test yaptığımda positif idi..Sevgili kızım benimleydi.:)

Olmadı bir doktora git,yada yakın sağlık ocağına..Geçmiş olsun..

ayyy sıyırmak fikri kötü geldi bi an..Bence ye gitsin.:))) akşam çok hafif beslenirsin..

O kadar sıkma canını,bir gün yemişsin sadece cumaya kadar yine eksiye geçersin rahat ol..Ayrıyetten muckss.:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…