ayyy sıyırmak fikri kötü geldi bi an..Bence ye gitsin.:))) akşam çok hafif beslenirsin..
Herkese gunaydinnnnn topigimin zayif kizlari ben pek iyimiyim karar veremiyom cunku dun adet odum diye sevinirken hala tik yok ayiptir solemesi esimle gecirdigim geceden sonra hafif oldu lekelenme ile birlikte ama simdi tik yok siskinlik var ve dundn beri kabizlik var sinir oldum yaaa yani biumutcum ayni olay bendede mevcut
Derincim cok gecmis olsun cnm nazcik insalah en kisa zamanda iilesir kuzum bnim ya benimkde dis cijariyo isaret parmagini isira isira kan toplatmis resmen allah bebislerimizi bize bagislasin senin kv yine anlayisliymis benimki gece hast gotrurken yerinden kalkmadi yticaktik oda yataktaydi donduk demedi ki neyi varmis neden olmus diye yie kalkmadi ben sabaha kadar beklemstim beklerim bi omurde olsa yetrki saglikli olsun birde derincim aksam yatirrken bi fitil at yarim saat sonra ates dusurucusunu ver her 3 saatte bir ama donusumlu olarak mesela iki tane ates duurucu var elinde minoset le kalpol bi kalpol bi minoset 3 saatte bir bizim dr oyle dedi sadece bi surup verirsen vucutta sadece fazlalik yapar demisti nacizane fikrim bole cnm
Aysemmmm nassin bacimmmm emir nasilll
Dilenci hosgelin zuzucan nasil gecti sinavin iyidir insallah
Chery pie yarisini sen ye yarisini paketle bana gonder:)))
pek iyi geçmedi kızlar sınav yazmıştım yasağolun sorduğunuz için.
derin gece naptın tekrar ateşi çıkmadı umarım naz'ın?
yenacım bakıcaz artık strese girdim diye böyle oldu herhalde. kısa hedefler böyle sıkıntı veriyor aslında ama ucunda tatil olunca da işte amaan acelem yok diyemedim. kg almışsın demelerini istemiyorum. ramazan bayramında yaklaşık 8 ay önce 73 tüm bırak daha çok vermeyi o kiloya bile dönemedimne ara geçiyor vakit böyle yaa..
Ayyy yirimm ye gitsin diyen ağzınıyeme fikri de bana süper geldi şu dakikadan sonra ama söz bi tane yicem ve kenarlarını yemicemm
:))) rahatladın değilmi..:)))
sorma zaman çok hızla geçiyor ve hep keşkeler kalıyor geride.
yaşlandığımda bir sürü yapmak istediklerim benimle birliket yaşlanıcak..
amaaaan sıcak ya hava ondan böyle oldum ben..
Neyseee sende Antalya'da bol bol çimer zayıflarsın eminim ben..bide çok sıcak orası iştahın kapanır yiyemezsin..
ay bu arada benim kıl tüy işim hiç bitmiyor yine başladım. bantları denedim iyi hoş da yetmiyor yüzölçümüme. parça parça alıyor. bi tane epilasyon aleti alsam diyorum en azından asi bi şekilde uzayanlara tatilde acele tarafından müdahale edebilirim. var mı önerdiğiniz marka? bi de bunların kaş bıyık alma aparatı olanları var mı? ip işini de beceremiyorum offffff
deme öyle ya ben de senin gibiyim her zaman geç zannediyoruz aslında erken oluyor. 2008de koaceli felsefe kazanmıştım ki isterim felsefe okumayı. amaan dedim 23 yaşında ne gidicem. şimdi ohoo diyorum gitsem bitmek üzere oalcaktı ve eminim akademik oalrak da yükselmek isteyeceğim bir bölümdü. şimdi yine bir arkadaşla konuşuyoruz sanat tarihi okumak isterdim diyor sonra da 30 oluruz o zaman off diyor ama sen uzaktan bize olur ya ne var diye bakarsın. o yüzden aslında hiç bi zaman geç değil. ve sen çok çılgın şeyler de istemiyorsun zaten:) fransızca öğrenebilirsin, bağlama kursuna gidebilirsin. baba oğul geliyorlardı gittiğim kursta. çocuk yeaaa ben gitara gidicektim üfff püfff diyordu 9 yaşında bi şey:) babası ensesine vuruyordu:)) çocuk bakmadan çalmaya başladı 2 haftada en iyi de oydu:))))))) ay nerden nereye geldim:)
oyunun adı ne?
ay bu arada benim kıl tüy işim hiç bitmiyor yine başladım. bantları denedim iyi hoş da yetmiyor yüzölçümüme. parça parça alıyor. bi tane epilasyon aleti alsam diyorum en azından asi bi şekilde uzayanlara tatilde acele tarafından müdahale edebilirim. var mı önerdiğiniz marka? bi de bunların kaş bıyık alma aparatı olanları var mı? ip işini de beceremiyorum offffff
ya görseniz gülersiniz ergen kızdan farkım yok:) hiç anlamıyorum bu işelrden. annem anlatmazdı ben de utanırdım zaten kimseye bi şey sormazdım. bi kere kaşlarımı aldırdım kuaförde gerisini hep kendim aldım hadi o neyse de bıyıklarımı cımbızla alıp ağlamama ne demeli:) çok sulanıyor gözüm öyle böyle değil. orada da ikide bir dur yapma dememek için gitmiyorum. hem ayda değil haftada gitmem lazım kaşların maşallahı var fiyytt çim gibi bitiyolar 4-5 günde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?