Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlüüüüü,naber..Buluştunuzmu istanbul gülleri olaraktan..:))

Senin keyifler nasıl,niye buraya uğramıyosun artık..

pek iyi geçmedi kızlar sınav yazmıştım ya sağolun sorduğunuz için.

derin gece naptın tekrar ateşi çıkmadı umarım naz'ın?

yenacım bakıcaz artık strese girdim diye böyle oldu herhalde. kısa hedefler böyle sıkıntı veriyor aslında ama ucunda tatil olunca da işte amaan acelem yok diyemedim. kg almışsın demelerini istemiyorum. ramazan bayramında yaklaşık 8 ay önce 73 tüm bırak daha çok vermeyi o kiloya bile dönemedim ne ara geçiyor vakit böyle yaa..

ayyy sıyırmak fikri kötü geldi bi an..Bence ye gitsin.:))) akşam çok hafif beslenirsin..

Ayyy yirimm ye gitsin diyen ağzını yeme fikri de bana süper geldi şu dakikadan sonra ama söz bi tane yicem ve kenarlarını yemicemm

iyiyim cnm saol sen nasılsın emir uykusuz gecelerde bu ara huysuz sivrilerden bakalım napcaz

sorma zaman çok hızla geçiyor ve hep keşkeler kalıyor geride.

yaşlandığımda bir sürü yapmak istediklerim benimle birlikte yaşlanıcak..

amaaaan sıcak ya hava ondan böyle oldum ben..

Neyseee sende Antalya'da bol bol çimer zayıflarsın eminim ben..bide çok sıcak orası iştahın kapanır yiyemezsin..

Son düzenleme:
Konusu köy enstitüleriyle ilgili bir oyun izledik ..bayıldım nefisti...
Hasan Ali Yücel'in hayatı gibi bişeydi..Can Yücel'in babası biliyosunuzdur..

Son düzenleme:
Deriiiin naz nasıl.??
Bişeyi kalmamıştır umarım...

deme öyle ya ben de senin gibiyim her zaman geç zannediyoruz aslında erken oluyor. 2008de koaceli felsefe kazanmıştım ki isterim felsefe okumayı. amaan dedim 23 yaşında ne gidicem. şimdi ohoo diyorum gitsem bitmek üzere oalcaktı ve eminim akademik oalrak da yükselmek isteyeceğim bir bölümdü. şimdi yine bir arkadaşla konuşuyoruz sanat tarihi okumak isterdim diyor sonra da 30 oluruz o zaman off diyor ama sen uzaktan bize olur ya ne var diye bakarsın. o yüzden aslında hiç bi zaman geç değil. ve sen çok çılgın şeyler de istemiyorsun zaten:) fransızca öğrenebilirsin, bağlama kursuna gidebilirsin. baba oğul geliyorlardı gittiğim kursta. çocuk yeaaa ben gitara gidicektim üfff püfff diyordu 9 yaşında bi şey:) babası ensesine vuruyordu:)) çocuk bakmadan çalmaya başladı 2 haftada en iyi de oydu:))))))) ay nerden nereye geldim:)

oyunun adı ne?

ay bu arada benim kıl tüy işim hiç bitmiyor yine başladım. bantları denedim iyi hoş da yetmiyor yüzölçümüme. parça parça alıyor. bi tane epilasyon aleti alsam diyorum en azından asi bi şekilde uzayanlara tatilde acele tarafından müdahale edebilirim. var mı önerdiğiniz marka? bi de bunların kaş bıyık alma aparatı olanları var mı? ip işini de beceremiyorum offffff

Son düzenleme:

philips satinelle epilatör bundan memnun kaldım ben. bence bir makinan kesin olmalı zor durumlar için. ağda en iyisi deselerde.

Aslında çok çılgın şeylerde istiyorum çaktırma.:)Çok iyi duygu bastırırım ben.:)

Oyunun adı ''Yıldızlara bakmak'' İzmir'de özel bir tiyatro kızımın gittiği tiyatro kursunda gösteriliyor...Acaip yetenekli gençler var..Tiyatronun sanat yönetmeni tam kafa dengi kars'lı bir entel..güzel sanatları okuyor diye ailesi hiç destek olmamış..Çok zor öğrencilik yaşamış,sürekli çalışmış vs..

Acaip hayatlar var sorma..MEsela yetiştirme yrudundan gelenler var bir kaç kişi..tam oscarlıklar..Şöyle ellerinden tutan olsa diye hep dua ediyorum...
Kızım 6-7 yıldır oraya gidiyor,ona çok şey kattı orası her açıdan..

Son düzenleme:

İlk aletim braundu bayağı kullandım..Şimdi de phılıps var çok memnunum bende..Bacaklarım ve koltuk altımı epilatörle alıyoum hep..İki dakkada halloluyor..

Kaşını ip bilsende kendin alamazsın bence...ayda bir kuaföre git kaş bıyık için kafii..Temizlikmi var.?

mutlu kodu kaç yazdım bi kaç tane şey çıktı? bi de bıyıkları alan aparat diye bi şey var mı ben uyduruyor muyum bi tarafımdan:)

-------------

yena buralarda tiyatro filan hikaye arada okuldan çocuklar yaparsa amatör bi şeyler ancak o. belki antalya'da daha çok imkanım olur. demek 6 yıldır gidiyor ha süper ben çok özenirdim hala da merka ederim bi yetenek kırıntısı görsem her şeye yeniden başlarım hiç acımam:)

ya görseniz gülersiniz ergen kızdan farkım yok:) hiç anlamıyorum bu işelrden. annem anlatmazdı ben de utanırdım zaten kimseye bi şey sormazdım. bi kere kaşlarımı aldırdım kuaförde gerisini hep kendim aldım hadi o neyse de bıyıklarımı cımbızla alıp ağlamama ne demeli:) çok sulanıyor gözüm öyle böyle değil. orada da ikide bir dur yapma dememek için gitmiyorum. hem ayda değil haftada gitmem lazım kaşların maşallahı var fiyytt çim gibi bitiyolar 4-5 günde:))

merhaba kızlar...nasılsınız??? ben yorgun uykusuz berbat bir haldeyim...bu ülkede hasta olacağına ölmek en iyisi....bütün geceyi hastanede geçirdik...18 aylık yeğenim annesinin bir anlık dalgınlığında nasıl uzandıysa mutfak tezgahının üstündeki çamaşır suyunu almış içmiş....hemen ağzını falan yıkamış yoğurt yedirmiş ....saat 6 işten eve dönerken haberim oldu...gelinimiz panik olmuş ağlamaktan anlatamıyor..sakın kusturma dedim...çünki bir tv programında duymuştum eğer bu tür maddeler kusturulsa geri çıkarken yemek borusunu ve boğazı bir kez daha tahriş edermiş ve zararlı etkisi iki kat olurmuş...neyse hemen aldık en yakın hastane olan gaziosmanpaşa hastanesine götürdük...doğru düzgün bakmadılar bile çocuk acil ve endoskopisi olan büyük bir hastaneye gidin dediler...bakırköy yeni mah çocuk hastanesine gittik muayene oldu damar yolu açıldı kan alındı tahlile verildi serum takacaklar acil sorumlusu hanımefendi demezmi endoskopi gerekebilir doktorumuz tatilde siz en iyisi cerrahpaşaya yada çapaya gidin .... gittik endoskopi cihazı arızalıymış çocuk cerrahisine bakın rica edin müsaitlermi..!!!!!! ( sanki misafirliğe gidiyoruz ) gittik labirent gibi koridorlarda kaybolsakta bulduk yatak yok demezlermi....şişli etfal hastanesine gidin orda vardır dyip bizi gönderdiler bir dövmedikleri kaldı yani...kardeşime dedim biz özel hastane bakalım bu böyle olmayacak saat oldu 10....bir tanıdık vasıtasıyla avcılar hospital gittik daha önceden haber verildiği için doktorlar hazır bekliyorlardı...hemen gerekli müdahale yapıldı...hastaneye yatırıldı...boğazındaki tahrişten dolayı bütün gece ağızdan beslemek yasak sadece serumla besleyeceğiz dedi dr muayene sonucu şimdilik endoskopiye gerek görmedi...sonuç...1 hafta boyunca katı gıda verilmeyecek eğer yutma güçlüğü olursa kusarsa endoskopi yapılacak...bizi 4 saat boyunca istanbul trafiğinde boşuna dolaştıran o insan müsvettelerini ALLAHıma havale ediyorum...biraz uzun oldu kızlar ama o kadar doluyumki anlatamam...

unutmadan şunuda yazayım her gittiğimiz yerde çamaşır suyunun markasını sordular (bizimkinin markası domestos) bize tuhaf geldi doktora sorduk markalı ürünlerden o kadar korkmuyoruz bizi endişelendiren açık alınan içinde ne olduğu belli olmayanlar dedi..

bu mu mutlu?

karnım acıktı ya.. bişey diycem yazın sıcağında yemezsin demiştin ya yena, o zaman da şöyle bi sorun oluyor abanıyoruz hafif diye kahvaltılıklara karpuza kiraza, midemiz baya hafif yedin afferim diye kandırıyor, tartı sadece kaloriye bakıyor:)

Eklentiler

• $sgphhp6400a.webp
    3 KB · Görüntüleme: 39

:))) Benimde öyle esmer olunca kıl torbası gibi olunuyor..Ayy cımbızla bıyık almayı iyi beceriyosun vallla,nasıl başa çıkıyosunki..

Ben düzene koydum artık 3-4 haftada bir gidiyorum kuaföre yolunma işi için.:)

yağmurgözlü çok geçmiş olsun. nasıl sinir oldum okurken ya bi de bu olaylar gazetede filan çıkınca münferit demezler mi al işte münferit her an herkes uğraşıyor da yıkıcı sonuç olmadıkça millet duymuyor sadece.

cık cık cık rica edin ne ya rica edin müsaitler mi töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…