Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim de alışmam lazım evet bu ne ya saçımı bile kesiyordum ne masrafsızım. nenemden tek masrafım ped oluyordu herhalde, bi de deodorant:)

bi dilim karpuz yiyim bari

Hayatım çok ama çok geçmiş olsun...Ne acı değilmi.? MAalesef böyle işte zerre kadar değerimiz yok.Allah muhtaç etmesin birdaha..

İStanbul daha kötü sanırım sağlık konusunda çok kalabalık olduğu için..MArka olayını söylemen de iyi oldu inan..

İnşallah endoskopiye gerek kalmadan iyileşir kuzucuk...

Son düzenleme:
geçmis olsun yagmurgozlu yegenine ALLAH tan sifa diliyorum kiyamam kuçucuk daha ALLAH yardimciniz olsun

Yagmurgozlum cok cok gecmis olsun ne demek ya oradsn oraya hast gondermeler bu hast cok fazla oldu artik cok iyi yapmissin kusturmamakla bol bol su icirseydi mideyi fazla tahris etmezdi bizim ilk yardim dersimizde hep anlatilirdi ilac icen camasir suyu vb icen diye ama insanin morali bozuluyo iste ah cocuklar ahh

Gözümüz aydın yeni bir diyet daha çıkmış fuhrman diyeti ne güselll..

çook geçmiş olsun iyi yolculuk

çok saolun kuzucuklar
gıttım geldım yollarda güneş yaktıı
çok yorgunumm

dilencii ben de braun almıştım 2 3 sene önce pek kullanmadığım için sanırım memnunum ara ara bacaklarımı alıyorum o kadar. bu arada benim bacaklarım 6 ayda bir flan çıkıyo hee bikaç kere koltuk altımı aldım ama dayanılır bi acı değil nedense ben ağdayla çok daha rahat alıyorum canım daha az acıyor.
ama arkadaşım bikaç ay önce bi epilatör aldı çooook memnnun hem de çantada taşıma aparatı varmış pilli bıyık kaş ya da koltuk altı için acil durumlarda onun rahatlığını çok yaşıyorum diyor.
mesaj attım neydi markası diye birazdan cevap gelir sanırım ben de seni bilgiendiririm.

bu arada benim de hayalimdi konservatuar okumak ya tiyatro ya da müzikle ilgili herhangi bir bölüm. yetenekliyim bu konularda küçükken yazlıkta tüm siteyi toplar gösteriler düzenlerdim arkadaşlarıma dans kareografileri hazırlardım tiyatro oyunları oynardık, çıkıp şarkı söylerdim blok flüt dinletisi yapmışlığım bile var hatta bi tanesinde bir sürü resim çizip onlardan davetiye hazırlamıştık süsleyip dağıtmıştık tüm siteye site sakinlerinin hepsi talep etmememize rağmen para karşılığında almıştı davetiyeleri bizi mutlu etmek için :) ve akşamına en az 100 kişi toplanmıştı ufak bi basket sahasında bizi izlemek için. Bunları yaparken daha ilkokula gidiyordum gösterinin ertesi günü o paralarla bi ton çikolata yemiştik arkadaşlarımla :)
bikaç sene sonra bizim gruptan yaşça biraz büyük bi arkadaşa ailesi kamera almıştı hediye olarak. Ve cherry bacınız ilk Yeşilçam filmini çekti o sene :)))))) ismi “fevkalade” idi. 15 dklık bi kısa film izleseniz ölürsünüz gülmekten. Geçtiğimiz senelerde kamera sahibi arkadaş youtube’a yüklemişti hatta videoyu tam komedi yaaa belki de hala duruyodur. Bi de işin garibi hep şişko olmama rağmen bu saydıklarımın hepsinde başroldeydim hep ipi göğüsleyen milleti organize eden isim oldum ama gel gör ki çok alakasız bişi okudum. Vel hasıl kelam içimde hep ukdedir bu yönde bi meslek ircaa edememem. Ya oyunculuk ya müzik ya folklör ya dans hala istiyorum ama ne yazık ki dans konusunda vücudum pek elverişli değil hoca hiç beni almazdı gösterilere o yüzden hep içime kapanığım bu konuda. şimdi olsa yine giderim tiyatro kursu olsun koro olsun flan ama hiçbi bilgim yok nereden başlanır böyle şeylere. biraz da çekiniyorum ne yalan söyleyeyim.

yağmurgözlüü çok geçmiş olsun yaa insanın çıldırmaması elde değil...!!!

Son düzenleme:
merhabalar 3 mil leslie yaptım yeğenim uyuyunca
yağmurgözlü geçmiş olsun gulma hoşgeldin
bu aralar kızımın tercihlerinde kafam pek yazamıyorum topiğe gerilmekten kaçamak yapmamama rağmen artıya da geçtim oh tam oldu neyse o önemli değil hayırlısıyla bi liseye yerleşsek rahatlayacağım

yağmurgözlü çok geçmiş olsun
bende cerrahpaşadayım
ne yazıkki yer sıkıntısı var
çünkü başı ağrıyanda buraya geliyo gerçekten önemli hastalara araştırılması gereken hastalara
yer ve zmn ayrılamıyo
ben kendi yeğenimi bile bi kaç ay önce ishal ve kusma nedeni ile getirdim
serum taktılar ama oda yok diye müşahade odasında tuttular
oraya bin çeşit hasta geliyo gidiyo
sonra özele yatırdık bizde mecburen
allah yardımcınız olsun cnm
ama yinede elimden gelenn bişey olursa yardımcı olurum seve seve

ay mesaj mı attın arkadaşına çok sağol canım yaa cevap gelirse yazarsın bana, pahalı bi şey olmasa bari. bi kaç özellik arttıkça coşuyo fiyatlar.

iki dk baktım bulamadım videonu ama eminim komiktir:) ben daha izole bi çocukluk geçirdim ailevi sıkınıtlardan dolayı. o yüzden benim sadece yazdığım şeyler olurdu. ben de çok alakasız ilerde değiştirirm bana göre değil diye diye işletme okudum senin gibi. zaten endüstri müh. de kapı komşusu gibi işletmenin. yöneylem araştırması alıyorduk beraber öyk:)

geçen senelerde baktım ama büyük şehirler daha uygun bu işler için. müjdat gezen vefa liseli ya bize yardım eder diye MSM ye bakmıştım kurslara para lazım. hoş çok yetenkliysen bedava bile olabiliyormuş çünkü adam hakikaten idealist. tabi ne kadar birebir ilgileniyor bilemiyorum. ama oradan çıkanlar yolunu buluyor. böyle bi kurs araştırabilirsin. of ne güzel olurdu ya. her zaman imrenmişimdir oyuncuların eğlenmesine, dizilerde bile kamera arkalarını kaçırmam:)

merhabalar ben geldim nasılsınızzzz millettttt bir yeğenimi yolcu ettim biri bana kaldı ergenliğe yeni giren ve durmadan salonun orta yerinde futbol oynayanan oryantal yaparken kardeşi ile boğaz boğaza geleni yolladımm uslu olanı bana kaldııııı
kıs ben de 28 yaşımda üniversiteyi okudum açıköğretim ama olsun okudum bitirdim kalmadan 36 yaşımda kadro aldım ben ne yapayım ama olsun geçte olsa güç te olsa emeklerim boşaaa gitmedi şükür yarabbimm ne deyim bu işin yaşı falan yok ben diyorum ne yapmak istiyorsanız yapın hiç bişey için geç değil
valla ben kaşlarımı genelde kendim alırım bozarsam ki sene de 2 kere falan kuaföre aldırıyorum epilasyon aletim de var braunun bacaklarımı ve koltuk altımı onla alıyorum bikiniyi ağda yapıyorum belim de bayağı tüylenme var deniz sezonu orayı da sir ağdayla aldıryorum bıyıkları da bim den sir ağda bezleri aldım onla alıyorum ay ne çok yol kullanıyormuşummm oyyyy
YAĞMURGÖZLÜM cnm çok geçmiş olsun Allahım bir daha göstermesin hayatımız çok kıymetli ama nedense kıymet bilen bir ülkede yaşamıyoruz

semiran:)) sen ne okudun tam oalrak ben bi de açıköğretimden bölüm bitireyim diyorum da.

bim de paket halinde vardı o mu hemen gidip deneyeyim, geçen gittim markayı duymayınca almamıştım. hani böyle 20 bacak 4 temizleme mendili vs diye kutu var o mu? bıyık işini benim için kolaylaştırmış olursun valla dua ederim:)

ayşecim çok teşekkür ederim...aklıma geldi senin orda çalıştığın ama biz saat 9 civarı ordaydık o saatte sana nasıl ulaşabilirdim ki....((( ne kadar korkunç geldi bana oralar çocuk cerrahiyi çok aradık gece koridorların çoğu karanlık kapılar kilitli tam vazgeçtik dönüyorduk koridorda adamın birine rastladık sağolsun o götürdü bizi ama malesef öyle bir davrandılarki..!!!!! dr hnm çocuğa dönüpte bakmadı bile

Derin naz nasıl düzeldimi ateşi düştümü canım.

Benim gittiğim dietisyen sabah kahvaltıdan önce yapardsan daha çok yağ yakarsın demişti.

Benimde başıma geldi canım hamileymişim meğer.

Ne güzel ya yena kızını faaliyetlere gönderiyorsun bayılıyorum sana valla inşallah anne olursam senden destek alıcam...

Çokk geçmiş olsun işte insan sağlığına verilen önem hemde küçüğcğk bir bebek o hastahanelerden birşind e bir tanıdık olsa el üstünde karşılanırdın inşallah endoskopiye gerek kalmaz.

çok geçmiş olsun canım dr teki diyodu öyle bişe içince çocuklarınız bol su verin maddenin çogu suyla karışınca zararı az olurmuş

SEMİRAN sen 36 yaşında mısın yaaaaaa?? nasıl yaaa ben seni yaşıtım hadi taş çatlasın 1 2 yaş büyük sanıyodum eee fotoğraflarını da gördüm hiç göstermiyosun şok oldum valla tü tü tü tü maşallaaaah

dilenciii arkadaşım o nerden çıktı be cinsini bilmiyorum benimkinin diye dalga geçti ama philips'miş duu öğrencem söz bu arada ben o bim'de satılan ağda bantlarından aldım gayet güzeller pembe kutusu var yeşil ağda var içinde ama bikaç yapıştırmadan sonra cortluyo diğer markalar kadar çok yapıştırıp çıkartamıyosun.

hoşgeldin semirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hb dum ayşemmmmmm nasılsınnn

cnm ben okul öncesi öğretmenliği okudum aslında ticaret lisesi çıkışlıydım ama açık lise adı altında kız meslek lisesi çocuk gelişimi derslerini de aldım 1.5 yıl sora staj yaptım bir anasınıfın da 1 yıl sora da sınava girdim üni ye açıköğretim oldu onu okudum 4 yıl işte okul bitti sözleşmeli atandım ertesi yıl bu yıl da kadrolu atandım bitti şükür inş sen de en kısa zamanda emeğinin karşılığını alırsın bu arada evet bimdeki paketlerden alıyorum onla bıyıklarımı alıyorum uzun olanlarıda kesiyorum kullnıyorum bana rahat geliyorr yoksa ben de kuaförde aldırınca cnm yanıyor

ben çocukluğumdan beri çokk yetenekli olduğumu düşünmüştüm birçok alanda, spor, müzik,tiyatro, dans, edebiyat, zaman içinde hepsini deneme şansım oldu,

8 yaşından koşma (800 metre koşuyordum)ile başlayan spor hayatım voleybol ile 25 ime kadar sürdü. 1-2 sene kadar para bile kazandım voleyboldan ama yok öyle muhtesem bir halim, üniversite ile yürümeğince bırakıp okul takımında devam ettim. itü kaptanı olduum sene oldukça başarısız olunca takım, fakülte takımında 1-2 sene daha takılıp bıraktım okul bitince de.

tiyatro çoook komikti. lise 1 i kadıköy kız lisesinde okudum. okulun tiyatro klubu çok havali idi. tutturdum ben çok yetenekliğim ille alırım bir rol diye. taktım 3-4 arkadaşımı peşime seçmelere gittik. normalde 1. sınıflar mümkünatı yok rol alamıyorlarmış, dışardan gelen gerçek bir yönetmenimiz vardı, çok eğlendik seçmelerde ama 200 kişi vardı neredeyse. neyse elbette seçildim. 10 kişiden biriydim hatta yılsonuna yetisecek oyundan rol bile kaptım okumalar sırasında eski üyeler arasında olay oldu . ama neyaptıımmmm ilk prova da sahne de donup kaldım. zavallı adamın ilk yanılışı idi heralde. lisede çırpınışlarım sürdü ama o zamanlarda kaldı tiyatro maceram.

neyseki müzik kısa sürdü orta2. sınıfta ön şan sınavına girdim. yokkkkk dedi hocam senin zahmet etmene gerek yok. berbatsının kibarcası. olsuuunnn hala muhtesem bir kulağım olduunu düşünürüm.

edebiyat... oohhhh bak onu çok severim cokta uğraştım. 0rta okulda ilk romanıma başladım, roman yazmanın sabrının s sine sahip olmamın imkansızlığı ile pes edip hikayeler yazdım, baktım hikayelerde uzun, kısa düz yazılara geçtim, şiirle bitirdim liseyi. ama ünüversitede orhan pamuk marquez falan derken baktım yazdıklarım harika "ben yazar olmalıyım bırakıp şu okulu" diye düşünürken beni dersinde kitap okurken yakalayan mukavemet hocam odasına çağırdı. muhteşem yetenğimi anlatınca "bak kızım dedi sınıf arkadaşım olan orhanın sen tırnağı olamazsın, senin öyle bir alt yapının olması mümkün değil bir kere taşralı bir memur çocuğusun nişantaşılı aristokrat bir aileye sahip değilsin boşuna yorma kendini dedi. bağlantıyı hala kuramasamda birden yazılarımdaki o gökuşağı soldu, soldu. 2 cümleyi bir araya getirmeyeli yıllar yıllar oldu.

veeee dans. dansa yeteneğimin elbette müzik kulağı ve spor alt yapımdan kaynaklandığına karar verip yine arayışa bşladım ne yapayım diye üniversitede, bir arkadaşımın "ben gs üniversitesine kursa gidiyorum" demesi ile atladım ben de gelicem, gittim de bayaaa öğrenmeye çalıştım modern dans benim gizli kalmış cevherimdi çıkarmanın tam zamanı idi nede olsa. ilk kurs harikaydı. parça parça hareketler gösterdi hoca yaptım bende, 40 kadar kızız. 2. günde aynen parçaları yapıyorum mükemelim. sonunda hoca hareketleri birleştiriyoruz değince zurnam yine notayı kaçırdı. 39 kız tıkır tıkır yapıyor ben resmen 1. le 2. bile bağlayamıyorum ki 10 hareket var belki. sonunda hoca gelip ya mutlucum sen zorlamasan kendini buralara kadar dedi o derece.

işte böyle arkadaşlarrrrr, hala bazen beni ordan oraya sürükleyen henüz dışarıya çıkaramadıım bir cevherim bir hazinem olduunu düşündüğüm oluyor, keşfetmem gerekiyor zamanı var yalnızca.
sonra geçmişime bakıp ne iyi yapmışım diyorum her içimde olanı deneyerek, aklımda kalmadı hiçbiri, gülümsiyerek geçmişimin sevimli maceralarını bağrıma basıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…