:))) Benimde öyle esmer olunca kıl torbası gibi olunuyor..Ayy cımbızla bıyık almayı iyi beceriyosun vallla,nasıl başa çıkıyosunki..
Ben düzene koydum artık 3-4 haftada bir gidiyorum kuaföre yolunma işi için.:)
merhaba kızlar...nasılsınız??? ben yorgun uykusuz berbat bir haldeyim...bu ülkede hasta olacağına ölmek en iyisi....bütün geceyi hastanede geçirdik...18 aylık yeğenim annesinin bir anlık dalgınlığında nasıl uzandıysa mutfak tezgahının üstündeki çamaşır suyunu almış içmiş....hemen ağzını falan yıkamış yoğurt yedirmiş ....saat 6 işten eve dönerken haberim oldu...gelinimiz panik olmuş ağlamaktan anlatamıyor..sakın kusturma dedim...çünki bir tv programında duymuştum eğer bu tür maddeler kusturulsa geri çıkarken yemek borusunu ve boğazı bir kez daha tahriş edermiş ve zararlı etkisi iki kat olurmuş...neyse hemen aldık en yakın hastane olan gaziosmanpaşa hastanesine götürdük...doğru düzgün bakmadılar bile çocuk acil ve endoskopisi olan büyük bir hastaneye gidin dediler...bakırköy yeni mah çocuk hastanesine gittik muayene oldu damar yolu açıldı kan alındı tahlile verildi serum takacaklar acil sorumlusu hanımefendi demezmi endoskopi gerekebilir doktorumuz tatilde siz en iyisi cerrahpaşaya yada çapaya gidin .... gittik endoskopi cihazı arızalıymış çocuk cerrahisine bakın rica edin müsaitlermi..!!!!!! ( sanki misafirliğe gidiyoruz ) gittik labirent gibi koridorlarda kaybolsakta bulduk yatak yok demezlermi....şişli etfal hastanesine gidin orda vardır dyip bizi gönderdiler bir dövmedikleri kaldı yani...kardeşime dedim biz özel hastane bakalım bu böyle olmayacak saat oldu 10....bir tanıdık vasıtasıyla avcılar hospital gittik daha önceden haber verildiği için doktorlar hazır bekliyorlardı...hemen gerekli müdahale yapıldı...hastaneye yatırıldı...boğazındaki tahrişten dolayı bütün gece ağızdan beslemek yasak sadece serumla besleyeceğiz dedi dr muayene sonucu şimdilik endoskopiye gerek görmedi...sonuç...1 hafta boyunca katı gıda verilmeyecek eğer yutma güçlüğü olursa kusarsa endoskopi yapılacak...bizi 4 saat boyunca istanbul trafiğinde boşuna dolaştıran o insan müsvettelerini ALLAHıma havale ediyorum...biraz uzun oldu kızlar ama o kadar doluyumki anlatamam...
unutmadan şunuda yazayım her gittiğimiz yerde çamaşır suyunun markasını sordular (bizimkinin markası domestos) bize tuhaf geldi doktora sorduk markalı ürünlerden o kadar korkmuyoruz bizi endişelendiren açık alınan içinde ne olduğu belli olmayanlar dedi..
geçmis olsun yagmurgozlu yegenine ALLAH tan sifa diliyorum kiyamam kuçucuk daha ALLAH yardimciniz olsunmerhaba kızlar...nasılsınız??? ben yorgun uykusuz berbat bir haldeyim...bu ülkede hasta olacağına ölmek en iyisi....bütün geceyi hastanede geçirdik...18 aylık yeğenim annesinin bir anlık dalgınlığında nasıl uzandıysa mutfak tezgahının üstündeki çamaşır suyunu almış içmiş....hemen ağzını falan yıkamış yoğurt yedirmiş ....saat 6 işten eve dönerken haberim oldu...gelinimiz panik olmuş ağlamaktan anlatamıyor..sakın kusturma dedim...çünki bir tv programında duymuştum eğer bu tür maddeler kusturulsa geri çıkarken yemek borusunu ve boğazı bir kez daha tahriş edermiş ve zararlı etkisi iki kat olurmuş...neyse hemen aldık en yakın hastane olan gaziosmanpaşa hastanesine götürdük...doğru düzgün bakmadılar bile çocuk acil ve endoskopisi olan büyük bir hastaneye gidin dediler...bakırköy yeni mah çocuk hastanesine gittik muayene oldu damar yolu açıldı kan alındı tahlile verildi serum takacaklar acil sorumlusu hanımefendi demezmi endoskopi gerekebilir doktorumuz tatilde siz en iyisi cerrahpaşaya yada çapaya gidin .... gittik endoskopi cihazı arızalıymış çocuk cerrahisine bakın rica edin müsaitlermi..!!!!!! ( sanki misafirliğe gidiyoruz ) gittik labirent gibi koridorlarda kaybolsakta bulduk yatak yok demezlermi....şişli etfal hastanesine gidin orda vardır dyip bizi gönderdiler bir dövmedikleri kaldı yani...kardeşime dedim biz özel hastane bakalım bu böyle olmayacak saat oldu 10....bir tanıdık vasıtasıyla avcılar hospital gittik daha önceden haber verildiği için doktorlar hazır bekliyorlardı...hemen gerekli müdahale yapıldı...hastaneye yatırıldı...boğazındaki tahrişten dolayı bütün gece ağızdan beslemek yasak sadece serumla besleyeceğiz dedi dr muayene sonucu şimdilik endoskopiye gerek görmedi...sonuç...1 hafta boyunca katı gıda verilmeyecek eğer yutma güçlüğü olursa kusarsa endoskopi yapılacak...bizi 4 saat boyunca istanbul trafiğinde boşuna dolaştıran o insan müsvettelerini ALLAHıma havale ediyorum...biraz uzun oldu kızlar ama o kadar doluyumki anlatamam...
unutmadan şunuda yazayım her gittiğimiz yerde çamaşır suyunun markasını sordular (bizimkinin markası domestos) bize tuhaf geldi doktora sorduk markalı ürünlerden o kadar korkmuyoruz bizi endişelendiren açık alınan içinde ne olduğu belli olmayanlar dedi..
yağmurgözlüüüüü,naber..Buluştunuzmu istanbul gülleri olaraktan..:))
Senin keyifler nasıl,niye buraya uğramıyosun artık..
çook geçmiş olsun iyi yolculuk
Gulma canım çok geçmiş olsun umarım kuzucuk biraz daha iyidir şimdi.
Dondurmaya hiç bir çocuk dayanamıyor. Benim küçük civciv bile dondurma görsün elini diline götürüp yalıyor banada verin hesabı vermeyincede kıyameti koparıyor
Sırf o yemesin diye artık ablasıda dışarda yiyip geliyor.
İnşallah birşeyciği kalmamıştır. Yola çıkarsanda sana hayırlı yolculuklar
ay bu arada benim kıl tüy işim hiç bitmiyor yine başladım. bantları denedim iyi hoş da yetmiyor yüzölçümüme. parça parça alıyor. bi tane epilasyon aleti alsam diyorum en azından asi bi şekilde uzayanlara tatilde acele tarafından müdahale edebilirim. var mı önerdiğiniz marka? bi de bunların kaş bıyık alma aparatı olanları var mı? ip işini de beceremiyorum offffff
mutlu kodu kaç yazdım bi kaç tane şey çıktı? bi de bıyıkları alan aparat diye bi şey var mı ben uyduruyor muyum bi tarafımdan:)
-------------
yena buralarda tiyatro filan hikaye arada okuldan çocuklar yaparsa amatör bi şeyler ancak o. belki antalya'da daha çok imkanım olur. demek 6 yıldır gidiyor ha süper ben çok özenirdim hala da merka ederim bi yetenek kırıntısı görsem her şeye yeniden başlarım hiç acımam:)
dilencii ben de braun almıştım 2 3 sene önce pek kullanmadığım için sanırım memnunum ara ara bacaklarımı alıyorum o kadar. bu arada benim bacaklarım 6 ayda bir flan çıkıyo heebikaç kere koltuk altımı aldım ama dayanılır bi acı değil nedense ben ağdayla çok daha rahat alıyorum canım daha az acıyor.
ama arkadaşım bikaç ay önce bi epilatör aldı çooook memnnun hem de çantada taşıma aparatı varmış pilli bıyık kaş ya da koltuk altı için acil durumlarda onun rahatlığını çok yaşıyorum diyor.
mesaj attım neydi markası diye birazdan cevap gelir sanırım ben de seni bilgiendiririm.
bu arada benim de hayalimdi konservatuar okumak ya tiyatro ya da müzikle ilgili herhangi bir bölüm. yetenekliyim bu konularda küçükken yazlıkta tüm siteyi toplar gösteriler düzenlerdim arkadaşlarıma dans kareografileri hazırlardım tiyatro oyunları oynardık, çıkıp şarkı söylerdim blok flüt dinletisi yapmışlığım bile varhatta bi tanesinde bir sürü resim çizip onlardan davetiye hazırlamıştık süsleyip dağıtmıştık tüm siteye site sakinlerinin hepsi talep etmememize rağmen para karşılığında almıştı davetiyeleri bizi mutlu etmek için :) ve akşamına en az 100 kişi toplanmıştı ufak bi basket sahasında bizi izlemek için. Bunları yaparken daha ilkokula gidiyordum gösterinin ertesi günü o paralarla bi ton çikolata yemiştik arkadaşlarımla :)
bikaç sene sonra bizim gruptan yaşça biraz büyük bi arkadaşa ailesi kamera almıştı hediye olarak. Ve cherry bacınız ilk Yeşilçam filmini çekti o sene :)))))) ismi “fevkalade” idi. 15 dklık bi kısa film izleseniz ölürsünüz gülmekten. Geçtiğimiz senelerde kamera sahibi arkadaş youtube’a yüklemişti hatta videoyu tam komedi yaaa belki de hala duruyodur. Bi de işin garibi hep şişko olmama rağmen bu saydıklarımın hepsinde başroldeydimhep ipi göğüsleyen milleti organize eden isim oldum ama gel gör ki çok alakasız bişi okudum. Vel hasıl kelam içimde hep ukdedir bu yönde bi meslek ircaa edememem. Ya oyunculuk ya müzik ya folklör ya dans hala istiyorum ama ne yazık ki dans konusunda vücudum pek elverişli değil hoca hiç beni almazdı gösterilere o yüzden hep içime kapanığım bu konuda. şimdi olsa yine giderim tiyatro kursu olsun koro olsun flan ama hiçbi bilgim yok nereden başlanır böyle şeylere. biraz da çekiniyorum ne yalan söyleyeyim.
yağmurgözlüü çok geçmiş olsun yaainsanın çıldırmaması elde değil...!!!
kıs ben de 28 yaşımda üniversiteyi okudum açıköğretim ama olsun okudum bitirdim kalmadan 36 yaşımda kadro aldım ben ne yapayım ama olsun geçte olsa güç te olsa emeklerim boşaaa gitmedi şükür yarabbimm ne deyim bu işin yaşı falan yok ben diyorum ne yapmak istiyorsanız yapın hiç bişey için geç değildeme öyle ya ben de senin gibiyim her zaman geç zannediyoruz aslında erken oluyor. 2008de koaceli felsefe kazanmıştım ki isterim felsefe okumayı. amaan dedim 23 yaşında ne gidicem. şimdi ohoo diyorum gitsem bitmek üzere oalcaktı ve eminim akademik oalrak da yükselmek isteyeceğim bir bölümdü. şimdi yine bir arkadaşla konuşuyoruz sanat tarihi okumak isterdim diyor sonra da 30 oluruz o zaman off diyor ama sen uzaktan bize olur ya ne var diye bakarsın. o yüzden aslında hiç bi zaman geç değil. ve sen çok çılgın şeyler de istemiyorsun zaten:) fransızca öğrenebilirsin, bağlama kursuna gidebilirsin. baba oğul geliyorlardı gittiğim kursta. çocuk yeaaa ben gitara gidicektim üfff püfff diyordu 9 yaşında bi şey:) babası ensesine vuruyordu:)) çocuk bakmadan çalmaya başladı 2 haftada en iyi de oydu:))))))) ay nerden nereye geldim:)
oyunun adı ne?
valla ben kaşlarımı genelde kendim alırım bozarsam ki sene de 2 kere falan kuaföre aldırıyorum epilasyon aletim de var braunun bacaklarımı ve koltuk altımı onla alıyorum bikiniyi ağda yapıyorum belim de bayağı tüylenme var deniz sezonu orayı da sir ağdayla aldıryorum bıyıkları da bim den sir ağda bezleri aldım onla alıyorum ay ne çok yol kullanıyormuşummm oyyyyay bu arada benim kıl tüy işim hiç bitmiyor yine başladım. bantları denedim iyi hoş da yetmiyor yüzölçümüme. parça parça alıyor. bi tane epilasyon aleti alsam diyorum en azından asi bi şekilde uzayanlara tatilde acele tarafından müdahale edebilirim. var mı önerdiğiniz marka? bi de bunların kaş bıyık alma aparatı olanları var mı? ip işini de beceremiyorum offffff
yağmurgözlü çok geçmiş olsun
bende cerrahpaşadayım
ne yazıkki yer sıkıntısı var
çünkü başı ağrıyanda buraya geliyo gerçekten önemli hastalara araştırılması gereken hastalara
yer ve zmn ayrılamıyo
ben kendi yeğenimi bile bi kaç ay önce ishal ve kusma nedeni ile getirdim
serum taktılar ama oda yok diye müşahade odasında tuttular
oraya bin çeşit hasta geliyo gidiyo
sonra özele yatırdık bizde mecburen
allah yardımcınız olsun cnm
ama yinede elimden gelenn bişey olursa yardımcı olurum seve seve
Derin naz nasıl düzeldimi ateşi düştümü canım.teşekkürler canım...heralde uyuyamam aslında şu anda bile çok uykum var ama uyur kalırım diye çok korkuyorum...
tşk canımmm
çok sağol asumancım
tşk banucum...dün yıkamıştım onu sonrada balkonda öğle yemeği yedi herlade o zaman üşüdü birde geçen hafta denizde çok kaldı sudan çıkaramadık ,o zamanda üşütmüş olabilir...saat benimde aklımda ama bu sefer oda uyanacak çok duyarlı canım sese karşı
Benim gittiğim dietisyen sabah kahvaltıdan önce yapardsan daha çok yağ yakarsın demişti.Mutlucum günaydınnnnn
Bu sabah açılışı biz yapmışız
Ya burası gerçekten bağımlılık yaptı bende daha gözümü açıyorum hemen diyorum bir 5 dakka bakayım kızlar benden sonra ne güzel şeyler paylaşmıştır diye.
Benim ufak çivcivde uyandı pıtır pıtır dolanıyor etrafta ben süt sağarkenOna sütünü vereyimde hemen leslie başlıycam bende kahvaltıdan öncemi yapsam sonramı?:44:
Benimde başıma geldi canım hamileymişim meğer.arkadaşlarrr bana yardım edin lütfeeeennnn...
Adetime 4 5 gün kala yani dün şeffaf pembe bi leke geldi.lekeyle beraber feci bi ağrı.hehhh dedim adet oluyom.ama şuan ne leke var ne adet oldum nede ağrı var.varmı böyle bişey yaşayanınız.yardımcı olun varsa
Ne güzel ya yena kızını faaliyetlere gönderiyorsun bayılıyorum sana valla inşallah anne olursam senden destek alıcam...
Aslında çok çılgın şeylerde istiyorum çaktırma.:)Çok iyi duygu bastırırım ben.:)
Oyunun adı ''Yıldızlara bakmak'' İzmir'de özel bir tiyatro kızımın gittiği tiyatro kursunda gösteriliyor...Acaip yetenekli gençler var..Tiyatronun sanat yönetmeni tam kafa dengi kars'lı bir entel..güzel sanatları okuyor diye ailesi hiç destek olmamış..Çok zor öğrencilik yaşamış,sürekli çalışmış vs..
Acaip hayatlar var sorma..MEsela yetiştirme yrudundan gelenler var bir kaç kişi..tam oscarlıklar..Şöyle ellerinden tutan olsa diye hep dua ediyorum...
Kızım 6-7 yıldır oraya gidiyor,ona çok şey kattı orası her açıdan..
Çokk geçmiş olsun işte insan sağlığına verilen önem hemde küçüğcğk bir bebek o hastahanelerden birşind e bir tanıdık olsa el üstünde karşılanırdın inşallah endoskopiye gerek kalmaz.merhaba kızlar...nasılsınız??? ben yorgun uykusuz berbat bir haldeyim...bu ülkede hasta olacağına ölmek en iyisi....bütün geceyi hastanede geçirdik...18 aylık yeğenim annesinin bir anlık dalgınlığında nasıl uzandıysa mutfak tezgahının üstündeki çamaşır suyunu almış içmiş....hemen ağzını falan yıkamış yoğurt yedirmiş ....saat 6 işten eve dönerken haberim oldu...gelinimiz panik olmuş ağlamaktan anlatamıyor..sakın kusturma dedim...çünki bir tv programında duymuştum eğer bu tür maddeler kusturulsa geri çıkarken yemek borusunu ve boğazı bir kez daha tahriş edermiş ve zararlı etkisi iki kat olurmuş...neyse hemen aldık en yakın hastane olan gaziosmanpaşa hastanesine götürdük...doğru düzgün bakmadılar bile çocuk acil ve endoskopisi olan büyük bir hastaneye gidin dediler...bakırköy yeni mah çocuk hastanesine gittik muayene oldu damar yolu açıldı kan alındı tahlile verildi serum takacaklar acil sorumlusu hanımefendi demezmi endoskopi gerekebilir doktorumuz tatilde siz en iyisi cerrahpaşaya yada çapaya gidin .... gittik endoskopi cihazı arızalıymış çocuk cerrahisine bakın rica edin müsaitlermi..!!!!!! ( sanki misafirliğe gidiyoruz ) gittik labirent gibi koridorlarda kaybolsakta bulduk yatak yok demezlermi....şişli etfal hastanesine gidin orda vardır dyip bizi gönderdiler bir dövmedikleri kaldı yani...kardeşime dedim biz özel hastane bakalım bu böyle olmayacak saat oldu 10....bir tanıdık vasıtasıyla avcılar hospital gittik daha önceden haber verildiği için doktorlar hazır bekliyorlardı...hemen gerekli müdahale yapıldı...hastaneye yatırıldı...boğazındaki tahrişten dolayı bütün gece ağızdan beslemek yasak sadece serumla besleyeceğiz dedi dr muayene sonucu şimdilik endoskopiye gerek görmedi...sonuç...1 hafta boyunca katı gıda verilmeyecek eğer yutma güçlüğü olursa kusarsa endoskopi yapılacak...bizi 4 saat boyunca istanbul trafiğinde boşuna dolaştıran o insan müsvettelerini ALLAHıma havale ediyorum...biraz uzun oldu kızlar ama o kadar doluyumki anlatamam...
çok geçmiş olsun canım dr teki diyodu öyle bişe içince çocuklarınız bol su verin maddenin çogu suyla karışınca zararı az olurmuşmerhaba kızlar...nasılsınız??? ben yorgun uykusuz berbat bir haldeyim...bu ülkede hasta olacağına ölmek en iyisi....bütün geceyi hastanede geçirdik...18 aylık yeğenim annesinin bir anlık dalgınlığında nasıl uzandıysa mutfak tezgahının üstündeki çamaşır suyunu almış içmiş....hemen ağzını falan yıkamış yoğurt yedirmiş ....saat 6 işten eve dönerken haberim oldu...gelinimiz panik olmuş ağlamaktan anlatamıyor..sakın kusturma dedim...çünki bir tv programında duymuştum eğer bu tür maddeler kusturulsa geri çıkarken yemek borusunu ve boğazı bir kez daha tahriş edermiş ve zararlı etkisi iki kat olurmuş...neyse hemen aldık en yakın hastane olan gaziosmanpaşa hastanesine götürdük...doğru düzgün bakmadılar bile çocuk acil ve endoskopisi olan büyük bir hastaneye gidin dediler...bakırköy yeni mah çocuk hastanesine gittik muayene oldu damar yolu açıldı kan alındı tahlile verildi serum takacaklar acil sorumlusu hanımefendi demezmi endoskopi gerekebilir doktorumuz tatilde siz en iyisi cerrahpaşaya yada çapaya gidin .... gittik endoskopi cihazı arızalıymış çocuk cerrahisine bakın rica edin müsaitlermi..!!!!!! ( sanki misafirliğe gidiyoruz ) gittik labirent gibi koridorlarda kaybolsakta bulduk yatak yok demezlermi....şişli etfal hastanesine gidin orda vardır dyip bizi gönderdiler bir dövmedikleri kaldı yani...kardeşime dedim biz özel hastane bakalım bu böyle olmayacak saat oldu 10....bir tanıdık vasıtasıyla avcılar hospital gittik daha önceden haber verildiği için doktorlar hazır bekliyorlardı...hemen gerekli müdahale yapıldı...hastaneye yatırıldı...boğazındaki tahrişten dolayı bütün gece ağızdan beslemek yasak sadece serumla besleyeceğiz dedi dr muayene sonucu şimdilik endoskopiye gerek görmedi...sonuç...1 hafta boyunca katı gıda verilmeyecek eğer yutma güçlüğü olursa kusarsa endoskopi yapılacak...bizi 4 saat boyunca istanbul trafiğinde boşuna dolaştıran o insan müsvettelerini ALLAHıma havale ediyorum...biraz uzun oldu kızlar ama o kadar doluyumki anlatamam...
semiran:)) sen ne okudun tam oalrak ben bi de açıköğretimden bölüm bitireyim diyorum da.
bim de paket halinde vardı o mu hemen gidip deneyeyim, geçen gittim markayı duymayınca almamıştım. hani böyle 20 bacak 4 temizleme mendili vs diye kutu var o mu? bıyık işini benim için kolaylaştırmış olursun valla dua ederim:)
hb dum ayşemmmmmm nasılsınnnhoşgeldin semirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
semiran:)) sen ne okudun tam oalrak ben bi de açıköğretimden bölüm bitireyim diyorum da.
bim de paket halinde vardı o mu hemen gidip deneyeyim, geçen gittim markayı duymayınca almamıştım. hani böyle 20 bacak 4 temizleme mendili vs diye kutu var o mu? bıyık işini benim için kolaylaştırmış olursun valla dua ederim:)
mutlu kodu kaç yazdım bi kaç tane şey çıktı? bi de bıyıkları alan aparat diye bi şey var mı ben uyduruyor muyum bi tarafımdan:)
-------------
yena buralarda tiyatro filan hikaye arada okuldan çocuklar yaparsa amatör bi şeyler ancak o. belki antalya'da daha çok imkanım olur. demek 6 yıldır gidiyor ha süper ben çok özenirdim hala da merka ederim bi yetenek kırıntısı görsem her şeye yeniden başlarım hiç acımam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?