Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bıyıklar için iyi diğer yerlere pek kullanamıyorum zaten hiç kullamıyorum bıyıklarada kullan at kesip kullanıyorum içinde heryer için var zaten uzunları kesiyorum diğerlerini de normal kullanıyorummm

cnm tahmin edebiliyorum ne yazıkki eskisi gibi değil burası
insanlar medet umup geliyolar hala ama ne yazıkki o kadar kaliteli hizmet yok içinde olduğum için çok iyi biliyorum
eğer ilerde bi şikayeti falan olursa bana ulaşırsın burdan yada numaramı veririm getirirsin poliklinikte bi baktırırız istersen cnm

hb dum ayşemmmmmm nasılsınnn

iyiyim bende cnm saol

cnm yaa ne gzl bak içinde kalmamış hiçbiri
ben de gitara çok hevesliydim bide tenise ama ikisinede gidemedim babasız ve yoksul büyümenin bedeli olarak olsun evladımın yeteneği olur da onu yollarım inş. böyle güzel aktivitelere :)

ben kaçarr evde benle kalan uslu yeğenimi gezdireceğimmm (adı samiiiii) gece gelirimm herkeşleriiii öptmm kaçamaksız bir gün diliyorum ama ben de 2 gündür spor falan yokkkk koca popişimi kaldıramıyıorumm bu aralar du bakalım ne olacakkkkk kızın banaaa kızınnnnnnnn spor azmim misafirlerle dittii bulmam lasımmmmmmmm oy oyyy::84::84::84::84:

Ne güzel herşeyden hevesini almılsın bende okulda saz kursu vardı ona yazılmıştım bir çalabiildiğim oy oy eminemdi oda felaketti::)))))))))))))

sana kızcam kızmasına ama bende 1 haftadır tık yok spor namına 10 gündr hatta

tatlım beim makina 10 senelik şimdi o model varmı bilmiyorum olsada daha gelişmişi çıkmıştır kusurabakma anca yazabildim net koptu yazı yazmiştim o gitti falan falan. sen daha yi bir philips bulursun kesin.

çok teşekkür ederim kızlar arada grip okudum alıntı yapamadım o yüzden iyiki varsınız..
gecede cayır cayır yandı yavrum 1 den 3 30a kadar ayağımda salladım bıraktığım anda ayağımdan yanıyordu çünki...yavrum tüm yaramazlıklarına rağmen beni hiç gece uykusuz bırakmadı 2 sene boyunca bu ya 2. yada 3. uykusuz kaldığım gce....neyse sabah babamız başka 1 saat uzaklıktaki edremite götürdük ordaki özel drun methini duymuştum,sadece antibiyotiği değiştirdi benim evham yapmamdan dolayı ..neyse giden para olsun yeterki kuzum düzelsinde bugün daha iyi ateşi boğazları çok kötüymüş hayret bişey sadece ateş yaptı birde huysuzluk aşırı derecede....şimdi uyudu bende uyumaya gidiyorum gözlerimi açamıyorum....

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

İyi yapmışsın başak doktora gitmekle tedbir olsun inşallah bu gece yükselmez ateşi.

canim cok sıkkın 17 güncük bi tatilde bile 3 kilo alabiliyorum keske gitmeseydim biliyordum boyle olacagını ama koca bi senenin sıkıntısınıda baska turlu atamazdım sanki cok iyi bisey yaptım bugun regl oldum eger tatıle gıtmemıs olsam belkı sımdı 87lerdeydım herseye ragmen sabır

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun kıyamam kızına nazarmı degdirdiler .inşallah tez zamanda kendini toparlar

çok saolun kuzucuklar
gıttım geldım yollarda güneş yaktıı
çok yorgunumm

Hayırdır gulma tatilemi gittin kaçırmışım ben..

Bu kadar yetenekliysen hemen başla cherry..ankara'da yaşıyorsun muhakak vardır bununla ilgili kurslar şehir tiyatroları almazmı,belediyeye bağlı yokmu kurslar..Hemen araştır lütfen kendini çok iyi hissedersin..

asucum kolay gelsin bende onu sorucaktım naaptınız diye..Dersane yardımcı oluyor değilmi.?

ayşecim sen ne kadar iyi ve yardımsever bir insansın..

tatlım berfin'de ücretsiz gidiyor artık. ilk iki yıl aidat ödedik arrtık ödemiyoruz..:)

Sana çok güldüm semiran yaramaz olanı gönderdim demişsin yaa..))))

Ne güzel herşeyden hevesini almılsın bende okulda saz kursu vardı ona yazılmıştım bir çalabiildiğim oy oy eminemdi oda felaketti::)))))))))))))

Boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar derincim..Yarına pek bişeyi kalmaz artık..

Tatil herzaman yapılmıyor..O yüzden hiiç pişmanlık duyma..Sonradan alınan kiloları hızla verirsin merak etme..

Kızlar ekşi sözlüğü okudunuzmu kadınlar klübüyle ilgili.

Okumadım banucum,neler yazmışlar..

Son düzenleme:
yenacım yardımcı oluyorlar ama biz başka semte göndermek istemiyoruz sorduğum bütün okullara iyi dedi rehber öğretmen biz bi kaçını eledik 7 tane tercihimiz var şimdi bi kaç tanesi bizim puanımızdan yüksek yerler olurda yedekten felan tutar diye ama yine de kafam çok meşgul

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım...Kaç tercih hakkı oluyor peki..?

Hayırlı olsun canım...Kaç tercih hakkı oluyor peki..?

sağol canım inşallah 12 tercih hakkı var bu sene başka tercih yapılmayacak diğer yedek yerleştirmeler de aynı listeden yapılacak yani tek hakkımız var önceki seneler 2.hatt 3. tercih yapılıyormuş boş kalan kontenjanlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…