Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Offff çok zor yaa...Bende şimdiden düşünüyorum bunları çok doğru tercih yapmak gerek..

Resimden Kişilik Testi

Kızlar resimden kişilik testi kk da gördüm..Ben yaptım bu çıktı.:))

Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan: Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.

Son düzenleme:
pap1985 nasılsın,verdinmi yine kilo.?

Bir ara kızım tuvaletdeydi..Oğlana diyorumki aba nerde.?? Abam çişisini yapıyo diyor..:)))

Herşeyde öyle ama evisi diyo mesela..) kuzum benim.

geçmiş olsun canım allah şifasını versin tez zamanda............

ben de testi yaptım...

Yaptığın Testin Sonucunda Ortaya Şöyle Bir Şey Çıktı:
Dinamik - Aktif - Dışa dönük: İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.

pap1985 nasılsın,verdinmi yine kilo.?

saol canım ıyıyım çok şükür sen nasılsın.1 haftadır giremiyordum siteye,misafirlerim falan vardı.gezmelere falan gittim derken uzak kaldım bıraz.
bu süre zarfında farkettimki paylaşım yapmasamda baya bağımlılık yapmış bana burası:)sürekli aklım burdaydı acaba kızlar neyaptı falan diye:)93.3 den 91.7 indim bende çoksükür:)

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kadınlar kulübü

Banucum burayı diyosun değilmi...Ben kocişko lafına çok güldüm...
Evet orayı diyorum bazılarına bende çok güldüm valla tarikatmısınız biri demiş koptum valla.

Bir ara kızım tuvaletdeydi..Oğlana diyorumki aba nerde.?? Abam çişisini yapıyo diyor..:)))

Herşeyde öyle ama evisi diyo mesela..) kuzum benim.
Çok güzel oluyolar dimi ama benim yiğende L leri söylüyemiyor çok da hoş oluyor.

selam kizlar naber?

uzun zamandir giremiyodum ve rejim hic istedigim gibi ilerlemiyo 79 kiloda takildim kaldim

cumartesi arkadasimin kinasina gitmistim ordan bi resim ekliyorum
üstümdeki beyaz oldugu icin dahada kilolu göstermis ne akla giydiysem

son 13 günüm kaldi ve ben 75 olmak istiyodum sanirim basaramicam

menüm sabah 1 haşlanmış yumurta peynr 4 zeytin domates salatalık çay 2 dilim ekmek
ara yok hastanedeydim
ögle 2 biber dolma salata 3 kaşık yogurt
ara 1 şeftali 4 erik
akşam sivri biberli maydonozlu omlet 2 domates 3 kaşık yogurt 3 lt su
gün boyu 2 yeşil çay 30 dakika spor

Güzellim en son bende bu anlattığın şekilde olduğumda bende adet sandım sökülemiyorum o yüzden ağrım var sandım amaaaaa adet yerine başka bişey geldi :122: :122: :122: :122:
Eğer sende düşünüyorsan allah başına versin düşünmüyorsanda yanılmışım derim olur biter
Sonuçta herkesde aynı olacak diye bişey yok
Rabbim gönlüne göre versin

Ahaa bi tane daha benden Her hafta kaş bıyık hatta benim daha beter bide sakal almaktan öööö geldi. Bazen evden çıkmıyorum nasılsa diye bir iki gün sallıyorum eşim diyor hayırdır saç sakal birbirine girmiş diye
Bende diyorum sakal bırakcam belki o zaman benim bazı konularda daha çok sözüm geçer diye
Aslında biraz belimizi doğrultalım kışa doğru epilasyona gitmek istiyorum tabi kampanya kollamam lazım yada güzel bir hastane bulmam lazım eve yakın.
Bir ara sil ağda makinası almıştım 100 lira verip o çok rahat oldu ama onunda tüpü bitmiş bugün baktımda. Artık tatil dönüşü yenisini almam lazım. O makinada rahat ama işte her seferinde bide amerikan bezi ayarlar. Eski yastik kılıflarını katlettim gitti
Epilatörüm vardı bir ara ama KV ve kızı ben annemlere tatile gittiğimde benim evden haberim olmadan almış oralarına buralarına sürmüş diye makinayı attım
Yarın bende artık ılık ağdayla uğraşcam mecbur. Cumartesi sabahı bizde Antalya yolcusuyuz cildimde çok hassas olduğu için ancak kızarıklığı geçiyor.
Bazen kendimi komple ağdaya yatırasım geliyor

Allahın sevilen kullarıyız aslında herşeyden bol bol vermiş kilo olsun kıl olsun

baktım canım öyle herkes okuyamıyormuş zaten öyle olsa kadroları bol bol olmazdı:) bim e gidicem kapanmadan bi deneyeyim yazarım bantları..
tatlım beim makina 10 senelik şimdi o model varmı bilmiyorum olsada daha gelişmişi çıkmıştır kusurabakma anca yazabildim net koptu yazı yazmiştim o gitti falan falan. sen daha yi bir philips bulursun kesin.
ne demek bi tanem ne kusuru. ben de girdim baya bi kk bakımda gibi yazılar çıktı olur öyle. fiyatlara baktım da 70 tl ye var ama tek başlık vs. bilemedim biraz daha bakmak lazım diğerleri de baya pahalı..

maceralarına da çok güldüm. küçükken bi kitap okumuştum aziz nesin "şimdiki çocuklar harika" kahkahalarla gülerke okumuştum. ona benzettim durumunu. aileler çocuklarını içten içe yarıştırıyor diye bir aile de kızlarına takıyor kafayı her şeye sürüklüyorlar çocuk ileri derecede yetenksiz çıkıyor. aman ha seni kastetmiyorum eminim sen daha şanslı olsan farklı da olabilirdi kaldı ki o çocuk da gerçek olamayacak kdar yeteneksizdi:) en sonunda belki ev hanımlığına yatkındır diyolar onu da beceremiyo ve kendi haline bırakıyolardı:))))))) kitap okumayı sevdirenlerdendi bana o kitap tey tey..

banuuuuu:)))))))) sen tam neşeli akıllı şişman kategorsine uyuyorsun, bence eşinle mutluluğunuz da bundan kaynaklanıyordur geveze sevimli bi tombul kuş gibisin çok şekersin neyse bunu ne zamandır diyecektim de:) konuya dönersek o tüpü bitmiş dediğin nedir? nası bi şey?

üç beş kuruş atarsanız ekşide kk'yı övebilirim

yena ben de yaptım testi:)))))) barışçıl ve agresif olmayan çıktı. ikincisinden emin değilim yer yer:)))))

Ya kuaförlerin kullandığı sil ağda makineleri var ya onlardan. Hani elektriğe takıyorsun içinde tüple sil ağda var genelde evkur tarzı yerlerde satılıyor. Isındıktan sonra bacağına yada başka nereyi yapcaksan sürüp ağda için ekledikleri kağıt bandı yapıştırıp ağdada olduğu gibi çekiyorsun.
En son yağlı mendille siliyorsun kaymaaak gibi oluyorsun zamanlada inceliyor kıl kökleri.
Tabi benim Ağaç kökü olunca ancak incelir

ay sen benim benzetmelerimi yanlış anlamadın di mi hiç laf etmeyince acaba yanlış anlaşılabilecek bi şey miydi diye bi daha okudum

bakımlı olmak diye bi site var orada sir ağda setleri var ama normal ısıtıcı o tarz bi şey sanırım bakayım herkes çok övmüş onlardn alıcam sanırım.

Yok be güzelim alınacak birşey yokki yazdıklarında beni tarif etmişsin işte
küçük kuzum kuçağımda huysuzlanıyor oyun istiyor bugün fazla ihmal ettim gündüz herhalde ne babayı istiyor nede ablasını
Anası kılıklı bayılıyor sırnaşsın
Neyse kızlar ben biraz park edim nikimi dikkat edin çizen, çalan yada kirleten olmasın ben daha sonra yine bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…