sağol canım inşallah 12 tercih hakkı var bu sene başka tercih yapılmayacak diğer yedek yerleştirmeler de aynı listeden yapılacak yani tek hakkımız var önceki seneler 2.hatt 3. tercih yapılıyormuş boş kalan kontenjanlara göre
geçmiş olsun canım allah şifasını versin tez zamanda............merhaba kızlar...nasılsınız??? ben yorgun uykusuz berbat bir haldeyim...bu ülkede hasta olacağına ölmek en iyisi....bütün geceyi hastanede geçirdik...18 aylık yeğenim annesinin bir anlık dalgınlığında nasıl uzandıysa mutfak tezgahının üstündeki çamaşır suyunu almış içmiş....hemen ağzını falan yıkamış yoğurt yedirmiş ....saat 6 işten eve dönerken haberim oldu...gelinimiz panik olmuş ağlamaktan anlatamıyor..sakın kusturma dedim...çünki bir tv programında duymuştum eğer bu tür maddeler kusturulsa geri çıkarken yemek borusunu ve boğazı bir kez daha tahriş edermiş ve zararlı etkisi iki kat olurmuş...neyse hemen aldık en yakın hastane olan gaziosmanpaşa hastanesine götürdük...doğru düzgün bakmadılar bile çocuk acil ve endoskopisi olan büyük bir hastaneye gidin dediler...bakırköy yeni mah çocuk hastanesine gittik muayene oldu damar yolu açıldı kan alındı tahlile verildi serum takacaklar acil sorumlusu hanımefendi demezmi endoskopi gerekebilir doktorumuz tatilde siz en iyisi cerrahpaşaya yada çapaya gidin .... gittik endoskopi cihazı arızalıymış çocuk cerrahisine bakın rica edin müsaitlermi..!!!!!! ( sanki misafirliğe gidiyoruz ) gittik labirent gibi koridorlarda kaybolsakta bulduk yatak yok demezlermi....şişli etfal hastanesine gidin orda vardır dyip bizi gönderdiler bir dövmedikleri kaldı yani...kardeşime dedim biz özel hastane bakalım bu böyle olmayacak saat oldu 10....bir tanıdık vasıtasıyla avcılar hospital gittik daha önceden haber verildiği için doktorlar hazır bekliyorlardı...hemen gerekli müdahale yapıldı...hastaneye yatırıldı...boğazındaki tahrişten dolayı bütün gece ağızdan beslemek yasak sadece serumla besleyeceğiz dedi dr muayene sonucu şimdilik endoskopiye gerek görmedi...sonuç...1 hafta boyunca katı gıda verilmeyecek eğer yutma güçlüğü olursa kusarsa endoskopi yapılacak...bizi 4 saat boyunca istanbul trafiğinde boşuna dolaştıran o insan müsvettelerini ALLAHıma havale ediyorum...biraz uzun oldu kızlar ama o kadar doluyumki anlatamam...
unutmadan şunuda yazayım her gittiğimiz yerde çamaşır suyunun markasını sordular (bizimkinin markası domestos) bize tuhaf geldi doktora sorduk markalı ürünlerden o kadar korkmuyoruz bizi endişelendiren açık alınan içinde ne olduğu belli olmayanlar dedi..
pap1985 nasılsın,verdinmi yine kilo.?
Evet orayı diyorum bazılarına bende çok güldüm valla tarikatmısınız biri demiş koptum valla.http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kadınlar kulübü
Banucum burayı diyosun değilmi...Ben kocişko lafına çok güldüm...
Çok güzel oluyolar dimi ama benim yiğende L leri söylüyemiyor çok da hoş oluyor.Bir ara kızım tuvaletdeydi..Oğlana diyorumki aba nerde.?? Abam çişisini yapıyo diyor..:)))
Herşeyde öyle ama evisi diyo mesela..) kuzum benim.
arkadaşlarrr bana yardım edin lütfeeeennnn...
Adetime 4 5 gün kala yani dün şeffaf pembe bi leke geldi.lekeyle beraber feci bi ağrı.hehhh dedim adet oluyom.ama şuan ne leke var ne adet oldum nede ağrı var.varmı böyle bişey yaşayanınız.yardımcı olun varsa
Offff çok zor yaa...Bende şimdiden düşünüyorum bunları çok doğru tercih yapmak gerek..
ya görseniz gülersiniz ergen kızdan farkım yok:) hiç anlamıyorum bu işelrden. annem anlatmazdı ben de utanırdım zaten kimseye bi şey sormazdım. bi kere kaşlarımı aldırdım kuaförde gerisini hep kendim aldım hadi o neyse de bıyıklarımı cımbızla alıp ağlamama ne demeli:) çok sulanıyor gözüm öyle böyle değil. orada da ikide bir dur yapma dememek için gitmiyorum. hem ayda değil haftada gitmem lazım kaşların maşallahı var fiyytt çim gibi bitiyolar 4-5 günde:))
baktım canım öyle herkes okuyamıyormuş zaten öyle olsa kadroları bol bol olmazdı:) bim e gidicem kapanmadan bi deneyeyim yazarım bantları..hb dum ayşemmmmmm nasılsınnn
cnm ben okul öncesi öğretmenliği okudum aslında ticaret lisesi çıkışlıydım ama açık lise adı altında kız meslek lisesi çocuk gelişimi derslerini de aldım 1.5 yıl sora staj yaptım bir anasınıfın da 1 yıl sora da sınava girdim üni ye açıköğretim oldu onu okudum 4 yıl işte okul bitti sözleşmeli atandım ertesi yıl bu yıl da kadrolu atandım bitti şükür inş sen de en kısa zamanda emeğinin karşılığını alırsın bu arada evet bimdeki paketlerden alıyorum onla bıyıklarımı alıyorum uzun olanlarıda kesiyorum kullnıyorum bana rahat geliyorr yoksa ben de kuaförde aldırınca cnm yanıyor
ne demek bi tanem ne kusuru. ben de girdim baya bi kk bakımda gibi yazılar çıktı olur öyle. fiyatlara baktım da 70 tl ye var ama tek başlık vs. bilemedim biraz daha bakmak lazım diğerleri de baya pahalı..tatlım beim makina 10 senelik şimdi o model varmı bilmiyorum olsada daha gelişmişi çıkmıştır kusurabakma anca yazabildim net koptu yazı yazmiştim o gitti falan falan. sen daha yi bir philips bulursun kesin.
Ahaa bi tane daha bendenHer hafta kaş bıyık hatta benim daha beter bide sakal almaktan öööö geldi. Bazen evden çıkmıyorum nasılsa diye bir iki gün sallıyorum eşim diyor hayırdır saç sakal birbirine girmiş diye
Bende diyorum sakal bırakcam belki o zaman benim bazı konularda daha çok sözüm geçer diye
Aslında biraz belimizi doğrultalım kışa doğru epilasyona gitmek istiyorum tabi kampanya kollamam lazım yada güzel bir hastane bulmam lazım eve yakın.
Bir ara sil ağda makinası almıştım 100 lira verip o çok rahat oldu ama onunda tüpü bitmiş bugün baktımda. Artık tatil dönüşü yenisini almam lazım. O makinada rahat ama işte her seferinde bide amerikan bezi ayarlar. Eski yastik kılıflarını katlettim gitti
Epilatörüm vardı bir ara ama KV ve kızı ben annemlere tatile gittiğimde benim evden haberim olmadan almış oralarına buralarına sürmüş diye makinayı attım
Yarın bende artık ılık ağdayla uğraşcam mecbur. Cumartesi sabahı bizde Antalya yolcusuyuz cildimde çok hassas olduğu için ancak kızarıklığı geçiyor.
Bazen kendimi komple ağdaya yatırasım geliyor
Allahın sevilen kullarıyız aslında herşeyden bol bol vermiş kilo olsun kıl olsun
banuuuuu:)))))))) sen tam neşeli akıllı şişman kategorsine uyuyorsun, bence eşinle mutluluğunuz da bundan kaynaklanıyordurgeveze sevimli bi tombul kuş gibisin çok şekersin neyse bunu ne zamandır diyecektim de:) konuya dönersek o tüpü bitmiş dediğin nedir? nası bi şey?
Ya kuaförlerin kullandığı sil ağda makineleri var ya onlardan. Hani elektriğe takıyorsun içinde tüple sil ağda var genelde evkur tarzı yerlerde satılıyor. Isındıktan sonra bacağına yada başka nereyi yapcaksan sürüp ağda için ekledikleri kağıt bandı yapıştırıp ağdada olduğu gibi çekiyorsun.
En son yağlı mendille siliyorsun kaymaaak gibi oluyorsun zamanlada inceliyor kıl kökleri.
Tabi benim Ağaç kökü olunca ancak incelir
ay sen benim benzetmelerimi yanlış anlamadın di mi hiç laf etmeyince acaba yanlış anlaşılabilecek bi şey miydi diye bi daha okudum
bakımlı olmak diye bi site var orada sir ağda setleri var ama normal ısıtıcı o tarz bi şey sanırım bakayım herkes çok övmüş onlardn alıcam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?