- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Benim dediğim kepek şu toz halinde olanlar marketten aldım 2 yk kepek ve 3 yk yoğurda karıştırıyorum üstüne bir soda 2 bardak su içiyorum tvde izledim kanal 7 de doktor dedi bunu her öğün yemekten bir saat önce yapın acıkmıycakınız dedi ama bende kabızlık yaparmı acaba diye tek öğüne düşürdüm.
Valla o zaman yanılmıyorsam 3 gün öyle bir anlık lekelenme oldu sonra zaten doktora gitmiştim. Umarım Rabbim sana ve seninle birlikte topiğimizde büyülü bahçe olmayı bekleyen tüm anne adaylarına şu mubarek Ramazan Ayının yüzü suyu hürmetine o çok istediğiniz bebişleri verirde bende istanbuldakileri doğumdan sonra ziyaret ederim
suanda hamilesin sen yani.ayyy çok güzel bi duygu olsa gerek.ne kadarlık peki.senin lekelenmen ne renkti nasıldı.çok soru sordum mazur gör beni olurmu.inan her ay beklemek sonunda da hüsran görmek o kadar zor ama yinede bi umut işte
Canım ben 145 kiloydum ne yazıkki 50 kilo verdim ama sonra onun rehaveti fazla çöktükü 15 ini geri aldım şimdi çok pişmanım ama......................Canım eğer öyle olsaydı bence doktor tvde uyarırdı bak kabızlık oluşabilir diye ama varsa tanıdığın samimi olduğun herhangi bir doktor telefonla sor yada en iyisi Ayşeye geldiğinde sor oda kesin biliyordur.
Bu arada gerçekten helal olsun 50 kilo vermişsin
Sende bu azim varken kesin verirsin ve hedefine ulaşırsın.
Bu arada kilo cetvelin olmadığı için göremedim başlangıç kilon nekadar dı acaba?
Canım benimde hamileliğimde o tarz bir lekelenme olmuştu bence sen bu kadar kendini kasana kadar erken gebelik testi al varsa onda çıkar inşallah vardır canım.suanda hamilesin sen yani.ayyy çok güzel bi duygu olsa gerek.ne kadarlık peki.senin lekelenmen ne renkti nasıldı.çok soru sordum mazur gör beni olurmu.inan her ay beklemek sonunda da hüsran görmek o kadar zor ama yinede bi umut işte
Canım ben 145 kiloydum ne yazıkki 50 kilo verdim ama sonra onun rehaveti fazla çöktükü 15 ini geri aldım şimdi çok pişmanım ama......................
Sağol canım inşallah o azimi yeniden kazanırım ben zayıflamaya karar verdiğimde hep ufaktan tuttum bence sende öyle yap her 10 kilo verdiğimde çok mutlu oldum çünkü hedefim 10 kiloydu ve başarmıştım şimdide öyle yapıyorum şimdi hedefim ağustos 11 de 4 kilo verebilirsem çok mutlu olucam ve daha azimle yola devam edicem.Valla helal olsunAllah nazardan saklasın canım
Eminim yine bi 50 kilo vermeyi başarırsın banucum sonuçta daha evvel başarmışsın.
İdolümsün
Bende bir ara diyordum çokmu yüksek tuttum hedefimi diye ama görüyorum ki isteyince oluryormuş.
Aynen canım o meseleyi sorma burdaki eczacıda beni resmen belledi adam ytanmasa ben içeri girer girmez uzatıcak::))adet tarihime kadar sökülmezsem yapmayı düşünüyorum canım test..eczacı çocuk alıştı gerçi her ay bikaç gebelik testi almama ama ben utanıyorum.sökülmezsem başka bi eczaneden alıp yapıcam inş.
Kızlar size doyum olmaz bana müsade küçük civcivim hazır uyumuşken bende yatayım sonra sabah uyuya kalıyorum kızla oynarken
Gidip kocacığımın üzerine bacacığımı atıp uyuyam bariadam alıştı artık benim deli yatmalarıma ruhu bile duymuyor. Bazen soruyor kız sen benlemi uyudun yoksa küçük kızınla koltukta mı uyudunuz diye.
Neyse fazla uzatmim hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar
Yarın inşallah görüşürüz
biumut, bende senin konunla ilgili yazmıştım ama görmedin sanırım.:)
aaa evet şimdi baktım da gördüm.senin meleğinde lekelenmeyle gelmiş.kaç gün sürdü ne renkti.nasıl anladn hamiş olduğunu.
Mutlucum dayanmaya çalışıyorum..Her sabah son lokmam muhakak tatlı bişey oluyor ağzımda tat olsun diye..Çayı şekersiz içiyorum ya hoşuma gidiyor finali tatlıyla yapmak.:)
Bende pilav abarttım bugün..Fırında tavuk ve pilav vardı mönüde..tavuk neysede zaten yağsız pişti poşette ama pilav hiiç iyi olmadı..
Bu arada sen ne güzel yaşamışsın gençliğini daha doğrusu öğrenciliğini..Ben annemi çok erken kaybettiğim için hep ezik oldum öğrenciliğimde.hiiç faal değildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?