Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım eğer öyle olsaydı bence doktor tvde uyarırdı bak kabızlık oluşabilir diye ama varsa tanıdığın samimi olduğun herhangi bir doktor telefonla sor yada en iyisi Ayşeye geldiğinde sor oda kesin biliyordur.
Bu arada gerçekten helal olsun 50 kilo vermişsin
Sende bu azim varken kesin verirsin ve hedefine ulaşırsın.
Bu arada kilo cetvelin olmadığı için göremedim başlangıç kilon nekadar dı acaba?

suanda hamilesin sen yani.ayyy çok güzel bi duygu olsa gerek.ne kadarlık peki.senin lekelenmen ne renkti nasıldı.çok soru sordum mazur gör beni olurmu.inan her ay beklemek sonunda da hüsran görmek o kadar zor ama yinede bi umut işte

Yok güzelim hamile değilim ikinci bebeğim 11 aylık oldu daha yeni ama benim işim belli olmaz nasip tabi şaka bir yana.
Benim o zaman acık pembe gelmişti ve nasıl söylim akıntı gibiydi.
Zaten o günlerde de eşime diyordum ya taş yutmuş gibiyim, lekelenmede oldu galiba hamileyim diye.
Güzelim benim bir tane olduğu halde çocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren ikinci için her ay test yaptırıyordum adet düzensizliği yüzünden ve inan hastane dönüşü ağlardım bu ayda olmadı diye.
Eşim hep derdi niye ağlıyorsun bir tane dünya güzeli kızımız var hem Allah'ın vardır bir bildiği belki olsa daha kötü olacak diye. O dönem hep düşünüyordum hiç olmayan ne yapsın ben varken ağlıyorum kim bilir diğer anne adaylarının ne kadar ciğeri yanıyordur diye.
İnşallah en kısa zamanda sende alırsın o müjdeyi güzelim. Rabbim sanada yüreğin kadar güzel bir bebiş nasip eder inşallah tez zamanda.

İstanbulda olanların ebesi bile olabilirim ama sonradan ebesini çocuğun kalaylamayacaksanız

Son düzenleme:
canım benim güzel dileklerin için saol.rabbim isteyen herkese en azından 1 tane melek versin.son zamanlarda o kadar üst üste geldiki herşey ummutsuzum açıkcası.ama rabbim bu aylarda bir mucize gönderirse bahar gelir yuvama.

Canım ben 145 kiloydum ne yazıkki 50 kilo verdim ama sonra onun rehaveti fazla çöktükü 15 ini geri aldım şimdi çok pişmanım ama......................

Canım benimde hamileliğimde o tarz bir lekelenme olmuştu bence sen bu kadar kendini kasana kadar erken gebelik testi al varsa onda çıkar inşallah vardır canım.

Canım ben 145 kiloydum ne yazıkki 50 kilo verdim ama sonra onun rehaveti fazla çöktükü 15 ini geri aldım şimdi çok pişmanım ama......................

Valla helal olsun Allah nazardan saklasın canım
Eminim yine bi 50 kilo vermeyi başarırsın banucum sonuçta daha evvel başarmışsın.
İdolümsün
Bende bir ara diyordum çokmu yüksek tuttum hedefimi diye ama görüyorum ki isteyince oluryormuş.

adet tarihime kadar sökülmezsem yapmayı düşünüyorum canım test..eczacı çocuk alıştı gerçi her ay bikaç gebelik testi almama ama ben utanıyorum.sökülmezsem başka bi eczaneden alıp yapıcam inş.

Sağol canım inşallah o azimi yeniden kazanırım ben zayıflamaya karar verdiğimde hep ufaktan tuttum bence sende öyle yap her 10 kilo verdiğimde çok mutlu oldum çünkü hedefim 10 kiloydu ve başarmıştım şimdide öyle yapıyorum şimdi hedefim ağustos 11 de 4 kilo verebilirsem çok mutlu olucam ve daha azimle yola devam edicem.

Aynen canım o meseleyi sorma burdaki eczacıda beni resmen belledi adam ytanmasa ben içeri girer girmez uzatıcak::))

Kızlar size doyum olmaz bana müsade küçük civcivim hazır uyumuşken bende yatayım sonra sabah uyuya kalıyorum kızla oynarken
Gidip kocacığımın üzerine bacacığımı atıp uyuyam bari adam alıştı artık benim deli yatmalarıma ruhu bile duymuyor. Bazen soruyor kız sen benlemi uyudun yoksa küçük kızınla koltukta mı uyudunuz diye.

Neyse fazla uzatmim hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar
Yarın inşallah görüşürüz

biumut, bende senin konunla ilgili yazmıştım ama görmedin sanırım.:)

İYi geceler..

banucum sanada iyi geceler..

aaa evet şimdi baktım da gördüm.senin meleğinde lekelenmeyle gelmiş.kaç gün sürdü ne renkti.nasıl anladn hamiş olduğunu.

Canım inan net hatırlamıyorum dediğim gibi 13 yıl geçti üzerinden ama 4-5 gün sürmüştü sanırım..

Hakkında hayırlısı olsun..Neticeyi bizede bilgilendir lütfen inşallah pozitiftir..zor günler geçirdiniz size çok iyi gelicektir böyle bir sonuç..

Yağmurgözlü geçmiş olsun, yeğenin iyidir umarım.

Dilencii bıyık için yüz için ağda bandı diye marketlerde satılan, iyi markalı sir ağdaları tavsiye ederim. 30 saniyede filan bitiyor işin, tm da bıyık boyunda kesmişler

biumut kanamanın pek çok sebebi olabilir; enfeksiyon tipi rhatsızlıklar, implantasyon kanaması (gebelik varsa embriyonun rahme yerleşmesi sırasında olan lekelenme tipi hafif kanama, beklenen adete 6-7 gün kala olur genelde, gebelir bu dönemde anlaşılamaz en erken 7-10 gün içinde anlaşılır), erken gebelik kanaması, gebeliğin 4-8 haftaları arasında lekelenme tipi kanamalar yaygındır, yumurtlama kanaması (kimi zaman yumurtlama gününde hafif kanama, ağrı görülebilir, çok yaygın değildir.) Benim bildiğim sebepler bunlar, hafif de olsa doktoruna danışmanda fayda var.

Alıntı da yapmadım ama geçmişi okuyunca yazmak istedim.

Yenacim basin sagolsun, annesizlik ne zordur tahmin bilenedemem.
Benim durumum ise kanimca farkli bir yirtiklik durumu. Ben 3 numarali cocugum. 1. Cocu yani ablam daima en iyi seyler saglanmaya calisilan ancak en cok sikilan evlat oldu. Agabeyim ise erkek olmanin avantaji ile ol dese oluyordu hersey o derece uzerine titrendi. Ve ben klasik 3. Cocuk sendromu muhtemelen kaza kursunu, tekne kazintisi. Hatta anem beni aldirmak istemis, sonra cocugu olmayacagi kesinlesen teyzeme vermeyi, hamilelik ilerleyince vazgecmis. İste ben bu kosullarda geldim dunyaya biraz pabucumu cikarma yirtikligi zamanla kendi ayaklari ustunde herseyi tek basina becerme cilginligina dondu. Biraz buruk kirik hatiralarimda olsa, Ailemden unuversite boyunca para istedigimi hatirlamam. Becerdim yani bisey olmayi 3-4 yasindan beri savasiyordum gorunur olmak icin velhasil kelam. Hatta abimin 25 yasinda iken babami azarladigini hatiarim bana bakmak zorundasiniz diye. Okulu bitmis evlenme arifesinde ve issizdi- bu da bir cesit guven turu. Yillar sonra anne bana neden abime sagladiiniz kolayligin hicbirini saglamadiniz diye sordugum da istemedinki demisligi var.
Yine de babami 24 yasimd kaybettim bazen cok uzulsem de sansli hissederim kendimi elbette 24 yasina kadar yanimdaydi ne guzel.
Bu ya da o biri oldum. Hala isteyememenin zorlugunu yasarim ama kendi basina bisileri becerme duygusu da apayri bir tatmin saglar.

umutt sağol bugün bim kapanmıştı yarın alıcam, bi kere denemiştim yara olmuştu sanırım sert çektim bilemiyorum. önerdiğin bi marka varsa direkt onu alayım?

herkese iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…