üç beş kuruş atarsanız ekşide kk'yı övebilirim
yena ben de yaptım testi:)))))) barışçıl ve agresif olmayan çıktı. ikincisinden emin değilim yer yer:)))))
yapmaaaa, o kayısı reçeli benim evde olsa 1 kavanozun yarısı bir oturuşta gider nasıl dayanıyorsun yemeden. çilek 1 numaram kayısı 2. offff zaten demin bi koca tabak alengirli makarna yedim. tortelli mi ne. anormal istahım açık bugün.KAyısı reçeli yapıyorum.:) PAzar günü mordoğandan dönerken aldım yoldan organik.Domates falan aldık nasıl lezzetli sürekli domates yiyoruz evde...
yağmuşş varmı önereceğin püf noktaların reçelle ilgili.:)
Yarında yemekli misafirim var..Muhtemelen yürüyüş yapamam,sabahtan dişe gitmem gerek pofff..
severim kayısı reçelini de yaaa eline sağlık yenacım dişçide ne işin var ben hallettim dolguları da köprüm var değişecek
yapmaaaa, o kayısı reçeli benim evde olsa 1 kavanozun yarısı bir oturuşta gider nasıl dayanıyorsun yemeden. çilek 1 numaram kayısı 2. offff zaten demin bi koca tabak alengirli makarna yedim. tortelli mi ne. anormal istahım açık bugün.
Bende bayılırım en favorim kayısı reçeli bende yarın yapıcam annem bahçeden toplayıp yollamışım pekde lezzetli oluyor bakalım yapıcam ama bu sefer yemiycem nasıl dayanıcam bilmem domates deme yena hastasıyım birde sadece ceri domates yiyebiliyorum resmen alışkanlık yaptı bende haftada rahat 3 4 kilo domates yerim adım çıktı valla sülalede beni kahvaltıya çağıranlar önced domates alır oldular.
Benim eşim tatlı manyağı,reçelsiz nutellasız kahvaltıya kahvaltı demez,kıl kadar o ayrı mesele tabiii..
MEsela her hafta kek veya kurabiye yaparım muhakak çocuklarda ona çekti..
Benimde dolgularım değişecek muhtemelen.. birde kaplamam var sallanıyor diş taşı temizliği malum kahve ve diğer alışkanlıktan ötürü.uzun iş açıkçası..
Bende bayılırım en favorim kayısı reçeli bende yarın yapıcam annem bahçeden toplayıp yollamışım pekde lezzetli oluyor bakalım yapıcam ama bu sefer yemiycem nasıl dayanıcam bilmem domates deme yena hastasıyım birde sadece ceri domates yiyebiliyorum resmen alışkanlık yaptı bende haftada rahat 3 4 kilo domates yerim adım çıktı valla sülalede beni kahvaltıya çağıranlar önced domates alır oldular.
Benimde dişçiye gitmem lazım ama çok korkuyorum ya büyük ihtimalle kanal olucak bayağa bir ağrı yapıyor şimdi sinsi ağrım var.
Güzellim en son bende bu anlattığın şekilde olduğumda bende adet sandım sökülemiyorum o yüzden ağrım var sandım amaaaaa adet yerine başka bişey geldi :122::122: :122: :122:
Eğer sende düşünüyorsan allah başına versin düşünmüyorsanda yanılmışım derim olur biter
Sonuçta herkesde aynı olacak diye bişey yok
Rabbim gönlüne göre versin
Benim 2.diet günüm bitti ve hiç kaçamak yok çok mutluyum ya süperim ben ya kendimi öviyim baride gaz gelsin.::))))))))
Banucum sen zaten diyetteyken çok iyiydin her hafta kilo veriyordun..
Ayrıca 50 kilo vermiş bi insansın sen..Bu konuda hayranım sana..
Kızlar kepek yemeye başladığımdan beri gerçekten çok az yiyorum ama acaba kabızlık falan yaparmı birde bende kansızlık var onada zararı olurmu bileniniz varmı acaba?.
peki kac gün devam etti canım.bu akşamda biraz geldi.ama pembe ve yapışkan kıvamlı geliyo.ahhh keşke hamile olsam ama pek umdum yok acıkcası.
Dimi yani okadar yap azıcık yemeden zaten kendimce karar verdim pazar sabahı diet yok herşeyden yiycem tabi ölçülü doktorlar bile bir gün kaçamak veriyolar dimi yani tabii ipin ucunu kaçırmadan.
Evet yaa diş zor gerçekten ,erkenden önlemini alman daha iyi banucum...Demek bahçeden oh oh..Haftasonları falan bir iki lokma yersin canım..okadar yapıyosun göz hakkı ..:))
İnşallah bu seferde olur geçen sene burda çok güzel vermiştim annanem hastalanmasaydı dahada gidicekti ama kısmet napalım sağlık olsun.Bu arada desteğine çok sağol geçen dietimdede çok yardım ettin bana .......Banucum sen zaten diyetteyken çok iyiydin her hafta kilo veriyordun..
Ayrıca 50 kilo vermiş bi insansın sen..Bu konuda hayranım sana..
Benim dediğim kepek şu toz halinde olanlar marketten aldım 2 yk kepek ve 3 yk yoğurda karıştırıyorum üstüne bir soda 2 bardak su içiyorum tvde izledim kanal 7 de doktor dedi bunu her öğün yemekten bir saat önce yapın acıkmıycakınız dedi ama bende kabızlık yaparmı acaba diye tek öğüne düşürdüm.
Bende öyle duymuştum ondan bundan..NE kadar doğrudur bilemiycem..sadece en son hastaneye gittiğimde ordaki diyetisyen sıkılmamamız için ekmek değişimi yapmamızın daha doğru olacağını söylemişti..Örneğin çavdar,tam buğday,kepek vb.
Ben en çok tam buğday seviyor ve tüketiyorum kepek kabızlık yapıyor ve hoşuma gitmiyor tadı..yine mordoğandan dönerken köy ekmeği aldık köy fırınından oda çok leziz ve acaip doyuruyor..
Benim dediğim kepek şu toz halinde olanlar marketten aldım 2 yk kepek ve 3 yk yoğurda karıştırıyorum üstüne bir soda 2 bardak su içiyorum tvde izledim kanal 7 de doktor dedi bunu her öğün yemekten bir saat önce yapın acıkmıycakınız dedi ama bende kabızlık yaparmı acaba diye tek öğüne düşürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?