Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

üç beş kuruş atarsanız ekşide kk'yı övebilirim

yena ben de yaptım testi:)))))) barışçıl ve agresif olmayan çıktı. ikincisinden emin değilim yer yer:)))))

Ayyy sen ekşide yazarlıkmı yapıyosun.?ne güzelll..

Test sonucu benimlede pek alakalı değil..Ben geleneklerime bağlı sayılırım.:)

Bugün 55 dakika yürüdüm..

yağmurgözlü ne yazdın kıss öyle sildin sonra..:)

KAyısı reçeli yapıyorum.:) PAzar günü mordoğandan dönerken aldım yoldan organik.Domates falan aldık nasıl lezzetli sürekli domates yiyoruz evde...
yağmuşş varmı önereceğin püf noktaların reçelle ilgili.:)

Yarında yemekli misafirim var..Muhtemelen yürüyüş yapamam,sabahtan dişe gitmem gerek pofff..

severim kayısı reçelini de yaaa eline sağlık yenacım dişçide ne işin var ben hallettim dolguları da köprüm var değişecek

yapmaaaa, o kayısı reçeli benim evde olsa 1 kavanozun yarısı bir oturuşta gider nasıl dayanıyorsun yemeden. çilek 1 numaram kayısı 2. offff zaten demin bi koca tabak alengirli makarna yedim. tortelli mi ne. anormal istahım açık bugün.

severim kayısı reçelini de yaaa eline sağlık yenacım dişçide ne işin var ben hallettim dolguları da köprüm var değişecek

Benim eşim tatlı manyağı,reçelsiz nutellasız kahvaltıya kahvaltı demez,kıl kadar o ayrı mesele tabiii..
MEsela her hafta kek veya kurabiye yaparım muhakak çocuklarda ona çekti..

Benimde dolgularım değişecek muhtemelen.. birde kaplamam var sallanıyor diş taşı temizliği malum kahve ve diğer alışkanlıktan ötürü.uzun iş açıkçası..

Son düzenleme:

Mutlucum dayanmaya çalışıyorum..Her sabah son lokmam muhakak tatlı bişey oluyor ağzımda tat olsun diye..Çayı şekersiz içiyorum ya hoşuma gidiyor finali tatlıyla yapmak.:)

Bende pilav abarttım bugün..Fırında tavuk ve pilav vardı mönüde..tavuk neysede zaten yağsız pişti poşette ama pilav hiiç iyi olmadı..

Bu arada sen ne güzel yaşamışsın gençliğini daha doğrusu öğrenciliğini..Ben annemi çok erken kaybettiğim için hep ezik oldum öğrenciliğimde. hiiç faal değildim..

Bende bayılırım en favorim kayısı reçeli bende yarın yapıcam annem bahçeden toplayıp yollamışım pekde lezzetli oluyor bakalım yapıcam ama bu sefer yemiycem nasıl dayanıcam bilmem domates deme yena hastasıyım birde sadece ceri domates yiyebiliyorum resmen alışkanlık yaptı bende haftada rahat 3 4 kilo domates yerim adım çıktı valla sülalede beni kahvaltıya çağıranlar önced domates alır oldular.
Benimde dişçiye gitmem lazım ama çok korkuyorum ya büyük ihtimalle kanal olucak bayağa bir ağrı yapıyor şimdi sinsi ağrım var.

Benim 2.diet günüm bitti ve hiç kaçamak yok çok mutluyum ya süperim ben ya kendimi öviyim baride gaz gelsin.::))))))))

Evet yaa diş zor gerçekten ,erkenden önlemini alman daha iyi banucum...Demek bahçeden oh oh..Haftasonları falan bir iki lokma yersin canım..okadar yapıyosun göz hakkı ..:))

kolay gelsin yenacım zor oluyo ama iyi oluyo
benim eşim de tatlıcı ama neyseki o da benle dikkat ediyor yediklerine eskisi kadar yapmıyorum

peki kac gün devam etti canım.bu akşamda biraz geldi.ama pembe ve yapışkan kıvamlı geliyo.ahhh keşke hamile olsam ama pek umdum yok acıkcası.

Benim 2.diet günüm bitti ve hiç kaçamak yok çok mutluyum ya süperim ben ya kendimi öviyim baride gaz gelsin.::))))))))

Banucum sen zaten diyetteyken çok iyiydin her hafta kilo veriyordun..
Ayrıca 50 kilo vermiş bi insansın sen..Bu konuda hayranım sana..

Kızlar kepek yemeye başladığımdan beri gerçekten çok az yiyorum ama acaba kabızlık falan yaparmı birde bende kansızlık var onada zararı olurmu bileniniz varmı acaba?.

banuuuu 50 kilomu verdin sen canım o zaman tekrar dön lütfen o günlere biz de görelim seni canım
kepek ekmek kansızlık yapar diyolar ama kepek bilemeyeceğim

Kızlar kepek yemeye başladığımdan beri gerçekten çok az yiyorum ama acaba kabızlık falan yaparmı birde bende kansızlık var onada zararı olurmu bileniniz varmı acaba?.

Bende öyle duymuştum ondan bundan..NE kadar doğrudur bilemiycem..sadece en son hastaneye gittiğimde ordaki diyetisyen sıkılmamamız için ekmek değişimi yapmamızın daha doğru olacağını söylemişti..Örneğin çavdar,tam buğday,kepek vb.

Ben en çok tam buğday seviyor ve tüketiyorum kepek kabızlık yapıyor ve hoşuma gitmiyor tadı..yine mordoğandan dönerken köy ekmeği aldık köy fırınından oda çok leziz ve acaip doyuruyor..

peki kac gün devam etti canım.bu akşamda biraz geldi.ama pembe ve yapışkan kıvamlı geliyo.ahhh keşke hamile olsam ama pek umdum yok acıkcası.

Valla o zaman yanılmıyorsam 3 gün öyle bir anlık lekelenme oldu sonra zaten doktora gitmiştim. Umarım Rabbim sana ve seninle birlikte topiğimizde büyülü bahçe olmayı bekleyen tüm anne adaylarına şu mubarek Ramazan Ayının yüzü suyu hürmetine o çok istediğiniz bebişleri verirde bende istanbuldakileri doğumdan sonra ziyaret ederim

Evet yaa diş zor gerçekten ,erkenden önlemini alman daha iyi banucum...Demek bahçeden oh oh..Haftasonları falan bir iki lokma yersin canım..okadar yapıyosun göz hakkı ..:))
Dimi yani okadar yap azıcık yemeden zaten kendimce karar verdim pazar sabahı diet yok herşeyden yiycem tabi ölçülü doktorlar bile bir gün kaçamak veriyolar dimi yani tabii ipin ucunu kaçırmadan.

İnşallah bu seferde olur geçen sene burda çok güzel vermiştim annanem hastalanmasaydı dahada gidicekti ama kısmet napalım sağlık olsun.Bu arada desteğine çok sağol geçen dietimdede çok yardım ettin bana .......

Benim dediğim kepek şu toz halinde olanlar marketten aldım 2 yk kepek ve 3 yk yoğurda karıştırıyorum üstüne bir soda 2 bardak su içiyorum tvde izledim kanal 7 de doktor dedi bunu her öğün yemekten bir saat önce yapın acıkmıycakınız dedi ama bende kabızlık yaparmı acaba diye tek öğüne düşürdüm.

Ben kepek ekmeği anladım .:) Sağır duymaz uydurur misali.:) bilmiyorumki canım hiiç duymadım ben onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…