öncelikle herkese merhabalaaaar
hemen konuya giricemkızlaaaaaaaaar ayh çok heyecanlıyım bööööle azım kulaklarımda kalbim pıtpıt... sabah sporumu yapmak için bizm burdaki parka gittim, parkta maç sahası falanda var ve maç yapılıyodu ben gittiğimde herneyse, gittikten 15 dk sonra maç sahasının önünden geçerken banka oturmuş birileri vardı maçı seyrediyolardı... içlerinden biri eveeeeeet ooooooo allahıııııııııımmm o beni görmeden daha ben gördüm yada belki o beni daha önce gördü bilemiyorum neyse adama bak bee safi karizma çok yakışıklı die aklımda geçiriyodum kiiiiiiiiiiiiiii kafasını sağa çevirdi ve ben ordayım bana bakınca heyecanlandım ama hiçte bozuntuya vermedim, çünkü gözünde gözlük vardı yani tam olarak bana baktığından da emin olamadım kafamı çevirdim yürümeye devam ettim... bi sonraki turumda gene arkasından dicem yol oturduğu yern arkasından gidio çünkü neyse geçerken bu tekrar baktı bana :26: ben tabi iiiiice heyecan yaptım çünkü bana baktığından emin oldum artık gene bozuntuya vermedim... tekrarki geçişimde aman allahım işte o anda oldu bişiler bu gene bakıyodu ağır bi şekilde gözlüğünü çıkarttı ve tekrar baktı bana o anda napıcamı şaşırdım kızlaaaar gözümün içine baktı yani adam direk bana tabi iyice heyecan bastı... tekrarki turumda gene aynı şekilde gözlüğünü de takmamış geri gene baktı gözümün içine... sonra artık yorulmştum yani bende yürümeye dermanım kalmadı yeter be dedim adamı görcem die fazladan 3 tur attım gittim spor aletleriyle oyalandm biraz sonra bakim ordamıki hala diyip ordan dolandım baktım gitmiiiiiiiişşş :18: neysa napalım artk dedim... sallana sallana parktan çıktım ama bu arada önüme de hiç bakmıyorum gözüm arkada kaldı yolun karşına geçtim kafayı bi kaldırdım adam önümde yürüyo anaaaaaaammmm dedim ama kötü oldu sanki yaa adamı takip ediomuşm gibi oldu galiba :26: bizim sokağın başındaki erkek berberine girdi o sırada sen gene dön beni gör hemen kafamı çevirdim ben de görmemezlikten geldim artık napim yaa çok utandım ahhh işte böyle kızlar... artık bu gaz bana baya bi yeter bellki bizim burda (hatta belkide bzim sokakta) oturuyor, onu görcem die sabah akşam spora giderim artık ben şuanda zırılzırıl aç olmam lazım daha kahvaltı dahi yapmadım spordan geldim ve açlık hissetmiyorum artık ne kadar etkilendiysem adamdan
Ay canım ne güzel duygular bunlar :) Doyasıya yaşa valla. Umarım seninde düşündüğün gibi gerçekten senin oralarda oturuyordur :) Okudukca ben bile heyecanlandım :) Allah'ım dogru insansa tekrar karsılasmayı nasip etsin size :)
bim'den bacak yüz bikini set ağda bandı
A101den veet 12 li ağda bandı
bi marketten evdeki ılık ağdayı kullanırsam diye ağda bezi
offfffffffffffffffffffffffffff!!!
yolunmuş kaz gibi kaldım beeeeeeee parça parça çalışmışım resmen. hem bi bant ikinciye asla yapışmıyo siz nası birkaç kez kullanıyorsunuz oy oyyy oyy erkek olmak istiyorum ben kıvırcık kıllarını yaya yaya geziyolarrrr
akşam da epilatör alıcam ne varsa artık ondan sonra da tatilde daş kırığı yerim bütün birikmişim bitçek resmen bi de tişört vs alınca
kıvırcık kıllarını yaya yaya hee dilenci alemsin valla koptum burda herkes bana bakıyor
derin kızına da sanada maşallah çok güzelsiniz
Benim mutfakta ufak bir tv.m var..İki gündür yemek vs.işiyle uğraşırken TRT de bir dizi var onu izledim..-MAzi kalbimde yaradır- Klasik bir konusu var tipik eski türk filmi tadında çok hoşuma gitti acaip acıklı, oyuncular iyi.tam dram..Benim gibi dönem filmleri seviyorsanız vaktinizde çoksa tavsiye ederim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?