Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay canım ne güzel duygular bunlar :) Doyasıya yaşa valla. Umarım seninde düşündüğün gibi gerçekten senin oralarda oturuyordur :) Okudukca ben bile heyecanlandım :) Allah'ım dogru insansa tekrar karsılasmayı nasip etsin size :)

teşekkür ederim canım amiiiiiinnn Allah hepimizi doğru temiz düzgün iyi insanlarla karşılaştırsın :) umarım o da öyledir de bidaha karşılaşırız :)))

Son düzenleme:
akşama misafirim gelicek ve o kadar yorgunum ki napıcam eve gidip bilmiyorum
üstelik kuaföre gidicem kaş bıyık vs. için off offf ve evde yemeğimde hiç yok
çayın yanına hazırık yapmak lazım aman yaaa (

kıvırcık kıllarını yaya yaya hee dilenci alemsin valla koptum burda herkes bana bakıyor

günüme 3 gün daha olmasına rağmen adetim başladı sanırım bikaç saat önce.çok ağrılı açık kırmızı,parçalı ve kan pıhtılı ama şuan kesildi sankihormonlarım çıldırdı sanırım.idrar testimde negatif.ama şaşılacak bir durum kilomda artı görmem gerekirken adetten dolayı -600 gördüm.83.0 ım.umutlarım bidaha ki aya kaldı.inşallah sökülebilirim ve stressiz bi ay geçirebilirim.hepinizi çok seviyorum

allah kolaylık versin canım da bunların hepsini ne zaman yapacaksın ? çay yanına bişiler yapıp gönderebilirim bak güzel yaparım arkadaslarım oturmalarında isterler benden mutlaka bikaç çeşit...

kıvırcık kıllarını yaya yaya hee dilenci alemsin valla koptum burda herkes bana bakıyor

yarın gidiyorum antalya'ya kızlar bileti ayırttım. sonra da arkadaşlarla tatil. off çok yemesem bari.

meyra naptı acaba ya düğün fotosu eklese de baksak:) benim de zamanım gelmiş baya belli oldu:) nerde bi düğün var geline bakçeeem diye sürüklüyorum yanımdakini:)

ben bu resim işini unutmuşum yalnış yeri kopyalıyorum heralde açık olarak çıkmıyor..

kızım bugün daha iyi ama huysuzluk tam gaz devam ediyor..çocuk çıldırdı ateşle resmen inşallah biran önce düzelir kuzum...

ÖLdüm yorgunluktan arkadaşlar...Yemekleri pişirdim fırındaki pişiyor halen..Duşa girmeden bir bakayım dediydim naapıyor bizim hatun kişiler diye.:)

İyikide gelmişim güzel derin ve güzel kızı varmış..harikasınız ana kız Allah nazarlardan korusun..Derincim saç rengin çok güzel ve çok yakışıyor sana hep söylüyorum değiştirme diyee,sarı yapma diye.:))..

Yektaa
merhaba,nasılsın.?

dilencii,tam techizat hazırsın piru pak olmaya..İyi tatiller tatlım çok eğlen emi,kilo almadan dön..

ben çok gerginim yaa bu haftadamı göremiycem ikili rakamları nedir...

Son düzenleme:
Benim mutfakta ufak bir tv.m var..İki gündür yemek vs.işiyle uğraşırken TRT de bir dizi var onu izledim..-MAzi kalbimde yaradır- Klasik bir konusu var tipik eski türk filmi tadında çok hoşuma gitti acaip acıklı, oyuncular iyi.tam dram..Benim gibi dönem filmleri seviyorsanız vaktinizde çoksa tavsiye ederim.:)

yeni doğum yaptım. 2,5 aylı bir kızım var. ve doğumda tam 30 kilo aldım. nasıl zayıflıyorsunuz. banada yardımcı olursanız sevinirim.

Bende dönem filimlerini çok seviyorum.mazi kalbimde yaradırda çok severek izlediğim bir dizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…