Kızlar ekşi sözlüğü okudunuzmu kadınlar klübüyle ilgili.
Evet şimdi okudum senin yazını okuyunca. Gerçekten komik! Özellikle gerçekten erkek olupta kadınmış gibi kayıt olanların olma ihtimailini bende düşünmüştüm. Ama bir kaç konuşmada anlaşılır onların durumu zaten :)
günaydın kızlar nasılsınız ayşe nasıl oldun canım
Yenacim basin sagolsun, annesizlik ne zordur tahmin bilenedemem.
Benim durumum ise kanimca farkli bir yirtiklik durumu. Ben 3 numarali cocugum. 1. Cocu yani ablam daima en iyi seyler saglanmaya calisilan ancak en cok sikilan evlat oldu. Agabeyim ise erkek olmanin avantaji ile ol dese oluyordu hersey o derece uzerine titrendi. Ve ben klasik 3. Cocuk sendromu muhtemelen kaza kursunu, tekne kazintisi. Hatta anem beni aldirmak istemis, sonra cocugu olmayacagi kesinlesen teyzeme vermeyi, hamilelik ilerleyince vazgecmis. İste ben bu kosullarda geldim dunyaya biraz pabucumu cikarma yirtikligi zamanla kendi ayaklari ustunde herseyi tek basina becerme cilginligina dondu. Biraz buruk kirik hatiralarimda olsa, Ailemden unuversite boyunca para istedigimi hatirlamam. Becerdim yani bisey olmayi 3-4 yasindan beri savasiyordum gorunur olmak icin velhasil kelam. Hatta abimin 25 yasinda iken babami azarladigini hatiarim bana bakmak zorundasiniz diye. Okulu bitmis evlenme arifesinde ve issizdi- bu da bir cesit guven turu. Yillar sonra anne bana neden abime sagladiiniz kolayligin hicbirini saglamadiniz diye sordugum da istemedinki demisligi var.
Yine de babami 24 yasimd kaybettim bazen cok uzulsem de sansli hissederim kendimi elbette 24 yasina kadar yanimdaydi ne guzel.
Bu ya da o biri oldum. Hala isteyememenin zorlugunu yasarim ama kendi basina bisileri becerme duygusu da apayri bir tatmin saglar.
Evet şimdi okudum senin yazını okuyunca. Gerçekten komik! Özellikle gerçekten erkek olupta kadınmış gibi kayıt olanların olma ihtimailini bende düşünmüştüm. Ama bir kaç konuşmada anlaşılır onların durumu zaten :)
Bugün 55 dakika yürüdüm..
yağmurgözlü ne yazdın kıss öyle sildin sonra..:)
Bu kadar aynı olur hayatlar :) kardeşmiyiz neyiz bilemedim :) Bende 3. çocuğum ve aynen senin durumun gibi teyzemlere verilmek için ilerleyen bir hamilelik süreci sonunda doğduğumda annemin dayanamayıp vermemesi ile durum düzelmiş :) Orta okuldaydım henüz kreşte çocuklara bakıyordum yemek yapıyordum onlara :) Yani tam anlamıyla neredeyse etüde gidecek yaştayken. Benimde babam felaket sıkı bir adam. Kapı dışarı çıkartmadı iş dışında. İşe de göndermesinin sebebi kazandığımı eve vermem oldu. Bende ancak böyle sosyalleşebileceğim diye ortaokuldan itibaren attım kendimi sokaklara. Zaten liseyi turizm otelcilik okudum ve hemen otellere attım kendimi çalışmaya. Sonrası malum herkesin üniversite bitti hadi artık çalışalım bari dediği 25 yaş civarında ben 10 senedir çalışıyor haldeydim. Evet bir yandan avantaj bişey demiyorum ama dilediğim gibi yaşayamadım gençliğimi. Okulda bile bir aktivite olurdu yok piknik yok gezi ben gelip izin bile istemezdim sonunda ağlayacağım nasıl olsa diye. Kısacası aynı hayatları yaşamışız bir nevi seninle. Şimdi 27 yaşındayım. Ama ilk tanıyan herkes 35 diyor. Kiloları verince biraz daha yaşıma dönerim inşallah :) Bende her şeyi denedim. Okuduğum okullarda her türlü sosyal aktiviteye katıldım. Bando takımı kaptanlığı, voleybol takımı kaptanlığı, tiyatro, şarkı söylemeler :) hepsini yaptım. Yani diyeceğim şu ki insan hayatı onu nereye sürüklerse sürüklesin o an kendine gelip yapmak istediklerini öyle veya böyle deneyecek arkadaşım! Yoksa bir daha gelmiyor o yıllar geriye. Ben bu konuda çok zorlu yollardan geçsemde yinede yaptım. Herşeyi yaşamaya çalıştım. Sana çok benzetiyorum kendimi. Herşey dilediğin gibi olsun hayatında canım. Hepinizin öyle olsun kadınlar kulübünün güzel üyeleri :)
canımmmmm o senin güzelliğin.
harikasın, gerçekten benzer durumlar yaşamışız. ama senin durumuna saygı dumaktan başka birşey söyleyemiyorum. neyseki benimkiler beni serbest bırakarak(ne halin varsa gör gibi bazı hatıralarım da var) daha rahat bir hayat geçirmeme önayak oldular. örneğin işten maaşım biraz artınca 21 yaşında tekbaşıma ev bile tutmuştum:) annem am biz onaylamıyorduk diyebildi. tabi benim okulun çanakkalede olmamasının sansı diyebiliriz. yakın olsam belki aynı seyler olurdu.
ama özellikle söylediğin birşeyi desteklemek Yani diyeceğim şu ki insan hayatı onu nereye sürüklerse sürüklesin o an kendine gelip yapmak istediklerini öyle veya böyle deneyecek arkadaşım! Yoksa bir daha gelmiyor o yıllar geriye bu cumlen aramız da acabaları olan arkadaşlar için çok ama çok muhim. dun cherrye yazmak istedim ama bilgisayarım kafayı buldu. yotsuzun dediği gibi ay keske demeyelim yaaaaa. varsa içimizde bişiler kovalayalım. şu kilo meselesi startımız olsun isteyince neler neler yapabildiğimizin garantisi. sonra bu süreçte en az bir utkumuza zaman bulalım. insan kendine ilk engeli genelde kendi koyuyor. sonra bin tane bahane uretiyorrr. zuzucan okumak istiyosan oku, nülü ve ben bu sene sonuna fransızca zırvalamaya başlamamız sart, cherry git bulduun ilk tiyatro kursuna atla olmadı bir tiyatro ekibine ben sizin uşağınız olmak istiyorum de bak neler neler olacak. özetle haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
4mil leslie yaptimkahvemi yudumluyorum aksamada yuruyusumu yaparim buarada persembe yazsam sporumu kilomu olurmu demistim ama sanirsam gormediniz yada ben cevabi gormedim kizlar bide pirinç lapasi yapmak istiyorum nasil oluyo kaç gun oluyo yardimci olurmusunuz regl olucam galiba sislik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?