Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ekşi sözlüğü okudunuzmu kadınlar klübüyle ilgili.

Evet şimdi okudum senin yazını okuyunca. Gerçekten komik! Özellikle gerçekten erkek olupta kadınmış gibi kayıt olanların olma ihtimailini bende düşünmüştüm. Ama bir kaç konuşmada anlaşılır onların durumu zaten :)

kizlar ben gecen hafta bildirim yapamadim ama gecen hafta kilom ayniydi yani 80

bu hafta devam edebiliyorum dimi??

Son düzenleme:

topiki takip eden 40 kişi olduumuza göre aramızan 8 i erkek. varmıdır acaba,

aklıma geldi 1-2 ay önce biri böyle deli gibi yazıştığımız sıra,

"merhaba, iyi akşamlar bişi sorucam bilgisayarda chat yaparken zayıflayan var mı aranızda "diye bir mesaj yazılmıştı. buna benzer bişi. galiba dilenci de evet nekadar hızlı yazarsan okadar çok veriyorsun diye yazmıştı. muhtemel delirmiş bir koca gibi geldi bana mesajın sahibi.

Gunaydin topisimin tombis kizlari nassiniz yaa ben gun be gun sisiyom gibime geliyo hlbuki bu hafta kacamak yapmadim gerci adet de olnadim o etkiliyordur sisligi siz ne yapiyonuzzz derin cok gecmis olsun gecsin gitsin bu ates nazli kizindannn insallah neyse yine ugrarim hepinizi opyorum nanaklardan simdi kizim gelcek isyerime yuppi

herkese günaydınnnn, öpücükler,

bu kız sabah sabah 75 dk yürüyüşünü tamamladı. sporu dün sırf üsendiği için yapmayanlara duyurulur.

Bu kadar aynı olur hayatlar :) kardeşmiyiz neyiz bilemedim :) Bende 3. çocuğum ve aynen senin durumun gibi teyzemlere verilmek için ilerleyen bir hamilelik süreci sonunda doğduğumda annemin dayanamayıp vermemesi ile durum düzelmiş :) Orta okuldaydım henüz kreşte çocuklara bakıyordum yemek yapıyordum onlara :) Yani tam anlamıyla neredeyse etüde gidecek yaştayken. Benimde babam felaket sıkı bir adam. Kapı dışarı çıkartmadı iş dışında. İşe de göndermesinin sebebi kazandığımı eve vermem oldu. Bende ancak böyle sosyalleşebileceğim diye ortaokuldan itibaren attım kendimi sokaklara. Zaten liseyi turizm otelcilik okudum ve hemen otellere attım kendimi çalışmaya. Sonrası malum herkesin üniversite bitti hadi artık çalışalım bari dediği 25 yaş civarında ben 10 senedir çalışıyor haldeydim. Evet bir yandan avantaj bişey demiyorum ama dilediğim gibi yaşayamadım gençliğimi. Okulda bile bir aktivite olurdu yok piknik yok gezi ben gelip izin bile istemezdim sonunda ağlayacağım nasıl olsa diye. Kısacası aynı hayatları yaşamışız bir nevi seninle. Şimdi 27 yaşındayım. Ama ilk tanıyan herkes 35 diyor. Kiloları verince biraz daha yaşıma dönerim inşallah :) Bende her şeyi denedim. Okuduğum okullarda her türlü sosyal aktiviteye katıldım. Bando takımı kaptanlığı, voleybol takımı kaptanlığı, tiyatro, şarkı söylemeler :) hepsini yaptım. Yani diyeceğim şu ki insan hayatı onu nereye sürüklerse sürüklesin o an kendine gelip yapmak istediklerini öyle veya böyle deneyecek arkadaşım! Yoksa bir daha gelmiyor o yıllar geriye. Ben bu konuda çok zorlu yollardan geçsemde yinede yaptım. Herşeyi yaşamaya çalıştım. Sana çok benzetiyorum kendimi. Herşey dilediğin gibi olsun hayatında canım. Hepinizin öyle olsun kadınlar kulübünün güzel üyeleri :)

günaydınn canlarımm

yenacım haftasonu memlekete gıttık onu söylemiştim 1 gün için gittik güneşte yollarda mahvoldumm hala yorgunumm desemm ayıp mı olur kı acabaa

ehehe hiç de öyle olmayabiliyor canım:)) ben ne akla hizmetse ara ara bir derdim var köşesini okurum, bunu bilen sevgili de kavga ettiğimiz bir sıra üyelik alıp dişi taraf oymuş gibi bizi yazmıştı:) az çok kadın dilini de konuşuruz bilir, canım cicim çok üzgünüm böhüüü tadında iyi kaptırmıştı. millet de "sana böyle dediyse terk et filan" yazmıştı hani kadınlar ezilmesin babında güya o kadın ya:) ben de doğruuuuuu modlara şikayet edip kapattırmıştım o nicki:))))))

ha şu var bir erkek kolay kolay uzun süreli durmaz burada napacak, o yüzden yeni üyelere her zaman bi temkinli yaklaşırım ben:) topiğe gelenlere değil yani genel anlamda sadece birkaç mesajı var ise forumda.

günaydııııııııııııııııınnn bu arada! :)

İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen: Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.

geçmişi okuyum merhaba deyim dedim ama ne mümkün yarım kaldı dün gece girmezsen topiğe bole olur neysee tam okurken annem aradı bişi almam gerekiyrmuş dışarı çıkıyorum merhabalaaar bu arada herkesi kocaman öptm görüşürüzzz

canımmmmm o senin güzelliğin.
harikasın, gerçekten benzer durumlar yaşamışız. ama senin durumuna saygı dumaktan başka birşey söyleyemiyorum. neyseki benimkiler beni serbest bırakarak(ne halin varsa gör gibi bazı hatıralarım da var) daha rahat bir hayat geçirmeme önayak oldular. örneğin işten maaşım biraz artınca 21 yaşında tekbaşıma ev bile tutmuştum:) annem am biz onaylamıyorduk diyebildi. tabi benim okulun çanakkalede olmamasının sansı diyebiliriz. yakın olsam belki aynı seyler olurdu.

ama özellikle söylediğin birşeyi desteklemek Yani diyeceğim şu ki insan hayatı onu nereye sürüklerse sürüklesin o an kendine gelip yapmak istediklerini öyle veya böyle deneyecek arkadaşım! Yoksa bir daha gelmiyor o yıllar geriye bu cumlen aramız da acabaları olan arkadaşlar için çok ama çok muhim. dun cherrye yazmak istedim ama bilgisayarım kafayı buldu. yotsuzun dediği gibi ay keske demeyelim yaaaaa. varsa içimizde bişiler kovalayalım. şu kilo meselesi startımız olsun isteyince neler neler yapabildiğimizin garantisi. sonra bu süreçte en az bir utkumuza zaman bulalım. insan kendine ilk engeli genelde kendi koyuyor. sonra bin tane bahane uretiyorrr. zuzucan okumak istiyosan oku, nülü ve ben bu sene sonuna fransızca zırvalamaya başlamamız sart, cherry git bulduun ilk tiyatro kursuna atla olmadı bir tiyatro ekibine ben sizin uşağınız olmak istiyorum de bak neler neler olacak. özetle haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kesinlikle!!! haydiiiiiiiiiiiiiii

öncelikle herkese merhabalaaaar
hemen konuya giricem kızlaaaaaaaaar ayh çok heyecanlıyım bööööle azım kulaklarımda kalbim pıtpıt... sabah sporumu yapmak için bizm burdaki parka gittim, parkta maç sahası falanda var ve maç yapılıyodu ben gittiğimde herneyse, gittikten 15 dk sonra maç sahasının önünden geçerken banka oturmuş birileri vardı maçı seyrediyolardı... içlerinden biri eveeeeeet ooooooo allahıııııııııımmm o beni görmeden daha ben gördüm yada belki o beni daha önce gördü bilemiyorum neyse adama bak bee safi karizma çok yakışıklı die aklımda geçiriyodum kiiiiiiiiiiiiiii kafasını sağa çevirdi ve ben ordayım bana bakınca heyecanlandım ama hiçte bozuntuya vermedim, çünkü gözünde gözlük vardı yani tam olarak bana baktığından da emin olamadım kafamı çevirdim yürümeye devam ettim... bi sonraki turumda gene arkasından dicem yol oturduğu yern arkasından gidio çünkü neyse geçerken bu tekrar baktı bana :26: ben tabi iiiiice heyecan yaptım çünkü bana baktığından emin oldum artık gene bozuntuya vermedim... tekrarki geçişimde aman allahım işte o anda oldu bişiler bu gene bakıyodu ağır bi şekilde gözlüğünü çıkarttı ve tekrar baktı bana o anda napıcamı şaşırdım kızlaaaar gözümün içine baktı yani adam direk bana tabi iyice heyecan bastı... tekrarki turumda gene aynı şekilde gözlüğünü de takmamış geri gene baktı gözümün içine... sonra artık yorulmştum yani bende yürümeye dermanım kalmadı yeter be dedim adamı görcem die fazladan 3 tur attım gittim spor aletleriyle oyalandm biraz sonra bakim ordamıki hala diyip ordan dolandım baktım gitmiiiiiiiişşş :18: neysa napalım artk dedim... sallana sallana parktan çıktım ama bu arada önüme de hiç bakmıyorum gözüm arkada kaldı yolun karşına geçtim kafayı bi kaldırdım adam önümde yürüyo anaaaaaaammmm dedim ama kötü oldu sanki yaa adamı takip ediomuşm gibi oldu galiba :26: bizim sokağın başındaki erkek berberine girdi o sırada sen gene dön beni gör hemen kafamı çevirdim ben de görmemezlikten geldim artık napim yaa çok utandım ahhh işte böyle kızlar... artık bu gaz bana baya bi yeter bellki bizim burda (hatta belkide bzim sokakta) oturuyor, onu görcem die sabah akşam spora giderim artık ben
şuanda zırılzırıl aç olmam lazım daha kahvaltı dahi yapmadım spordan geldim ve açlık hissetmiyorum artık ne kadar etkilendiysem adamdan

4mil leslie yaptim kahvemi yudumluyorum aksamada yuruyusumu yaparim buarada persembe yazsam sporumu kilomu olurmu demistim ama sanirsam gormediniz yada ben cevabi gormedim kizlar bide pirinç lapasi yapmak istiyorum nasil oluyo kaç gun oluyo yardimci olurmusunuz regl olucam galiba sislik hissediyorum

Son düzenleme:
bim'den bacak yüz bikini set ağda bandı
A101den veet 12 li ağda bandı
bi marketten evdeki ılık ağdayı kullanırsam diye ağda bezi

offfffffffffffffffffffffffffff!!!

yolunmuş kaz gibi kaldım beeeeeeee parça parça çalışmışım resmen. hem bi bant ikinciye asla yapışmıyo siz nası birkaç kez kullanıyorsunuz oy oyyy oyy erkek olmak istiyorum ben kıvırcık kıllarını yaya yaya geziyolarrrr

akşam da epilatör alıcam ne varsa artık ondan sonra da tatilde daş kırığı yerim bütün birikmişim bitçek resmen bi de tişört vs alınca

tamam vcanım gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…