slm kızlar dr bana migren için ilaç verdi ilaç 1yılda 20 kilo zayıflatıyormuş yorumları okudum öyle yazıyodu
selam arkadaşlar
billurstu sanırım okurken ben bile çok mutlu oldum yüreği pır pır eden bi kızımız ne güzel duygular bunlar aaaaahh ahh
mutlu arkadaşım kusura bakmada sen daha çok üzülürsün erkeklerin yularını sağlam tutucaksın kendi tatile sinemaya eglenceye vs vs yalnız gidecekse neden evlendi illa cıngar çıkarmak zorunda değilsin mesela yalnız kalmaktan korkuyorum gibi cümleler sarfet erkekler güçlü kuyruğu dik kadınlardan hoşlanmıyo kırılgan narin saf kadınları daha çok benimsiyo
erkeklerin bu anlayışsız tavırlarından nefret ediyorum asıl eğlenmeye ihtiyacı olan bizleriz evişi çocuk onların akşamları haftasonu tatilleri var biz 7/24 anneyiz ne tatilimiz var ne bişeyimiz
benim kocayada hamileyken haftada bi kaç saat bebeği sen bak biraz nefes alırım demiştim bebeğim 14 aylık ve ben bu süre boyunca biiki defadan fazla çıkamadım
velhasılı kelamen iyi koca ölü kocadır
mrb kızlar herkese iyi akşamlar...
bugun sürekli takipteydim ancak yazmak fırsat oldu.
öncelikle dilencii seniburda görmek ne güzel, sınavı da atlattın gözün aydın. tatilin güzel geçsin inşallah...
mutlucum senin yazılarını okudum ve gerçekten çok üzüldüm... neden biliyormusun bu erkekler evlenene kadar afedersiniz kıçlarını yırtarlar sonra eve tıkarlar.çocuk doğur ona hizmet et nedir bu yahu..
özel olmazsa bişey sorucam anladığım kadarıyle mimarsın neden çalışmadın, yada çocugundan dolayımı calışmamayı sectın?
ben evlenmeden öncede calışıyordum gül gibi işimi bıraktımmemlekette istanbula geldim. iyi güzel ilk günler eşine yemek filan yapma öle böle derken 6 ay geçti. kaynanamlar sürekli bir arada olalım, bir yere gidilcek koloni halınde gidelim, baktımolacak gibi değil. asıl problemse eşiminde alıştığı düzeninin hiç bozmamasıbu durumdan hiç şikayetci olmaması.ve herseye karışmalarıııı... çünkü ona normal geliyor yıllardr bu kalabalık ortamda. sabrettim baya bizimki gayet hayatından memnun birgün açtım ağzımı yumdum gözümü derlerya başladım konuşmaya
1. ben senlenmi evlendim ailenlemi?
2. sen cok sevıyor olabilirsin ama ben kımseyı sevmek zorunda değilim sadece saygım duyarım dedim
3. beni hiç kimse yönetemez sende dahil dedim...
baya küstü bana...
uzun aarışlardan sonra iş buldum calışamay başladım, hayatımız düzene girdi daha sosyal olduk. şartları eşitledim artık o işten gelip yorgunsa bende yorgunum....ev işlerine bile arada yrd ediyor saolsun... ve inanırmısnız ben gidelim annenlere diyorumda o gitmek istemiyor bazen çünkübaşbaşakalmanın özgürlüğüne alıştı....
bri yorum yazmış erkekler narin kadınlardan hoşlanır diye kesinlikle katılmıyorumerkekler sesini gerektğınde çıkaran ayakları yere sağlam basan kadınlardan hoşlanır vebağlanır, çünkü hep kaybetme korkusu yaşar...
çok uzun yazdım kılzar kusura bakmayı...[/QUOT
birde söylemden geçemicem bugun ilkkez 45 dk yürüdüm+30 dk leslie aman böle devamederim inşallah
kocacıma günün göstermeyi istiyorummm
listemiz hazır şükür canım yarın kodları meb den gireceğim sonra da okula onaylatacağım inşallah
asuuu naaptınız tercih yaptınızımı..?Bittimi işleriniz.?
slm kizlarrr iyisinizdir insallah
dun 120dakk spor ve bu gun 120 dakkk=240+365=605
mrb kızlar herkese iyi akşamlar...
bugun sürekli takipteydim ancak yazmak fırsat oldu.
öncelikle dilencii seniburda görmek ne güzel, sınavı da atlattın gözün aydın. tatilin güzel geçsin inşallah...
mutlucum senin yazılarını okudum ve gerçekten çok üzüldüm... neden biliyormusun bu erkekler evlenene kadar afedersiniz kıçlarını yırtarlar sonra eve tıkarlar.çocuk doğur ona hizmet et nedir bu yahu..
özel olmazsa bişey sorucam anladığım kadarıyle mimarsın neden çalışmadın, yada çocugundan dolayımı calışmamayı sectın?
ben evlenmeden öncede calışıyordum gül gibi işimi bıraktımmemlekette istanbula geldim. iyi güzel ilk günler eşine yemek filan yapma öle böle derken 6 ay geçti. kaynanamlar sürekli bir arada olalım, bir yere gidilcek koloni halınde gidelim, baktımolacak gibi değil. asıl problemse eşiminde alıştığı düzeninin hiç bozmamasıbu durumdan hiç şikayetci olmaması.ve herseye karışmalarıııı... çünkü ona normal geliyor yıllardr bu kalabalık ortamda. sabrettim baya bizimki gayet hayatından memnun birgün açtım ağzımı yumdum gözümü derlerya başladım konuşmaya
1. ben senlenmi evlendim ailenlemi?
2. sen cok sevıyor olabilirsin ama ben kımseyı sevmek zorunda değilim sadece saygım duyarım dedim
3. beni hiç kimse yönetemez sende dahil dedim...
baya küstü bana...
uzun aarışlardan sonra iş buldum calışamay başladım, hayatımız düzene girdi daha sosyal olduk. şartları eşitledim artık o işten gelip yorgunsa bende yorgunum....ev işlerine bile arada yrd ediyor saolsun... ve inanırmısnız ben gidelim annenlere diyorumda o gitmek istemiyor bazen çünkübaşbaşakalmanın özgürlüğüne alıştı....
bri yorum yazmış erkekler narin kadınlardan hoşlanır diye kesinlikle katılmıyorumerkekler sesini gerektğınde çıkaran ayakları yere sağlam basan kadınlardan hoşlanır vebağlanır, çünkü hep kaybetme korkusu yaşar...
çok uzun yazdım kılzar kusura bakmayı...
selam arkadaşlar
billurstu sanırım okurken ben bile çok mutlu oldum yüreği pır pır eden bi kızımız ne güzel duygular bunlar aaaaahh ahh
mutlu arkadaşım kusura bakmada sen daha çok üzülürsün erkeklerin yularını sağlam tutucaksın kendi tatile sinemaya eglenceye vs vs yalnız gidecekse neden evlendi illa cıngar çıkarmak zorunda değilsin mesela yalnız kalmaktan korkuyorum gibi cümleler sarfet erkekler güçlü kuyruğu dik kadınlardan hoşlanmıyo kırılgan narin saf kadınları daha çok benimsiyo
erkeklerin bu anlayışsız tavırlarından nefret ediyorum asıl eğlenmeye ihtiyacı olan bizleriz evişi çocuk onların akşamları haftasonu tatilleri var biz 7/24 anneyiz ne tatilimiz var ne bişeyimiz
benim kocayada hamileyken haftada bi kaç saat bebeği sen bak biraz nefes alırım demiştim bebeğim 14 aylık ve ben bu süre boyunca biiki defadan fazla çıkamadım
velhasılı kelamen iyi koca ölü kocadır
Çok geçmiş Olsun canım...
listemiz hazır şükür canım yarın kodları meb den gireceğim sonra da okula onaylatacağım inşallah
maşallah coşmuşun bu hafta toksin
butterflymirror hoşgeldin canım yavruna geçmiş olsun ayrıca artıların ödemdir canım kafana takma bol su iç bir iki güne giderler
bugün de 80 dk yürüdk eşimle bu hafta 420 dk oldu toplamım
semiran bravo canım vermişsin yine
Kizlar ben geldim
Gecmisi okumam imkansiz. Yorgunum.
10 gunde 2 kilo vdrmisim. O tempoya az bile. Yani burnumdan geldi demek az olur, agzimdan burnumdan geldi desem yeridir. Ortanca ucaga giderken dakka bir, dustu kFa yumurta gibi sisti, aglamaktan baygin dustu. aksamina orda ishal, iki gun kusma, son uc gun de gozu mikrop kapti, hastanelik olduk, goz yine yumurta gibi sisti. İnanilmaz yoruldum,
Esim olmadan uc cocukla, kovsalar biyere gitmem ben artik....
ben hamileliğimin 7. ayına kadar çaılştım. 1 ay içinde doğurdum sonra da. çalışmıyorum kendi işimi yapıyordum bıraktığımda da. yani istersem çalışırım çalışmasına ama oğlumu bırakamam, sanırım bu kışı kendime ve oğluma ayırıp seneye eylül gibi çalışma hayatına döneceğim. söylediklerinde haklısın. güçlü kadınları seviyor erkekler. daha doğrusu hem güçlü hem akıllı kadınları. ama ben şuan güçlü değilim hiçbir zamanda kadın aklına sahip olamadım. ince düşünemiyorum hiç hatta kv min benden 7 senedir gerçekten nefert ettiğini ve katlanmaya çalıştığını suratıma korkunç laflar haykırmadan anlayamadım. sonra gördüm yaptığı ince akıl oyunlarını, eşimide pek yönetemem yani. birtek güçlü olmayı biliyordum ama küçük bir bebekle eve tıkılınca(memnunum %95 halimden o ayrı) birde kendine olan güvenini kaybedince duruşum da değişti. pıs oldum. neyse toplanacağız öyle dğil mi.
gerektiğinde masaya vurmak gerekiyor butterflyın dediğide doğru onu da yapamıyorum. ufffffffffffff. şu mutlunun 0 lanıp yeniden formatlası lazım offfffffffffffffff
Mutlucum yazdıklarını okudum daha önceki yazılarınıda okuyodum bence sen bu değilsin kendine güvenen yere ayakları sağlam basan birisin yaşamın boyunca hep mücadele etmişsin kesinlikle kavga etmeden bu işi çözebilirsin al karşına konuş ben senden ayrı olmak istemiyorum vs inan bazen erkeklere duygu sömürüsü yapmakda işe yarar mesala ben gerçekten evde yalnız kalamam ve bu sebebten beni eşim evde yalnız bırakmaz sende ona bu şekilde yaklaş gerçek duygularını söyle çünkü sen söyliyebilecek hakkını koruyabilcek bir kadınsın bence...ben hamileliğimin 7. ayına kadar çaılştım. 1 ay içinde doğurdum sonra da. çalışmıyorum kendi işimi yapıyordum bıraktığımda da. yani istersem çalışırım çalışmasına ama oğlumu bırakamam, sanırım bu kışı kendime ve oğluma ayırıp seneye eylül gibi çalışma hayatına döneceğim. söylediklerinde haklısın. güçlü kadınları seviyor erkekler. daha doğrusu hem güçlü hem akıllı kadınları. ama ben şuan güçlü değilim hiçbir zamanda kadın aklına sahip olamadım. ince düşünemiyorum hiç hatta kv min benden 7 senedir gerçekten nefert ettiğini ve katlanmaya çalıştığını suratıma korkunç laflar haykırmadan anlayamadım. sonra gördüm yaptığı ince akıl oyunlarını, eşimide pek yönetemem yani. birtek güçlü olmayı biliyordum ama küçük bir bebekle eve tıkılınca(memnunum %95 halimden o ayrı) birde kendine olan güvenini kaybedince duruşum da değişti. pıs oldum. neyse toplanacağız öyle dğil mi.
gerektiğinde masaya vurmak gerekiyor butterflyın dediğide doğru onu da yapamıyorum. ufffffffffffff. şu mutlunun 0 lanıp yeniden formatlası lazım offfffffffffffffff
Aman derincim çok sevindim düşmüş ateşi bencede hemen yat dinlen iyi geceler olsun inşallah.güzel yorumlarınıza çok teşekkürler kızlar ...çok uykum var yatmadan okumak istedim ama okuyamıyacağım ,çünki zilli akşamda 3 ile 5 arası ayağında sallattı kendini bu gece kaç saat sallayacağız bakalım o yüzden uyumuşken bende uyuyayım..şu anda ateşi yok inşallah gecede olmaz
30 dk lesliemi yaptım acaba bu kadar aktivite yetermi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?