yav yena ne yemeği durmadan yaaaaa, bukadar yemek ortasında zayıflamak zor ama evde 2 çocuk ve eşin varken daha zor yemek yapmamak. ben neyseki çorba falan idare ediyorum. eşim zaten istahsız. bir de iş ziyaretine diye cıkıp yatlarda sürtmekle meşkul suan. ben 92 ye bile inecembu gidişle yalnızlıktan.
eşim geçen hafta antalyaya gideceğini falan anlatmıştı iş için. ben de iyi falan dedim. pzt geldi dediki aaa 2 günlüğüne arkadaşlar yat ayrladı yat dediğsen kücük beyaz ve güzel olan teknelerden. neyse gidiim mi yalnız kalabilirmizin içim de rahat etmez falan edebiyatı yaptı. ben isteme özürlü mutlu elbette çok istiyorsan git dedim. hatta elcağızımla bavulunu bile hazırladım. herkes benim gibi mi ya da benim kocam mı böyle bilemiyorum. umru değil bizi 1 hafta yalnız bırakmak. ne biliim. elbette gitmesi gerektiği oluyor ama bu eğlence olaylarını bayaaa abarttı bu yıl. geçen sene yanımdaydı hamilelikte ve öncesinde herşeyi beraber yapardık. şimdi rahatca tatile çıkabiliyor bizi bırakıp. öfffffffffffff moralim bozuk kızgınızm.
keşke gitmesinden mutlu olmayacağını ona söyleseydin canım.rahatsız olduğun şeyleri belirtmezsen mutsuz olursun.eşler bu konuda biraz yüzeysel düşünüyorlar çünki.bazı şeyleri açık açık belirtmen gerekir bazen...
eşim geçen hafta antalyaya gideceğini falan anlatmıştı iş için. ben de iyi falan dedim. pzt geldi dediki aaa 2 günlüğüne arkadaşlar yat ayrladı yat dediğsen kücük beyaz ve güzel olan teknelerden. neyse gidiim mi yalnız kalabilirmizin içim de rahat etmez falan edebiyatı yaptı. ben isteme özürlü mutlu elbette çok istiyorsan git dedim. hatta elcağızımla bavulunu bile hazırladım. herkes benim gibi mi ya da benim kocam mı böyle bilemiyorum. umru değil bizi 1 hafta yalnız bırakmak. ne biliim. elbette gitmesi gerektiği oluyor ama bu eğlence olaylarını bayaaa abarttı bu yıl. geçen sene yanımdaydı hamilelikte ve öncesinde herşeyi beraber yapardık. şimdi rahatca tatile çıkabiliyor bizi bırakıp. öfffffffffffff moralim bozuk kızgınızm.
ÖLdüm yorgunluktan arkadaşlar...Yemekleri pişirdim fırındaki pişiyor halen..Duşa girmeden bir bakayım dediydim naapıyor bizim hatun kişiler diye.:)
İyikide gelmişim güzel derin ve güzel kızı varmış..harikasınız ana kız Allah nazarlardan korusun..Derincim saç rengin çok güzel ve çok yakışıyor sana hep söylüyorum değiştirme diyee,sarı yapma diye.:))..
Yektaa merhaba,nasılsın.?
dilencii,tam techizat hazırsın piru pak olmaya..İyi tatiller tatlım çok eğlen emi,kilo almadan dön. .
ben çok gerginim yaa bu haftadamı göremiycem ikili rakamları nedir...
Mutlucum, keşke gitme deseydin..
Bazen sesimizi yükseltmemiz gerektiğini düşünüyorum ben. Her zaman değil ama bence bu önemli bir durum.
Evde küçük bebek varken, neden sen bebekle kalacaksın o gidecek? İş için ayrı, işi için gitmesi gerekiyorsa gitsin tabi ama 2 gün de olsa, evli adam yanlız tatil yapmasın bence..
Herkes böyle değil, yani böyle olanlar yok mu var tabi. Mesela benim eşimde bu tür şeylere çok meyilli. Arkadaşları ile birlikte gezilere, kamplara, tatillere vs gitmeye çok hevesli. Ama ben yanlız başıma bir yere gitmiyorsam o da gitmesin, gitmemeli. Ben açıkça söylüyorum, gerekiyorsa sesimi de yükseltiyorum, hatta arıza çıkarıyorum.
İçten içe kızmaktansa bence sende duygularını paylaşmalısın eşinle, bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmelisin, nacizane..
mutluuu kadın gibi olmak "cazgır" olmak değil ki "cin olmadan adam çarpmak" hehe. o da değil de işte işin şakası. bakma ben de iyi sayılmam kendiliğinden olsun yoksa değeri yok derim ama teorik konuşursam kısasa kısas derim bu durumlardaaslında söyledim ama sonuçta istiyor, kötü olan o mutsuzda olsam gitmeyi tercih etti. bağırıp cağırıp olay çıkarmam gerekiyordu sanırım. onu da ben beceremiyorum. kadın gibi kadın olamıyorum offffffffffff. yüzeysel olan benim offffffffffffff.
mutluuu kadın gibi olmak "cazgır" olmak değil ki "cin olmadan adam çarpmak" hehe. o da değil de işte işin şakası. bakma ben de iyi sayılmam kendiliğinden olsun yoksa değeri yok derim ama teorik konuşursam kısasa kısas derim bu durumlardasen de çık bi şeyler ayarla iki gün. ama onun fırsat bilip de gideceği bi durum yokken. kesinlikle evde geçmesi gereken 2 günde mesela. ananın evine değil tabi, itü den arkadaşlar filan de. sinir oluyorum ben bu tarz şeylere. hani bebek var zaten bi de kadın bunalııor diyet miyet uğraşıyor desin bişeyleri beraber ayarlasın allah allah. onun dışında yıllar geçtikçe olabilen bi şey aslında. babam da dağ yürüyüşlerine gider arada annem ohh rahat ettik der :))))))) babam da arar hemen beni niye aramıyorsunuz lan! diye:)))))
Sağol canım ciddi bir kansızlığım var o zaman yemiyim.günaydın dr kanal d kepekli ekmek bile yemeyin diyordu kadınlarda zaten kansızlık var kepekli bişe yediginde çogalıyormuş sen bence yeme zaten kansızım diyorsun
Canım üzülme havalardan oluyodur.günüme 3 gün daha olmasına rağmen adetim başladı sanırım bikaç saat önce.çok ağrılı açık kırmızı,parçalı ve kan pıhtılı ama şuan kesildi sankihormonlarım çıldırdı sanırım.idrar testimde negatif.ama şaşılacak bir durum kilomda artı görmem gerekirken adetten dolayı -600 gördüm.83.0 ım.umutlarım bidaha ki aya kaldı.inşallah sökülebilirim ve stressiz bi ay geçirebilirim.hepinizi çok seviyorum
Maşallah çok şirin çıkmış sende çok hoşsun gerçekten bu renk sana çok yakışıyor.ben bu resim işini unutmuşum yalnış yeri kopyalıyorum heralde açık olarak çıkmıyor..
kızım bugün daha iyi ama huysuzluk tam gaz devam ediyor..çocuk çıldırdı ateşle resmen inşallah biran önce düzelir kuzum...
Bende seyrediyorum bende vakitten çok n evar tüm dizileri takipteyim.Benim mutfakta ufak bir tv.m var..İki gündür yemek vs.işiyle uğraşırken TRT de bir dizi var onu izledim..-MAzi kalbimde yaradır- Klasik bir konusu var tipik eski türk filmi tadında çok hoşuma gitti acaip acıklı, oyuncular iyi.tam dram..Benim gibi dönem filmleri seviyorsanız vaktinizde çoksa tavsiye ederim.:)
Hoşgeldin canım süt veriyosan çok ağır diet yapma burda süt verenler var onladdan destek alırsın.yeni doğum yaptım. 2,5 aylı bir kızım var. ve doğumda tam 30 kilo aldım. nasıl zayıflıyorsunuz. banada yardımcı olursanız sevinirim.
bebeğimle birşey yapmam şuan zor bir haftasonu mimarlarodası fotogezisi yapıyordu günübirlik oraya gidiim hem koptum ortamdan falan dedim hiçççç oralı olmadı. bebeğimi ona bırakamıyorum. 1 saat kalsalar bir olay olmuş oluyor. zaten ne yedirebilir ne giydireblir. bende oğlumu alıp haftaya 2 aylığına tatile çıkıcam offffffffffffff. tek başıma zor yani bi nefes aliim.
hayranım senin gibi kadınlara, herşey ağzında olan ben eşim karşısında bir türlü içimden geçenleri geçtiği şiddetle dışarı vuramıyorum. yahut olmadık zaman da olmadık şekilde taşıp suçlu duruma düşüyorum. offfffffffffffffff. eşimin geçen sene ne ukraynası kaldı ne sık sık antalyası şimdi de bu çıktı. offffffffffffffffff.
bebeğimle birşey yapmam şuan zor bir haftasonu mimarlarodası fotogezisi yapıyordu günübirlik oraya gidiim hem koptum ortamdan falan dedim hiçççç oralı olmadı. bebeğimi ona bırakamıyorum. 1 saat kalsalar bir olay olmuş oluyor. zaten ne yedirebilir ne giydireblir. bende oğlumu alıp haftaya 2 aylığına tatile çıkıcam offffffffffffff. tek başıma zor yani bi nefes aliim.
MerhabaaaaaBen geldiimm
Nasılsınız kızlar, herkes iyi mi?
Ben son dakika golü yememiş olsaydım muhteşem bir tatil geçirdim diyebilecektim ama tatilin 4.günü kızım ateşlendi, hastane hastane gezdik yaban ellerdeBoğazı şişmiş kuzumun, ateşi 39 lara çıktı, kafayı yiyecektim korkudan. Biraz daha iyileşince tatili kesip döndük eve.
Olsun yine de çok güzel bir tatildi
Diyetim eşimin sabotajları sayesinde patladı. Tatilde diyet deme bana diye sıkı sıkı tembih etti. Bende diyet yapmıyormuş gibi yaptım :) Aslında çok sapıtmadım mesela hiç ama hiç ekmek yemedim, hep ızgara balık-tavuk gibi şeyler yedim, bol meyve yedim, akşamları bir kaç kadeh şarap içtim.
Ama en son cuma sabahı 99 u görmüşken üzerinden 5 gün geçince tartıda 101 i görünce baya moralim bozuldu ama ayaklarım ellerim çok şiş. 5 günde 2 kilo almamışımdır diye düşünüyorum, yani muhtemelen bir kısmı ödemdir. Geldim beşi bir yerdelerimi, yeşil çaylarımı içmeye başladım.
İnşallah, devam ediyorum bundan sonrada.
Özledim yafu burayı, neler var neler yok bakayım biraz geçmişe :)
aslında söyledim ama sonuçta istiyor, kötü olan o mutsuzda olsam gitmeyi tercih etti. bağırıp cağırıp olay çıkarmam gerekiyordu sanırım. onu da ben beceremiyorum. kadın gibi kadın olamıyorum offffffffffff. yüzeysel olan benim offffffffffffff.
slm kızlar dr bana migren için ilaç verdi ilaç 1yılda 20 kilo zayıflatıyormuş yorumları okudum öyle yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?