Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yav yena ne yemeği durmadan yaaaaa, bukadar yemek ortasında zayıflamak zor ama evde 2 çocuk ve eşin varken daha zor yemek yapmamak. ben neyseki çorba falan idare ediyorum. eşim zaten istahsız. bir de iş ziyaretine diye cıkıp yatlarda sürtmekle meşkul suan. ben 92 ye bile inecem bu gidişle yalnızlıktan.

Son düzenleme:

inşallah inersin :)

eşim geçen hafta antalyaya gideceğini falan anlatmıştı iş için. ben de iyi falan dedim. pzt geldi dediki aaa 2 günlüğüne arkadaşlar yat ayrladı yat dediğsen kücük beyaz ve güzel olan teknelerden. neyse gidiim mi yalnız kalabilirmizin içim de rahat etmez falan edebiyatı yaptı. ben isteme özürlü mutlu elbette çok istiyorsan git dedim. hatta elcağızımla bavulunu bile hazırladım. herkes benim gibi mi ya da benim kocam mı böyle bilemiyorum. umru değil bizi 1 hafta yalnız bırakmak. ne biliim. elbette gitmesi gerektiği oluyor ama bu eğlence olaylarını bayaaa abarttı bu yıl. geçen sene yanımdaydı hamilelikte ve öncesinde herşeyi beraber yapardık. şimdi rahatca tatile çıkabiliyor bizi bırakıp. öfffffffffffff moralim bozuk kızgınızm.

keşke gitmesinden mutlu olmayacağını ona söyleseydin canım.rahatsız olduğun şeyleri belirtmezsen mutsuz olursun.eşler bu konuda biraz yüzeysel düşünüyorlar çünki.bazı şeyleri açık açık belirtmen gerekir bazen...

Merhabaaaaa Ben geldiimm
Nasılsınız kızlar, herkes iyi mi?
Ben son dakika golü yememiş olsaydım muhteşem bir tatil geçirdim diyebilecektim ama tatilin 4.günü kızım ateşlendi, hastane hastane gezdik yaban ellerde Boğazı şişmiş kuzumun, ateşi 39 lara çıktı, kafayı yiyecektim korkudan. Biraz daha iyileşince tatili kesip döndük eve.
Olsun yine de çok güzel bir tatildi

Diyetim eşimin sabotajları sayesinde patladı. Tatilde diyet deme bana diye sıkı sıkı tembih etti. Bende diyet yapmıyormuş gibi yaptım :) Aslında çok sapıtmadım mesela hiç ama hiç ekmek yemedim, hep ızgara balık-tavuk gibi şeyler yedim, bol meyve yedim, akşamları bir kaç kadeh şarap içtim.

Ama en son cuma sabahı 99 u görmüşken üzerinden 5 gün geçince tartıda 101 i görünce baya moralim bozuldu ama ayaklarım ellerim çok şiş. 5 günde 2 kilo almamışımdır diye düşünüyorum, yani muhtemelen bir kısmı ödemdir. Geldim beşi bir yerdelerimi, yeşil çaylarımı içmeye başladım.

İnşallah, devam ediyorum bundan sonrada.
Özledim yafu burayı, neler var neler yok bakayım biraz geçmişe :)

aslında söyledim ama sonuçta istiyor, kötü olan o mutsuzda olsam gitmeyi tercih etti. bağırıp cağırıp olay çıkarmam gerekiyordu sanırım. onu da ben beceremiyorum. kadın gibi kadın olamıyorum offffffffffff. yüzeysel olan benim offffffffffffff.

Mutlucum, keşke gitme deseydin..

Bazen sesimizi yükseltmemiz gerektiğini düşünüyorum ben. Her zaman değil ama bence bu önemli bir durum.
Evde küçük bebek varken, neden sen bebekle kalacaksın o gidecek? İş için ayrı, işi için gitmesi gerekiyorsa gitsin tabi ama 2 gün de olsa, evli adam yanlız tatil yapmasın bence..
Herkes böyle değil, yani böyle olanlar yok mu var tabi. Mesela benim eşimde bu tür şeylere çok meyilli. Arkadaşları ile birlikte gezilere, kamplara, tatillere vs gitmeye çok hevesli. Ama ben yanlız başıma bir yere gitmiyorsam o da gitmesin, gitmemeli. Ben açıkça söylüyorum, gerekiyorsa sesimi de yükseltiyorum, hatta arıza çıkarıyorum.
İçten içe kızmaktansa bence sende duygularını paylaşmalısın eşinle, bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmelisin, nacizane..

Son düzenleme:

techizat hazır da beceremedim ki:) yer yer parçalı bulutlu bacaklarım:) afiyet olsun bakalım neler yaptın fırında

gerilme ya bak gerildim gram oynamadı lanet olsun dedim saldım baktım artılar gitti kısmen.

hayranım senin gibi kadınlara, herşey ağzında olan ben eşim karşısında bir türlü içimden geçenleri geçtiği şiddetle dışarı vuramıyorum. yahut olmadık zaman da olmadık şekilde taşıp suçlu duruma düşüyorum. offfffffffffffffff. eşimin geçen sene ne ukraynası kaldı ne sık sık antalyası şimdi de bu çıktı. offffffffffffffffff.

mutluuu kadın gibi olmak "cazgır" olmak değil ki "cin olmadan adam çarpmak" hehe. o da değil de işte işin şakası. bakma ben de iyi sayılmam kendiliğinden olsun yoksa değeri yok derim ama teorik konuşursam kısasa kısas derim bu durumlarda sen de çık bi şeyler ayarla iki gün. ama onun fırsat bilip de gideceği bi durum yokken. kesinlikle evde geçmesi gereken 2 günde mesela. ananın evine değil tabi, itü den arkadaşlar filan de. sinir oluyorum ben bu tarz şeylere. hani bebek var zaten bi de kadın bunalııor diyet miyet uğraşıyor desin bişeyleri beraber ayarlasın allah allah. onun dışında yıllar geçtikçe olabilen bi şey aslında. babam da dağ yürüyüşlerine gider arada annem ohh rahat ettik der :))))))) babam da arar hemen beni niye aramıyorsunuz lan! diye:)))))

Son düzenleme:

bebeğimle birşey yapmam şuan zor bir haftasonu mimarlarodası fotogezisi yapıyordu günübirlik oraya gidiim hem koptum ortamdan falan dedim hiçççç oralı olmadı. bebeğimi ona bırakamıyorum. 1 saat kalsalar bir olay olmuş oluyor. zaten ne yedirebilir ne giydireblir. bende oğlumu alıp haftaya 2 aylığına tatile çıkıcam offffffffffffff. tek başıma zor yani bi nefes aliim.

günaydın dr kanal d kepekli ekmek bile yemeyin diyordu kadınlarda zaten kansızlık var kepekli bişe yediginde çogalıyormuş sen bence yeme zaten kansızım diyorsun
Sağol canım ciddi bir kansızlığım var o zaman yemiyim.

Canım üzülme havalardan oluyodur.

Maşallah çok şirin çıkmış sende çok hoşsun gerçekten bu renk sana çok yakışıyor.
Sevindim canım naz iyileşmiş şükür.

Bende seyrediyorum bende vakitten çok n evar tüm dizileri takipteyim.

yeni doğum yaptım. 2,5 aylı bir kızım var. ve doğumda tam 30 kilo aldım. nasıl zayıflıyorsunuz. banada yardımcı olursanız sevinirim.
Hoşgeldin canım süt veriyosan çok ağır diet yapma burda süt verenler var onladdan destek alırsın.

bırakabileceğin kimse olmuyor mu? olsun o zaman da sabret. arada, daloki bi büyü de annen de gezsin eski günlerine bi dönsün oğluşum filan diye çocukla konuş duyurarak:) zayıfladığının da farkında zaten tutuşacak emin ol. ha kalp kırılır bilirim ama kafa da kırılır sindiğinin farkında oldukça iyice duyarsızlaşmış bence. ben alenen tehdit ettiğimde bile hani bulucam başkasını filan, önce bi dışarı çık da demişti öküz! hani öyle yapmazsın da sen demek istediğim sen ev kuşusun artık ona göre. o da gezmelerini kısıtlacayak değil ya. o kafadadır. sen kendini keşfetmektn bahsetmiştin, sen keşfederken o da görecek işte bazı şeyleri. bu mutlu için bir dönemmiş meğer ama asıl mutlu buymuş diyecek. sen dedirteceksin. giyim kuşam kurslar geziler derken göreceğiz bakalım nihahahah

merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar diyetisyene gittim o kadar kaçamak yapmama rağmen ki ben kaçamak diyorum ama diyetiyenim yememişsin dedii bu arada sanırım yediğimi düşünüyorum ya neyse işte geçen hafta ile bu hafta arası 1.100 vermişim yedim de oysaki spor da yok sadece işte çarşıya gidip orada ne yürüdüysek yeğenlerle o işte güzel sonuç verdi artık sanırım ne yapsam da kilo veriyorum şimdi ramazan da daha düzene girersem inş diyorum daha güzel sonuçlar alabileceğim kısmetse herkese de aynı dileklerde bulunuyorum...
Mutlu cum cnm üzme tatlı canını yirim seni boşver herkes ne yaparsa kendine yapar ole değil mi ne olacak sanki kendini gezdirince boyumu uzuyor bu kocaların umursuz oluyor bazıları ama bir zaman sora anlar umud ediyorum ben de sen gibiyim gelecekteki kendimi görüyorum sen de çok sesli gibi dursamda birinin karşısında konuşamam şimdi öyleyim ole kocama kızarım içime atar otururum nereye gidyorsun hop ne oluyor diyemem kendime kızar susarım kaynana falan da olsa aynı olurum ben hep içime atarım of sıkıntı geldi zaten ruhen de dardayım sanırım bir ilişkinin daha sonuna geliyorum bu da olmadı hayat bana da erkeklerden yana hiç gülmedi bundan sora da gülmeyecek gibi ay ben de içimi döktüm burayaaa daraldımmmm çok çok amaaaa ama ne diyorum HEP HAYIR DESE DE BANA HAYAT HAYIRLISI DİYECEĞİM HEP KADERE İNATTTTT .....

Karşısında zayıf duruma düşmekten mi çekiniyorsun Mutlucum? Yani bilinçaltında bu duygu olabilir, biraz bakındım geçmişte, hani hep kendi işini kendi gören tiplerdensin anladığım kadarıyla.. Belki ona hayır gitme demek seni zayıf gösterecek gibi hissediyor olabilirsin..
Ben böyle bir tipim genelde, kimseye minnet etmem, bende gençlik yıllarımdan beridir kendi paramı kendim kazanırım, aman kimseye ayak bağı olmayım diye çok düşünmüşlüğüm vardır :) Ama evlilik böyle bişey değil işte.
Çok sevdiğim bir erkek arkadaşım, eşime şöyle demişti; 'kadınlar sivilceye benzer, hafif dolmaya başladıkları onları sıkıp,patlatıp rahatlatmalısın. Yoksa büyür büyür büyür kocaman çıbana dönüşürler ' :)) Çok doğru bir tespit bence, yani bir tek kadınlar için değil, herkes için geçerli. Bizi rahatsız edip içimizde tuttuğumuz bir çok şey farkında olmadan bizi hasta ediyor. Fiziksel olarak söylemiyorum tabi ama bunlar ruhumuzu yaralıyor.. Bence aç eşine bir telefon, bu durumun seni rahatsız ettiğini ve böyle olmasını istemediğini söyle. Kavga dövüş tartışma olmak zorunda değil.. Ama bilsin, eminim sen bunları anlattıktan sonra bu geziler, planlar azalacaktır.

Erkekler, bebeklerin doğumundan sonra böyle bir dönem geçiriyorlar. Benim eşime de olmuştu :) Bebekle rahat edemediğimizi bahane ederek,sürekli tekil planlar yapmaya başlamıştı. Neden hep beraber olmuyoruz'un bahanesi de buydu, bebekle heryere gidemiyoruz !
Bana kalırsa tatilini yanlız yapma, eşinin de sizin yanınızda olmasını istediğini söyle. Şartlar müsait mi bilmiyorum ama bu kadar uzun süre ondan ayrı tatil yapman,ilişkinizi daha kötü etkileyebilir canım..

selam arkadaşlar
billurstu sanırım okurken ben bile çok mutlu oldum yüreği pır pır eden bi kızımız ne güzel duygular bunlar aaaaahh ahh

mutlu arkadaşım kusura bakmada sen daha çok üzülürsün erkeklerin yularını sağlam tutucaksın kendi tatile sinemaya eglenceye vs vs yalnız gidecekse neden evlendi illa cıngar çıkarmak zorunda değilsin mesela yalnız kalmaktan korkuyorum gibi cümleler sarfet erkekler güçlü kuyruğu dik kadınlardan hoşlanmıyo kırılgan narin saf kadınları daha çok benimsiyo
erkeklerin bu anlayışsız tavırlarından nefret ediyorum asıl eğlenmeye ihtiyacı olan bizleriz evişi çocuk onların akşamları haftasonu tatilleri var biz 7/24 anneyiz ne tatilimiz var ne bişeyimiz
benim kocayada hamileyken haftada bi kaç saat bebeği sen bak biraz nefes alırım demiştim bebeğim 14 aylık ve ben bu süre boyunca biiki defadan fazla çıkamadım
velhasılı kelam en iyi koca ölü kocadır

Çok geçmiş Olsun canım...

kendi içine atıp,kendini kapatma sakın canım.rahatsız olduğun birşeyler olunca dile getirmekten çekinme sakın.belki bazı şeyleri defalarca söylemen gerekeçek ama söylemekten yılma.sen söyledikçe bi gün muhakkak farkedecektir bazı şeyleri.

Anladığım kadarıyla sen herşeyi pek dile getirmiyorsun.buda eşinde biraz rahat olma duygusunu ön plana çıkarmış.mutlu olmak için hiçbir zaman geçdeyil canım.bir şeyleri farkettirmeye başlamalısın biran önce....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…