Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KizlAr ben de yatiyorum midem fena yesil cayi cok demli yapmisim olsun icim dedim resmen carpti biraz uyuyayim iyi gelir insallah.

Semirancım çok genç görünüyosun,ayrıca kilonuda hiiç göstermiyorsun..

güzel yüzün hep gülsün emi..kimsenin seni ağlatmasına izin verme..

Gerçekten annelik,hamilelik kadını çok yıpratıyor bunu iyice anladım.

Mutlucum sana geçmiş olsun canım allah rahatlık ve şifa versin.

Semirannnn füt füüüüüü ( ıslık çaldım hesapta ) maşallahın var gerçekten. Yüzün de yüreğin kadar güzelmiş. Allah nazardan saklasın seni.

Semiran senin albümünde fotoların varmış ama ben göremiyorum.

çoktşk ederim cnm amin inş hepimizin yüzü hep aydınlık olsun hep gülsün ama işte hayat malesef bazen ağlatıyor bazen güldürüyorr daha yolum var evleneceğim nasip olursa çocuk yapacağım ama sanki şimdiden yoruldum ben yıprandım hayat bana pek kolay olmadı nedense hala da zorluyor sabır diliyorummm yaradandan başka bişi demiyorummm sabır yarabbimmm ya sabırrr...

tşk ederim banucum cnm çok tşk ederim bahtım güzel olsun yüzüm güzel olmasın ole derler ya Aallah çirkin şansın versin diyee doru vallaa yine de çok tşk ediyorum herkesi çok ama çok seviyorum sizler çok özelsiniz benim için çokkkk

ohhh miss:) sen baya misafir ağırlıyorsun gittiklerinde çok dikkat et yine biri gelince yerim diye düşün yoksa işin zor vallahi.

nevzamansız teşekkür ederim ama bi süre daha buralarda olamayacğaım

---------------

rowenta ep 1040 aldım teknosadan 39 tl'ye. dedim şimdi param yokken iyisini almaya kalksam off. gerçi 70e phlilps vardı ama epilatörü çok beğenmezsem boşuna almış olucam. iyisini de maaşa geçince alırım artık. çok sevimli minicik yeşil bi şey. tabi sevimliliğyle hiç örtüşmeyen bir acı çektirme olayı var o ayrı biraz baktım alıyor gibi tüyleri baya. ses çıkmasın diye yarın devam edicem. böylelikle bu işi de çözdük:)

yarın 5 gibi gidicem gene uğrarım tabi sabah.

iyi geceler herkese

zuzucummm hg cnmmm naberrr:80::80::80:

ay ben de tam sana yazacaktım tekrar, resimlerini arkadaşa gösterdim bende kalıyor bu gece, bu kız kaç yaşında dedim --ki bu aralar yaş kompleksinde olduğumu bildiği için artırarak söyledi içten içe 25 demek isteyerek:)--

-28 vardır dedi:)))))) nöyy 36 mı dedi valla

hakikaten evlenmesek mi napsak:))
--------------

yektaa bana olan aşkında azalma görüyorum öpüyorum seni de görüşemezsek

Son düzenleme:

cnm yaa yok o kadar da değil beden genç duruyor ama iyice psikopata bağladım durumuuuu amaninnnnnn ben yaşlandımmm evlenmekte istemiyorum zatennn yeter bana erkeklerden aldığımm payy yetti arttıııı sıkıldım artık ben yalnız mutluyum yahuuu bole iyi artık kilolarımı vereceğim o şehir senin bu şehir benim gezeceğim en iyisi bu bir de araba alayım anamı da yanıma atayımm ohh sefam olsunnn napayım bana göre değilmiş bunu bu seferde anladım patladı gittiiiii oleyyyy

Dilencimmm güzelim sana şimdiden hayırlı yolculuklar canım. Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin ve umarım tatilde çok çok eğlenir rahatlamış bir şekilde aramıza dönersin.
Bende allah nasip kısmet ederse cumartesi sabaha karşı yolla çıkacağım. Cuma Kandil olduğu için daha erken çıkamıyoruz tabiki bide eşimde biraz dinlensin yola çıkmadan.
Kandilinde şimdiden mubarek olsun gel bakem öpim

Kızlarrrrrrrrrrrrrr sizede Müthiş güzel bir gün diliyorummmmm.
Küçük civcivim uyandı ben onun kahvaltısıını halledeyim son kalan işlerimide bitireyimki yarın kandil iş yapmim az manevi açıdan meşgul olurum inşallah o gün. Öğlenden sonra yine uğrarım dayanamam
Kendinize çok ama çok iyi bakınnnnnn
görüşürüzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Günaydınlaaaaar kızlaaar...

geçmişi okuyamadım ama ucundan kıyısından görebildiğim kadarıyla;

dilencii; hayırlı olsun kuzum. fiyatına bakma hiç belli olmaz çooook memnun da kalabilirsin

semiran; tü tü tü maşallaaahh dün de söylediğim gibi akranım sanıyodum ben seni ki ben 23 yaşındayım çok tatlısınn şekerim.

YENA; aman dikkat çok tehlikeli o misafirler.

benim de bugün babamların doğum günü babamların derken amcamla babam ikiz ve bugün abimlerde süpriz bi yemek ve doğum günü ayarlıyoruz onlara abimin eşi döktürür şimdi napcam bilemedim Allahımmm bu akşam için sabır ver bana :18:
hediye de alamadım daha napsam ne alsam ki acep? :26:

günaydınlar misafirlere hazırlık yapmadan burda biraz oyalanıp giderim birazdan . dün temizligimi yaptım yemek işi var oda çok kolay hergün yaptıgım için. kedimi yıkadım doyurdum uyudu kıyamam. biraz büyüseydi artık biryere gidemiyorum kedi yüzünden evde tek acıkmıştır diye

günaydııınnn, bu sabah yürümedik çünkü bebeğim 8 kadar uyudu yabadaba duuuuuu. enerjim tavan yani. evimi toplayım bariiii.

günaydıııııııııııııın
bugün artılarımdan kurtuldum mutluyum huzurluyum
tercih işini hallettim ya rahatladım
mutlu nasılsın ayşe naber canım beyza tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…