Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok mutluyum bugün...Dün doktor kontrolüm vardı.Kilo verdiğimden ve düzenli yürüdüğümden dolayı pko azalmış.Doktor çok iyi durumdasın dedi kistler baya azalmış sağlıklı yumurtalarım olmaya başlamış artık.Allah'ım emeklerimi karşılıksız çıkarmaz inşallah ve bebeğimiz olur hayırlısıyla.Dualarınızı eksik etmeyin nolur.Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım...

gözün aydın cnm 5 kiloda bu kadar farkediyosa demekki ideal kilona düşünce bu sorun kökten çözümlecenecek belkide
çok sevindim senin adına allah gönlüne göre versin inş. :))

merhaba kızlar
cok zamandı yerımde sayıyorumm hatta 1.5 kg almışlıgım var saydıgım yerde aslında kısın daha guzel gıdıyordu herseyy
yaz gelınce daha ıyı olur zannedıyordum ama olmmadııkopmak uzereyım yıenede dıkkat edıyorumm sporum aksıyorr

evet dalokayy senı dinliyorummm ...birde bana yazz

derınn kızın cok tatlı aynı senın gıbı maşallahh gözleri yeşil mi mavımı tam anlayamadımm

gözün aydın cnm 5 kiloda bu kadar farkediyosa demekki ideal kilona düşünce bu sorun kökten çözümlecenecek belkide
çok sevindim senin adına allah gönlüne göre versin inş. :))

Allah razı olsun canım.Sağol.Evet 5 kiloda farketti hemen.Zaten pko da mevcut kilonun %10 unu verince kistler kendiliğinde tamamen yok oluyormuş.Yani ben 8-9 kilo daha verdiğim zaman süper olcak herşey inşallah.Sonra gelsin bebişlerrr

inş. cnm bendede 1bucuk ay önce çıktı pko :))

Yenacım, benim eşim de karadenizli. Bende evlenene kadar turşu kavurması görmedim duymadım. Eşimin babannesi halen karadenizde yaşıyor, bize habire yollardı bunlardan. Bende bilemediğim için bişey yapamazdım. Meğerse turşuları, şöyle az yağda biraz çevirip, üzerine de kırmızı biber vs ekleyince enfes bişey olup çıkıyormuş :) Çok severim, muhakkak denemelisin bence..

ceco34 :sen odun doğmuş olabilirsin ama bende keresteciler kralicesiyim seni yontmadan ölmiycem

süpersinnnnnnnn....sabah sabah koptum 60:60

deliiiiiii,

valla kopma olayı psikolojik güzelim. benim dün sinirlerim bozuktu işte kocama kızdıım için falan. 150 dk yürüdüm hızımı alamayıp ama yürürken kağnıdan az hızlıydım. buralardan sıkıldığımı düşünüyordum. neyaparsam yapayım karnımın düzelmeyeceğini, bacaklarıma kadar sarkacağını, asla sağlıklı bir görüntüm olamayacağını falan. işte bu sağlıklı yaşam yolculuğumda mental olarak bir kalenin düşmek üzere olduğunun belirtileri. yine bir bütün olmam gereken vucudumu karşıma almaya başladığımın göstergesi. sanki vucudum başka aklım başka. nekadar uğraşırsam uğraşayım kilo veremem, versem de güzel sağlıklı bir vucudum olamaz cümlesini 5 defa aklından geçir, neden uğraşıyorum ki neden yürüyorum sonucuna bağlıyorsun. düşmanım sanki çatlak içinde kalan sarkık vucudum.

kopmamak gerek özetle. daha doğrusu sıkı durmak parçalanmamak lazım. hem mental hem vucut olarak. hem de bir bütün olarak bu yolculuğa devam etmek lazım.

elimizdekilerle başlamak gerekli beni taşıyan sağlıklı sayılabilecek bir vucudum var. yürüme işini hayatıma güç bela sokmama rağman sevmeye başladım, midem 110 kiloya göre daha küçük, daha kolay doyuyor önemli bir hormonal yahut duygusal dalgalanma yaşamazsam deli gibi acıkmıyorum. bayaaaa yol aldım özetle. geçen hafta kilo veremeyip 300 gr üstüne alıp bildirim yapmıştım. bu beni üzdü, ve kırdı. ama ne dedik 3 kilo değil 30 kilo vercek ekip olarak, ilk tökezlemekte benim deyimimle parçalanmak, seninkiyle kopmak yok. daha çok harelet daha dikattli beslenme. 1-2 seneyi göze aldıysak bu hafta kilo aldım lafı çok ama çok komik.

bir iyimserlik örneği,
benim durumum da yıllarca taş gibi olan kaslı vucudum 2 senelik hareketsizlikten sonra tamamen yağa dönüştüğü için kilo kaybıyla bıngıl bıngıl sallansa da sürekli şikayet ettiğim bacak kalınlığımdan kurtulmak için bir çıkış olabilir bu hal. nasıl mı kaslarımı tekrar yapılandırıcam . 85 kiloya kadar yürüyüş,yüzme giibi sporlay yapıp, 85 kilonun altına kaslarımı sekillendireceğim. yere değecek olan karınd erime bir kez daha şans vereceğim bakalım zayi olmadan kurtulacak mı.

kısaca iyimser olmamız, savaşçı olmamız, kendimize ve vucudumuza inanmamız şart.
ayrıca olaya hem kuşbakışı hemde en küçük ölçekte yaklaşmayı öğrenmemiz. en küçük kalori alışımızda paniklememek ama 1-2 senelik bir zaman içinde doğru beslenmeyi öğreneceğimize güvenmek zorundayız. günlük her attığımız adıma sayip çıkmamız. bir koşu ekmek almak bile bize 1-2 sene içinde ne güzellikler yapacak kimbilir. hergün cayımıza attığımız sekerlere hayır diyerek 1 ay içinde bile -500 gr ile ödüllenebiliriz.

böyle ablalar. ben çatlamış sarkmış vucudumu seviyorum. zor oluyor ama bu vucut bana ummadığım güzellikleri yaşamam için lazım, daha sağlıklı olarak. o yuzden her tökezlemede yok su tuttum yok şu bu demeden vardır vucudumun bir bildiği demekle herduruma hazırlıklı oluyor, butunluğu koruyoruz.

Son düzenleme:
he ya ben de üzüldüm olaya.. sorma yektaya takılıyorum da uğramıyor pek sanırım.
benim hiç o kadar kankam yok bu arada ya ne güzel takılıyorsunuz:)

Evet yektaa uğramıyoe pek..Okuyup çıkıyor ama görüyorum ben..:)

eşimle aynı şirkette çalışıyorduk orda göz koyduk birbirimize zaten.:) Dolayısıyla ortak bir kaç dostumuz var. öyle olunca anlaşmak çok daha iyi olyor..
Birde zamanında üyeydik bir yere.:) ORdan var bir kişi hala görüştüğümüz öyle işte..3-4 aile yetiyorda artıyor bile..Yaşam mücadelesi içinde sıkı sık görüşmüyoruz ayda yılda bir..

Kankam yok deme sanalda olsa bizde senin kankanız ya..ben öyle görüyorum valla seni bilemiycem. :).

Lesliemi yaptım çok rahatladım b u arada thlil sonuçlarım geldi tsh 7 olmuş ona üzüldüm napsam acaba...

Canım telaşlanma ilaçla tedavi olursun..Endokrine git muhakak erteleme..
geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:

:)) Deniyeyim bende severim denemediğim tatları denemeyi..

Mutlu,daha iyisin bugün burdan öyle görünüyor..:)

Senin şişmanlığı kabullenmeyip reddetmeni takdir ediyorum..ben korkuyorum acaba kabullendimmmi bu durumu.? O yüzdenmi başarısızım.?

Kısacası vücudumu inceleme gereksinimi bile duymuyorum artık..biliyorumki gerçekle yüzelşmemek adınadır yaptığım..
MEsle aaynaya bakmadan giyinirim sadece makyaj ve saçımla uğraşacağım zaman aynaya net bakarım..MAkyaj dediğimde göz makyajı, severim gözlerimi.:)

Böyle işte...regl olsam rahatlasam,ota moka ağlıyorum yine..

Son düzenleme:
gulmaaa, bende kışın daha iyi kilo verilir diyenlerdenim...

merhabalar ben geldim kızlar nasılsınız bakalım az sora yürüyüşe gideceğim uzun bir aradan sora sahile ineceğim
tşk ederim cnm benim sen de çok tatlısın beni motive ediyorsunuz valla sizleri çok seviyorummm
evet ben geçen görmüştüm adamın yanında deniz de kalp krizi geçirmiş adam da karısı şaka yapıyor sanmış yüzüstü suda duruyormuşş bakmışlar ki ses soluk yok hemen kalp masajı falan ama 4 kez kalbi durmuuş çalıştırmışlar fakat dün yenik düşmüş daha da gencecik Allah sabır versin eşine de ailesine de diyecek söz yok
cnm çok tşk ederim o senin güzel görüşüün bencee
ay ben de samsuna geldim bir gördüm ki bütün turşuları kavuruyolarr biz de karadenizli sayılırız ama hiç bilmeyiz burda gördüm pek ağız tadım değil o yüzden yiyemiyorum ben turşuyu sade yemeyi seviyorum alışamadımm nedense
evet cnm orduluyum ben galdirik, melocan, sakarca, hoşgıran, pezük (pazı)
bütün otları bilirim ve çok severim
hepsi de aynı ztn haşla bol soğanla kavur :)))
vay sizi karadenizli uşaklarr daaaaa galdiriği ben de sevdim pazıyı sevdim güzel bunlar güzelll

mutlu acayip bi şekilde senle kapı komşusu olmak istedim birdennn hemen yanıbaşımda olman lazım senin tayin isteyeceğim sen araştır sizin ordaki ilköğretim okullarını hemen tayin istiyorum ilk il dışı tayininde mimarobadayımmm yan dairen boş muuuu değilse hemen git sole samsundan arkadaşım geliyor evi boşaltın deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…