Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler
kızla okular kapanır kapanmaz tatile geldik kayınvalideme
tatildeyiz bayadır giremedim
beni merak etmeyin
15 aGUSTOSTAN ÖNCE DÖNMEYECEGİZ
kızlar ve ben iuiyiz
ama kilolar aldı başını gitti
neyse dönüşte yine sizinle veririm insallah
öpüyorum hepinizi kolaylıklar diliyorum
şimdilik byee

çok geçmişşş olsun cnm çok da güzel kilo vermişsin ama hastalık sökellik olmasın bir daha inş
semiran hoşgeldin canım nasılsın

hb dum asumanım cnm nasılsın benim pek keyfim yok ole takılıyorum msn ye yazdın ben de yazdım ama sen çevrim dışısın gördün mü bilmem

Bende dönem filimlerini çok seviyorum.mazi kalbimde yaradırda çok severek izlediğim bir dizi :)

Bende anlamaya çalışıyorum şu an..Sedef avcı yı hiiç sevmezdim ama bu dizide çok sevdim..Necla Nazır-Gülşen bubikoğlu karışımı bişey olmuş yapılan makyajla..:)

sanırım dizi tatilde değilmi.?

Üzülmekte,kırırlmakta çok haklısın.. bende olsam çok üzülürdüm hatta böyle birşeyi teklif ettiği için gitmeseydi bile bayağı bayağı küserdim...

Geldiğinde durumu izah et sert ve kararlı bir şekilde..tabiiki yanlız akitiviteleriniz olacak ama günü birlik ve ayda yılda bir olucak..
tatil ve tekne olmaz..

Birde mutlucum oğlanı babasıyla bırak tek başına yapamaz diye düşünme..bir yapamaz iki yapamaz sonuçta becermek zorunda..baba olmayı becermiş ya bakmayıda becerecek..
ben ooğlum 14 aylıkken,emziriyorken 3 gün babasıyla yanlız bırakıp düğüne gitmiştim..:) herkes kınamıştı ama öyle olmak zorundaydı yeğenimin düğünü uzak bir ilde ve cümbür cemaat otobüsle gidilecekti..Öyle bir ortamda zır zır ağlayacaağına kendi evinde,yatağında babasıyla kalması daha mantıklıydı..

Hoşgeldin ve geçmiş olsun..

techizat hazır da beceremedim ki:) yer yer parçalı bulutlu bacaklarım:) afiyet olsun bakalım neler yaptın fırında

gerilme ya bak gerildim gram oynamadı lanet olsun dedim saldım baktım artılar gitti kısmen.

Çok gerildim sorma..

Bizim misafirlerimiz var diyorum ya şehir dışından bizdeler yemekte kalabalık olucaz bayağı..Yarın gidcekler son kez bir araya gelelim dedik..:)
Karnıyarık vardı fırında ve daha bir sürü şey.:)

Canım 2 ay uzun bir süre ayrı kalmayın o kadar..Oğlunda babasını özler çok..

semoşşşşşşşşşşş, bozma moral sakınnnn. yazdıklarını okudum. herşeyse hayır vardır durumuna ben çok inanıyorum, pek kaderci olmasam da. ama bak evlenince yeni bir hayat başlıyor bu arkadaş nasıl olursa olsun zaten değişecek. ama kötü anlamda söylemedim. bazen flört esnasın olan gerilimler evlenince sonlanır. yahut başka sıkıntılar çıkar. ama sen zaten bu abiden olmaz bi cacık dersen olmaz hiiççç kalmasın ardında aklın. kısmette bam başka bir güzellik vardır eminim. biz önce şu ağırlıkları bi atalım, sonra daha güzel şeyler olacak inşallah.

Korkmaya başladım ben senden...:))

evet şimdi anladım ceco burdaymış

Mutlucum anladığım kadarıyla eşin ve arkadaşları hep denizde olacaklar tatil süresinde.
Şincük madem eşine gitmemesi için bişey yapamadıysan onu gittiğine pişman edemiyeceğin anlamına gelmez
Kocadan kocaya fark var tabi ama ben senin yerinde olsam sırf vicdanı rahatsız olsun diye aradığında nasılsın dediğinde çok masum bir ses tonuyla yaaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum diye başlayıp hasta numarası yapardım sonunda ama üzerine basa basa ya boşver sen keyfine bak zaten umurunda olsaydık bizi bırakıp gitmezdin der telefonu kapatırdım. Ondan sonra eğlensinde göreyim

Benimki çok inatcıydı ilk zamanlar öleceğini bilse yine beni istediğini yapmaya zorlardı. En sonunda ona öyle bir oyun oynadım ki bir daha o oldu ses tonum bile kötü gelse ( tabi hepsi numara ) işten erken çıkar oldu.
Bir gece yine KV yüzünden çok pis kavga etmiştik ve afedersin ...ike ....ike annemlerin dediğini yapacaksın demişti bende öylemi görürüz bakalim dedim ve oduncuğum yattıktan sonra bir kutu minoseti banyoda lavobonun içinde attım üzerinde az su gezdirdim yumuşasın ama akıp gitmesin hesabı.
Tabi sabaha kadar sinirden uyuyamadım ve o uyandığında uyuyor numarası yaptım. Oduncuğum lavabodaki erimiş hapları görünce totoşu tutuştu beni sallamaya başladı Ay gülmemek için zor tutum kendimi ama Başrol oyuncusu kadar başarılıydım. Ay midem bulanıyor başım dönüyor hesabı yaptım Tutturdu doktora gidelim kalk diye yok dedim geberim de kurtulun benden
İnat ettim doktora gitmiycem diye tabi devamlı midem ağriyor işte beni bunalıma soktun ölürsem sebebi sensin diye.
Tabi hem bana bişey olucak hemde kaynanaya bişey olursa ne hesap veririm korkusuna tövbe bir daha sana bişey dersem istemediğin bişey yaptırırsam demişti
Sırf bu numaram sayesinde bayramdan bayrama KVye gitmem yeterli oldu.

Süpersin valla bende eşime diyorum gece 10 dan sonra eve gelmek yasakkkkk...

Semiran senin albümünde fotoların varmış ama ben göremiyorum.

bilmiyorum mutlucum moralim bu ara dağınık düzelirim elbet bakalım ne olacak bu arada diyette sallana sallana gidiyor toplanmam lazımmm hemen başka bişi demiyorumm
hepinize iyi geceler güzelleeeeeeeeeeeeeeeerrr
iyi geceler asumanımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…