- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bence başlangıç için iyi canım
cecooo bugün suskunmusun ne banamı öyle geldi
çok geçmişşş olsun cnm çok da güzel kilo vermişsin ama hastalık sökellik olmasın bir daha inşKizlar ben geldim
Gecmisi okumam imkansiz. Yorgunum.
10 gunde 2 kilo vdrmisim. O tempoya az bile. Yani burnumdan geldi demek az olur, agzimdan burnumdan geldi desem yeridir. Ortanca ucaga giderken dakka bir, dustu kFa yumurta gibi sisti, aglamaktan baygin dustu. aksamina orda ishal, iki gun kusma, son uc gun de gozu mikrop kapti, hastanelik olduk, goz yine yumurta gibi sisti. İnanilmaz yoruldum,
Esim olmadan uc cocukla, kovsalar biyere gitmem ben artik....
semiran hoşgeldin canım nasılsın
Bende dönem filimlerini çok seviyorum.mazi kalbimde yaradırda çok severek izlediğim bir dizi :)
yav yena ne yemeği durmadan yaaaaa, bukadar yemek ortasında zayıflamak zor ama evde 2 çocuk ve eşin varken daha zor yemek yapmamak. ben neyseki çorba falan idare ediyorum. eşim zaten istahsız. bir de iş ziyaretine diye cıkıp yatlarda sürtmekle meşkul suan. ben 92 ye bile inecembu gidişle yalnızlıktan.
eşim geçen hafta antalyaya gideceğini falan anlatmıştı iş için. ben de iyi falan dedim. pzt geldi dediki aaa 2 günlüğüne arkadaşlar yat ayrladı yat dediğsen kücük beyaz ve güzel olan teknelerden. neyse gidiim mi yalnız kalabilirmizin içim de rahat etmez falan edebiyatı yaptı. ben isteme özürlü mutlu elbette çok istiyorsan git dedim. hatta elcağızımla bavulunu bile hazırladım. herkes benim gibi mi ya da benim kocam mı böyle bilemiyorum. umru değil bizi 1 hafta yalnız bırakmak. ne biliim. elbette gitmesi gerektiği oluyor ama bu eğlence olaylarını bayaaa abarttı bu yıl. geçen sene yanımdaydı hamilelikte ve öncesinde herşeyi beraber yapardık. şimdi rahatca tatile çıkabiliyor bizi bırakıp. öfffffffffffff moralim bozuk kızgınızm.
MerhabaaaaaBen geldiimm
Nasılsınız kızlar, herkes iyi mi?
Ben son dakika golü yememiş olsaydım muhteşem bir tatil geçirdim diyebilecektim ama tatilin 4.günü kızım ateşlendi, hastane hastane gezdik yaban ellerdeBoğazı şişmiş kuzumun, ateşi 39 lara çıktı, kafayı yiyecektim korkudan. Biraz daha iyileşince tatili kesip döndük eve.
Olsun yine de çok güzel bir tatildi
Diyetim eşimin sabotajları sayesinde patladı. Tatilde diyet deme bana diye sıkı sıkı tembih etti. Bende diyet yapmıyormuş gibi yaptım :) Aslında çok sapıtmadım mesela hiç ama hiç ekmek yemedim, hep ızgara balık-tavuk gibi şeyler yedim, bol meyve yedim, akşamları bir kaç kadeh şarap içtim.
Ama en son cuma sabahı 99 u görmüşken üzerinden 5 gün geçince tartıda 101 i görünce baya moralim bozuldu ama ayaklarım ellerim çok şiş. 5 günde 2 kilo almamışımdır diye düşünüyorum, yani muhtemelen bir kısmı ödemdir. Geldim beşi bir yerdelerimi, yeşil çaylarımı içmeye başladım.
İnşallah, devam ediyorum bundan sonrada.
Özledim yafu burayı, neler var neler yok bakayım biraz geçmişe :)
techizat hazır da beceremedim ki:) yer yer parçalı bulutlu bacaklarım:) afiyet olsun bakalım neler yaptın fırında
gerilme ya bak gerildim gram oynamadı lanet olsun dedim saldım baktım artılar gitti kısmen.
bebeğimle birşey yapmam şuan zor bir haftasonu mimarlarodası fotogezisi yapıyordu günübirlik oraya gidiim hem koptum ortamdan falan dedim hiçççç oralı olmadı. bebeğimi ona bırakamıyorum. 1 saat kalsalar bir olay olmuş oluyor. zaten ne yedirebilir ne giydireblir. bende oğlumu alıp haftaya 2 aylığına tatile çıkıcam offffffffffffff. tek başıma zor yani bi nefes aliim.
çok geçmişşş olsun cnm çok da güzel kilo vermişsin ama hastalık sökellik olmasın bir daha inş
hb dum asumanım cnm nasılsın benim pek keyfim yok ole takılıyorum msn ye yazdın ben de yazdım ama sen çevrim dışısın gördün mü bilmem
Anammmmm
Aşk olsun yaa insan kocaları çekiştirirde kız banu sen nerelerdesin diye bir seslenir
Her zaman söylediğim gibi akıllı bir kadın istedikten sonra her şeyi ve herkezi elde eder
Benim kocacık evlenene kadar dünyanın en romantik adamıydı zaten o iki mavi gözle romantik hallerine aşık olmuştum.
Çıkarken pierre lottinin güzelliğinden bahseden adam evlendikten 6 ay sonra gittiğimizde ise aaaaa yoldan geçen kamyona bak demezmi. İlk yuuuhhhh çektiğim gün o gündür.
İlk altı ay eveden çıkmayan adam kahvedeki arkadaşları ne o çamaşır bitmiyormu diye dalga geçtikleri için kahvede yatacak hale gelmişti neredeyse.
Bir gün uyardım eğer 5 dakka içinde gelmezsen eve almıycam diye tabi kim tınlar karıyı diye düşündü ve o gece 3 saat kapıyı aç aşkım diye yalvartmıştım
Sen beni düşünmediğin sürece bende seni iplemiycem haberin olsun gider ananın evinde kalırsın demiştim bir daha o oldu her akşam gitmeye devam etti ama 12yi geçirmedi.
Tabi bu bana yetmedi ve bende sonraki taktiklerimi sıraya koydum
Şu anda yaklaşık 3 senedir kahvenin önünden bile geçmiyor ve neredeyse her hafta sonu ev işlerine yardımcı oluyor
Kötüyüm ben kötüyümama demiştim sen odun doğmuş olabilirsin ama bende keresteciler kralicesiyim seni yontmadan ölmiycem diye
evet şimdi anladım ceco burdaymış
hepinize iyi geceler güzelleeeeeeeeeeeeeeeerrr
İyi geceler :79:...Erkencisin bugün..
ilaç adı yasakmış ben özelden atarım ama depresyon ilacıymış bence dr danışmadan kullanma
mucizemi bu adını paylaşırmısın canım lütfen hem migren hemde fazla kilosu olan biri olarak:26::26: bende alıyım canım
Süpersin valla bende eşime diyorum gece 10 dan sonra eve gelmek yasakkkkk...Anammmmm
Aşk olsun yaa insan kocaları çekiştirirde kız banu sen nerelerdesin diye bir seslenir
Her zaman söylediğim gibi akıllı bir kadın istedikten sonra her şeyi ve herkezi elde eder
Benim kocacık evlenene kadar dünyanın en romantik adamıydı zaten o iki mavi gözle romantik hallerine aşık olmuştum.
Çıkarken pierre lottinin güzelliğinden bahseden adam evlendikten 6 ay sonra gittiğimizde ise aaaaa yoldan geçen kamyona bak demezmi. İlk yuuuhhhh çektiğim gün o gündür.
İlk altı ay eveden çıkmayan adam kahvedeki arkadaşları ne o çamaşır bitmiyormu diye dalga geçtikleri için kahvede yatacak hale gelmişti neredeyse.
Bir gün uyardım eğer 5 dakka içinde gelmezsen eve almıycam diye tabi kim tınlar karıyı diye düşündü ve o gece 3 saat kapıyı aç aşkım diye yalvartmıştım
Sen beni düşünmediğin sürece bende seni iplemiycem haberin olsun gider ananın evinde kalırsın demiştim bir daha o oldu her akşam gitmeye devam etti ama 12yi geçirmedi.
Tabi bu bana yetmedi ve bende sonraki taktiklerimi sıraya koydum
Şu anda yaklaşık 3 senedir kahvenin önünden bile geçmiyor ve neredeyse her hafta sonu ev işlerine yardımcı oluyor
Kötüyüm ben kötüyümama demiştim sen odun doğmuş olabilirsin ama bende keresteciler kralicesiyim seni yontmadan ölmiycem diye
bilmiyorum mutlucum moralim bu ara dağınık düzelirim elbet bakalım ne olacak bu arada diyette sallana sallana gidiyor toplanmam lazımmm hemen başka bişi demiyorummsemoşşşşşşşşşşş, bozma moral sakınnnn. yazdıklarını okudum. herşeyse hayır vardır durumuna ben çok inanıyorum, pek kaderci olmasam da. ama bak evlenince yeni bir hayat başlıyor bu arkadaş nasıl olursa olsun zaten değişecek. ama kötü anlamda söylemedim. bazen flört esnasın olan gerilimler evlenince sonlanır. yahut başka sıkıntılar çıkar. ama sen zaten bu abiden olmaz bi cacık dersen olmaz hiiççç kalmasın ardında aklın. kısmette bam başka bir güzellik vardır eminim. biz önce şu ağırlıkları bi atalım, sonra daha güzel şeyler olacak inşallah.
iyi geceler asumanımmmmmmmmhepinize iyi geceler güzelleeeeeeeeeeeeeeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?